Ağlayakta gözden mi olak???

benoşş izin mi ne güzel kız bende yarın izinliyim dr a gideceğim

yelooo çok kalamıyorum zaten ayakta hemen belim ağrıyor dediğin gibi yormayacağım kendimi senin ağrıların ne alemde bayağı toparladın değil mi

Daha iyiyim canm cok sukur.İlk gunlerimi dusunuyorum gecti gitti.Allaha sukur Annemin ve sizin dualarinizin da yardimiyla

Sadece tuvalet konusu hala sikinti barsaklar kendine gelemedi hala.onun disinda iyiyim
Bi sabahlari kalktigimda karnim cok gerilmiş oluyo agrim oluyo

Dikkat et kizz
Benim belim de problemli.Bi saat ayakta kalmak iki gece uyumamaya mal oluyo bana :26:

yelo bağırsaklarda düzelince daha iyi olacaksın inşallah senin ki ağır bi ameliyattı ama atlattın çok şükür lifli gıdalar yemeye bak kabız yapıcı bişeyler yiyip içme özellikle kola falan içme

İnsallah canmm

Yok zaten asitli hicbisey icmiyorum.sut urunlerini de doktor yasakladi.Onun disinda yediklerimden hamgisi bilmiyorum bide guzel
Kabiz yapiyo.Zor olani iyice zorlastiriyo anlayacagin

Kuru kayisi alicam bugun.o iyi gelir belki

Yok sosyalim öle bugün için izinli idik. Yarın iş başı

Hadi güzel haberlerle gel inşAllah. Bakalım sıpa napıyomuş

Yelizzz direkt mısır al ye, kayısıda al ama mısır daha güzel fında dan azarı yeme sonra

Bütün ağrıların geçecek inşAllah. Bendede bel problemi var. Kambur gibi duruyorum zaten son zamanda ona taktım bilgisayar başında oturmaktan

Surekli pc basinda oturmaktan oluyor iste bide kambur oturuyoruz yaslilikta cok cekeriz biz bu yasimizda boyleysek

Hiç sorma yaa benide sinir ediyo.. Yaşlılığı hiç karıştırma zaten

kızlarrr
her geldiğimde kabızlık problemi Allah başka dert vermesin hiçbirinize
ben yine 2 gündür hastanelerdeyim birinin fena bedduasını almışım bagırsaklarımda parazit olmuş
fundoş biyere mi gitmiş arada bi bakıyorum ama hiç göremiyorum
nasılsınız çok özledim hepinizi hiiç fırsat bulup yazamıyorum

Lizooo ne kurdu ne paraziti nasil olmus kizz gecmis olsun
Fundos hafta sonu yazliktaydi asilamadan sonra cok agrisi oluyor ondan ugrayamiyor buralara

Lizooo ne kurdu ne paraziti nasil olmus kizz gecmis olsun
Fundos hafta sonu yazliktaydi asilamadan sonra cok agrisi oluyor ondan ugrayamiyor buralara

bilmiyorum ki nerden bulaştı wc çıkıyorum kurtları görüyorum içim bi tuhaf oluyo sancılanıyorum bebeğe bakasım bile gelmiyo iki gündür annem bakıyo nerdeyse hep
aşılamada içine bi cihazlamı giriyolarki bu kadar ağrısı olmuş hiç bilmiyordum
sen nasılsın sosyoşum kız 24 haftalık olmuş maşallahhh
bugünlerinin keyfini çıkar doya doya

Lizooo insan kendi derdine dusunce herseyi unutuyor aslinda yani kendini suclama canim duzelince bebegine guzelcene bakarsin
Evet canim 24 haftalik olduk bugunumuze sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu aziz mubarek gunde

Lizimm gecmis olsun canimmm
Neden olmus acabaaa anamm o da cok fenaa.yediklerine ictiklerine dikkat ett sebze leyve iyice yikamadan yeme hatta sirkeli suda yika canimm
Bide cesme suyu icme
Parazit genelde yedigin ictigin biseyden kaparsin insallah gece bir an onceee :26:

Sosyalimm size de masallah canimm yariyi gectin rabbim tamamina erdirsin insallahh

Kizlar fundoşta kistler oluşmuş yumurtaliklarinda ama agrilari ondan degilmiş galiba apandisit :26:
Takip edicek Bugun agri devam ederse yarin ameliyat olucakmiş :26:
İnsallah gerek kalmazz Allah yardimcisi olsun bu mubarek gecee

Canlarrr
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim yar ve yardimciniz olsun gunahlarimizi affetsin bugün yeryüzüne inen melekler dualarımız ı Rabbimiz e ulastirsin inşallah ..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

Lizom geçmiş olsun kuzum yaa Allah yardımcın olsun cnm ınss geçer hemen

Ayşem cnm geçmiş olsun ..
Fundoşum niye böyle oluyo ki alla dr u mu arasan acaba ınss bebistendir
Benosum sosyalim yelizim

Alla alla fundoşu n kistler i dr önce görmemiş mi yaa bu mubarek gecede Rabbim yardımcısı olsun ınss ameliyata gerek kalmaz yaa Kıyamam ..

Alla alla fundoşu n kistler i dr önce görmemiş mi yaa bu mubarek gecede Rabbim yardımcısı olsun ınss ameliyata gerek kalmaz yaa Kıyamam ..

Dualarina kocaman aminnn canmmm

Kuzum kistler kullandigi ignelerden olmuss bazi yunlar catlamamiş yanii
Ama agrilari kistten degil galiba :26:
İnsallah canimmm

Dualarina kocaman aminnn canmmm

Kuzum kistler kullandigi ignelerden olmuss bazi yunlar catlamamiş yanii
Ama agrilari kistten degil galiba :26:
İnsallah canimmm

Yaa üzüldüm şimdi cnm bnm yaa çok yumurta oluşmuş muydu hiçbiri mi catlamamis acaba :26:

Lizooo insan kendi derdine dusunce herseyi unutuyor aslinda yani kendini suclama canim duzelince bebegine guzelcene bakarsin
Evet canim 24 haftalik olduk bugunumuze sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu aziz mubarek gunde

amiiin canım bugün çok özel bi gün iyi geceler hepinize

sagolun kızlar
fundoşun kistleri mi olmuş ama hiç olmuyoduki onun inşallah bi an önce atlatır apandist de çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…