selam kızlar kimseler yazmamış
dr dan şimdi geldim 855 gram olmuşuz dr öyle dedi :26: bi de suyun fazla seni yakın takibe almam gerekecek dedi 2 hafta sonraya gün verdi :26: biraz araştırayım bakayım bu su fazlalığı neymiş
ayşem sende ağırlaştın kuzum ya son aylarında sıcaklara geldi kıyamam havalarda şansına çok sıcak gidiyor Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin
dr öyle aman aman bi fazlalığın yok dedi ama takibini sıklaştırmak istiyorum 2 hafta sonra yani 7 ağustosa gun verdi bakalım o zaman nasıl olacak :26: araştırdım biraz genelde şeker fazla olunca oluyormuş ama şekerimde iyi çıktı hakkıma hayırlısı ayşem ne yapayım Allah ne dediyse o olur :)
fundoşun niye öyle oldu yaa neden kist oldu bu kadar off Rabbim onunda şifasını versin dualarım onunla
Amin canimbenim sagolasinn
Daha sık gitmen daha iyi olacak canim. Hem seninde icin rahatlar. Senin sekerinde iyi.bence zamanla duzelecek
Fundosuma bende cok uzuldum ama basina gelecek varmis.buna ciksinyine ne diyelim. Ben yinehaber alinca yazicamsize.
Lizodada kurt mu olmuss.cok gecmis olsuncanim.ins hepsini dokersin.
hayırlısı ayşem bakalım 2 hafta sonra dr ne diyecekevet ya haber alınca yazın şimdi arasam açamaz bari birimize mesaj atsın yorulmasın fazla
lizonunda evet kurt problemi olmuş ilaçla falan düzelir sanırım
merhaba canlarım..
Tek başıma çalışıyorum o yüzden gelip yazamadım bi türlü..
Sosyalim gidip gelmişsin bile.. canım çok şükür kilosu falan güzel Maşallah sıpayasu fazlalığını bilmiyorum ama kötüye yormuyoruz çoğu hamilelikte olağan durumlardandır inşAllah tez vakitte atlatırsın onu da.. çok içince mi olurki
Fundama ne oldu böle yaa geçmiş olsun.. Rabbim acilen şifasını versin.. vücudu kaldıramadı gibi oldubende yazayım bakayım var mı gelişme.. rahatsızda etmek istemiyorum ama merakta ediyorum napıyım..
merhaba canlarım..
Tek başıma çalışıyorum o yüzden gelip yazamadım bi türlü..
Sosyalim gidip gelmişsin bile.. canım çok şükür kilosu falan güzel Maşallah sıpayasu fazlalığını bilmiyorum ama kötüye yormuyoruz çoğu hamilelikte olağan durumlardandır inşAllah tez vakitte atlatırsın onu da.. çok içince mi olurki
Fundama ne oldu böle yaa geçmiş olsun.. Rabbim acilen şifasını versin.. vücudu kaldıramadı gibi oldubende yazayım bakayım var mı gelişme.. rahatsızda etmek istemiyorum ama merakta ediyorum napıyım..
Zaten yatio cnm kolund serum.hic keyfide yok. Eve gitmek istiorum dio hepcok sikilmiss. Allahim sabir versin. Bu arada dun beta testide yapilmis. 6.1 cikmis. Doktor tam sinirda demis. Ignelerinde etkisi olabilir biraz daha bekleyelim demis.
kolay gelsin benoşbende kötüye yormuyorum benoş dr öyle aman aman bi su fazlalığı yok dedi ama ben yinede takip edeceğim dedi, su fazlalığı ya sindirim sisteminde problem yada şekerden dolayı oluyormuş ama bizim detaylı ve şekerimiz iyi çıktı bakalım 2 hafta sonra ne olacak :26: sanırım benim sıpa çok çişli
hastanede yatmak zaten ayrı bi zulüm ne yapsın kız Allah sabır versin, 6.1 iyi ya yarın yapılırsa ve artış varsa bence umutlanabiliriz
yaa bende dr un günahını almak istemiyorum ama başından beri fundoşun yaşadıklarını bi analiz edince dr a suç bulyorum ama fundoşta ısrarla bu dr a gidiyor ne bileyim benimde kafam karışık yani :44:
Çişli sıpa mıanamaa şimdiiden böleyse yandım kuzum bezi şimdiden stokla
İnşAllah artış olur umıt olur grlir sıpası..
Ben baştan beri sevmedim kadını gitmede dedim ama onlar beğendi sonuçta doktor ve herkese iyi olamaz inşAllah onun hatasını çekmiyodur
İyi olacak huda geçecek bakalım sonuç ne çıkacak
Bende anlamadimm doktorun hatasi mi yoksa olacagi mi vardu. Birde bu kadar kisa zamanda bissuru kist olusmasi
Simdi baska bi hastanede yatio zaten. Surekli tahliller yapiliyor.
Insallah degeride daha artarrr.
Benoss sen hasta oldun muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?