Valla fundam inşAllah onlara gerek kalmadan gelir..
Yelizİm inşAllah seninde ilk seferde gelir.
Bu işler gerçekten zor işler rabbim yüzümüzü güldürsün..
O boşarım diyen adamı da Allah'a havele etmek lazım. Sanki kadının suçu yada elinde deli eder öyleleri
Kız kocan gene hazırlamış kıymetini bil
Canimm aminnnn
Benimki tedaviyi bekliyoo asil sen bian once basla artik calismalaraaaa
Biz de bugun siftah yaptikk
Hadi gazanız mübarek olsun :)
Bi regl olaydım başlıycaz ama olmadı daha yarında olmasın ama kadir gecesi
Bide benimki kapanmış gibi anam nasıl ağrıyo anlatamamkürtaj öncesi daha rahattık
Yogunluguma gelince kizlar sansimiza bu sene en yogun senemizi yasiyoruz 4 senedir ben boyle yogunluk gormedimbi de sureyi kisitlandiriyorlar atiyorum tarim sayimi yapacagiz nufus sayiminin tarimdaki halini dusunun koyde arazisi bulunan 1 kisinin tarlalari bahceleri hayvanlari alet ekipmanlari ve hepsinin resimleri cekilip bakanliga gonderilecek ve 30 agustos son gun bu kadar isi 1 ayda nasil yapacagiz bilmiyorum rapor alsam arkadaslara ayip olur almasam ben koyde perisan olacagim iki ucu pis degnek yani aman ne bileyim hakkima hayirlisi
Gunaydin canlar
Yelizim burodaki isleri yaparim ama arazi biraz zorlar gibi beni o zaman yardim isteyebilirim belki
Günaydın canlarrr
Sosim seni zorlayacaksa al rapor canım.. Seni araZiye götürmesinler söyle boşver canından önemli değil..
Ayşemm daha iyi ol inşAllah..
Demek var dahao zaman haftaya diyorum
Bu arada kızlat kadir geceniz mübarek olsun.. Dualarınız kabul olsun inşAllah..
Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim ayşem ve sosyalime bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı, kolay doğum yapmalarını, bana, fundaya, yelize ve twine de hayırlısı ile inşAllah tez vakittir sağlıklı bebişler nasip etsin inşAllah.
ayşem bende sana haftaya diyorum doğumuna yani
ayşem doğuma yakın o kramplar geçiyormuş bide çok enerjik oluyormuşsun
benoşşşyoğun musunnn
Tamm senide not aldimm sosimmmm.
Oyle mi oluyomus. Gece daha cok kramp girio. O zaman benim doguma baya var
Kizlar sabah fundos yazdiii. Ise giderken kasiginin agrisi bacagina vurmus yuruyememis eve donmus. Simdi evde yatio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?