Harikasınn sana bayılıyorum varyaa çok güçlüsün o kötü gün bile çok güçlüydün çabuk atlattınseni görüp kızıyorum kendimee
yapı meselesi tabi birazda ama kendime çok kızıyorum bu kada5 taktığım içinn
Meehaba canlarimm
Herkes iyi insallah.
Fundosum gorumcene cok sevindim hayirli ugurlu olsunm insLlah gorumcende hemen toparlarrr.
Sende kafani bunaltma dicem ama biliorum elinde degil. O yuzden kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap canim. Hep dua edioruz. Hakkina en hayirlisi olsun insLlah
Lizom 3.530 ,51 cm dogdu. Hemen cigligi basio.cok sabirsizz
Kizlar hepiniz sagolun cok yazamiorum elimde kelebekte var surekli agri kesici yapiolar. Bugun oglene dogru eve cikacaz insallah. O zaman daha rahat konusuruz. Hepimizi opuyorummm
Yok kuzum yaa işteyim boş boş oturuyorum
Fındığım hepimizin gelicek ben inanıyorum er yada geç.. Zaten hepimiz bi hamile kalaydık da başka şeyler konuşmaya başlayaydık iyi olacak
Sosimm kız bu titiye elma sirkesi sürmek iltihapa mı iyi geliyo dün eşime aldırdım evdeki bozulmuştur diye ama sana sormadan yapmadım
Normalde sirke kokusunu hiç sevmem ama titi sirke kokmuyo mu ki
Benim akıntı normal değil son zamanlarda doktora da gittiğimde ınuttum demeyi bi bunu deneyim dedim
benay yine mi izindesin kızzz
fundoş sende yoğun musun
Yok kuzum yaa işteyim boş boş oturuyorum
Fındığım hepimizin gelicek ben inanıyorum er yada geç.. Zaten hepimiz bi hamile kalaydık da başka şeyler konuşmaya başlayaydık iyi olacak
Sosimm kız bu titiye elma sirkesi sürmek iltihapa mı iyi geliyo dün eşime aldırdım evdeki bozulmuştur diye ama sana sormadan yapmadım
Normalde sirke kokusunu hiç sevmem ama titi sirke kokmuyo mu ki
Benim akıntı normal değil son zamanlarda doktora da gittiğimde ınuttum demeyi bi bunu deneyim dedim
benim bir sürü işim var ama yapasımda yok
canım elma sirkesi idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geliyor yani titiyi dezenfekte ediyor o yüzden kullanıyorum , banyoda falan kesinlikle yıkama günde 1 defa pamuğun üstüne 5-6 damla koy ve sil canım en sonda popo kısmını silersen popoda kalan bazı bakterilerde ölüyor böylelikle titinin yanına bile yaklaşamıyorlar
yok kuzuuu değilim keşke olsamdışarda işler var inşallah akşama kadar gelmem yoksa sarıyorum anladın sen
benoşum aynen hayırlısıyla bi kalaydık ne güzel olacaktı
sirke yakmasın kızzzzkokuyo kız kokmazmı
maden suyu duyduydum bende onla yıkamak ama sirkede neye iyi gelmiyokiii eminim çok iyidir sosi diyos dsoğdurudr
akıntı olayı çok sinir yaaa bende uzun zamandır yok
bende yapcem kızzz ölece duruyo dolapta bi işe yarasın tarhi geçmeden
Aman yapma boşverr salla gitsinbenim bir sürü işim var ama yapasımda yok
canım elma sirkesi idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geliyor yani titiyi dezenfekte ediyor o yüzden kullanıyorum , banyoda falan kesinlikle yıkama günde 1 defa pamuğun üstüne 5-6 damla koy ve sil canım en sonda popo kısmını silersen popoda kalan bazı bakterilerde ölüyor böylelikle titinin yanına bile yaklaşamıyorlar
yok kuzuuu değilim keşke olsamdışarda işler var inşallah akşama kadar gelmem yoksa sarıyorum anladın sen
benoşum aynen hayırlısıyla bi kalaydık ne güzel olacaktı
sirke yakmasın kızzzzkokuyo kız kokmazmı
maden suyu duyduydum bende onla yıkamak ama sirkede neye iyi gelmiyokiii eminim çok iyidir sosi diyos dsoğdurudr
akıntı olayı çok sinir yaaa bende uzun zamandır yok
bende yapcem kızzz ölece duruyo dolapta bi işe yarasın tarhi geçmeden
ağdamı bu sıcakta ığğğ
ben ayşemi gördüm oğluşuyla annelik çok yakışmış yaa maşallahhh
ömercikte ne tatlı aman yarabbiiiiianacığının koynuna yapışmışşş
Anamm ben rahatsız etmeyim diye yazmıyorum foto istemiyorum fındık her haltı görmüş haksızlık
Kız sıcak mıcak gitmek zorundayım
Bu arada bu anneler ve adayı sosyal siz hangi kitapları okuyosunuz yada okuyomusunız niye önermiyonuz he
Fundosum gorumcen dogum yapmis gozunuz aydin olsun
aysem masallah tosununa ciyaklatma agzini actikca daya memeyi
Sosyosum benosum yelom twinim canlarim
Ulas bey cok gaz ve reflu sıkıntısı cekiyo gunduz yapisik ikizler gibiyiz kucagimda yada memede uyuyo ayirmaya kalksam gozler sanki hic uyumamis gibi cin cin bakiyo agliyo kivraniyo inliyo illa kucakta yada memede durcak.
Aksam doyurdum verdim anneme gittim yattim saat 2 ye kadar uyumusum sonra geldi annem durmuyo acikti diye sabah 7 ye kadar yine ben ayakta o kucakta uyudu suan besiginde gozleri kapaniyo o bi inat acmaya calisiyo arada ciyakliyo geri gidiyo gozler
ilk 20 gun ne guzeldi karni doyunca bayiliyodu sanki hemen uyuyodu ne zaman gaz basladi felegimiz sasti
Fundosum gorumcen dogum yapmis gozunuz aydin olsun
aysem masallah tosununa ciyaklatma agzini actikca daya memeyi
Sosyosum benosum yelom twinim canlarim
Ulas bey cok gaz ve reflu sıkıntısı cekiyo gunduz yapisik ikizler gibiyiz kucagimda yada memede uyuyo ayirmaya kalksam gozler sanki hic uyumamis gibi cin cin bakiyo agliyo kivraniyo inliyo illa kucakta yada memede durcak.
Aksam doyurdum verdim anneme gittim yattim saat 2 ye kadar uyumusum sonra geldi annem durmuyo acikti diye sabah 7 ye kadar yine ben ayakta o kucakta uyudu suan besiginde gozleri kapaniyo o bi inat acmaya calisiyo arada ciyakliyo geri gidiyo gozler
ilk 20 gun ne guzeldi karni doyunca bayiliyodu sanki hemen uyuyodu ne zaman gaz basladi felegimiz sasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?