Hoşgeldin twinn
Öğlen uyuyorum ben başka türlü geçmiyo Zaman..
Senin kaynana sorunlu ama boşver görme bakalım napacak
İnşAllah canım yaa bakalım kaç gün gecikecek 40 gün olmasından nefret geldidüzene girdi demek oluyo bu
Canlarrr
Fundamm cnm ınss iyi olacaksın kuzum değerinde 6 çıkmış ınss yükselir ama öncelikli olarak iyi olman daha önemli
Sosyalim bebiş iyiymiş masallah suyun fazlalığı bnce de önemli değildir yaa 2 hafta sonra ınss normale iner cnm ..
Benosum bnmde bayrama denk gelio yaa uf hiç rahat olmuyo gerçekten kuzum bnm Allah yardımcın olsun çalışırken çok zor ya inst...da fotonu gördüm cnm
Yelom ayşem lizom
Bnde kv ye geldim ınss sıkıntı olmaz
Selam canlarimmm
Sabaha karsi eve geldikten sonra ben de öldum agridann acildeydikk :26: buranin acili de Allahlik zatenn hicbi halttan anlamiyolar adama ameliyat oldum yeni agrim var diyorum hayvan gibi bastirip durdu dikiş yerine cildirtti beni tekmeledim adami
Barsaklarim hala alişmadi yeni duzenine galiba ondan oluyor neticede elimiz boş dönduk zaten ordayken gecti agrim sinirden galiba
Sabah 11 gibi yattim 3 te uyandim.
Hemen fundosa yazdim ama cevap vermedi.Ne yapti acaba cok merak ediyorum
Bu nasil iş arkadas yaa ne bekliyosunn karsina ne cikiyoo :26:
Allahtan vardir bunda da bi hayir ne diyelimm iyilesir insallah iyidir
hoş geldin yelooo
sanada çok geçmiş olsun canım..
bu ne hal ya topik resmen hastaneden çıkamıyor bu ara..
dikkat edin kendinize yaz geldi tam tersi olması gerekirken bütün bi yazı hastanede geçirdiniz nerdeyse..
fundoşum en son idrar toplayıp sıvı ve protein veriyorlar demişti, bende daha fazla rahatsız etmeyim sen detaylı gelince yazarsın dediydim o da tamam dedi bende öle kaldı. bende çok merak ediyorum sonra ne oldu
Yaa cok ilginc degil mi..Bu doktorlari toptan sikayet etmek lazim.Biri apandisit diyip nerdeyse ameliyata sokacak,biri onemli bisey yok kistlerden diyo,biri kistler patlamiş olabilir diyo falann nekadar sacma.Yani tıptan bahsediyoruz bukadar goreceli olmamalı tetkikler
Bana da kac doktor farkli konustu zaten aklima geldikce kuduruyorum gidip dava edesim varr
Sen nasilsinn kuzuuu
Sosyalimm ogluşun iyiymis masallahhhsu işine bence cok takilma bu doktorlar insanin icine uhdeyi koyup kenara cekiliyolar ondan laf cikiyo bikere,bizim bi ay uykularimiz kaciyo felaket tellallarii
Baksana lizimin oglu masalllah saglikli guzell.ona bile neler dediler Allah korusun kiz nasil uzuldu agladi
Yaa kizlar onca ay ovu testleri akinti kontrolu bilmem nee ben şu yumurta aki gibi uzayan akintiya hicccc rastlamamiştim.dun o akintidan cok bariz sekilde cok fazla geldi işe bakkhahh şimdi gel zaten cok işime yararsin dedim
Yaa cok ilginc degil mi..Bu doktorlari toptan sikayet etmek lazim.Biri apandisit diyip nerdeyse ameliyata sokacak,biri onemli bisey yok kistlerden diyo,biri kistler patlamiş olabilir diyo falann nekadar sacma.Yani tıptan bahsediyoruz bukadar goreceli olmamalı tetkikler
Bana da kac doktor farkli konustu zaten aklima geldikce kuduruyorum gidip dava edesim varr
Sen nasilsinn kuzuuu
Sosyalimm ogluşun iyiymis masallahhhsu işine bence cok takilma bu doktorlar insanin icine uhdeyi koyup kenara cekiliyolar ondan laf cikiyo bikere,bizim bi ay uykularimiz kaciyo felaket tellallarii
Baksana lizimin oglu masalllah saglikli guzell.ona bile neler dediler Allah korusun kiz nasil uzuldu agladi
Yaa kizlar onca ay ovu testleri akinti kontrolu bilmem nee ben şu yumurta aki gibi uzayan akintiya hicccc rastlamamiştim.dun o akintidan cok bariz sekilde cok fazla geldi işe bakkhahh şimdi gel zaten cok işime yararsin dedim
Alemsin Yelo yaa
zaten işe yararken gelmezler değil mi
sen biraz daha toparlan bak ne akıntılar gelcek
gerçekten dediklerine katılıyorum sabah bende dedim hayır bunlar nasıl doktor olmuş,aynı dersleri görmüyorlar mı, bunlar branşlaşmıyorlar mı, ne yapıyorlar anlamıyorum, insanları mağdur etmekten başka yaptıkları bişi yok, dava etsen ne olur emin ol yine lehlerine bi sonuç çıkar sen uğraştığınla kalırsın..
seni ancak öldürcek ki o zaman ceza alsınlar(töbe yarabbim ya)
bende hamilelikte herşeyin olacağına varacağına inananlardanım.. herkese rabbim hayırlısın versin, kaldırmayacağı dert vermesin, sağlıklı sıpalar nasip etsin inşAllah..
çok zor çoookkk..
bana sen nasılsın dediysen eğer yelom ben işsizlikten sıkıldımyemin ederim teli elime almaktan sıkıldım o derece bi hal içindeyim acilen tatile ihtiyacım var benim
dr ları bende anlamış değilim zaten biri bi şey diyor öbürü başka hele bu özel hastaneler açıldı açılalıda nereden para koparacaklarını bilmiyorlar
benimde hemen aklıma lizonun oğlu geldibencede bir şey yok yelizim 2 hafta sonra herşey normale dönmüş diyecek bana
ohss miya bak biz dedik bu dr da bi şey var diye zaten fundoşun yumurtalıkları iyi çalışmazsa 10 küsür yumurtası olmazdı hay Allahım yaa inşallah bir an önce düzelir
ayy bilmiyorum yelizim yaa çekecek çilesi varmış fundoşun Rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?