lizo inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerle geleceğimdr gözüme fazla gözüktü dedi o kadar
ayy canım benim ya tabi ki dua ederiz inşallah bir an önce iyileşir arkadaşınız Rabbim şifasını versin sende düzelirsin inşallah bunların hepsi geçecek inşallah canım geriye baktığında hiç birini hatırlamayacaksın
Gozume fazla gozuktu ne demek yaabenimki olcup sinir 180se seninki 190 cikti demisti rakamlari uydurdum suan hatirlamiyorum olculebilen bisey o gozkarari mi karar veriyomus o doktor
insallah sosyom gun sayiyorum valla bi kirkimiz cikaydi hepsi gececek inaniyorumm
ins... foto bekliyorum canlarr
ayyy twinin ikizini gordum bide tek yumurta onlarrr
hangisi twin acaba
ölçmeye bile gerek duymadı lizom göz kararı biraz fazla gözüktü dedi o kadar 2 hafta sonra yine gözüne fazla gözükürse ölçüm yapar herhalde
40 ın ne zaman çıkacak kız daha çok var mı bizde paşamızın resmini görmek istiyoruz bi ara koy bakalım büyümüş mü
resime baktığın zaman soldaki twin canım yani saçı açık olan kardeşi topuz yapmış tek yumurta değiller herhalde yoksa öyleler mi :26:
Lizimm cok uzuldumm dogum yapan arkadasinizaa Allahim bebeginin hatrina acil şifalar versin insallahhh
Bakk sen de kendine dikkat et yediklerine ictiklerine.ozellikle su falann :26:
Sosyalim Tek yumurta onlar kizz.yani ben oyle dusunuyorumm aynilar sankii
Allahim kimseyi sagligindan etmesin cokk zorrr
Lizim
Hakkaten foto koysana aradaa oglununn.bebekler herr gun degisiyolar simdi daha tatli olmusturr
Goz karari mii
Arkadas bunlar da hep bizi mi buluyoo
Pilav mi len buu deseydinn
Aysemm gelmisssiradan hepimizi gecirmis cok tatli yaa
16 gunluguz daha coook varölçmeye bile gerek duymadı lizom göz kararı biraz fazla gözüktü dedi o kadar 2 hafta sonra yine gözüne fazla gözükürse ölçüm yapar herhalde
40 ın ne zaman çıkacak kız daha çok var mı bizde paşamızın resmini görmek istiyoruz bi ara koy bakalım büyümüş mü
resime baktığın zaman soldaki twin canım yani saçı açık olan kardeşi topuz yapmış tek yumurta değiller herhalde yoksa öyleler mi :26:
Allah razi olsun cnm haber geldi vucut iyiye gitmeye baslamis cok sukur ama kesin tehlikeyi atlatamamis daha cok dua aldiLizimm cok uzuldumm dogum yapan arkadasinizaa Allahim bebeginin hatrina acil şifalar versin insallahhh
Bakk sen de kendine dikkat et yediklerine ictiklerine.ozellikle su falann :26:
Sosyalim Tek yumurta onlar kizz.yani ben oyle dusunuyorumm aynilar sankii
Allahim kimseyi sagligindan etmesin cokk zorrr
Lizim
Hakkaten foto koysana aradaa oglununn.bebekler herr gun degisiyolar simdi daha tatli olmusturr
Canim sabahtan aksama kadar emzir uyut geri uyansin tekrar ugras sutun yetmiyo mama veriyorum vicdan yapiyorum gece uyaniyo uykudan kalkmak cok zoruma gidiyo hemen uyumuyo uykulu uykulu ugrasiyorum psikoloji alt ust oldu bunyem cok yoruldu bide sicaklar bunaltti iste. Lohusa sendromuymus bu hemen hemen butun kadinlar yasiyomus bunu hazirlikli ol yani canimAnamm işten çıktım eve geldim funda hakkında neler duyuyorum
Ben dedim ama sizlerede o doktor bana neler dedi sevimsiz diye iyi değil sevmiyorum diye şu yaptığına bak yaa madem bakılıyo niye bakmamış.. Hatta son bi doz vermişti hatırlarsanız sen bur genede demişti öğlen eve gidip vurulduydu o bile yapmış olabilir hatta kendi kendime hadi o anda çatlatsa nerden biliyo ki diye yorum yaptıydım.. Allah'ım fundanın yardımcısı olsun.. Bı dertlerini alsın ne umut bağlamıştı canım benim yaa
İnşAllah bu kadar şeye karşı bebiş gelir
Lizimm arkadaşınada çok üzüldüm Allah ım yar ve yardımcısı olsun bebeğine bağışlasın onu inşAllah.. Onunda durumu çok zor ailesine de güç ve sabır versin inşAllah..
Sende inşAllah kurtlarından kurtulursun. Ben psikolojinin niçin bozuk olduğunu pek anlayamadım bebiş geldi kız ne güzel yedir içir yatır olmuyo mu öle
Twin bencede tek yımırta çok benziyorlar
Ayşe hiç gelemez oldu yaa
Gece cok kalkmiyo ben hastayken bi kere kalkti emdi hemen uyudu dun gece de 2:30 da kalkti 5:30 da uyudu keyfine kaldik pasaninYaa fundosun durumunu simdi ogrendim bende. Ne sendromuymus bu ya ilk defa duyuyorum. Oda gelip fundayi mi bulduinsallah doktorun hatasini cekmiyodur. Neyse su anda tek istedigim bir an once iyilesmesi ne beklerken basimiza neler geldi
Yalniz bu drlarin farkli konusmasi beni benden aliyor. Birde o kadar karsit seyler soyluyorlarki. Canimizi kime emanet edecegiz yahuu
Lizom sagolasin. Allah razi olsun. Sende şu kurtlardan bir an once kurtulursun insallah.
Dogumdan sonra yalniz kalmayacam cnm. Ilk 10 gun annem,sonra 1 hafta kayinvalidem. Sonrada esim 15 gun izin aldi. O yanimda olacak. Allahin izniyle ilk 40 gunu bisekilde atlaticaz insallah.
Senin bebis nsl,geceleri cok kalkiomu?
Sosim goz karari mi olctu:) mesela benim su zamanlarimda suyum 70-80 olmaliymis. Ama benimki 110 cikti. Onada normal dedi. Ama bunu olcup soyledi.seninki sirf sana is ciksin diye soylemis bencede. Suyunda gayet yerinde.2 hafta sonra gittiginde bunu soyleyecek.
Benosum bugun annemdeydim ablamda evdeydi,halam falan geldi. O yuzden gelemedim. Yoksa bugun cok sukur iyiyim. Sadece terliorum o kadar
Seninde ogle tatili pozunu cok begendim
Yelom gecmis olsun acillik olmussun sende.tabi pek netice elde edememissin. Artik biz kendi kendimizin doktoru olduk.
Allah zorda kalmadikca hastanelere dusurmesin.
Twinim sende iftara kv de ye gitmissin. Surat asarsa hic orali olma sen keyifli ol. Birak o ne halde olursa olsun.
Bu arada az once yazmaya unuttum. Lizoo Rabbim o arkadasa acil sifalar versinm o melegide anasinin sefkatinden mahrum etmesin insallah..
Buraya yazdim beklerken uyuyakalmisim kizlar ruyamdada benosumu gordum bize yemege geliyordu bahcede dolasiyoduk bi agaci salladim kucuk bi armut dustu aldim benosa verdim bide bahcede 3 besik vardi biri ulas diger ikisi kim bilmiyorum onlarin yanina goturuyordum benosu hayrola insallah
16 gunluguz daha coook var
foto 40 cikinca
kiz bence tek yumurtalar cok benziyolar
Allah razi olsun cnm haber geldi vucut iyiye gitmeye baslamis cok sukur ama kesin tehlikeyi atlatamamis daha cok dua aldi
Canim sabahtan aksama kadar emzir uyut geri uyansin tekrar ugras sutun yetmiyo mama veriyorum vicdan yapiyorum gece uyaniyo uykudan kalkmak cok zoruma gidiyo hemen uyumuyo uykulu uykulu ugrasiyorum psikoloji alt ust oldu bunyem cok yoruldu bide sicaklar bunaltti iste. Lohusa sendromuymus bu hemen hemen butun kadinlar yasiyomus bunu hazirlikli ol yani canim
Gece cok kalkmiyo ben hastayken bi kere kalkti emdi hemen uyudu dun gece de 2:30 da kalkti 5:30 da uyudu keyfine kaldik pasanin
Allah razi olsun cnm
Buraya yazdim beklerken uyuyakalmisim kizlar ruyamdada benosumu gordum bize yemege geliyordu bahcede dolasiyoduk bi agaci salladim kucuk bi armut dustu aldim benosa verdim bide bahcede 3 besik vardi biri ulas diger ikisi kim bilmiyorum onlarin yanina goturuyordum benosu hayrola insallah
16 gunluguz daha coook var
foto 40 cikinca
kiz bence tek yumurtalar cok benziyolar
Allah razi olsun cnm haber geldi vucut iyiye gitmeye baslamis cok sukur ama kesin tehlikeyi atlatamamis daha cok dua aldi
Canim sabahtan aksama kadar emzir uyut geri uyansin tekrar ugras sutun yetmiyo mama veriyorum vicdan yapiyorum gece uyaniyo uykudan kalkmak cok zoruma gidiyo hemen uyumuyo uykulu uykulu ugrasiyorum psikoloji alt ust oldu bunyem cok yoruldu bide sicaklar bunaltti iste. Lohusa sendromuymus bu hemen hemen butun kadinlar yasiyomus bunu hazirlikli ol yani canim
Gece cok kalkmiyo ben hastayken bi kere kalkti emdi hemen uyudu dun gece de 2:30 da kalkti 5:30 da uyudu keyfine kaldik pasanin
Allah razi olsun cnm
Ruyan hayirlara ciksin canim. Besikte hayirli haberlere vesile olsun insallah. Zaten ruyada erkek bebek gormek hayirli haber almaya isarettir.
Allahim ard arda benosun yelonun fundosun twinin haberlerini alnaya nasip etsin bize..
Evet cnm lohusalik sendromunu bende duydum. Bir anda hayatinin duzeni degisiyor. Kolay birsey mi bu.. sen yariladinn son 20 gununde hizli gecer insallah.. bebisin gazi olmamasi cok buyuk nimet. Gazi olan cocukla ugrasmak cok zormus. Seninki yine akilli gibi
Fundosumuza dua etmekten baska bisey gelmio elimizden..
Ruyan hayirlara ciksin canim. Besikte hayirli haberlere vesile olsun insallah. Zaten ruyada erkek bebek gormek hayirli haber almaya isarettir.
Allahim ard arda benosun yelonun fundosun twinin haberlerini alnaya nasip etsin bize..
Evet cnm lohusalik sendromunu bende duydum. Bir anda hayatinin duzeni degisiyor. Kolay birsey mi bu.. sen yariladinn son 20 gununde hizli gecer insallah.. bebisin gazi olmamasi cok buyuk nimet. Gazi olan cocukla ugrasmak cok zormus. Seninki yine akilli gibi
Fundosumuza dua etmekten baska bisey gelmio elimizden..
Anamm beni görmüş rüyan hayır olsun inşAllah canım.. Çok güzel bi rüya..
Rüya demişken bende funda ve eşini görmüştüm ama nasıl gördüm hatırlamıyorum.. Sagur sonrasıydı şimdi geldi aklıma sen yazınca..
Anam o sendeomu yaşarsak yandık ben ki çok çabuk sinirlenen biriyim esip gürlerim galiba aman Allah korusun.. Sende bi an önce kurtulursun inşAllah canım.. 40 a ne kaldı şurda
Ayşemm bu yaz senin yazın oldu ki bugün yağmur yapdı hep sen geliyon artık yağmurda aklıma dedim ayşenin havası geldi
Senin evle bizim evi değiştirelim doğuma kadar rahat edersin
Kız sıkılıyorum zaten uykuya düşkün biriydim ramazanda iyice bi düşkün oldum.. Eşim ayarladı yatağı sonrada çekmiş beni
Bide bazen sandalyeleri birleştirip yatıyorum o bayaa iyi oluyo
Aysecannnnnn
Kizz kardesim de heo diyo sen sen ol hamielleigin sonu yaza denk getirmee
Su akiyo resmen ustumden diyo
Az kaldi kizz az daha dayanin Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallahh
Lizimm Allah sana da kolaylik versinn
Yeni dogum yapilmiş evlerde cok bulunmuşlugum var cok stresli oluyor hele bebek huzursuzsa daha fenaaa
Hamileligin son zamanlari zaten uyku duzeni vs yokk bebek de gelince uyku duzeni hepten gidiyo hep uykuya hasrett offff
Bi arkadasim bebegi 3-4 aylikken hamile kaldi.dogum yapti ikisi de bebek.Aman allahim kiz resmenn tovbe etti cocugatuplerini kapattirdi 2. Cocukta o derece cok zor valla sipalarla ugrasmak da
Aysecannnnnn
Kizz kardesim de heo diyo sen sen ol hamielleigin sonu yaza denk getirmee
Su akiyo resmen ustumden diyo
Az kaldi kizz az daha dayanin Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallahh
Lizimm Allah sana da kolaylik versinn
Yeni dogum yapilmiş evlerde cok bulunmuşlugum var cok stresli oluyor hele bebek huzursuzsa daha fenaaa
Hamileligin son zamanlari zaten uyku duzeni vs yokk bebek de gelince uyku duzeni hepten gidiyo hep uykuya hasrett offff
Bi arkadasim bebegi 3-4 aylikken hamile kaldi.dogum yapti ikisi de bebek.Aman allahim kiz resmenn tovbe etti cocugatuplerini kapattirdi 2. Cocukta o derece cok zor valla sipalarla ugrasmak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?