Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim merhabaaaaa
Annem gitti 10.30 da
Benim de noterde falan işlerim vardi onlari hallettim eve geldimm

Twinim kayinvaliden gercekten ergen gibi haa belki senden ilgi bekliyordur belki yapisi oyledir sen de guleryuz gostere kapa gozunu valla ben oyle yapiyorum saygiliyim guleryuzluyum yeri gelince de lafimi soyluyorum ama surat asmiyorum hicc.Bikere yaptim eşim uzun zaman ne annesini eve davet ettirdi ne benioraya goturdu ters tepebiliyo bazenn

Benosumm senin de bas agrin gecmemiş.Allah sifa versin canimm

Aysemm az daha dayan kizzz hayirlisiyla az kaldii insallah rahat edeceksinizz.Bundan bir ay sonra dusunsenee oglusun kucaginda olucak nasipsee.Ayy cok heyecanliii

Sosyaliteeee yine yogunsunnn :26:

Fundamm iliskiyi mi kacirdinnn sabah yapaydiniz bari kizzz anamm aşılamada oyle agri oluyosaa 3 yumlaa tupte 20-25 yum oluyo onu dusunemiyorum artikkk :18:

Cnm bnm h.gldn
Sorma cnm aradım 1 saat konuştuk Özür Diledim bnde de hata var cnm yaa surat asiyorum eee birikip birikip önüme çıkıyor bundan sonra takmadn evet evet diycem soyledikleri olursa umursamiycm kendi içimdeki o duyguyu da yenicem galiba ben esimi biraz kiskaniyorum anasindan bile kendimi yiyip bitiriyorum bebiş te ondan mı gelmiyo acaba

Kuzum ramazan dan önce 57 yide gördüm çok veriyorum ben ya dün bile sadece bi kase çorba bide bi köfte yedim ..

Bu arada bugunde misafirlerim var dayımlar bide kız kardeşimle eşi. . dünkü 15 kişilik ordudan sonra hiç gelmemisler gibi olacak

Yelizim iyisin dışarıda cikmissin maşallah
Annen gitmiş Allah kavustrsun cnm
Bende dün annemlerin yanından gelince boşluk oluyo yaa off alisinca zor oluyo valla

Kuzum kv öyle baya bi konuşur da kendisi ama onu böyle kabullenmessem kendime zarar vericem senin yaptığını yapmak en iyisi eşim için yapıcam ..
Aradım kocişi annen le konuştum dedim teşekkür etti en iyisini yapmısn dedi

dün oturdum ağladım bel ağrısından sadece bi 10 dk oturmusumdr yaa kalabalık misafir çok zor valla neyse atlattk

oyyy canım yaaaa annecin sağsalim gitsin evine inşallah yol kısacık sürsünnn
Allah tez vakitte kavuştursun sizi

he kız kaçtı gitti ama yelizim anlamıyorum aşılamada o kadar para verip sperm hazırlatıyoz yum. çatlatma süresi belirliyoz
desteğe neden ihtiyaç duyuyolarkiii :44:
20-25 yummu kız o dozla alakalıdır yaa
ama öleyse çok fena tabiii şişirir adamı taş olursun taşş

twinimmmm bugündemi misafirin var kız şimdiden kolay gelsinnn

Evet cnm sagol çağırdık .. bi ton meyve sebze yemek var ne yapayim bitmezki ekstra tavuk fln yapıcam soğuk çorba dünkü yemeklerde var ..benimki de sağolsun abartiyo alışveriş işini
kuzum 5.gün oldu dimi aşılama sonrası

Adam haklı panpa uyandırcaktın zorla da olsa uzatmadan kestirip atacaktınız

Kız bende o konuda şanslılardanım.. Bi kaç pürüz çıkaran oluyo ben devreye girerek eşimin ağzına tükürüyorum oda gidiyo onlara lafı söylüyo oturuyorlar.. Hele ağızlarına bakarak eşim bi hareket etsin

He yaa az yiyorum ama işte çok geliyo

Allah kavuştursun canım. Tez zamanda gene yan yana gelirsiniz inşAllah..
En iyisini yapıyon çok yüz göz olmakta iyi değil..

Ayy ne kıskanıyon yaa zamanla aslında aşılaman lazımdı onsuzluğu
Bırak arasın sorsun sen kastıkça daha çok üstüne düşer..

Kayınvalidenede aynen yalan gül geç emin ol senden iyisi olmaz.. Ben çok güzel rol yaparım ama bazen rolümde bile nefretim anlaşılabilir

Aynı bende öleyim salata çok yiyorum ben

Maşallah kız misafir üstüne misafir gerçi bende severim ağırlamayı.. Menüde ne var kız

aşılama günüyle beraber 5. günüm canımm
kasık ağrılarım oluyor ara ara

abbooo kızzz demek öle vaybee gidip laf sölüyo bide he

Cnm kendimi uzmekten başka bişey değil tespih yaptım salliyorum

Cnm dünkü menu çok yoğundu bugün hem kalanlar olcek h mde tavuk atıcam soğuk çorba salata Kremalı bi pasta yaparım ..

Son düzenleme:

Kuzum valla heyecan dorukta yani bizde dusunuyoz yaa bnmki bi dra gitsin olmadı aşılama yaparız dedi cnmm ..

Kuzu whatsap var di dimi sizin bnde kullanmaya başladım amma tellerinz lazım Fundosum senin benosun sosyalin yelonun aysenin lizin var mı cnm

Canlarim özelden yazarsnz telleri ..
Ben simdi çıkayım biraz ortalığı topliyim dünden sonra savaş alanı öptüm

Sagolun kizlarrr.Sag salim gitsinler insallahhh

Fundam tabi okadar oluyo yani rezervi iyi olanlarda.Zaten onun 15 tanesi anca dölleniyor 10 tanesi anca 4-5. Gune gelebiliyo.Amac zaten o ya cok sayida yum olusturmakk.ki transfere kadar birden fazla embriyo olusabilsin.Daha onlar da eleniyo bide hepsi kaliteli olmayabiliyo falann.Uzun işlerr ogreniyoruz ablasi bir de onda da kabiz oluyormussun o da tehlikeli oluyormus transfer sonrasi :26:

Benoss agzina mi tukuruyonnn iyi yapiyon kizz

Twincan sen de iyi yapmissin.Kendini melek gibi gostermelisin kii bi sorun ciktiginda eşin senin tarafini tutsun
Azcik akilli davran kizzz

Yaa ben cok halsizimm.neden boyle kii.kolumu kaldirasim yokk

Yapın sizde tez zamanda iniAllah gerek kalmadan gelir
Hee bende yok yok bnde ayşe ve liz yok ki

Cnm kendimi uzmekten başka bişey değil tespih yaptım salliyorum

Cnm dünkü menu çok yoğundu bugün hem kalanlar olcek h mde tavuk atıcam soğuk çorba salata Kremalı bi pasta yaparım ..

Kızz ne pastası ben tarif verdim ya kayıslı kup pek güzel oluyo yapın onu deli etmeyin beni

İnşAllah o ağrılar sebepsiz kalmayacak canım

Kız valla canına okurum.. Bi gün bursadayken dönüş günü ben yokken teyzesi başka bi teyzesi var ona gidin görünün demiş benim safımda geldi bana o teyzemlere gidelim dedi tamam dedi sonra ağzından teyzesinin söylediğini kaçırınca ben milletin ağzıyla hareket edemem çok mu biliyo Diyemedin mi vakit yok yada biz düşünmüyormuyız vs. diye eşim bana kızdı ama sonra beniö dediğime geldi.
Biz buna benzer şeyler çok yaşıypruz en basiti yani deli ederler beni ama Allah tan eşim beni ezdirmiyo.

twooo sende bayağı bi açılma varrr kociş buraya kızıyo kaçak giriyodun ins. açtırdık kızı nelere teşvik ediyoz biz yaaa
başına ve başımıza iş almayalım kız de get

twinim geciktirmeyin kocan okullar tatilken tedavisini olsun bence
aşılamadan çok umutlanma twinim dr. um bana % 20 dediği için aman aman düşünmüuyorum öyle çok kaptırmadım kendimi
ama inşallah tutarda sanada umut olur

yelommm benim amerikada arkadaşım var en yakın arkadaşlarımdandır lise arkadaşım oraya yerleşti liseden sonra
bugün geliyor hem ailesini görmeye hemde tüp bebek tedavisi için teksen çamlıbel vbaryaa ona gidicekmiş almış randevusunu
o benden 1 ay önce evlendi evlendiği günden beri istiyo kız olmuyo sorunda yokmuş :44:
bakalım tutacakmı öyle çok masraflı bişey değil yaa yeterki tutsun bende çok kaptırmadım bu işe kendimi tüp yaptırcam olmazsa eğer 7,5 dedi ama 5 binlik yerlerdde var dimi

kızım kolaymı ameliyat oldun yat dinlen sürekli

bencede ne pastası yaaa kremalı bide ığğğ kayısılı kupu napıp edip yapacam eşim geçen fotosunu gördü ne hoş bişi bu hemen yap dedi hala yapacammm
neyse var nasılsa tarif pratikte yapem

iyi yapıyosun benoşum bende gelemiyorum öle şeylere çok bilip bide yönlendirmeye çalışmaları yokmuuu
ahhh hele bu teyzelerrr
bizimkiler çok yakın biliyosun çokta bilmişşer eşim bekarklen herşeylerine koşuyomuş yaa hala bekliyolar
arayıp çok isterler bunu yap buraya götür
ben sınırı çizdim gıkları çıkmıyor artık

Yelizimin sayesinde tüp bebek detaylarını iyice bi öğrencez anam neler varmış da dünyadan bi habermişiz.. güya ablamında tüp ama yazık o yanımızda olmadığı için bu kadar detaylı hiç sormadıydım ilk zamanlar zaten gizliyormuştu ilk sıpasında olunca öğrendiydik

tükürüyorum tabi yapmasınlar ya gelemiyorum öle şeylere.. biz hep iyi olmaya çalışıyoruz siz bile biliyorsunuz ne kadar sık gittiğimizi, otları pokları olsa gidiyoruz bide üste laf söylemeye hakları yok

sen ağır mı ameliyattan çıktın ve zayıfladın böle halsiz olman çok normal be yeliz'im bol bol dinlencen ve bol bol yiyip kilo almalısın ki güçlenesin

Fındığım yine de çok para be kuzum.. hani belki göze gelmez bizler için ama gerçekten olmayan için çok para ya Allah'ım buna muhtaç kalan herkesin yar ve yardımcısı olsun.. kucaklarını boş bırakmasın..
şu bebek işinin ne derece zor olduğunu içine girince anlıyorsun.. Rabbim bize de yaşatsın.. bu doğurum sağlıkla kucaklarına alanlar o kadar şanslıki, kıymet bilmeyende bi o kadar çok.
dün avm den eve çıkarken bi sıpa gördüm anam kız bebesiydi bi tatılydı bi tatlıydı bakmaktan kendimi alamadım ya. hepimiz şu anda aynı moddayız.. bakalım bizim bu dönem ne zaman gelicek hepimizi kast ediyorum

Kocalar kv ler cekistirilmis yine tatlilardan bahsedilmis iliski zamanlari kacirilmis aysem zaten buhranlarda aman ne kaynatmissiniz ber
Yelizim Allah kavustursun bu arada sosyaliteye koptum
Yogunum kizlar ben hele bayramdan sonra agustos sonuna kadar boyleyim

amin benoşummmmm
gerçekten çok para canım süleymanıye doğum evinde tüp bebek ünitesi varmış çok uyguna raporlu oluyormuş şartları yazıyor
hiç çocuğun olmayacak, 20 küsür yaşdan büyük olacak unuttum beni aşıyo zaten en az 3 yllık evli olacakmışsın
şartlar uygun olmadı orda yaptırim hiç zora gelemiyorum yaaa uygun varken niye o kadar para verelim değilmi
ayyy tabi inşallah gerek kalmazzzzz

gerçekten bencede çok şanslı öleleri

kız benim ablamlarda aşılamayı soruyolar o ne bee diyo anlatınca neler varmış filan
bilmiyolarki

yaw o avm dede sanki hususi anam hep hamiş hep tatlı bebiş dolu

sosyalim öle valla gündem kalabalıktı
kolay gelsin tatlişşş

bu arada ayşem yine üşüttü galibaaa serinlemek için ceyranda kalıyo terliyo pervaneyi dayıyo böle oluyo
çok halsiz yatıyormuş :
Allahım tez vakitte doğumunu sağlıkla nasip etsin ona da rahatlasın kız

Bence aysenin dogumuna daha var cunku dogumu yaklasanlara bi enerji geliyormus sanki hic hamis degilmis gibi minnos bayram sabahi gelsinde gorun siz
Fundosumm alt takimlarda durum nasil var mi bi his bi sey ne zaman test yapacakmissin adet tarihinden sonra mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…