Ağlayakta gözden mi olak???

twinnn

benay iş günün nasıl geçiyor

Kızz ben izinliyim gene evdeyim :)

Temizlik yapacağımda o g.. Yok daha kalkamadım ya her yer her yerde :))

Tamamdır twinim yollarım

Lizimde bahçıvan valla anlıyo

İlk buluşma anını bnde çok merak ederim herkeste çok öenmli ve foto şart

klima var canım ama fayda etmiyor bana güya bugün sıcaklık düşecekti biraz düştü ama hakkını yemeyeyim inşallah gece serin olur

domateslerde kalsiyum eksikliği var canım o yüzden alt tarafları siyahlaşıyor kalsiyumlu gübreler işi görür baban ilaç satan bi yere giderse verirler zaten yada tümden mikro elementlerin hepsini kapsayan gübrelerden vardır ondan alırsa sorun çözülür

hatta fetrilon combi önerebilirim yapraktan veriyorsun bu gübreyi aynı zamanda domateslere su değmesin canım

kaplumbağalar için önerebileceğim tek şey toplayıp uzak bi yere götürmek başka çaresi yok maalesef

izin mi ne güzel aman boşver ne işi yapacaksın yat uzan dinlen bende merak ederim ilk buluşmayı nasıl bi şey olur ki acaba :26: bazıları sanki bebeklerini yıllardır tanıyormuş gibi hissediyorlarmış :44:

Anamm sosyalimm döktürmüss ziraatci guzeli

Benoss bosver temizligi yay kicini yat kizz

Bugun burda da miting var yine yollar kapali :26:
Bitmedi gitti bu secim sancilari valla bikkinlik geldi haa

Ayy o ilk karsilasma super bisey bencee.Bazi kadinlar da gormek istemiyolarmis bebegi cektikleri aci yuzunden galiba :26:
Teyzemin kizi goturun gozumun onunden şunu demisti cok zor bi dogum olmustu ondan herhalde

mikrofonu eline alan siyasetçi gibi yazdımda yazdım ziraatçi olarak

bu sene bitiremediniz şu seçimleri zaten yelizim her ay başka bir seçim

kocayı istemeyen çok duydumda bebeği bilemiyorum

mikrofonu eline alan siyasetçi gibi yazdımda yazdım ziraatçi olarak

bu sene bitiremediniz şu seçimleri zaten yelizim her ay başka bir seçim

kocayı istemeyen çok duydumda bebeği bilemiyorum

He kizz logusa halleri oluyormus oyle

Ayy bide bebegi kiskanan babalar var o da ayri
Bide hep bebekle ilgilendigi icin babayi kiskanan anneler var
Var da varr

Anamm firtina cikti yagmur geliyo galibaa :26:
Fundos nerde kizzzz

Valla öle de yaptım yayıldım resmen

Kız yeliz o ne istememek zorda olsa götürün şunu diyemem herhalde

Ben sırf o an için bile fotoğrafçı isteyebilirim bazı hastanelerin varmış bi kaç poz çekiyolarmış.. Hele bi gelelim de o günlere kısmet artık

He kizz logusa halleri oluyormus oyle

Ayy bide bebegi kiskanan babalar var o da ayri
Bide hep bebekle ilgilendigi icin babayi kiskanan anneler var
Var da varr

Anamm firtina cikti yagmur geliyo galibaa :26:
Fundos nerde kizzzz

bugün ben buralarda çok yalnız kaldım anam anam inşallah biz öyle olmayız yani ne kocamızın nede bebeğimizin burnundan getiririz

ayy bende isteyebilirim ama burda öyle fotoğrafçılar yok sanırım:26:

Benoss ben de fotograf konusunda oyle dusunuyorum ben de ilk anlardan resim olsun isterimm

Sosyalimm kardesim oda aldi cok dedik alma diye ama heves yapmislar yatak dolap şifonyer seklinde bi takim aldilar

Kızlaaaar ilk iş günü çook zor geliyor çook bunaldımm

ayşem canım benim sen ve oğlun iyi ya çok mutluyum eminim daha iyi olunca gelip teek tek anlatırsın bundan şüphemiz yok
lizommm benim vefalı arkadaşım düşünceli anne bilmezmiyim nasıl düşündüğünü beni inan benim için hepiniz öylesiniz
sen ayşem benoşum sosyalim yelizim ve twinim hayatımda çok önemli bir yere sahipsiniz

benoş yinemi izinlisin kız ohhh dicem ama öyle garip bir hava varki ne iş yapası geliyor insanın ne başka birşey çok sıkıcı
hele tatilden sonraa
sosyalim kolay gelsin sanada
twinim iyi pineklemeler
yelizimmm sende ufaktan kardeşinin yanına kaçmaya bak hem kendin için hemde o telaşı yaşamak çok güzel olur işler hemencik hallolur inşallahda gidersin canım

inanırmısınız tatilde zerre aklıma gelmedi bu aşılama işi yaşadıklarım filan ama şimdi yine eskiye döndüm
ne yapacağım nolacak korkuları var bir daha tedavi yaptırmam korkarım düşüncesi filan nasıl atacam bilmiyorummm

Fundos bence biraz akisina birak dusunme simdi tedavileri asilamalari falan kendini bi topla dinle zaten sonrasinda zaman herseyi halledecek neyi ne yapman gerektigini sana soyleyecek canim ama simdi dinlenme vakti

Fundos bence biraz akisina birak dusunme simdi tedavileri asilamalari falan kendini bi topla dinle zaten sonrasinda zaman herseyi halledecek neyi ne yapman gerektigini sana soyleyecek canim ama simdi dinlenme vakti

sosyalimmm buraya girince daha çok bunalım oluyorum inanki aklımdan çıkmıyor öyle olunca araştırıp duruyorum :18:
keşke dediğin gibi olsa ama olmuyor olmuyorr

Yelooo kardeşin güle güle büyütsün içinde inşAllah odalar ilk etapta kullanılmasada çok güzel oluyorlar iyide ettiler aslında

Sosiimm düz yatak al canım onlar daha kulllanışlı naçizane fikrim.. Nasılsa uzun süre kullancan..
Kız vardır orda da doğum fotoğragçısı bence bi araştır çok güzel bişi o her karesi var ki hem senin son aylarını eşinle birlikte hem doğumu hemde sonra evdeki hallerini çekiyorlar çok hoş.

Fundamm şimdilik düşünme seni çok iyi anlıyorum ama olan oldu de hayırlısı buymuş de akışına bırak bak gör gelecek..

Doktor işini napcan kime gitcen o çok önemli ilk başta..
İlk İş günü zor olur gerçkten bende yarın gitcem bakalım ama bizde iş yükü çok olmaz eylüle kadar sakin ondan sonra patlama yaşanır

canım benim yaa haklısınnn ahh bi dediğiniz gibi yapabilsemm inan geçen hafta zerre aklıma gelmedii keyfim gıcırdı
direk tüp bebek merkezine gidicm canım onlar deneyimli olduğundan
istanbul tüp bebek merkezi var taksimde ona giderim sanırım
kızz zaten o daha kötü oluyoo yaa iş durgun diye adapte olamıyosun iyice mala bağlıyon afedersin
ben bugün dışarda işler vardı da gene iyiyim hep burda olsam kafayı yerim

bu arada görümcem 10 dan beri doğumhanedeee hala çıkmamışşş hayırlısıyla gelsin paşası inşallahh
bizim kızda hem beşiği hem yatağı komple oda yapmış dolap şifonyer herşey var

sağlıkla büyüsünler inşallaaah hepside

Fundosum zor tabi biliyorum ama sabredeceksin hem senden daha kotu durumda olan insanlar var hic yumurta kalitesi olmayan hic spermi olmayan insanlar var kimileri 5 kez tup bebek yaptirip tutmayanlar var onlarin derdi yaninda seninki daha hafif be canim elbette bebegin gelecek ama zamanini bekliyor

Benosum buyuyunce kullanacagi yatak var ben ilk bi kac sene icin istiyorum besigi koyacak yerim yok maalesef evde
Bu arada foto isini bi arastirayim bakayim guzeldir tabii

Sagolun kizlarrr
Sosylim nasil yok kiz besik koycak yerr dar mi yatak odann.ozaman zor canim gercekten

Fundam kizlara katiliyorum olan oldu.Onumuze bakicazz
Bak banaa her gecen zaman biseyim gitti
Ama artik daha umutluyum daha heyecanliyim
Kadin olmak boyle bisey istee aylarca yillarca her ay ayni heves devam ediyoruz hersey yavrular icinn
Allah bize de nasip edicek insallah zamani geldigimde
Senim de gectigin bu yollarin vardir bi sebebi.Seni getirecegi bi yer vardir mutlaka.
Bence de tup bebek merkezine git.En azindan onlar aşilama bile onerseler gozu kapali ilac vermezler herhalde
Hepimiz cok zor gunler gecirdik geciriyoruz

Allah beterinden korusun benim en buyuk duam bu.Cunku 1 hafta o hastanede oyle seyler gordum ki yattim kalktim halime sukrettim
Valla :26:

Yatak odam buyuk yelizim ama ben pratik ve hafif bisey istiyorum cocuk odasinda zaten 2 baza var buyuyunce cocuk odasina gecer diye umuyorum:26:
Bu arada ne guzel anlatmissin yasadiklarini insallah sende yakinda bebisine kavusursun canim
Firtina basladi burdada yagmur yagacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…