Ağlayakta gözden mi olak???

Zaten one kramp girmek direk dogum isaretiymis. Cocuk kafasini dayiyormus ve ittiriyormus. Benim cati dar oldugu icin daha cok ittirmelii

Amin cnm benim nerede varsa. Kardesinde normal mi istio

Evet normal istiyo canm.ona daha cati muayenesi falan yapilmadi.Yalniz kardesim cok kilo aldi o sorun olabilirmis.Gerci doktoru bi garip cok fazla sezaryenden yana ama bakalim hayirlisi

yelizim kız yazık annen şimdide kardeşinin yanınamı gidecek çok durdu ama yanında be yelizim oda napsın

ayşemmmm bebişmi geliyoooo ayyy keşke bayramdan önce gelseee

benoşş hep öle olur zatiii bizde yumurta k.ça dayanınca hareketleniyoruz tabi
haklısın bence bende öleyim farklı şeylerle gitmek istiyor insan off orasıda çok sıcak mini şort ve askılı ile durmak isterdim o sıcakta :26:

aaa benoş gelmedimi adet kız bebiş olmasın dicem ama kociş tedbirliydi dimii
bak gör bu adetten sonra gelcek seninki bekletmicek annesiniii

Selam kizlar bugun is yerinde yogundum simdide acil disari cikmam lazim gece gelirim artik
Twin ve fundosun eslerinin dogum gunuymus sanirim nice mutlu senelere sizlerle insallah

yorma kendiniiiii canımmm güzel annişş
twinin kocişindemiiii temmuzda doğan ne çok kişi var ayol sağol canımmm

yaa canım acaip şekilde patates püresi çekiyorrr tereyağlııı ayy

Evet canm bayrami evde gecirip oraya gececek.Annem hic usenmez de iste yine de yoruluyo cok

Benos icin ben de ayni seyi dusunuyorummm

Süt ürünleri ile bende bi alaka kuramadım ama vardır bi bildikleri.. İnşAllah tez zamanda girer düzene zaten sen eylül diyodun ekimde de sıpan gelir inşAllah.

Kız evet 40 güne kadardır bakalım bu ay ne Aman gelecek bu adet önemli artık başlıycaz çünkü

İnşAllah dediğiniz gibi olur çok bile bekledik ahh bu kocam beni bi dinlese zaten hep onun yüzünde bişilere geç kalıyoruz

He yaa orada yanıyodur şimdi.. Giy gitsin kız ne olacak sanki..
benim anam açık şeyler giymeme deli olur bekarken çok karışıyodu şimdi giyiyorım ya halaa karışıyo ama kızamıyo eşime kızıyo

Kız nerdeeee keşke hamile olsam ama imkansız

Başıma güneş geçti galiba ağrıyo

Kız sus zaten açım inanılmaz susadım saat geçmiyo don atlet yatıyom

Olsun canim kocana da hak ver tedirgin oluyodur korkuyodur adamm.bizlerde bebek dedin mi deli cesareti geliyo aka onlar oyle degiller temkinliler..
Valla ben tup bebek işini ertelemeyi de dusunmeye basladim cunku korku geliyo sagdan sagdan ya olmazsa diye
Bide bu seneyi cok kapali gecirdim hamile de kalsam kaşa nasil gidicem falann onu dusunmeye basladim.bi gidip gelsem de oyle mi baslasam diye tedaviye :26:

Burda 19.40 da iftar size daha cok var benosum ben cay icerken daha okunuyo sizinki

Anammm sizin saat gelmiş ne güzel

Ben yatıyorum daha Allah tan yemeğim var..

Kız yazın git kaşa mı maşa mı nereye olursa bi güzel eğlenin olmadı kışın başlarsınız ama çol erteleme oda kısmet olur olmaz bilinmez şimdiden karalar bağlamayın yaw

Sormaa yuzmek icin can atiyorum ama napalimm bizim isler de yazin yogun
Simdi gitsem bi imza eksik kalsa bi iştee ozaman benimki beni ciğ ciğ yer

Ulan istanbul

Kız pantolonlar kapanmıyoo kapanıyoda karnım agrıyoo nefes alamıyorum off ne giycem benn
en iyisi tayt ama iştte 4lmazz

Ulan istanbul

Kız pantolonlar kapanmıyoo kapanıyoda karnım agrıyoo nefes alamıyorum off ne giycem benn
en iyisi tayt ama iştte 4lmazz

O igneler şişkinlik hassasiyet yapiyormuş canim.kabiz olma dikkat ett

Ben izlemiyorum o diziyii.bu yaz ben dizi bulamadim izleyecek.hicbiri sarmadi

Benim de kiyafetlerimin hicbiri olmuyoo.toto kalmamis kii azcik vardi o da gitmis
Tayt cok rahat yaa gercektenn

Baş ağrısından ölüyom kızlarr

Kız dışardan geldim bunaldım ya serildim don atlet napıyım

Dizi güzel yareni normalde bende hiç sevmezdim ama bu diziye yakıştırdım ben..
Favorim ferdi onu takipte ediyorum

Bende çok zayıfladım kızlar 57 ile başladım 54 ü sabitledim 53 gördüğüm günlerde var malesef yine annemin tabiri ile kuru dinelek oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…