Ağlayakta gözden mi olak???

Oyyy çok tatlı ama oda yaaa
tahlilmi inşallah temiz çıkar canımm neyi vardı annenin

cuma gecesi yola çıkıyoruz canım yani trafik felçken
Annemde kas romatizmasi var cnm. Onun derecesine bakilacak. Ona gore ilaclarini verecek. Stres yapinca kadinin butun vucudu agrio zaten annemde yok yok.bel,boyun fitigi,reflu,romatizma iste zamaninda yapilan yorgunluklar simdi cikio.

Hadiii aa az kaldii. Bizim edirne olayi gibi olacak kizz neyse gitmen cok iyi olacakk. Ordada zaman hizli geceerr

inşallah tez vakitte düzelir canım benim anamında dizleri problemli kadın doğru dürüst yürüyemiyor kiloda var dr. ver dedi ama zor
aynen öyle zamanında çekilen üzüntü çile birden çıkıyor

evet canım orda belli olur akla kara

Kızlarr merhaba

Fundam ağrın sızın inşAllah bebektendir heyecanla senden gelecek haberleri bekliyo olucaz
Eşininde doğum günü kutlu olsun canım.. İnşAllah bebiş getirir yeni yaşı..
Be yapcaanız akşama

Ayşem beşik hakkat güzelmiş canım güle güle kullanın paşanın olsun bütün uykular..
Annen ve ablan içinde geçmiş olsun..

Bende bugün izinliyim şişli tarafına gidiyorum hava felaket bayramlık bakcam kendime

kız inşallah sabah bi konu okudum bi hatunda açmış 2009 da aynı konuyu aşılamadan sonra adet ağrılarından öldüm diye
merakla okudum okudum sonucunu
hamileyim yazmış ya hah tamam dedim

eşimi sorma demin diyoki ben hep sana hediye alıyom sen almıyon dedim neee aşkolsun alırım bebişime yok yaa diyo sonrada
ne alsamkii akşam eve gidecez yemek yiyip oturcaz dermişim belli değilll
dün annemlerle kutladık işte

anammm bayramlık bakmak içinmi izin kullandın ohhh kız aşırı bunaltıcı hava demin çıktım terden sırtım sırılsıklam olduu
osmanbeydede turlaa ben şahsen yarın pazartürkten yapmayı planlıyom alışverişimi
bu arada bayramda nerdesiniz benoşum

Valla hediye olayı benide sinir ediyo hiç fikir veremem bu konuda çünkü kelin merhemi olsa kendi başına sürer

Kız yok zaten izinliydim bari dedim gidem gün yok çünkü.. O traftada güzel mağazalar var diye gidiyorum bulursam tabi bişiler

Kız cuma günü bursa. Bayramın birinci gün gece ankara 3. Gün akşam istanbul

dimi yaa spor ayakkabı düşündüm bende
kızzzzz cuma akşamı yola çıkıyoruz bizdeee ordan geçecez yaaa atalım sizi yaa anam trafik kilit olacak belliii:18:
off çok yoğun yorucu geldi plannnn allah yardım etsin size yaww ama mecbur napacan

Kızzz şimdi mi denir bileti almasak olurdu ama aldık

Çıkmazik o gün istanbuldan çok zor..

Hiç bişi bulamadım yaa hep annemin deyimiyle zottirik kıyafetler var adam gibi bişi yok

Yorucu ama elimiz mahkum ama kurbanda ardaki günleri bağlamayı düşünüyoruz izinle o zaman birinci gün bursa sonra 8 gün ankara olacak öle anlaştık 4 gözle kurbanı bekliyorum tabi nasip olursa

e ben burda hep demiyommu cuma yolcuyuz izmire gidiyoz sonucumuda orda öğrenirim filan
bencede onca yolu boşa gittinnn gir toriuma pelicana gez toz serin serin
zottririkmii süpermişşş
kız sen pazartürke gelll şahaneee
5 tl tişörtler 20 tl kapriler
ben bi yavruağzı kapri kot aldım geçende 20 tl ye denemedim eve geldim şak diye oldu

ooo çok adil olmuşşşşşş

Kizlarr selammm
Ooo tatil planlari yapilmiss..Herkesin tatili guzel gecsin
Fundosumm senin der guzel haberler esliginde duble bayra olur insallahh

Aysemm annecigine gecmis olsun Allah sifa versinn
Benim annemde de hersey cikiyo tek tek :26:gecmis yillarin yorgunlugu cikiyo dedigin gibi hep hastalik olarak :26:

Benoss bayramlik mii..kiz ben hic kendie bayram icin ozel bisey almiyorum haa cocuklukta biraktim ben o isleri.Ama en guzeli ozenmek tabi bayramlara

Sosi nirdeee :26:

Annem yarin gidiyo.oburgun gidecekti ama bi terlik oldu biletinde.diger gunler de bayrama kadar yer yok.cok sinirliyim bu durumdan dolayi.bide aglayasim geliyo hepp

canımmm nasıl oldunnn geçmiştir inşallah ağrıların
keşke sende eşinle gidebilsen bayramda orda mis gibi kaşta ailenle olsan yaa
hayırlısıyla gitsin annecinde canım üzüldüğünü çok belli etme kadın şimdi bide onu takmasın kafaya be yelizim

Canmm daha iyiyimm agri arada oluyo ama napalim okadar da olsun normal yani

Yaa benim de butun can sıkıntım ondan aslinda hicc sormaaa degme yarama
Ama işlerr maalesef.Surekli bankayla kurumlarla işim varr şahis sirketlerinde vekalet de kalkti imza icin mecbur ben lazimim.Ta antalyaya da 4 gun bayram icin gidilmezz.bide kardesimin dogumu var simdi antalyaya gitsem ordan hoop zomguldak.en az 1 ay eder.burda da topu topu bi yaz sezonu calisiliyo yazin oyle bi luksumuz yok maalesef.sezon kapanimca gider bol bol kalirim artik napalimm kismet boyleymis :26: ama cok uzuluyorum o ayri

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederimm canlarr

Benoss size hayirli yolculuklarr yogun bi program varmis sizinn. Cok guzel gecer insallah.

Yeloooo uzulme canim annecigin yine gelir yanina.
Sen iyi oldaa once

Kizlar bugun alt tarafima hep kramp girdii.kalkamadim hic cok kotu oldum bu kadar uzun surmezdi hicc. Bayramda gelse ne guzel olurrr

Kız yok çok oldu biz bileti alalı. Merci ama yinede..

Bencede beni torium paklar gene bi kot yada kot vari pantolon artı bluz

Anam bi şıkır şıkır bişiler bulmam ya para yokkende bulurum alamam

Kız bende çocuklukta bıraktım ama şimdi uzaktan gidiyorum ya ee vide gelinim ya azcık özeniyom çirkin dedirtmem kendime

Üzülme ya
Gene gelir nasılsa fundanın dediği gibi keşke sizde gideilseniz..

Ağrıların geçti mi canım..
Size ilişki için bişi dedi mi yasak yada serbest

Bu arda kızlar sanırım benim döngü eskiye döndü dün beklerken halaa olmadım

İnşAllah canım ablamlarda gelmiş oluyo çok özlrdim zaten..

Kız senin doğum yaklaşıyo demedi deme.. Tikatli olun..
Şey derler duvar dibine oturup ayakları uzatıp bi ayağını diğer ayağının üstüne koyabiliyosan daha var koyamazsan geliyo bebek

Aysemmm kardesimin de seyine hep kramp giriyo haaaa
Annemin ödü kopuyo o gitmeden dogumu baslayacak diye
Ayy hayirlisiyla gelsin dogumun aysemm saglikli sorunsuz insallahhh

Aa bilmiyodum bunu. Kalkinca deneyeyim hemen. Ben bacak bacak ustune atamiorum su anda koltukta otururken

Kizz ozlemez mi insann helede aileee. Bol bol hasret giderin cnnmm

Aysemmm kardesimin de seyine hep kramp giriyo haaaa
Annemin ödü kopuyo o gitmeden dogumu baslayacak diye
Ayy hayirlisiyla gelsin dogumun aysemm saglikli sorunsuz insallahhh
Zaten one kramp girmek direk dogum isaretiymis. Cocuk kafasini dayiyormus ve ittiriyormus. Benim cati dar oldugu icin daha cok ittirmelii

Amin cnm benim nerede varsa. Kardesinde normal mi istio

Selam kizlar bugun is yerinde yogundum simdide acil disari cikmam lazim gece gelirim artik
Twin ve fundosun eslerinin dogum gunuymus sanirim nice mutlu senelere sizlerle insallah

Evet gelir de bayrami burdakilerle gecirmek zoruma gidiyo :26: kardesim de olmayacak bizimkiler alisik degiller cok uzulecekler biz olmayinca :26:

Canim daha once kist icin ameliyat oldugumda dr 15 gun yasak demisti iliski.Ama bu kez bu dr bisey soylemedi.Sadece süt ürünleri tuketme dedi onu ne icin soyledi anlamadim.

Senin 40 gunu buluyo mu yine benosum?Benim de simdi 2 aya anca duzene girer.Ameliyattam sonra adet gibi kanamam oldu ya.bi sonraki normal adeti nezaman olurum kimbilirr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…