Ağlayakta gözden mi olak???

Meehaba canlarimm
Herkes iyi insallah.
Fundosum gorumcene cok sevindim hayirli ugurlu olsunm insLlah gorumcende hemen toparlarrr.
Sende kafani bunaltma dicem ama biliorum elinde degil. O yuzden kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap canim. Hep dua edioruz. Hakkina en hayirlisi olsun insLlah
Lizom 3.530 ,51 cm dogdu. Hemen cigligi basio.cok sabirsizz

Kizlar hepiniz sagolun cok yazamiorum elimde kelebekte var surekli agri kesici yapiolar. Bugun oglene dogru eve cikacaz insallah. O zaman daha rahat konusuruz. Hepimizi opuyorummm

birazda bu eşim ve annem sayesinde oldu diyebilirim.. ama güçlü olmaktan başka çarem yoktu ki.. hayatımda yaşadığım en acı günlerdi, o hastaneden çıktıktan sonra oturup kaldığım ve eşimin omzuna dayanarak hüngür hüngür ağladığım günü asla unutamam galiba.. ama elimizden bişi gelmiyor hayat akıp gidiyor bak 4 ay oldu ve yeni bi serüven başlayacak ve bakalım ne zaman gelecek ya da gelecek mi ya da aynı acıları tekrar mı yaşıycam hepsi aklıma geliyor ama düşünmek istemiyorum, düşünmemik için zorluyorum kendimi ve sende iyi olacaksın.

sende güçlüsün aslında ama sabırsızsız biraz

Ayrıca da görümcen içinde gözün aydın diyorum.. rabbim sağlık versin inşAllah..

kızzz sabırsız olacak tabi ne güzell yavrum yaaa..

bekliyoruz artık çık eve zaten

günaydın kızlarr

ayşemm eve mi çıkacaksınız bugün ne güzel rahat edersiniz sabırsız mı kız içeriden yeni çıktı daha adapte olamamıştır minik belkide çıktığı dünyaya geri dönmek istiyordur

günaydın canlarımmmmmm

sağolun kızlarrrr
benoşummm inşallah bu ay gelicek özlem sona erecek yavrunla
ayşemmm inşallah eve çıkınca ağrın sızın kalmaz yavrunla huzurlu sağlıklı günler yuvanızda canımm

sosyalimmm

yelom twinim lizomm

Yok kuzum yaa işteyim boş boş oturuyorum

Fındığım hepimizin gelicek ben inanıyorum er yada geç.. Zaten hepimiz bi hamile kalaydık da başka şeyler konuşmaya başlayaydık iyi olacak

Sosimm kız bu titiye elma sirkesi sürmek iltihapa mı iyi geliyo dün eşime aldırdım evdeki bozulmuştur diye ama sana sormadan yapmadım
Normalde sirke kokusunu hiç sevmem ama titi sirke kokmuyo mu ki

Benim akıntı normal değil son zamanlarda doktora da gittiğimde ınuttum demeyi bi bunu deneyim dedim

benim bir sürü işim var ama yapasımda yok

canım elma sirkesi idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geliyor yani titiyi dezenfekte ediyor o yüzden kullanıyorum , banyoda falan kesinlikle yıkama günde 1 defa pamuğun üstüne 5-6 damla koy ve sil canım en sonda popo kısmını silersen popoda kalan bazı bakterilerde ölüyor böylelikle titinin yanına bile yaklaşamıyorlar

benay yine mi izindesin kızzz

fundoş sende yoğun musun

yok kuzuuu değilim keşke olsam dışarda işler var inşallah akşama kadar gelmem yoksa sarıyorum anladın sen

benoşum aynen hayırlısıyla bi kalaydık ne güzel olacaktı

sirke yakmasın kızzzz kokuyo kız kokmazmı
maden suyu duyduydum bende onla yıkamak ama sirkede neye iyi gelmiyokiii eminim çok iyidir sosi diyos dsoğdurudr
akıntı olayı çok sinir yaaa bende uzun zamandır yok

bende yapcem kızzz ölece duruyo dolapta bi işe yarasın tarhi geçmeden

bencede işlerin olması iyi seni başka yerlerde görüyorum çünkü
sirke yakmıyor kız neden yaksın içinde tuz mu var sanki açık yaran yoksa veya epilasyona yeni gitmemişsen yakmaz kokusu var canım ama geçiyor sürekli kokmuyor yanii maden suyunu hiç duymadım ben yüzün falan yıkandığını duydumda genital bölgeyi ilk kez duyuyorum

Aman yapma boşverr salla gitsin

Anammm hemen yapıcam sabah yapar çıkarım

Bugün ağdaya gitcem yarın başlıyorum

bende yapcem kızzz ölece duruyo dolapta bi işe yarasın tarhi geçmeden

Kullan kullan ziyan olmasın..

Kız olmasın akıntı boşverr daha iyi.. Bizim varda ne oluyo

ayşem ömeriyle ne yapıyor acaba

keşke ilk karşılaştığı zamanı yazsa zamanı olsada :))

Son düzenleme:
ağdamı bu sıcakta ığğğ

ben ayşemi gördüm oğluşuyla annelik çok yakışmış yaa maşallahhh
ömercikte ne tatlı aman yarabbiiiii anacığının koynuna yapışmışşş

Anamm ben rahatsız etmeyim diye yazmıyorum foto istemiyorum fındık her haltı görmüş haksızlık

Kız sıcak mıcak gitmek zorundayım

Bu arada bu anneler ve adayı sosyal siz hangi kitapları okuyosunuz yada okuyomusunız niye önermiyonuz he

Fundosum gorumcen dogum yapmis gozunuz aydin olsun
aysem masallah tosununa ciyaklatma agzini actikca daya memeyi
Sosyosum benosum yelom twinim canlarim
Ulas bey cok gaz ve reflu sıkıntısı cekiyo gunduz yapisik ikizler gibiyiz kucagimda yada memede uyuyo ayirmaya kalksam gozler sanki hic uyumamis gibi cin cin bakiyo agliyo kivraniyo inliyo illa kucakta yada memede durcak.
Aksam doyurdum verdim anneme gittim yattim saat 2 ye kadar uyumusum sonra geldi annem durmuyo acikti diye sabah 7 ye kadar yine ben ayakta o kucakta uyudu suan besiginde gozleri kapaniyo o bi inat acmaya calisiyo arada ciyakliyo geri gidiyo gozler
ilk 20 gun ne guzeldi karni doyunca bayiliyodu sanki hemen uyuyodu ne zaman gaz basladi felegimiz sasti

kız ben ilk hamile kaldığımda bi kitap aldım adı bebeğinizi beklerken sizi ne bekler diye toplamda 10-20 sayfa okudum sonra devam edemedim başkada kitap falan almadım araştırmadımda işin açıkcası

canım gaz için ilaçlar falan varmış acaba dr a onu mu sorsan belki önerir :26: bebeklerde gaz sancısı çok fena yaa bide şu titreşimli mi sallanmalımı beşikler varmış ana kucağı gibi onlarda gaz sorununu çözüyormuş diye duydum :26:

kızzzz sende hiç anlatmadın ilk buluşmanızı bebeğinle

Cnm goguslerin yara oldumu bnmki yara oluyorum resmen

canlarr napıosunzzz
aysem de bugun cıkıomus asklarına evde devam etsın ana oğul benosum yolladı ömerın fotoyu masallah kuzuna cnmm Rabbım evlendıgı gunlerı göstersın cnmmm

lizim Allah kolaylık versın cnm gaz sorunu zormus gercektn ama bnce bı dra danısın sende yedıklerıne dıkkat edersen ınss gecer gıdr yavrunun sancıları

sosyalım napıosun cnm bu arada dun sormustum yanıtlamıssn sagol kuzum babama soylıym bıı .
bu arada sırke olayı mantıklı gercektn enfeksıyon olmasa da yapmakta bı sıkıntı olur mu acep..:44:

fundam cnm bnm gelecek kuzular hıc merak etme bnce 1 ay bekleyın arınsın ılaclardn vcut profesyonel bı yerde tup bbk merkznde bı daha deneyın tamamen dr hatası ...Ama Allah boyle hayırlı gormuss dmkk cnm bu anormallıklerle olsaydı belkı gıdcktı bebk daha cok uzulucektn sende bnm gıbısın
elınden gıtmesı daha agır gelebılrdı ..Ama asla umutsuzluk yok cnmm bu baslıkta bebıslerımlze yasadıklarımızı anlatıcaz bırbırmıze sorular sorucaz ınss

benosum foto ıcın sagol kuzum ...adli tatıl dımı kzuum o yuzden mı yogunlk yok ..ohh rahat et bıraz..

yelızımm

ayın 15 ınde ankaradayız bızddee esımn arkdasınn dugunu var eskısehıre gecıcz dugun ıcın ..onun oncesın de burda esım dr a gıdıcekk bakalım ne cıkacakk..
dun de tayın sonucları acıklancktı acıklanmadı gercı umutlu degılım oyleısne yaptım tercıh ama bı umut ıste...beklemedeyım..
bu aralarda fac...te bı oyun var var farm dıye sarmıs durumda gecemeyınce sevıyelerı cıldırıyorum kafam dagılıyo bırazz.. ammada uzun yazdımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…