Ağlayakta gözden mi olak???

İnşAllah canım yaa bakalım kaç gün gecikecek 40 gün olmasından nefret geldi düzene girdi demek oluyo bu

Canlarrr

Fundamm cnm ınss iyi olacaksın kuzum değerinde 6 çıkmış ınss yükselir ama öncelikli olarak iyi olman daha önemli

Sosyalim bebiş iyiymiş masallah suyun fazlalığı bnce de önemli değildir yaa 2 hafta sonra ınss normale iner cnm ..

Benosum bnmde bayrama denk gelio yaa uf hiç rahat olmuyo gerçekten kuzum bnm Allah yardımcın olsun çalışırken çok zor ya inst...da fotonu gördüm cnm

Yelom ayşem lizom

Bnde kv ye geldim ınss sıkıntı olmaz

Hoşgeldin twinn

Öğlen uyuyorum ben başka türlü geçmiyo Zaman..

Senin kaynana sorunlu ama boşver görme bakalım napacak

Selam canlarimmm
Sabaha karsi eve geldikten sonra ben de öldum agridann acildeydikk :26: buranin acili de Allahlik zatenn hicbi halttan anlamiyolar adama ameliyat oldum yeni agrim var diyorum hayvan gibi bastirip durdu dikiş yerine cildirtti beni tekmeledim adami
Barsaklarim hala alişmadi yeni duzenine galiba ondan oluyor neticede elimiz boş dönduk zaten ordayken gecti agrim sinirden galiba
Sabah 11 gibi yattim 3 te uyandim.
Hemen fundosa yazdim ama cevap vermedi.Ne yapti acaba cok merak ediyorum
Bu nasil iş arkadas yaa ne bekliyosunn karsina ne cikiyoo :26:
Allahtan vardir bunda da bi hayir ne diyelimm iyilesir insallah iyidir

Gonderdigim mesajlar aciliyo ama cevap yazmiyo fundosun eşinde mi acaba telefonu :26: yaa insallah bi sorun yoktur

hoş geldin yelooo

sanada çok geçmiş olsun canım..
bu ne hal ya topik resmen hastaneden çıkamıyor bu ara..
dikkat edin kendinize yaz geldi tam tersi olması gerekirken bütün bi yazı hastanede geçirdiniz nerdeyse..

fundoşum en son idrar toplayıp sıvı ve protein veriyorlar demişti, bende daha fazla rahatsız etmeyim sen detaylı gelince yazarsın dediydim o da tamam dedi bende öle kaldı. bende çok merak ediyorum sonra ne oldu

İnşAllah canım yaa bakalım kaç gün gecikecek 40 gün olmasından nefret geldi düzene girdi demek oluyo bu

en son 40 tan sonra hamile kalmıştın hadi hayırlısı

twoo sağol canım inşallah 2 hafta sonra güzel haberler veririm size kv candır diyorum

ayy başlığımıza nazar değdi geçmiş olsun yelo kız inşallah ağrıların geçer inşallah canım

bende birimize cevap yazarsan yeter dedim yorulmasın diye :26:

yani hani haber etse bi şekilde ama ne bilim ağrısı mı çok ya da yazacak durumda mı değil anlamadım ki ?
gerçekten insan meraklanıyor:26:

Yaa cok ilginc degil mi..Bu doktorlari toptan sikayet etmek lazim.Biri apandisit diyip nerdeyse ameliyata sokacak,biri onemli bisey yok kistlerden diyo,biri kistler patlamiş olabilir diyo falann nekadar sacma.Yani tıptan bahsediyoruz bukadar goreceli olmamalı tetkikler

Bana da kac doktor farkli konustu zaten aklima geldikce kuduruyorum gidip dava edesim varr

Sen nasilsinn kuzuuu

Sosyalimm ogluşun iyiymis masallahhh su işine bence cok takilma bu doktorlar insanin icine uhdeyi koyup kenara cekiliyolar ondan laf cikiyo bikere,bizim bi ay uykularimiz kaciyo felaket tellallarii
Baksana lizimin oglu masalllah saglikli guzell.ona bile neler dediler Allah korusun kiz nasil uzuldu agladi

Yaa kizlar onca ay ovu testleri akinti kontrolu bilmem nee ben şu yumurta aki gibi uzayan akintiya hicccc rastlamamiştim.dun o akintidan cok bariz sekilde cok fazla geldi işe bakk hahh şimdi gel zaten cok işime yararsin dedim

Alemsin Yelo yaa
zaten işe yararken gelmezler değil mi
sen biraz daha toparlan bak ne akıntılar gelcek

gerçekten dediklerine katılıyorum sabah bende dedim hayır bunlar nasıl doktor olmuş,aynı dersleri görmüyorlar mı, bunlar branşlaşmıyorlar mı, ne yapıyorlar anlamıyorum, insanları mağdur etmekten başka yaptıkları bişi yok, dava etsen ne olur emin ol yine lehlerine bi sonuç çıkar sen uğraştığınla kalırsın..
seni ancak öldürcek ki o zaman ceza alsınlar (töbe yarabbim ya)

bende hamilelikte herşeyin olacağına varacağına inananlardanım.. herkese rabbim hayırlısın versin, kaldırmayacağı dert vermesin, sağlıklı sıpalar nasip etsin inşAllah..
çok zor çoookkk..

bana sen nasılsın dediysen eğer yelom ben işsizlikten sıkıldım yemin ederim teli elime almaktan sıkıldım o derece bi hal içindeyim acilen tatile ihtiyacım var benim

dr ları bende anlamış değilim zaten biri bi şey diyor öbürü başka hele bu özel hastaneler açıldı açılalıda nereden para koparacaklarını bilmiyorlar

benimde hemen aklıma lizonun oğlu geldi bencede bir şey yok yelizim 2 hafta sonra herşey normale dönmüş diyecek bana

Benosumm artik gelse ne fayda akinti artik ilişkiler de bi rahat kiii aman yatayim aman amuda kalkayim yokk

Evet sana dedim kizz nasilsin diyeee.Hadi insallahh guzel bi tatil firsatin olsunm diyeyim bende

Sosyalimm insallah oyle olacakk.Ben de yanilip şaşip benim rahim filmimi cekip cok guzel diyen doktorun hastanesine yolum dusersee iki cift lafim olacak ona

Kizlar fundosla konustumm.Sorun ne kist ne apandisit.OHSS sendromu
Kiza bisey de dememisler aciklama yapmamislar kiz yoksa OHSS mi oldun dedim hehh evet oyle diyolar diyo

Yani halihazirda iyi calisan yumurtaliklarin aşiri uyarilmasindan yani o ignelerin dozunun fazla gelmesinden dolayi yumurtaliklarda su toplanmasi veya kist vs gibi anormal seylerin olusmasi yumurtaliklarin şişmesi vs
Zor ve tehlikeli bi durum.Ama kontrol altinda tutuyolar ya iyi ki gitmis hastameye ve bian once gecer insallahh

Yani tup bebekte cok yasayan var ordan okuyorum ya hepp.cok da korktugum biseydir.Oyuzden tedavi iptal oluyo bazilarinda.
Kadin hormonlarini kontrol etmeden ilave igne kullandirdi kizaa simdi onunda agzina etmek lazimmm

Normalde ger gun E2 hormonuna bakip ona gore dozunu artirip azaltiyolar OHSS ihtimaline karşin Ama tup bebekte boyle tabi :26:

ohss mi ya bak biz dedik bu dr da bi şey var diye zaten fundoşun yumurtalıkları iyi çalışmazsa 10 küsür yumurtası olmazdı hay Allahım yaa inşallah bir an önce düzelir

ohss mi ya bak biz dedik bu dr da bi şey var diye zaten fundoşun yumurtalıkları iyi çalışmazsa 10 küsür yumurtası olmazdı hay Allahım yaa inşallah bir an önce düzelir

He kizzz.
Hesabini sorsun valla.Normalde aşilama nasil yapiyolar bilmiyorum ama,bu ignelerde gunluk E2 kontrol edilip dr ona gore dozu artir yada azalt yada igneyi kes diyo.Yumurtaliklari fazla uyarmak tehlikeli cunku

Allahim insallah bian once gecsin yaaa

Selam canlarimm
bi gecmise baktim bizim topige nazar degmis herkesde bi sorun problem allahim ic huzuru versin hepimize
sicaklar oyle bastirdi ki goguslerin arasindan akip gidiyor resmen ter
aysemm allah sana sabirlar versin ferahlik versin ins sipan gelisimini tamamlayip sagliklica gelir artik, bu arada dogumdan sonra yanina biri gelecekmi ve bu kisi sana psikolojik destek yapacak mi cooookk zor birden bu sorumlulugun altinda kalmak
sosyom dr suyun fazla mi demis sana cook asiri degilse hic takilma bu konuya yeni idrar yapmistir bbenimde bi kere sinirin az ustunde cikmisti haftaya gittigimde normale donmustu
Yelom hastanelerin aciline giden daha cok hastalanip da donuyor rezillik resmen uzman kisiler degilde acil doktorlari bakiyorya anlamiyorlar da biseyden sefil ediyorlar insani allah dusurmesin bidaha insallah bi an once iyilesirsin canim
fundosun durumuna uzuluyordum ki tam kan sonucunu gordum insallah bu cektiklerine deger bi sonuc alir cok umutlandim

bende ishalim ve kurtlarim hala devam ediyo ama agrim yok sukur, psikolojim de bi duzelse tam olacak
ablamin arkadasinin esi dogum yapti kan kaybetti ve bulamadilar kanini baska kan verdiler suan bilinci kapali ve yogun bakimda yavrusu anneciginin kokusunu daha cekemedi icine galiba ilk anne sutude benimki nasib olcak yavrucaga dua edin kizlar nolur annecigi bi an once iyilessin

lizo inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerle geleceğim dr gözüme fazla gözüktü dedi o kadar

ayy canım benim ya tabi ki dua ederiz inşallah bir an önce iyileşir arkadaşınız Rabbim şifasını versin sende düzelirsin inşallah bunların hepsi geçecek inşallah canım geriye baktığında hiç birini hatırlamayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…