ayy kardesini cok iyi anliorum su anda. bende her gordugume temmuz yada agustosta hamile kalin diorumsaka bi yana tabiki hersey kismett. Rabbim en hayirli zamanda verio..
kardesininde Allah yardimcisi olsun. sizin kizcede hayirlisiyla gelsin insalllahh.
dualarin icinde Allah razi olsun cnm..
ilk mi son mu gorecez bakalimmmama artik sizlerden kiz beklioruzzz. erkekler elimizde patlayacakkk gerci kizi olanda topikten fatma gibi kacabilirrr
tamam benos bunuda not aliyorumm.annem belki biliodur hattaa..
Amin canimmm
Ayy bunlat bi siradan ciksin ben en son yapcambenimki en son olsun da nazli oluruz hemm tekne kazintisi topigin
Saka bi yana hic gidip tedaviye başlayasın var mi diye sorsanizaaaa
kizz bizim ordada o kadar gok gurledi ama 1 damla yagmur yagmadiisonra sicaklik daha artti. simdide hat safhalarda. perde kipirdamio.
guzel olur vala benim ev hamam. iceri giren sinekler bile belli zamandan sonra oluyor
esimde ogle arasinda basini masaya koyup uyuyooramazanda ogle arasi butun anlamini yitiriyorrr
Amin canim sagolasinnnn
Hakkat yaa kız furyasini kim baslaticak acabaa
Fundos daha iyi kizlar ama hala hastanede.pek aciklama da yapmiyorlarmis yarin cikip cikmayacagi belli degil
Bi de yarin izmire gitme durumu vardi yaaa
ayy bi sürü bişey yazdımm hepsi silindibu sıcakta tekrar yazamayacağım canlar affedin beni
ayy bi sürü bişey yazdımm hepsi silindibu sıcakta tekrar yazamayacağım canlar affedin beni
Hee asaolistiz diyosun değil mii
Atlattığın şey kolay değil ki senin yerinde kim olsa istemez hemen başlamak.. Kendini ne zaman iyi hissedersen zaten o zaman istiycen başlamak nasılsa boşver şimdi düşünme nasılsa zamanı var
Kız gel veriyim anahtarı bizim ev pöfür pöfürr tam senlik..
Napsız kız adam kolay değil ki aç susuz çalışmak hadi ben yemek görmüyorum senin ki did ile haşır neşir insanın açıp içesi gelir
Evet yaa ne olcak şimdi kim bilir
Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun canım benim yaa
kızlar gerçekten hamileliğinizi yaz ayına getirmeyin ben resmen soba gibi yanıyorum bildiğiniz evren için ısı kaynağıyımayşede sanırım güneşe kafa tutuyordur şimdi
bu kadar şeyi ne zaman yazdınız kız
Amin canımm..Valla canim islerden dolayi annemlere gidemiyorum yazin denize hasret kaldim :26:
Simdi bide ya sorunlu bi hamilelik olsaa hic gidemicem
Bide onca zahmet onca para hadi neyse dee gecen kizin biri tup bebek bolumunde kan verdi iki saat onu takip ettim ne heyecan ama sonuc sifirracikcasi ondan da korkuyorumm
Aceleye getirmek istemiyorum oyuzden.
Yine de hayirlisi Allahtan.Dogru zaman nezamansa erken yada gec rabbim oyle yonlendirsin bizi insallah
Amin canımm..
Seni çok iyi anlıyorım.. Zaten kendini hazır hissetmeyince olmuyoda..
Benim korkum gibi bende yine düşük olırsa yine her ay aynı beklentiler içinde mi olacağım deyip duruyorum ama biliyorım ki yaşamadan da öğrenemiycem senin durum çok daha başka tedavi hemen cevap veren bişi değil ki kısmet işi
İnsan paraya üzülmez ama bi iki sonuç sınrası maddiyatta zorlamaya başlar..
Rabbim bu yola baş koymuş herkesin yardımcısı olsun. Boş çevirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah..
umutsuzluk yok kötümserlik hiiç yokbenay kendimi söylememe gerek yok sanırım bak bu 2. gebeliğim çok şükür sorunsuz ilerliyoruz seninkide öyle olacak
yeliz ilk tüp bebek denemesinde bebek sahibi olanları çok duydum çok okudum kızarım bak sanada
Günaydın canlarrr
Ben evdeyim bi sürü işim var yola çıkcaz falan ya gözüm sizde ama
Anaammm evde mi doğmuşsunuz
Benim abimide annem arabada doğurmuş
Eskiler çatır çatır yer yurt dememişler nere gelirse doğurmuşlar biz hastane beğenmiyoruz bide yok çatın dar yok bilmem neren ne diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?