Ağlayakta gözden mi olak???

Sorma yaa ben oysaki hrpsine hep güler yüz gösteriyorum sinirimi bile belli etmem ama gel gör ki arada oluyo

Yok yok bu sondu zaten bi daha ağzımı açarsam ne olayım ne hali varsa görsünler.. Ben surat yaptım diye oda bizimkilere yaptı ama aradaki kişilik farkını göz ardı ediyo onunkiler kendi halinde hareket ederler görüşmezler..
bizimkiler hep birlikte hareket edip 7/24 birlikte gezmekten yanalar ama Allah büyük acısı nasılsa çıkar

devran döner diyorsun yani aman hiç eltin görümcen şu bu için moraliniz bozma canım boşver sen insanlığını yap anlayan nasıl olsa anlar gün gelir elbette eline kozlar geçer

Kız ne korunması zati olmuyo yok anam
benoşum zaten hep aileler yüzanden çıkar tartışmalar küslükler ama genelde erkek taafından sebep
arabayı bıraktık kurtulduk kızzz götürürkende bi güzel gezdik ordada tabi son kez üstümüzden yük kalktı yalnız bide dönüş trafiğinede yakalanmadan uçakla döndük yorulmadan iyide olduu

devran döner diyorsun yani aman hiç eltin görümcen şu bu için moraliniz bozma canım boşver sen insanlığını yap anlayan nasıl olsa anlar gün gelir elbette eline kozlar geçer

Kesinlikle canım dönecek devran
Ben takmıyorum da eşimde sorun bakalım ne zamana kadar uzatcak

olmuyo diyo yaa
Olacak inşAllah canım sen bi kafandan at olacak

En iyisi oldu o zaman hadi kurtuldunuz
Ama ben şunu anladım 3 günde istanbul un zevki araba ile çıkıyomuş
Biz resmen eziyet çekiyomuşuz ki ben araba olmaz istanbulda zor diyodum ama fikrim değişti

fundoşum dr ilacı ayarlayamamış ki bi sıkıntı yokken olmuyor deme canım bak sen kafandan bi at ne kadar çabuk gelecek bebişin ben buna inanıyorum
benayım sizinde krediniz bitince alın hemen arabayı bence araba çok büyük bi ihtiyaç

Sosyalimm elma sirkesi miii hemenn yapicamm

Benosumm bu erkekler hic bi poktan anlamiyo.Benimki de annemler burdayken cok aptal davranislarda bulundu dua etsin araya bayram girdi

Findigimm vala omercigi gorunce benim gozlerim doldu cok duygulandim esim de nasil bakti boyle minige o bakisina okadar uzuldum ki
Ama herseyin zamani var Allah hepimize dogru zamanda ve saglikli evlatlar nasip etsin
Sen bi adet donemi gecir bi dinlendir kendini sonra istersen yine basla tedaviye ama nacizane tavsiyem dr degistirmen.Aşilama bile yaptiracak olsan bi tup bebek merkezine gitmelisin bence..Somucta o ilaclar ve doz takibi hormonlarin kontrol edilmesi vs konusunda onlar daha tecrubeliler

Ayse de dogurdu kardesime soyledim ariyo hemen anlatsana nasil olmus ne yapmis falan sira sende dedim

Son düzenleme:

kesinlikle elma sirkesi canım her sabah ve her akşam yapabilirsin şahsen ben yapıyorum

kız seninkide mi öyle anam anam keşke olmasalar ama bizim evdede var onlardan bi tane Allahtan bayramda beraber değildikte ben bizimkileri gönlümce ağırladım

kardeşinede yazık kızz ayy heyecan var tabii sancılandığını falan söylemeseydin korkutmasaydın kızın gözünü

Valla korkunun faydasi yok canim
Herseyin hayirlisi

Benim kanama kesildi dunden beri.yine de enfeksiyon icin verdigi fitili kullanicam.Sirkeyi de yaparimm canimm cok sagol valla

Ben yaziyorum sana burdan da hic girip okumadin galibaozelden de yazip tatil keyfini kacirmak istemedim

Gunaydin canlarimmmm
Hepinizden Allah razi olsunn. Simdilik ikimizde iyiyiz cok sukur.
Bi gogsumu ememiyor ucu biraz kucuk. Onuda gogus pompasiyla cekioruz. Gece hep uyandi zaten.
Musait olunca herseyi ince ayrintisina kadar anlaticam kizlarrr.
Iyiki varsinizz hepinizi cok.seviorumm

Günaydın kızlarrr

Ayşemm olsun alışacak gör bak biraz zorlu süreçler bunlar Allah yardımcın olsun..

Sende iyi ki varsın detayları bekliyoruz

aman ayşem iyi olunda varsın sütünü sağıp ver heyecanla bekliyoruz yazacaklarını

Aysem benimde sol mememi tutamiyordu ugras zorla cektikce ucuda cikiyor cok azimli bebekler muhtesem bi emme refleksleri var eninde sonunda tutacak sipa :)
bu arada masallah cok guzel bebegin kac kilo boyu kac senin gibi uzun anneden

gunaydın canlar

aysemm kuzunla ılk kavusmanızı merak edıyorum valla emzırme ısınde de bnce sabır gerek pes etme sakın onlar o ozellıkle doguyolar oy yerım omerı ben masallah bu arada kapı süsünüzü cok begendım ...

benosum telı yazdım sana ozelden kuzu bnm maıle aysemın bebegını yolla bnde goreym pasayı

sosyalım lızom yelızım fundosum

sıcak bee twinim çalışmaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun

Allah yardımcn olsun kuzum bnm klıma yok mu cnm ..
bnde napyım evde pıneklıyorum esıo bızım ev gel bıze kuzum yakınz zaten

sosyalım ya bısey sorucam babamlar yazlıkta domates ekmıslerdı domatesler cıkıo ama kızarmaya basladıktan sonra al tarfları yuvarlak sekılde kahverengı oluyo nıye boyle oluyo babam hastalıklı tohum dedı ama ...

bıde bahcelerıne kaplumbaga gelıo kabak fasulye fln hep kemırıyo napıczz cok soru sordum kuzum

Gubre istiyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…