Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol sosyalimm insallahhh

Canimm yine de yatak mecburen alican.o park yataklar var kurmasi kaldirmasi pratik ama aysem dedi ya alttan soguk aliyomus onlar
Kucuk yatak mecburen alirsin da buyuyenlerden almazsin artik sonra ihtiyacin olmayacak madem
Eltimin kizi 5 yasinda o besik gibi korumali olan yataktan daha yeni normal bazaya gecti gece hep duşuyomus yataktan

İnşAllah herşey güzel olacak.. Doğuruyo mu kız görümcen Allah bi avazda kurtarsın diycem ama 12 saat olmuş Allah yardımcısı olsun..

Yelomm ne güzel yazmışsın zaten şu anda aramızda en ağır şeylri sen yaşadın ve böle umutlu olman çok güzel.. Rabbim bu dertlerinin mükafatını tez zamanda verir inşAllah

Sosimm o zaman sen park yatak al kenarlarına elyaftan örtü dikin soğuk almaz hemde güzel durur bide sert yatak tamamdır

Ben yataklari az daha arastirayim o zaman kizlar elyaf fikri ayrica hosuma gitmedi degil
Lizoo 2 saat mi ne yaptinizz senin tosunun gazi mi var yoksa

48 saatte 2 saat uykuyla rekor kirdik
Sua n aynen boyleyim

Oyyy kıyamam sana yaa en zorlu günler bu zamanlar ama bu kadarda uzun süre uykusuzluk ben düşünemiyorum helede uykuya düşkün olan beni
Allah yardımcın olsun canım

Bende bayilirdim herhalde gerci bugunlerde yine uyku problemi yasiyorum sicaklardan gram ruzgar yok ya yagmur yagar dedik oda yalan oldu

Benosum oyle deme.Simdi biz herseyi hamile kalabilmek icin yasiyoruz
Sen de yasadin ama Allah oyle takdir etti kaybettin..Bence sizin yasadiginiz daha zordu.Ama cok
Sukur atlattiniz sen de sosyalim de yasamis. insaniz işte hersey olabiliyo onemli olan umudunu yitirmemek.Hersey Allahtan ve beterin de beteri var gercekten.
Allah sabrimizin sonunu da guzel getirircek insallahh

Lizimm sana da Allah kolaylik versin neden oyle oldu ki acaba?Yani agliyo mu uyumuyo mu pek anlamiyorum da neden uykusuz kaldigini..Bizim yan dairede de bebek var dogdugundan beri sabaha kadar agliyo :26:
İnsallah bian ince duzene girer ve sen de dinlenirsinn

Sosyall bu benos cok becerikli haa
Elyaf fikri super..Goruyon mu elin kizi nasil biliyo

Yelo bu benayin elinden hersey gelir kiz pratik zeka 100 yil gecse benim aklima gelmez boyle seyler
Benos daha ekime cok var aysemm en kotu zamanlarini gecirdi bence bu yaz sansina havalar cok sicakti:26:

Yelo sizin yanda ki bebek kac aylik oldu ki buyumustur kiz o hala agliyor mu yazik yaa acaba bi sikintisi falan mi var:26:
Fundosun gorumcesi ne yapti acaba:26:

Malessef ki hepimiz yaşadık iyi kötü bişiler ve dediğin gibi geldi geçti ve umut halaa var hepimizin gelecek o sıpaları

Kız ben çok bakıyorum bebekle ilgili şeylere elişlerine falan ondan diyorum onu yapın bunu yapın
Benimde yapacağım çok şey var ama ortada bişi yok

Sosyalim galiba ocak yada subatta dogmustu ama geceleri mutemadiyen agliyo cok zor bi bebek yani
Babasinin hep sesi geliyo eeee eeee diye

Benosumm yap madem kiz arada koy kenara lazim olur
Hanim becerikli vesselammm

Aminn sosimmm inşAllah kız.. Hep dua et rabbim hayırlısını versin..

Bide yaş farkı çok olmasın kızlar ablamdan biliyorum 6 yaş var ve uçurum resmen çok zor çok üzüldüm bi dedikleri iki olmuyo ama bebeler garip

Kız yapmak sorun değilde bazı şeylerde renk çok önemli ara renk herşeyde güzel olmaz ki

Sosimm kız inşAllah olsunda kokoş olmasın razıyım önce hayırlısı tabii

Görümcem onca saat sonra sezeryana alındı yoğun tel trafiği yaşıyoruzzz
anam o nasıl tatlı bebek ölee cin gibi görsenizz yalnız görümcem 3 saat yoğun bakımda kalcakmışş:26:

eşim çok buruk oldu yaa

lizommm kıyamam sanaa bende uykucuyum hiç gelemem o zamann kesintisiz 7-8 saat uyuduğum halde gözümden akıyosuan canım yaa
İnsallah ulas bu gece hiçç ulanmaz mısıl mısır uyursunuz öğlene kadarrr ama mümkün değil tabii acıkır sıpa

sosyalimm besik al iste ne yatağı düsündün bu kadar kızz 1sene besik is görür varya yüksek beyaz besikler yatak lanında duruyo tamamdır

İnsallah sosyalim oyle olurr
Benos sari yeşil falan olur kizz beyaz daaa

Ayy fundamm hayirli olsun bebisleri ve gorumcene de Allah sifa versin insallah biran once iyi olur
Onca saat sanci cekip sonra ameliyata alinmak da ayri bi kabus

Harikasınn sana bayılıyorum varyaa çok güçlüsün o kötü gün bile çok güçlüydün çabuk atlattın seni görüp kızıyorum kendimee
yapı meselesi tabi birazda ama kendime çok kızıyorum bu kada5 taktığım içinn

Fundosum gozunuz aydin Rabbim saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin, neden yogun bakimda kalacakmis ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…