Ağlayakta gözden mi olak???

Twinimm çok içten bi aminn diyorum Allah razı olsun canım..

Lizoomm geçmiş olsun sanada valla zor işiniz

Fundama da ayrı bi üzüldüm apandistte nerden çıktı şimdi Allah'ım yardımcısı olsun inşAllah..

Yelizim sosyalim ayşem öperim sizide

Apandisit mi kist mi hay Allah ya hepsi ust uste bu kizi mi buldu simdi ayyy cok uzuldum yaa dualarimizi eksek etmeyelim kizlar bir an once fundosumuz eski sagligina kavussun

Bu arada tsk ederim iyi ki varsiniz

Sakal-ı Şerifi ziyaret ettik eve dönüyoruz
Fundos en son 1 saat onceye kadar hastanedeydi
Simdi belki dönmüstur uyumustur diye yazamadim.
Gittikleri ayri doktorlar farkli seyler soylemis biri kesin apandisit demis biri kistten demis.
En son ne yapti bilmiyorum.
İnsallah birseyi yoktur evine gitmis uyumusturr.cok merak ediyorummm :26:
Hepinize dua ettim Allah kabul etsin insallahh
Herkese iyi gecelerrrr

Günaydın kızlarrr

dün gece bende hepinize ayrı ayrı dua ettim.. fundaya bende msj atacaktım ama geç olmuştu rahatsız etmek istemedim,
Şimdi Yeliz'in yazdıklarını okuyunca bu doktorın hepsimi aynı olur ya biri ne diyor biri ne diyor hayır biz insanlar her defasında en az 3 doktora gitmek zorundamıyız ki ne saçma bişi bu böle..

İnşAllah kötü bişeyi çıkmaz diyorum.. Rabbim bebeğini vereydi Fundaya eminim bütün bu dert gibi görünen şeyler sona ercek..

Sosyalimmm bugun doktorun var yazmayı unutma olur mu,, bakalım paşa ne yapıyormuş.. bi de doktor bu kez hayır oğlun değil kızın olacak diyormuş

Ayşemm sen nasıl oldun canım.. havalarda cidden felekat bi sıcak ya

Lizim sende iyi olmuşsundur inşAllah..

Yelizim senin de dualarını kabul etsin Rabbim iyi etmişsin türbe ziyareti yapmakla,

Twin kuş sen nasılsın tatlım

Gunaydin canlar dualarimiz kabul olur insallah
Fundos ne yapti ki acaba :26:
Benos saglikli desinde hersey normal desinde varsin cinsiyeti degissin eve gelir gelmez yazarim kizlar opuyorum hepinizi gorusuruz

selam kızlar kimseler yazmamış

dr dan şimdi geldim 855 gram olmuşuz dr öyle dedi :26: bi de suyun fazla seni yakın takibe almam gerekecek dedi 2 hafta sonraya gün verdi :26: biraz araştırayım bakayım bu su fazlalığı neymiş

Gunaydin canlarim. Dunden beri sersem gibiyim. Kac defa dusa girdim hatirlamiorum. Artik dun gecede o kadar kotu oldumki esim biraz sahile indirdi. Orasi bile hic esmiyodu. Nefesim cikmadi resmen

Rabbim hepinizin dualarini kabul etsin. Dualariniz icinde Allah razi olsun.

Sosimm masallah kilosu cok iyi. Ya su fazlaligi genelde seker yuksek olunca cikio ama senin sekerin iyiydi.insallah duzene girer sosyalimm. Ne zaman gideceksin bidaha

Kizlar sabah fundosa yine yazdim. Hastanede ha serum takmislar. Kistler sivi dolmus. Gozetim altinda tutuyolar. Dua edelimde bir an once iyilessin.kizin basina neler geldi,neyse en azindan erken ogrenildi..

Benosum,yelizim,twomm,lizomm sizide opuyorum..

ayşem sende ağırlaştın kuzum ya son aylarında sıcaklara geldi kıyamam havalarda şansına çok sıcak gidiyor Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin

dr öyle aman aman bi fazlalığın yok dedi ama takibini sıklaştırmak istiyorum 2 hafta sonra yani 7 ağustosa gun verdi bakalım o zaman nasıl olacak :26: araştırdım biraz genelde şeker fazla olunca oluyormuş ama şekerimde iyi çıktı hakkıma hayırlısı ayşem ne yapayım Allah ne dediyse o olur :)

fundoşun niye öyle oldu yaa neden kist oldu bu kadar off Rabbim onunda şifasını versin dualarım onunla

Son düzenleme:

Amin canimbenim sagolasinn
Daha sık gitmen daha iyi olacak canim. Hem seninde icin rahatlar. Senin sekerinde iyi.bence zamanla duzelecek

Fundosuma bende cok uzuldum ama basina gelecek varmis.buna ciksinyine ne diyelim. Ben yinehaber alinca yazicamsize.
Lizodada kurt mu olmuss.cok gecmis olsuncanim.ins hepsini dokersin.

hayırlısı ayşem bakalım 2 hafta sonra dr ne diyecek evet ya haber alınca yazın şimdi arasam açamaz bari birimize mesaj atsın yorulmasın fazla

lizonunda evet kurt problemi olmuş ilaçla falan düzelir sanırım

merhaba canlarım..

Tek başıma çalışıyorum o yüzden gelip yazamadım bi türlü..

Sosyalim gidip gelmişsin bile.. canım çok şükür kilosu falan güzel Maşallah sıpaya su fazlalığını bilmiyorum ama kötüye yormuyoruz çoğu hamilelikte olağan durumlardandır inşAllah tez vakitte atlatırsın onu da.. çok içince mi olurki

Fundama ne oldu böle yaa geçmiş olsun.. Rabbim acilen şifasını versin.. vücudu kaldıramadı gibi oldu bende yazayım bakayım var mı gelişme.. rahatsızda etmek istemiyorum ama merakta ediyorum napıyım..

Zaten yatio cnm kolund serum.hic keyfide yok. Eve gitmek istiorum dio hep cok sikilmiss. Allahim sabir versin. Bu arada dun beta testide yapilmis. 6.1 cikmis. Doktor tam sinirda demis. Ignelerinde etkisi olabilir biraz daha bekleyelim demis.

Hosgeldin benosummm
Tek mi calisiosun. Allah yardimcin olsun canim.
Vala sormaa goze mi geldi nolduu. Kiz o kadar mutluydu bi anda morelman coktu

kolay gelsin benoş bende kötüye yormuyorum benoş dr öyle aman aman bi su fazlalığı yok dedi ama ben yinede takip edeceğim dedi, su fazlalığı ya sindirim sisteminde problem yada şekerden dolayı oluyormuş ama bizim detaylı ve şekerimiz iyi çıktı bakalım 2 hafta sonra ne olacak :26: sanırım benim sıpa çok çişli
Zaten yatio cnm kolund serum.hic keyfide yok. Eve gitmek istiorum dio hep cok sikilmiss. Allahim sabir versin. Bu arada dun beta testide yapilmis. 6.1 cikmis. Doktor tam sinirda demis. Ignelerinde etkisi olabilir biraz daha bekleyelim demis.

hastanede yatmak zaten ayrı bi zulüm ne yapsın kız Allah sabır versin, 6.1 iyi ya yarın yapılırsa ve artış varsa bence umutlanabiliriz

sorma canım yaaa bende anlamam veremedim ki gerçekten Allah yardımcısı olsun.. inşAllah bebişi gelirde bu çektiği çileyi unutur gider.. diğer türlüsünü kaldırması bile çok zor ya.. dualarım onunla..

ben apandist diyince acaba dedim o mu bebek olmasına etki ediyor demiştim ama göre diğer doktor kistten demiş.. hayır çatlatma iğnesi işe yaramadı mı, madem yaramadı bu kadın nasıl aşılama yaptı, ya da yaptı nasıl su topladı benim aklım karıştı valla

yaa bende dr un günahını almak istemiyorum ama başından beri fundoşun yaşadıklarını bi analiz edince dr a suç bulyorum ama fundoşta ısrarla bu dr a gidiyor ne bileyim benimde kafam karışık yani :44:

yaa bende dr un günahını almak istemiyorum ama başından beri fundoşun yaşadıklarını bi analiz edince dr a suç bulyorum ama fundoşta ısrarla bu dr a gidiyor ne bileyim benimde kafam karışık yani :44:

Çişli sıpa mı anamaa şimdiiden böleyse yandım kuzum bezi şimdiden stokla

İnşAllah artış olur umıt olur grlir sıpası..

Ben baştan beri sevmedim kadını gitmede dedim ama onlar beğendi sonuçta doktor ve herkese iyi olamaz inşAllah onun hatasını çekmiyodur

İyi olacak huda geçecek bakalım sonuç ne çıkacak

Bende anlamadimm doktorun hatasi mi yoksa olacagi mi vardu. Birde bu kadar kisa zamanda bissuru kist olusmasi
Simdi baska bi hastanede yatio zaten. Surekli tahliller yapiliyor.
Insallah degeride daha artarrr.

Benoss sen hasta oldun muu

Bende anlamadimm doktorun hatasi mi yoksa olacagi mi vardu. Birde bu kadar kisa zamanda bissuru kist olusmasi
Simdi baska bi hastanede yatio zaten. Surekli tahliller yapiliyor.
Insallah degeride daha artarrr.

Benoss sen hasta oldun muu

İnşAllar artar canım..
sıvı ve protein takviyesi yapılıyormuş, idrar alıyorlarmış bakalım gelince detaylı yazar zaten..

yok canım yaa bende anlamadım sanırım bayrama olacak.. olmak dert değilde benim artık daha şiddetli ağırm oluyor ya ondan korkuyorum.. çünkü olunca yatırcak beni iki gün ama bursa da da olsam ankarada da olsam rahat olamıycam birde benim iznim oluştu eşim istanbula dönecek ben Ankarada kalıcam bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…