Ağlayakta gözden mi olak???

Güle güle otur sosyalimmm.. Son aylarda bide kadın girdi mi tamamdır zaten..

Yelizim kız gene yormuşsun kendini.. Sanırım bi ben kalkıp yardım etmezdim galiba

Ayşemmm seninde doğum günün kutlu olsun canım.. Nice güzel yaşlara sevdiklerinle bebişinle

Bende normal yataktan yanayım ve onunda park yatak gibi ayarı var sıpa ilk etapta yukarda yatıyo büyüyünce aşağı iniyo.. Çok zor karar vermek..

Benim kuzende de her ikisi vardı ve park yataktan çok memnun oda

Gunaydinn kizlarr
Aysem gule gule omerinn yatsin icinde iyi yapmissiniz kucuk ve tasinabilir bi yataksa kendinle salona oturma odasinada goturursun
Benayim mutfagim kaldi bugun onuda yaparsak bitecek insallah doguma yakin bide kadin gelir halilarvyikamaya verilir perdeler yikanir ohh misd

Hafi rastgele sosimm
Günaydın ayrıca herkese..

Benim bugün misafirlerim var akşama iş yerinden arkadaşlar gelicek..

Hafiften ev toplama yemek derken bayaa işim var

Menü soracaksınız kesin o yüzden yine köfte yapıcam
Kolay oluyo sevdim bu işi ama bu keZkinki süper köz patlıcanlı köfte

Bide tatlımda aynı onada bayıldıkda bu kez ama meyveli olacak

Öptüm hepinizi

Aaa aysenin de dogumgunu muymusss
Nice yaslara aysooooo

Benosum sosyalim kolay gelsinnnnnn

Canlarimmm benimm cok tesekkur ederimmmm iyiki varsinizzz ve iyiki sizi tanimisimmmm

Tesekkur ederimm sosi ve beniii. Bugun yatagi kurmakla ugrastik.ne zor kuruluyormuss.esimde elini kesti kurarken. Allahtan cok bisey olmadii. Sonra ev isine giristik. Zaman nasil gecti anlamadimm.

Benoo misafirlerin varmis. Menu saglam yine ellerine saglik

Sosiii seninde ev piril piril olmustur simdiii gule gule kirletinn

Ayy simdi bi yagmur bastirdii ohh masallahh guzelde bi esinti ciktiii ohh degmeyin keyfimee

Dun aksamda fundosun cok agrisi olmus bugun yatiyomuss. Insallah bu agrilar hayirli seylere vesile olacakkk

Yelom,twinimm

Ev isi bitti kizlar ama bende bittim
Aysem besigin fotosunu bekliyoruz
Ayrica bugub burasida serinledi hatta bi ara yagmur bile yagdi

Aysemm hadi hayirli gunlerde kullanin besiginizii

Sosyalimm sana da gecmis olsunn diyeyim dinlen artikk yeter ugrastigin
Ben cok halsizim kolumu kaldiracak halim yok neden acabaa
Annemler de tikilip kaldilar benle eve.halim yok disari cikmak cok buyuk kulfet geliyo

Gunaydin kizlar
aysem yataginizi gule gule kullanmak nasib olsun cok guzel ilk zamanlar icin kullanisli
fundosumun niye agrilari oluyoki normalmi acaba cok cani az kuzumun nasil dogum yapacakhastaneyi ayaga kaldirir
bende lohusa depresyonuna girmis bulunuyorum surekli aglama krizleri geliyo dun aksam esim disari cikardi ama bu seferde aklim bebekte kaldi allah yardimcimiz çaremiz olsun insallah

Günaydın kızlarrr

Ayşem beşiğin resmini göremedim ama güle güle kullanın canım..

Lizim kız hele bende dedim bu kız kaç günlül sıpayı yoksa dışarı mı çıkardı az kaldı sanada logusalık bittimiydi oh senden hüzeli olmayacak..

Fındık nasıl oldu acaba? Ağrısının olması normal mi ki?

Sosyalim, yelizim ve twinimm

Merhaba canlarımmmm sizi çook özledimmmm okudum hep ama yazamadım.

lizomm uykusuzluk ne zordur çok üzülüyorum senin için ama miniğin ve sen sağlıklısınız en önemlisi bu değer tabi..
komşunuz için çok üzüldüm yaaa kız öldümü peki :26:

ayşemmm hakkında hayırlısı olsun hangi doğum senin için iyi olacaksa o olsun inşallah sağlıkla oğlunla sen kavuşursunuz ama istediğin gibi olması içinde çok dua ediyorum..

beşkte çok şirinmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün paşamız içinde
bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun bugünde kocamın doğum günü

twinim seninde doğum gününmüş herşey gönlünce olsun yeni yaşında canımmm

benoş yine döktürmüş ellerine sağlık canımm bende dün kocişe tiramusu yaptım köy usulü

sosyalim yelommm kendinizi paralayıp durmuşsunuzz

accık bana çekin bak ben h.sonu paso yattım herşey önüme geldi

araba köy yollarında sallarken bile fırçayı kaydım eşim milim milim gitti
annem elimi bişeye sürdürmedi ablamda öle
dün gece döndük eşimle onlar kaldı orda çok özeniyorum yaaa ne güzel öyle huzurluki sessiz mis gibi hava
geldik yine poklu istanbula
kızlar göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyo hele geçen çok kötü oldum kıvrandım durdum inşallah iyiye işarettir bu ağrılar ne diyim

Besik cok guzelmis oyyy minnosun insallah icinde rahat eder aysem

Haa park yatak bu demekk
Gule gule kullanin aysemm guzel guzel uyusun ogluşun

gunaydinn canlarrrr

sagolunnnn hepinizz siz daha guzel besikler alirsiniz insallahh
benos bak burdan bakabilirsinn.
http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-kus-evleri_BYP-DLC3031

lizoo gayet normal yasadiklarin cnm. insallah cok uzun surmezz. arada cikip hava almanda iyi olur.

fundoss hala agrin var mii:18:
neyse iyiki h.sonuna denk geldii.dinlendin bayaa. bugunde agrilarinin son gunudur insallahh
tekrar tesekkur ederim cnm sagolasinn esininde d.gunu kutlu olsun. yeni yasi size bebis getirsin insallahh
ohh tramisuye bayilirimmm.eline saglikkk
valla sessiz sakin ne guzel dimiiii,ohh huzurr
dogumuda dusunmuorum artik yaa,Allahin emri zaten normal dogum.hakkima hangisi hayirliysa oyle olsunn

sağol ayşemmm hiç ağrım yok çok şükür canımmmm
ablam nasıl oldu ayşemmm

Ayy zeynebi yikadim cikaramadim banyodan. Cok seviyo suyla oynamayii

Daha iyi cnm. Serumlar iyi geldi. Bugun is basi yapti. Adette olmus sabah orucunu bozmus.

zor olmazmı senin içinnn dikkat et canım aman haa
suda ne tatlı oluyorlar değilmiii
sevindim canım düzelmesine

benimde göğüs uçlarım çok acıyor :26: iğne etkisi devam ediyo hala ama korktuğum gibi olmadı çok kilo yapıyordu sözde hiçte bile

Yok cnm cok egilmedim.kuvetinde oturuo bide. Illa havuz yapicakmiss. Annemde doktora tahlillerini almaya gittu. Kiz bana kaldi:)

Aman bana kilo demee gerci alsan bile verirsin kizz.
Ne zaman gidionuz izmire

Yok cnm cok egilmedim.kuvetinde oturuo bide. Illa havuz yapicakmiss. Annemde doktora tahlillerini almaya gittu. Kiz bana kaldi:)

Aman bana kilo demee gerci alsan bile verirsin kizz.
Ne zaman gidionuz izmire

Oyyy çok tatlı ama oda yaaa
tahlilmi inşallah temiz çıkar canımm neyi vardı annenin

cuma gecesi yola çıkıyoruz canım yani trafik felçken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…