Kolay gelsinn sosimmmmmSelam kizlar bugun is yerinde yogundum simdide acil disari cikmam lazim gece gelirim artik
Twin ve fundosun eslerinin dogum gunuymus sanirim nice mutlu senelere sizlerle insallah
Zaten one kramp girmek direk dogum isaretiymis. Cocuk kafasini dayiyormus ve ittiriyormus. Benim cati dar oldugu icin daha cok ittirmelii
Amin cnm benim nerede varsa. Kardesinde normal mi istio
Selam kizlar bugun is yerinde yogundum simdide acil disari cikmam lazim gece gelirim artik
Twin ve fundosun eslerinin dogum gunuymus sanirim nice mutlu senelere sizlerle insallah
Selam kizlar bugun is yerinde yogundum simdide acil disari cikmam lazim gece gelirim artik
yelizim kız yazık annen şimdide kardeşinin yanınamı gidecek çok durdu ama yanında be yelizim oda napsın
ayşemmmm bebişmi geliyooooayyy keşke bayramdan önce gelseee
benoşş hep öle olur zatiii bizde yumurta k.ça dayanınca hareketleniyoruz tabi
haklısın bence bende öleyim farklı şeylerle gitmek istiyor insanoff orasıda çok sıcak mini şort ve askılı ile durmak isterdim o sıcakta :26:
aaa benoş gelmedimi adet kız bebiş olmasın dicem ama kociş tedbirliydi dimii
bak gör bu adetten sonra gelcek seninki bekletmicek annesiniii
Evet gelir de bayrami burdakilerle gecirmek zoruma gidiyo :26: kardesim de olmayacak bizimkiler alisik degiller cok uzulecekler biz olmayinca :26:
Canim daha once kist icin ameliyat oldugumda dr 15 gun yasak demisti iliski.Ama bu kez bu dr bisey soylemedi.Sadece süt ürünleri tuketme dedi onu ne icin soyledi anlamadim.
Senin 40 gunu buluyo mu yine benosum?Benim de simdi 2 aya anca duzene girer.Ameliyattam sonra adet gibi kanamam oldu ya.bi sonraki normal adeti nezaman olurum kimbilirr :26:
yelizim kız yazık annen şimdide kardeşinin yanınamı gidecek çok durdu ama yanında be yelizim oda napsın
ayşemmmm bebişmi geliyooooayyy keşke bayramdan önce gelseee
benoşş hep öle olur zatiii bizde yumurta k.ça dayanınca hareketleniyoruz tabi
haklısın bence bende öleyim farklı şeylerle gitmek istiyor insanoff orasıda çok sıcak mini şort ve askılı ile durmak isterdim o sıcakta :26:
aaa benoş gelmedimi adet kız bebiş olmasın dicem ama kociş tedbirliydi dimii
bak gör bu adetten sonra gelcek seninki bekletmicek annesiniii
Süt ürünleri ile bende bi alaka kuramadım ama vardır bi bildikleri.. İnşAllah tez zamanda girer düzene zaten sen eylül diyodun ekimde de sıpan gelir inşAllah.
Kız evet 40 güne kadardır bakalım bu ay ne Aman gelecek bu adet önemli artık başlıycaz çünkü
İnşAllah dediğiniz gibi olur çok bile bekledikahh bu kocam beni bi dinlese zaten hep onun yüzünde bişilere geç kalıyoruz
He yaa orada yanıyodur şimdi.. Giy gitsin kız ne olacak sanki..
benim anam açık şeyler giymeme deli olur bekarken çok karışıyodu şimdi giyiyorım ya halaa karışıyo ama kızamıyo eşime kızıyo
Kız nerdeeee keşke hamile olsam ama imkansız
Başıma güneş geçti galiba ağrıyo
Kız sus zaten açım inanılmaz susadım saat geçmiyo don atlet yatıyom
Olsun canim kocana da hak ver tedirgin oluyodur korkuyodur adamm.bizlerde bebek dedin mi deli cesareti geliyo aka onlar oyle degiller temkinliler..
Valla ben tup bebek işini ertelemeyi de dusunmeye basladim cunku korku geliyo sagdan sagdan ya olmazsa diye
Bide bu seneyi cok kapali gecirdim hamile de kalsam kaşa nasil gidicem falann onu dusunmeye basladim.bi gidip gelsem de oyle mi baslasam diye tedaviye :26:
Burda 19.40 da iftarsize daha cok var benosum ben cay icerken daha okunuyo sizinki
Anammm sizin saat gelmiş ne güzel
Ben yatıyorum daha Allah tan yemeğim var..
Kız yazın git kaşa mı maşa mı nereye olursa bi güzel eğlenin olmadı kışın başlarsınız ama çol erteleme oda kısmet olur olmaz bilinmez şimdiden karalar bağlamayın yaw
Aşılama nerde olcekkk
Gördümm deliiinasil hissediyosun kendiniii :26:
Karnımçok gerginnn acıyo bastırınnca
yaa şu benoşuuun dizisindeki kadının konuşmasına kıl oluyorumm hareketlerine yarenin
Ulan istanbul
Kız pantolonlar kapanmıyoo kapanıyoda karnım agrıyoo nefes alamıyorum off ne giycem benn
en iyisi taytama iştte 4lmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?