twinnn
benay iş günün nasıl geçiyor
Allah yardımcn olsun kuzum bnm klıma yok mu cnm ..
bnde napyım evde pıneklıyorum esıo bızım ev gel bıze kuzumyakınz zaten
sosyalım ya bısey sorucam babamlar yazlıkta domates ekmıslerdı domatesler cıkıo ama kızarmaya basladıktan sonra al tarfları yuvarlak sekılde kahverengı oluyo nıye boyle oluyo babam hastalıklı tohum dedı ama ...
bıde bahcelerıne kaplumbaga gelıo kabak fasulye fln hep kemırıyo napıczz cok soru sordum kuzum
Kızz ben izinliyim gene evdeyim :)
Temizlik yapacağımda o g.. Yok daha kalkamadım ya her yer her yerde :))
Tamamdır twinim yollarım
Lizimde bahçıvan valla anlıyo
İlk buluşma anını bnde çok merak ederim herkeste çok öenmli ve foto şart
Anamm sosyalimm döktürmüss ziraatci guzeli
Benoss bosver temizligi yay kicini yat kizz
Bugun burda da miting var yine yollar kapali :26:
Bitmedi gitti bu secim sancilari valla bikkinlik geldi haa
Ayy o ilk karsilasma super bisey bencee.Bazi kadinlar da gormek istemiyolarmis bebegi cektikleri aci yuzunden galiba :26:
Teyzemin kizi goturun gozumun onunden şunu demisticok zor bi dogum olmustu ondan herhalde
mikrofonu eline alan siyasetçi gibi yazdımda yazdım ziraatçi olarak
bu sene bitiremediniz şu seçimleri zaten yelizim her ay başka bir seçim
kocayı istemeyen çok duydumda bebeği bilemiyorum
izin mi ne güzel aman boşver ne işi yapacaksın yat uzan dinlenbende merak ederim ilk buluşmayı nasıl bi şey olur ki acaba :26: bazıları sanki bebeklerini yıllardır tanıyormuş gibi hissediyorlarmış :44:
Anamm sosyalimm döktürmüss ziraatci guzeli
Benoss bosver temizligi yay kicini yat kizz
Bugun burda da miting var yine yollar kapali :26:
Bitmedi gitti bu secim sancilari valla bikkinlik geldi haa
Ayy o ilk karsilasma super bisey bencee.Bazi kadinlar da gormek istemiyolarmis bebegi cektikleri aci yuzunden galiba :26:
Teyzemin kizi goturun gozumun onunden şunu demisticok zor bi dogum olmustu ondan herhalde
He kizz logusa halleri oluyormus oyle
Ayy bide bebegi kiskanan babalar var o da ayri
Bide hep bebekle ilgilendigi icin babayi kiskanan anneler var
Var da varr
Anamm firtina cikti yagmur geliyo galibaa :26:
Fundos nerde kizzzz
Valla öle de yaptım yayıldım resmen
Kız yeliz o ne istememek zorda olsa götürün şunu diyemem herhalde
Ben sırf o an için bile fotoğrafçı isteyebilirimbazı hastanelerin varmış bi kaç poz çekiyolarmış.. Hele bi gelelim de o günlere kısmet artık
Fundos bence biraz akisina birak dusunme simdi tedavileri asilamalari falan kendini bi topla dinle zaten sonrasinda zaman herseyi halledecek neyi ne yapman gerektigini sana soyleyecek canim ama simdi dinlenme vakti
Yelooo kardeşin güle güle büyütsün içinde inşAllah odalar ilk etapta kullanılmasada çok güzel oluyorlar iyide ettiler aslında
Sosiimm düz yatak al canım onlar daha kulllanışlı naçizane fikrim.. Nasılsa uzun süre kullancan..
Kız vardır orda da doğum fotoğragçısı bence bi araştır çok güzel bişi o her karesi var ki hem senin son aylarını eşinle birlikte hem doğumu hemde sonra evdeki hallerini çekiyorlar çok hoş.
Fundamm şimdilik düşünme seni çok iyi anlıyorum ama olan oldu de hayırlısı buymuş de akışına bırak bak gör gelecek..
Doktor işini napcan kime gitcen o çok önemli ilk başta..
İlk İş günü zor olur gerçkten bende yarın gitcem bakalım ama bizde iş yükü çok olmaz eylüle kadar sakin ondan sonra patlama yaşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?