Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimmmm
Allah kolaylik versin canimm valla ben bu halimde kendimi yerden kazir gibi hareket ediyorumm sizi dusunemiyorumm

Fundamm rapor icin 3 yil evli olma şarti,25 yas ustu,en az 2 kez aşilama denedigine dair rapor,son 6 ay icinde cekilmiş hsg,sperm testi vs vs birsuru sey var.Benim tupler kapandigi icin bunlara gerek olmayacak allahtan.Zaten ameliyatimi yapan prof tup bebek bolumu baskani.heyet raporunda o da olcagi icin kolay olacak bize insallahh
Arastirma hastanesinde raporlu 430 TL hastane aliyor.ilaclarin da %20 sini ödüyorsun.Yani 2000 lirayi bulmuyo.raporsuz da 1750 lira hastane.ilaclar da 2000 falan tutuyo.
Bi de fazla embriyo olusursa ona da para ödüyosun.Ozeller de 4000 olan da varr 10000 olan da..Cok ilginc ki fiyatlar cok farkediyo maalesef.bi de istanbulda cok pahali.Ankara mesela daha uygun

Benosumm Allah insallah o gunleri nasip eder de hep beraber ogrenicez.Ben de yeni yeni arastiriyorum işte
Dun tup bebek bolumunde biri gece kan verdi tam 12. Gun ve negatif cikti cok uzuldum..simdiden korkusu sardi valla
Bitanesi de 3. Kez deniyormus kocasi bu da tutmazsa senden ayrilirim demiş denyo Sanki kişinin elinde olan bisey gerizekali Allaha mi kafa tutuyosun.Allahim ne beyinsizler var yaa..

Ben de uyumusum tam iftara yakinn.Biara uyandim baktim benimki koltukta degill eşek degil ya hazirlar heralde sofrayi dedim döndüm yattim Allahtan degilmisss

Kizz adam beni pilav icin bi aydir yedi bitirdii halbuki pilavim da cok guzel olur aka burda anasi gilin igrenc bi pirincten yaptigi pilav gibi olsun istiyoo baldo pirincle de olmuyo oylee neysee ben yapayim gor diyodu.yapmis bugun aman allahimm pilav degil makarna bide icine kac tane bulyon koyduysa kahverengi olmus zehir gibi tuzlu dedim pilav konusu da burda kapandi artik demii he he tamam diyoo kolay degilmis oyle

Valla fundam inşAllah onlara gerek kalmadan gelir..

Yelizİm inşAllah seninde ilk seferde gelir.
Bu işler gerçekten zor işler rabbim yüzümüzü güldürsün..
O boşarım diyen adamı da Allah'a havele etmek lazım. Sanki kadının suçu yada elinde deli eder öyleleri

Kız kocan gene hazırlamış kıymetini bil

Sosyalimmm senin daha hafif çalışman gerekirken bu yoğunluk ne böle Allah yardımcın olsun canım

Canimm aminnnn
Benimki tedaviyi bekliyoo asil sen bian once basla artik calismalaraaaa

Biz de bugun siftah yaptikk

Canimm aminnnn
Benimki tedaviyi bekliyoo asil sen bian once basla artik calismalaraaaa

Biz de bugun siftah yaptikk

Hadi gazanız mübarek olsun :)

Bi regl olaydım başlıycaz ama olmadı daha yarında olmasın ama kadir gecesi

Bide benimki kapanmış gibi anam nasıl ağrıyo anlatamam kürtaj öncesi daha rahattık

Hadi gazanız mübarek olsun :)

Bi regl olaydım başlıycaz ama olmadı daha yarında olmasın ama kadir gecesi

Bide benimki kapanmış gibi anam nasıl ağrıyo anlatamam kürtaj öncesi daha rahattık

Valla evet ara verince oyle oluyo ben de cok zorlandim
benimki de yanaşmiyodu da agzimi aradi oyle sırnaşırkenn

Hadi hayirlisii bian once adet ol daa baslasin heyecan yenidennn
Carcabuk gelicek insallah bu kezz

Son düzenleme:
Oooo hadi bakalim rast gele
Ayy o ne demek ya bosarim falan yazik kadina ama hep toplum baskisindan oluyor bu seyler bunaltiyorlar adami gerizekalilar

Yogunluguma gelince kizlar sansimiza bu sene en yogun senemizi yasiyoruz 4 senedir ben boyle yogunluk gormedim bi de sureyi kisitlandiriyorlar atiyorum tarim sayimi yapacagiz nufus sayiminin tarimdaki halini dusunun koyde arazisi bulunan 1 kisinin tarlalari bahceleri hayvanlari alet ekipmanlari ve hepsinin resimleri cekilip bakanliga gonderilecek ve 30 agustos son gun bu kadar isi 1 ayda nasil yapacagiz bilmiyorum rapor alsam arkadaslara ayip olur almasam ben koyde perisan olacagim iki ucu pis degnek yani aman ne bileyim hakkima hayirlisi

Sosyalim seni zorluyorsa alirsin raporunu sanki keyfinden mii
Arkadaslarina neden ayip olsunn hamilesin ayip karsilayacaklarsa bu onlarin ayibi olurr
Onlar olsa seni dusunurler mii

Gunaydin canlar
Yelizim burodaki isleri yaparim ama arazi biraz zorlar gibi beni o zaman yardim isteyebilirim belki

Gunaydin canlar
Yelizim burodaki isleri yaparim ama arazi biraz zorlar gibi beni o zaman yardim isteyebilirim belki

Gunaydinn canlarimm

Bugun biraz daha iyiyimmm.
Herkesler iyi miiii
Yelomm anneciginle ayrildiginiz gibi kavusunnn
Sosi senide cok yoruyolarrr
Benoss yarin kirmizilarin gelir insallahhh sonra senin heyecanina ortak oluruzz
Fundosumm tesekkur ederimm
Bu arada bencede benim doguma daha var.benos senin dedigini yaptim. Bacak bacak ustune atabiliorumm
Twinimmmm

Günaydın canlarrr

Sosim seni zorlayacaksa al rapor canım.. Seni araZiye götürmesinler söyle boşver canından önemli değil..

Ayşemm daha iyi ol inşAllah..
Demek var daha o zaman haftaya diyorum

Bu arada kızlat kadir geceniz mübarek olsun.. Dualarınız kabul olsun inşAllah..

Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim ayşem ve sosyalime bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı, kolay doğum yapmalarını, bana, fundaya, yelize ve twine de hayırlısı ile inşAllah tez vakittir sağlıklı bebişler nasip etsin inşAllah.

Hosgeldin benosumm aminnnnnn saagolasinn.bende herkrsin kadir gecesini kutluyorummm. Rabbim bu gece ellerimizi bos cevirmesinnn.

tamam not aliorum benoss

ayşem bende sana haftaya diyorum doğumuna yani

ayşem doğuma yakın o kramplar geçiyormuş bide çok enerjik oluyormuşsun

ayşem bende sana haftaya diyorum doğumuna yani

ayşem doğuma yakın o kramplar geçiyormuş bide çok enerjik oluyormuşsun

Tamm senide not aldimm sosimmmm.
Oyle mi oluyomus. Gece daha cok kramp girio. O zaman benim doguma baya var

Kizlar sabah fundos yazdiii. Ise giderken kasiginin agrisi bacagina vurmus yuruyememis eve donmus. Simdi evde yatio

aşılama ne kadar zor bişeymiş o zaman ayy geçmiş olsun yaa inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir

benoşşş yoğun musunnn

Kıızzz ben izinliydim gene meğer izinliymişim haberim yok işe gittikten sonra eşimde izin aldı çıktık alışverişe şimdi geldik

Tamm senide not aldimm sosimmmm.
Oyle mi oluyomus. Gece daha cok kramp girio. O zaman benim doguma baya var

Kizlar sabah fundos yazdiii. Ise giderken kasiginin agrisi bacagina vurmus yuruyememis eve donmus. Simdi evde yatio

Aa geçmiş olsun.. Hakkat ne zormuş şu aşılama iş Allah yardımcısı olsun..

Selam kizlarrr

Aysemmmm dikkat et kendineee.Ayy hayirlisiyla saglikla olsun daa.Bence oğluş hepinizi şaşirtip hic beklenmedik zamanda gelicekk

Sosyalimm sen de yorma kendinii bak biraz daha agirlaşinca o işler sana bel bacak sırt agrisi olarak geri donecekk.Hicbisey senin sagligindan daha onemli degill.İnsan yuruse cok zorlanmiyor ama uzun sure ayakta kalmak cok bel agrisi yapiyoo

Benosumm aminnn diyorumm ve ben de hepinizin kadir gecesini kutluyorumm.Allah dualarimizi kabul etsin insallahh

Fundaa rahatsizlanmis mii :26: kizz kac gun oldu ne agrisi buu.Allahimm insallah bu guzel seylerin habericisidirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…