Ağlayakta gözden mi olak???

Çay iç benim oructan sonra başim bitek caysizliktan agrir icince gecer
Kuru dinelek mii

Benim annem de bana ütü masası gibi olmussun yandan bakinca diyo

Annenin tabirleri süperrrr r

Biz hiç tv açmıyoz kızz eşimsızdıı horluyosıkıldımaçtım açınca dahadasıkıldımmm
Kapadım hemennn

çamaşır astımbalkonda hayat var lak lak yaptık karılarla

Yelomm eridin resmennn toparlarsıninşallah

benoşş sende kuru iyice sahurdayemiyonmu kızzbenimbildim ramazanda kiloalınır

Yel4mm iğnelerden evet çok fena wc gidincede öle kabız yapıyoo mısır yiyim iyi hatırlattın kızz annem haşlayıpvermişti tarladan

Günaydınnnn
bugün çok zor geldimmmm giyinmeye takatim yoktuuu

Gunaydinn guzellerr

Bende 2 gundur manyak gibiyimm. Asiri bi halsizlik var

ayşemmmm
e sen normal anacım miniğinle beraber dolaşıyosun
kız sıcaktada işe gelmek hiç çekilmiyor yaaa giyin çık offf

twini gördüm sankiii hanfendi hiç uğramıyorrr

Canlarim napiosunz sızı çok özledim.
Yazlık tel cekmiyodu balkonda çeker gibi oluyo du oraya gidip bi bakıp cikiyodum ..

Fundosum haydi belirtiler başlasın ınss. .

Benosum bnde vermisim baya 53 olmuşum yaa

Sosyalim ayşem yelizim lizom

Canlar kutlamalar için teşekkür ederim eşimin doğum günü değil di canlar onunkide ağustosta Bi yaş daha aldık

Dün de evde 15 kişilik bi misafir ordusu vardı eşimin tarafı onlar gittikten sonra hem sınırın hem bel ağrısından ağladım

Kv yine yaptı yapacağını yüzü asıktı yine eşimde niye yüzünü asiosun dedi oda dediki sizinki öyle bnde öyleyim bu arada siz ben oluyorum sonra yine konuştu yani bnde ben sana niye surat asayım dedim geldiğinden beri sen konusmiyosun ddm benimle konuşmak istemiyomus artık bnde niye öyle diosun ddm arada eşim var ddm.. sustu gece de bnmki yle konuştum bi ton ağladım yine kv çok kırılmış ist daydi ya o da kardeşi yle kavga edip apar topar Dbakira dönmüştü bnde aramadim çok ihtiyacım vardı dedi aramani bekledim dedi haklı aslında aramadim bnde uf ne bileyim yakın olmak istemiorum sanırım dün gece eşime dedim yarın arar Özür dilerim senin için yapıcam dedim ..
Şaşırmış durumdayım bnm sınavım da bu galiba kızlar bana yardım edin psikolojim hiç iyi değil
Sabah sabah kafanızı sisirdim valla

ayşemmmm

Kuzu cnm dün sabah yazlıktan geldik gelir gelmez ise koyuldum misafir gelicek diye gece 11 de gitti herkes bnde yatağa attım kendimi yazliktada tel cekmiyo zar zor sayfayi ookuyup cikiyodum cnm kızmayın bana

yok twinim ilk işlemden sonra ağrı filan olduda şimdi belirtiler azalıyo yani ağrılar neyin gidiyo

15 kişimi maşallah kız nasıl üstesinden geldinn

anam senin kaynanada çok tripli haaa alıngan bir tip demekki sen tek gelinimiydin canım tek çocukmuydu eşin
yazık eşinde arada kalıyor yaaa
bence sen fazla takıyorsun
he he de geç kız
ama suratın asıksa gerçekten ayıp etmişsin biraz ilgi göster kadın öle istiyor demek
tabi içinden gelmeli buda ama :26:

doktor dün için ilişki demişti unuttuk biz daha doğrusu mayıştık uyuyakalmışız :26:: :18:

ayşemmmm

Sicak cok zorluyorda dunden beri sancilarim basladi. Seyime surekli kramp girio insallah bunlar iyiye isarettirr.
Sizinde Allah yardimciniz olsunnn

Twinim neler olmus yine. Senin k.valide sorunlu. Sen kocanin hatrina onu idare edicen ama kocanda senin yaninda olmali. Birde sen yumusak tiplisin hadi cok cazgir bi gelin olsan k.valideyi anlarimsa.senin gibi kiza neler yapioo sana cektirdikleri asla yanina kalmaz ama,merak etmee

Tek gelinim cnm eşimin bi erkek kardeşi daha var ..
Ya kuzum yakın olamıyorum aslında bunun sebeplerinden biri eşim her gün arar günde iki kez şunu yaptım bunu yaptım der bnde kızıyorum herseyi rapor veriyorsun diyorum böyle alışmış ama napayım bu duyguyu asamiyorum ama anladımki hayatımı bu konu benim yüzümden mesgul ediyor neyi çok düşünürsen onu yaşıyorsun
kvyi kirmisim demek arayip gönlünü almam lazım ama ya kötü bişey derse gurur ma dokunacak bişey söylerse öyle olunca Tutamıyorum kendimi ..

ayy canımm doğum yaklaştı her an bir süpriz yapabilirsin
inşallah tez vakitte sağlıkla gelir sende kurtulursun ayşemmm

Kuzum erken mi gelicek bizim minik ay biraz daha beklesin

Cnm evet çok zor bir kadın 4 sene önce çok fena bi kaza geçirdi dr kişiliği tamamen değişebilir demiş öyle oldu sanırım ..
Cnm bu konuda haklı aslında bnde aramadim istanbuldaydik o zmn ..
Esim du n dedi her zmn yanındayım ama haksız olduğun da bişey yapamıyorum sen laf getirme kendine benim için yap diyo herseyi ..
Kv dem her gün arayip sormami bekliyo bnde şimdi ben ariycm bugün Özür için ne diyim ayşem :26:

O zaman ozurunu dinle kapansin bu konu canim. Bundan sonrada zoraki gulersin yaninda iki uc guzel laf soylersin. Yoksa bu sikinti hic bitmez. Sen ne kadar dusundukce konu o kadar dallanip budaklanio. Bence akisina birak cnm.

Daha gelmez heralde sadece sinyallerini verio:)

Sagol fundam amin insallahh.
Kizlarr hep soyluorum yine solucemm dogununuz temmuz agustosa gelmesinn aman amann.bu gece 3 posta kiyafet degistirdim. Yastigimi siksan suyu akarr

Evet cnm aynen öyle bi konuyu ne kdr taze tutarsan o kdr uzuyor ..

Sana da Kıyamam yaa cnm bnm şansına tam da en sıcak zamanlara geldi ..tez zmnda gelsin bebiş yaa ..

Ayşemm senin doğum yakın canım..
Sağlıkla geleydi bebişin rahat edeceksin inşAllah..

Fındık kız hiç unutulurmu bari bugünü değerlendirin unutma

Twin kız senin bu kaynanada senin ömrünü yiyecek ha.. Şeytan diyo hiç konuşma ne hali varsa görsün ama işte arada koca olunca olmuyo.. Ben şahsen özür dilemem sen ne yaptın ki diliycen gitti diye aramak zorundamıymışsın da.. Ben yapmam ama sen Ara konuş yanlış anladın falan de tabi gönlünü al özür de dile eşin için düzelt arayı..

Sosiii sen napan ?
Yeliz geç gelir nasılsa annesi bugün mü gidiyodu?

Benimde halaa başım ağrıyo bu ağrıda benim ömrümü yiyo

Bu arada twin kız nerdeyse aynı kilodayız
Bide fundam gece kalkmıyoruz çünkü canım bişi istemiyo tıka basa yemiş oluyoruz

sabah birbirimizi yedik zaten niye uyandırmadın diyo bende halsizdim uykum vardı ahahaha
yaa biz dün sözde dışarı çıkacaktık ben yemek yaptım pişti yedik ben mutfakta toplayana kadar sızmış o

kız birde karnımda çok gergin fena ağrıyo gaz var sanki
göğüslerde öle o yüzdn canım çok hassas bu ara

yaa varya görümceme hayranım kimseyle konuşmuyor eşinin tarafından ama o çok fena gerçi öyleside olmasın..
eşide bir yalakaki sesini çıkarmıyor görümcem hatalı olduğu halde anlamadım gitti :105:
kayınbiraderden otlanıyor ya ondan aslında tek sebebi bellide işte çok garip bir adam yaaa ailesi umrunda değil
ama kızın kafa rahatmı rahat kimseye ne gidiyo ne soruyo ohhh

yelonun annesi gidiyo yaa yazık

off baş ağrısı çook kötü bişeyyy

aman senin yediğin tıka basa kuş gibidir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…