Ev isi bitti kizlar ama bende bittim
Aysem besigin fotosunu bekliyoruz
Ayrica bugub burasida serinledi hatta bi ara yagmur bile yagdi
Besik cok guzelmis oyyy minnosun insallah icinde rahat eder aysem
Haa park yatak bu demekk
Gule gule kullanin aysemm guzel guzel uyusun ogluşun
Gunaydin kizlar
aysem yataginizi gule gule kullanmak nasib olsun cok guzel ilk zamanlar icin kullanisli
fundosumun niye agrilari oluyoki normalmi acaba cok cani az kuzumun nasil dogum yapacakhastaneyi ayaga kaldirir
bende lohusa depresyonuna girmis bulunuyorum surekli aglama krizleri geliyo dun aksam esim disari cikardi ama bu seferde aklim bebekte kaldi allah yardimcimiz çaremiz olsun insallah
Günaydın kızlarrr
Ayşem beşiğin resmini göremedim ama güle güle kullanın canım..
Lizim kız hele bende dedim bu kız kaç günlül sıpayı yoksa dışarı mı çıkardıaz kaldı sanada logusalık bittimiydi oh senden hüzeli olmayacak..
Fındık nasıl oldu acaba? Ağrısının olması normal mi ki?
Sosyalim, yelizim ve twinimm
Merhaba canlarımmmm sizi çook özledimmmm okudum hep ama yazamadım.
lizomm uykusuzluk ne zordur çok üzülüyorum senin için ama miniğin ve sen sağlıklısınız en önemlisi bu değer tabi..
komşunuz için çok üzüldüm yaaa kız öldümü peki :26:
ayşemmm hakkında hayırlısı olsun hangi doğum senin için iyi olacaksa o olsun inşallah sağlıkla oğlunla sen kavuşursunuz ama istediğin gibi olması içinde çok dua ediyorum..
beşkte çok şirinmiş hayırlı olsunsağlıkla büyüsün paşamız içinde
bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun bugünde kocamın doğum günü
twinim seninde doğum gününmüş herşey gönlünce olsun yeni yaşında canımmm
benoş yine döktürmüşellerine sağlık canımm bende dün kocişe tiramusu yaptım köy usulü
sosyalim yelommm kendinizi paralayıp durmuşsunuzz
accık bana çekin bak ben h.sonu paso yattımherşey önüme geldi
araba köy yollarında sallarken bile fırçayı kaydım eşim milim milim gitti
annem elimi bişeye sürdürmedi ablamda öle
dün gece döndük eşimle onlar kaldı orda çok özeniyorum yaaa ne güzel öyle huzurluki sessiz mis gibi hava
geldik yine poklu istanbula
kızlar göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyo hele geçen çok kötü oldum kıvrandım durdum inşallah iyiye işarettir bu ağrılar ne diyim
sağol ayşemmmhiç ağrım yok çok şükür canımmmm
ablam nasıl oldu ayşemmm
Ayy zeynebi yikadim cikaramadim banyodan. Cok seviyo suyla oynamayii
Daha iyi cnm. Serumlar iyi geldi. Bugun is basi yapti. Adette olmus sabah orucunu bozmus.
Yok cnm cok egilmedim.kuvetinde oturuo bide. Illa havuz yapicakmiss. Annemde doktora tahlillerini almaya gittu. Kiz bana kaldi:)zor olmazmı senin içinnn dikkat et canım aman haa
suda ne tatlı oluyorlar değilmiii
sevindim canım düzelmesine
benimde göğüs uçlarım çok acıyor :26: iğne etkisi devam ediyo hala ama korktuğum gibi olmadı çok kilo yapıyordu sözde hiçte bile
Yok cnm cok egilmedim.kuvetinde oturuo bide. Illa havuz yapicakmiss. Annemde doktora tahlillerini almaya gittu. Kiz bana kaldi:)
Aman bana kilo demeegerci alsan bile verirsin kizz.
Ne zaman gidionuz izmire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?