Ağlayakta gözden mi olak???

Amin canim sagolasinnnn

Hakkat yaa kız furyasini kim baslaticak acabaa

Fundos daha iyi kizlar ama hala hastanede.pek aciklama da yapmiyorlarmis yarin cikip cikmayacagi belli degil
Bi de yarin izmire gitme durumu vardi yaaa

Amin canimmm
Ayy bunlat bi siradan ciksin ben en son yapcam benimki en son olsun da nazli oluruz hemm tekne kazintisi topigin
Saka bi yana hic gidip tedaviye başlayasın var mi diye sorsanizaaaa

Hee asaolistiz diyosun değil mii

Atlattığın şey kolay değil ki senin yerinde kim olsa istemez hemen başlamak.. Kendini ne zaman iyi hissedersen zaten o zaman istiycen başlamak nasılsa boşver şimdi düşünme nasılsa zamanı var

Kız gel veriyim anahtarı bizim ev pöfür pöfürr tam senlik..

Napsız kız adam kolay değil ki aç susuz çalışmak hadi ben yemek görmüyorum senin ki did ile haşır neşir insanın açıp içesi gelir

Amin canim sagolasinnnn

Hakkat yaa kız furyasini kim baslaticak acabaa

Fundos daha iyi kizlar ama hala hastanede.pek aciklama da yapmiyorlarmis yarin cikip cikmayacagi belli degil
Bi de yarin izmire gitme durumu vardi yaaa

Evet yaa ne olcak şimdi kim bilir
Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun canım benim yaa

kızlar gerçekten hamileliğinizi yaz ayına getirmeyin ben resmen soba gibi yanıyorum bildiğiniz evren için ısı kaynağıyım ayşede sanırım güneşe kafa tutuyordur şimdi

bu kadar şeyi ne zaman yazdınız kız

Valla canim islerden dolayi annemlere gidemiyorum yazin denize hasret kaldim :26:
Simdi bide ya sorunlu bi hamilelik olsaa hic gidemicem

Bide onca zahmet onca para hadi neyse dee gecen kizin biri tup bebek bolumunde kan verdi iki saat onu takip ettim ne heyecan ama sonuc sifirr acikcasi ondan da korkuyorumm
Aceleye getirmek istemiyorum oyuzden.
Yine de hayirlisi Allahtan.Dogru zaman nezamansa erken yada gec rabbim oyle yonlendirsin bizi insallah

Ee ben dedim ya az önce sadece iki ayımız var oldu oldu olmadı yaz ayı napcaz bekleyek mi

Bekleyekte ölek mi

Amin canımm..
Seni çok iyi anlıyorım.. Zaten kendini hazır hissetmeyince olmuyoda..

Benim korkum gibi bende yine düşük olırsa yine her ay aynı beklentiler içinde mi olacağım deyip duruyorum ama biliyorım ki yaşamadan da öğrenemiycem senin durum çok daha başka tedavi hemen cevap veren bişi değil ki kısmet işi
İnsan paraya üzülmez ama bi iki sonuç sınrası maddiyatta zorlamaya başlar..

Rabbim bu yola baş koymuş herkesin yardımcısı olsun. Boş çevirmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah..

umutsuzluk yok kötümserlik hiiç yok benay kendimi söylememe gerek yok sanırım bak bu 2. gebeliğim çok şükür sorunsuz ilerliyoruz seninkide öyle olacak

yeliz ilk tüp bebek denemesinde bebek sahibi olanları çok duydum çok okudum kızarım bak sanada

İnsallah ikinci hamileligin sorunsuz ilerleyecek canimmm

Tamam beeeee ne dedikk sosyalllll

Utumu yaptim geldimmm. Pervaneyi aciorum son kademedee pufur pufurrr sonrada carpiliyorumm

Vala bu yazdan sonra uzun sure sicak kelimesi duymak istemiorum yinede halimize bin sukur tabikii. Tek sikintimiz bu olsun.

Yelo benoo agzinizin payini sosi vermis bana bisey birakmamis ztn parmaklarina saglik sosi

Fundosum daha iyiymis masallah. Insallah yarina cikarrr eski nesesiyle aramizda olur

Ve kizlar ben sular icinde yatagima gidiorummm. Hepinize iyi gecelerr. Yarin gorusmek uzere

Günaydın canlar
Fundam güzel haberler ver bize kuzum bnm

Ayşem sosyalim benosum yelizim lizom ..

Bu arada tek mi çift mi yumurta olduğumz hep bi muammadir evde doğurmus bizi cnm annem hep sorariz ona da ama tek diyo

Günaydın canlarrr

Ben evdeyim bi sürü işim var yola çıkcaz falan ya gözüm sizde ama

Anaammm evde mi doğmuşsunuz
Benim abimide annem arabada doğurmuş
Eskiler çatır çatır yer yurt dememişler nere gelirse doğurmuşlar biz hastane beğenmiyoruz bide yok çatın dar yok bilmem neren ne diyorlar

Evet kuzum Anneme dio m nasıl doğurmussun h mde ikiz yaa her ay drlar bilmem şeker yüklemeleri o zmn annem dr a bile gitmemiş

Arabada mi anam o daha beter hastaneye mi yetisememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…