Yatak odam buyuk yelizim ama ben pratik ve hafif bisey istiyorum cocuk odasinda zaten 2 baza var buyuyunce cocuk odasina gecer diye umuyorum:26:
Bu arada ne guzel anlatmissin yasadiklarini insallah sende yakinda bebisine kavusursun canim
Firtina basladi burdada yagmur yagacak sanirim
canım benim yaa haklısınnn ahh bi dediğiniz gibi yapabilsemm inan geçen hafta zerre aklıma gelmedii keyfim gıcırdı
direk tüp bebek merkezine gidicm canım onlar deneyimli olduğundan
istanbul tüp bebek merkezi var taksimde ona giderim sanırım
kızz zaten o daha kötü oluyoo yaa iş durgun diye adapte olamıyosuniyice mala bağlıyon afedersin
ben bugün dışarda işler vardı da gene iyiyim hep burda olsam kafayı yerim
bu arada görümcem 10 dan beri doğumhanedeee hala çıkmamışşş hayırlısıyla gelsin paşası inşallahh
bizim kızda hem beşiği hem yatağı komple oda yapmış dolap şifonyer herşey var
sağlıkla büyüsünler inşallaaah hepside
48 saatte 2 saat uykuyla rekor kirdik
Sua n aynen boyleyim
Bende bayilirdim herhalde gerci bugunlerde yine uyku problemi yasiyorum sicaklardangram ruzgar yok ya yagmur yagar dedik oda yalan oldu
Benosum oyle deme.Simdi biz herseyi hamile kalabilmek icin yasiyoruz
Sen de yasadin ama Allah oyle takdir etti kaybettin..Bence sizin yasadiginiz daha zordu.Ama cok
Sukur atlattiniz sen de sosyalim de yasamis. insaniz işte hersey olabiliyo onemli olan umudunu yitirmemek.Hersey Allahtan ve beterin de beteri var gercekten.
Allah sabrimizin sonunu da guzel getirircek insallahh
Lizimm sana da Allah kolaylik versin neden oyle oldu ki acaba?Yani agliyo mu uyumuyo mu pek anlamiyorum da neden uykusuz kaldigini..Bizim yan dairede de bebek var dogdugundan beri sabaha kadar agliyo :26:
İnsallah bian ince duzene girer ve sen de dinlenirsinn
Sosyall bu benos cok becerikli haa
Elyaf fikri super..Goruyon mu elin kizi nasil biliyo
Malessef ki hepimiz yaşadık iyi kötü bişiler ve dediğin gibi geldi geçti ve umut halaa var hepimizin gelecek o sıpaları
Kız ben çok bakıyorum bebekle ilgili şeylere elişlerine falan ondan diyorum onu yapın bunu yapın
Benimde yapacağım çok şey var ama ortada bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?