dur kizzz iflas ettik zaten bide titresimli besik dersem cildirir babasikız ben ilk hamile kaldığımda bi kitap aldım adı bebeğinizi beklerken sizi ne bekler diye toplumda 10-20 sayfa okudum sonra devam edemedimbaşkada kitap falan almadım araştırmadımda işin açıkcası
canım gaz için ilaçlar falan varmış acaba dr a onu mu sorsan belki önerir :26: bebeklerde gaz sancısı çok fena yaa bide şu titreşimli mi sallanmalımı beşikler varmış ana kucağı gibi onlarda gaz sorununu çözüyormuş diye duydum :26:
kızzzz sende hiç anlatmadın ilk buluşmanızı bebeğinle
Cnm goguslerin yara oldumu bnmki yara oluyorum resmen
canlarr napıosunzzz
aysem de bugun cıkıomus asklarına evde devam etsın ana oğulbenosum yolladı ömerın fotoyu masallah kuzuna cnmm Rabbım evlendıgı gunlerı göstersın cnmmm
lizim Allah kolaylık versın cnm gaz sorunu zormus gercektn ama bnce bı dra danısın sende yedıklerıne dıkkat edersen ınss gecer gıdr yavrunun sancıları
sosyalım napıosun cnm bu arada dun sormustum yanıtlamıssn sagol kuzum babama soylıym bıı .
bu arada sırke olayı mantıklı gercektn enfeksıyon olmasa da yapmakta bı sıkıntı olur mu acep..:44:
fundam cnm bnm gelecek kuzular hıc merak etme bnce 1 ay bekleyın arınsın ılaclardn vcut profesyonel bı yerde tup bbk merkznde bı daha deneyın tamamen dr hatası ...Ama Allah boyle hayırlı gormuss dmkk cnm bu anormallıklerle olsaydı belkı gıdcktı bebk daha cok uzulucektn sende bnm gıbısın
elınden gıtmesı daha agır gelebılrdı ..Ama asla umutsuzluk yok cnmm bu baslıkta bebıslerımlze yasadıklarımızı anlatıcaz bırbırmıze sorular sorucaz ınss
benosum foto ıcın sagol kuzum ...adli tatıl dımı kzuum o yuzden mı yogunlk yok ..ohh rahat et bıraz..
yelızımm
ayın 15 ınde ankaradayız bızddee esımn arkdasınn dugunu var eskısehıre gecıcz dugun ıcın ..onun oncesın de burda esım dr a gıdıcekk bakalım ne cıkacakk..
dun de tayın sonucları acıklancktı acıklanmadı gercı umutlu degılım oyleısne yaptım tercıh ama bı umut ıste...beklemedeyım..
bu aralarda fac...te bı oyun var var farm dıye sarmıs durumda gecemeyınce sevıyelerı cıldırıyorum kafam dagılıyo bırazz.. ammada uzun yazdımmm
dur kizzz iflas ettik zaten bide titresimli besik dersem cildirir babasi
simdi gidip zinco diye ilac aldik tamamen bitkiselmis ins ise yarar
bizim ilk bulusmamiz ameliyathanede oldu yuzunu yuzume koydular miss gibi kokuyodu o kadar guzel geldiki butun acilarimi unuttum optum kokladim odaya ciktigimdada hani bebegim dedim getirene kadar duramadim sabirsizlandim allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil emziririmki diyodum ayna karsisinda bakiyodum cok enteresan ve komik geliyodu ama kucagina aldiginda 40 yillik anne gibi svgiyle veriyosun memeni cop cop emiyoya dunyalar senin oluyo o doydukca. Topugundan kan alirken o agladi ben agladim onun cani acidikca sanki senin canin aciyor. Her aninda dua ettim burdaki herkese allahim onlarada boyle minik bebisler ver saglikla hayirla dedim. Insallah burdaki herkesi n de hikayesini okuyacagim.
Ben on gunde atlattim cnm doktorumun onerisiyle. Kan emiyordu bebegim kan kusuyordu parcalanmisti resmen. Her emzirmeden sonra lansinoh surup goguslerimi kapatmadim gece yatarkende acik kaldi. Mecbur durumlarda gogus kalkani kullandim.
Fundosum gorumcen dogum yapmis gozunuz aydin olsun
aysem masallah tosununa ciyaklatma agzini actikca daya memeyi
Sosyosum benosum yelom twinim canlarim
Ulas bey cok gaz ve reflu sıkıntısı cekiyo gunduz yapisik ikizler gibiyiz kucagimda yada memede uyuyo ayirmaya kalksam gozler sanki hic uyumamis gibi cin cin bakiyo agliyo kivraniyo inliyo illa kucakta yada memede durcak.
Aksam doyurdum verdim anneme gittim yattim saat 2 ye kadar uyumusum sonra geldi annem durmuyo acikti diye sabah 7 ye kadar yine ben ayakta o kucakta uyudu suan besiginde gozleri kapaniyo o bi inat acmaya calisiyo arada ciyakliyo geri gidiyo gozler
ilk 20 gun ne guzeldi karni doyunca bayiliyodu sanki hemen uyuyodu ne zaman gaz basladi felegimiz sasti
kız ben ilk hamile kaldığımda bi kitap aldım adı bebeğinizi beklerken sizi ne bekler diye toplamda 10-20 sayfa okudum sonra devam edemedimbaşkada kitap falan almadım araştırmadımda işin açıkcası
canım gaz için ilaçlar falan varmış acaba dr a onu mu sorsan belki önerir :26: bebeklerde gaz sancısı çok fena yaa bide şu titreşimli mi sallanmalımı beşikler varmış ana kucağı gibi onlarda gaz sorununu çözüyormuş diye duydum :26:
kızzzz sende hiç anlatmadın ilk buluşmanızı bebeğinle
canlarr napıosunzzz
aysem de bugun cıkıomus asklarına evde devam etsın ana oğulbenosum yolladı ömerın fotoyu masallah kuzuna cnmm Rabbım evlendıgı gunlerı göstersın cnmmm
lizim Allah kolaylık versın cnm gaz sorunu zormus gercektn ama bnce bı dra danısın sende yedıklerıne dıkkat edersen ınss gecer gıdr yavrunun sancıları
sosyalım napıosun cnm bu arada dun sormustum yanıtlamıssn sagol kuzum babama soylıym bıı .
bu arada sırke olayı mantıklı gercektn enfeksıyon olmasa da yapmakta bı sıkıntı olur mu acep..:44:
fundam cnm bnm gelecek kuzular hıc merak etme bnce 1 ay bekleyın arınsın ılaclardn vcut profesyonel bı yerde tup bbk merkznde bı daha deneyın tamamen dr hatası ...Ama Allah boyle hayırlı gormuss dmkk cnm bu anormallıklerle olsaydı belkı gıdcktı bebk daha cok uzulucektn sende bnm gıbısın
elınden gıtmesı daha agır gelebılrdı ..Ama asla umutsuzluk yok cnmm bu baslıkta bebıslerımlze yasadıklarımızı anlatıcaz bırbırmıze sorular sorucaz ınss
benosum foto ıcın sagol kuzum ...adli tatıl dımı kzuum o yuzden mı yogunlk yok ..ohh rahat et bıraz..
yelızımm
ayın 15 ınde ankaradayız bızddee esımn arkdasınn dugunu var eskısehıre gecıcz dugun ıcın ..onun oncesın de burda esım dr a gıdıcekk bakalım ne cıkacakk..
dun de tayın sonucları acıklancktı acıklanmadı gercı umutlu degılım oyleısne yaptım tercıh ama bı umut ıste...beklemedeyım..
bu aralarda fac...te bı oyun var var farm dıye sarmıs durumda gecemeyınce sevıyelerı cıldırıyorum kafam dagılıyo bırazz.. ammada uzun yazdımmm
bizim ilk bulusmamiz ameliyathanede oldu yuzunu yuzume koydular miss gibi kokuyodu o kadar guzel geldiki butun acilarimi unuttum optum kokladim odaya ciktigimdada hani bebegim dedim getirene kadar duramadim sabirsizlandim allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Nasil emziririmki diyodum ayna karsisinda bakiyodum cok enteresan ve komik geliyodu ama kucagina aldiginda 40 yillik anne gibi svgiyle veriyosun memeni cop cop emiyoya dunyalar senin oluyo o doydukca. Topugundan kan alirken o agladi ben agladim onun cani acidikca sanki senin canin aciyor. Her aninda dua ettim burdaki herkese allahim onlarada boyle minik bebisler ver saglikla hayirla dedim. Insallah burdaki herkesi n de hikayesini okuyacagim.
Ben on gunde atlattim cnm doktorumun onerisiyle. Kan emiyordu bebegim kan kusuyordu parcalanmisti resmen. Her emzirmeden sonra lansinoh surup goguslerimi kapatmadim gece yatarkende acik kaldi. Mecbur durumlarda gogus kalkani kullandim.
kızlar bi şey söyleyeceğim ama utanıyorumkoltuk altım acaip kokuyor ter kokuyor yani günde 2 kez duş almama rağmen geçmiyor bi türlü bu koku önceden terleme nedir bilmezdim hamilelikten dolayı acaip terliyorum birisi yanıma gelince kaçıyorum rolon deodorantta kullanamıyorum sakıncalı diye acaba ne yapsam ki:26::26:
O hamilelikte ve lohusalikta oluyo yapcak bisey yok saf su olan islak mendillerden bulundur yaninda surekli sil canimkızlar bi şey söyleyeceğim ama utanıyorumkoltuk altım acaip kokuyor ter kokuyor yani günde 2 kez duş almama rağmen geçmiyor bi türlü bu koku önceden terleme nedir bilmezdim hamilelikten dolayı acaip terliyorum birisi yanıma gelince kaçıyorum rolon deodorantta kullanamıyorum sakıncalı diye acaba ne yapsam ki:26::26:
Amin canim allah hayirlisini versincanım benim Allah yardımcın olsun gaz sorunu gerçekten perişan eden bişi .. ilaç umarım iyi gelirde sende ulaşçıkta rahat eder.. zaten o rahat etmedikçe sen rahat olamazsın ki
bide bana çok saçma geldi elti yapıyordu benim komik oluyor biraz ama bebek kucağında gaz modndayken sen dizlerini kırıp aşağı yukarı sallanıyorsun sanki halay çekiyormş gibi o zamanda bebeğe iyi geliyormuş ama bana çok saçma bi hareket gibi geldi çok komik geldi.. hatta toplum içinde yapıyordu gülüyorduk
bebek için yapılan her şey mübahtır
hımmm bende bi bakayım dedim gerekli olur nasılsa diye boş boş dururken araştırayım ilerki zamanda fırsatım olmaz diye
kitap yurdumuydu sizin kitap aldığınız yer yelizle ?
hoşgeldin şekerim
rica ederim ne demek ömerciğin yeni halini daha çok merak ediyorum azıcıkta olsa toparlıyor birden bebek o kadar sevimli ki insanın hep göresi geliyor bebeği değil mi lizimde de aynısı olmuştu sonra saolsun o bana yenice halini gönderdiydi pek şeker onun sıpası da çok şanslılar çookkk maşallah onlara
inşallah tayin sonucun güzel olur canım.. ayrıca da eşinin tedavisi bi an önce olur biterde gelir sizinde sıpanız
Ankara her zaman için güzeldir çünkü benim memleketim güzelce gidin gezin canım iyi olur..
bide evet adli tatil olduuğ için işler yok ya da çok az bi kaç tane iş var ama ben yapmıyorum çok sıkılınca elime alırım diye
Canım benim Allah razı olsun senden.. inşAllah bizlerde o günleri gördüğümüzde anlatırız.. ben hep düşündüğümde direkt ağlarım gibime geliyor sarılmak öpmek güzel olsa gerek.. inşallah rabbim bunun eksikliğini bize yaşatmaz
canım benim Allah yardımcın olsun gaz sorunu gerçekten perişan eden bişi .. ilaç umarım iyi gelirde sende ulaşçıkta rahat eder.. zaten o rahat etmedikçe sen rahat olamazsın ki
bide bana çok saçma geldi elti yapıyordu benim komik oluyor biraz ama bebek kucağında gaz modndayken sen dizlerini kırıp aşağı yukarı sallanıyorsun sanki halay çekiyormş gibi o zamanda bebeğe iyi geliyormuş ama bana çok saçma bi hareket gibi geldi çok komik geldi.. hatta toplum içinde yapıyordu gülüyorduk
bebek için yapılan her şey mübahtır
hımmm bende bi bakayım dedim gerekli olur nasılsa diye boş boş dururken araştırayım ilerki zamanda fırsatım olmaz diye
kitap yurdumuydu sizin kitap aldığınız yer yelizle ?
hoşgeldin şekerim
rica ederim ne demek ömerciğin yeni halini daha çok merak ediyorum azıcıkta olsa toparlıyor birden bebek o kadar sevimli ki insanın hep göresi geliyor bebeği değil mi lizimde de aynısı olmuştu sonra saolsun o bana yenice halini gönderdiydi pek şeker onun sıpası da çok şanslılar çookkk maşallah onlara
inşallah tayin sonucun güzel olur canım.. ayrıca da eşinin tedavisi bi an önce olur biterde gelir sizinde sıpanız
Ankara her zaman için güzeldir çünkü benim memleketim güzelce gidin gezin canım iyi olur..
bide evet adli tatil olduuğ için işler yok ya da çok az bi kaç tane iş var ama ben yapmıyorum çok sıkılınca elime alırım diye
Canım benim Allah razı olsun senden.. inşAllah bizlerde o günleri gördüğümüzde anlatırız.. ben hep düşündüğümde direkt ağlarım gibime geliyor sarılmak öpmek güzel olsa gerek.. inşallah rabbim bunun eksikliğini bize yaşatmaz
kıızzz bebeğe zararı olur mu onun :44:
valla çok zor bi durum belki karşındaki kokuyu almıyordurda sana geliyordur, psikolojik bişi de olabilir ama tabiki insan rahatsız oluyor.. o kokuda gidecek bişi değil ki anam ancak rolon paklıyor ne hikmetse..
bi internetten bakmak lazım du bide ona bakayım
O hamilelikte ve lohusalikta oluyo yapcak bisey yok saf su olan islak mendillerden bulundur yaninda surekli sil canim
Amin canim allah hayirlisini versin
gecen gun bahsettigim kadin vefat etti bebecigi annesiz kaldi
O hamilelikte ve lohusalikta oluyo yapcak bisey yok saf su olan islak mendillerden bulundur yaninda surekli sil canim
Amin canim allah hayirlisini versin
gecen gun bahsettigim kadin vefat etti bebecigi annesiz kaldi
hadi yaaa
Allah'ım ne acı bi durum. daha minicik bebek annesiz kaldı he bide onun doğumuyla ilerde çocuk hep bunu düşüncek bile olabilir
Allah'ım rahmet eylesin.. belki şehitlik mertebesine erişti bilemeyiz
sosiimmm biri karbonat iyi geldi bana demiş, banyo sonrası bi miktar sürüyormuş ter oluyormuş ama koku olmuyormuş bi dene istersen ama yan etkisi olur mu bilemem tabiki.. bazılarına alerji de yapmış
Ben acik birakamiyom ewim ana baba gunu dogum yaptim inan bi gun yataga girmedim gecede kaynanam yanimda yatio sabaha kdar sutum bos akip gidio lansinoh yaramadi bna hametan kullaniyom inan ölüyorum ya bebegimi doyuramiyomm memeyi agzina korkudan vermiomm oda cabaliyo cabaliyoo yoruluyor memeyi alinca emmeden yatioo inan o an ölmek istiyorumm(((((
lizim cok guzel bır duygudur onun kokusu yeter cennnet kokusu
Allah rahmet eylesın cnm bnde kacırmısım neden vafat etti kucuck yavru annesız kaldı yavrum bnm kaderı boyleyms demek Allah bundan sonra dert vermesın o yavruya hep bı yanı eksık olacak kuzunn
benosum sende tak ettıgınde yap ıslerı bos oturmak cok sıkıcı gercektn ..
bızde ıstıoz ulasın son halını
sosyalım bnde bı tuz varmıs onu duymustum rölon gıbı olanları varmıs terlıomussun ama kokmuyomuss yanı dogalmıs du bnde bakıyım bı
ayy böyle saçma sapan şey mi olur kaynanan neden yanında yatıyor evin neden boş kalmıyorhem bebeğe hem sana zarar ya bebeğin Allah korusun enfeksiyon kapsa hayy Allahım yaa ne düşüncesiz insanlar var
tuzu duymadım twinim nasıl birşeymiş ki dur bende bi bakayım
ayy böyle saçma sapan şey mi olur kaynanan neden yanında yatıyor evin neden boş kalmıyorhem bebeğe hem sana zarar ya bebeğin Allah korusun enfeksiyon kapsa hayy Allahım yaa ne düşüncesiz insanlar var
tuzu duymadım twinim nasıl birşeymiş ki dur bende bi bakayım
Okurken şurdan dalayim konuyakızlar bi şey söyleyeceğim ama utanıyorumkoltuk altım acaip kokuyor ter kokuyor yani günde 2 kez duş almama rağmen geçmiyor bi türlü bu koku önceden terleme nedir bilmezdim hamilelikten dolayı acaip terliyorum birisi yanıma gelince kaçıyorum rolon deodorantta kullanamıyorum sakıncalı diye acaba ne yapsam ki:26::26:
Ne bilim cnm derdimi anlatamiyom kimseye bide bebegimin agzina her glen elini sokuyor yok yara varmi die gelen kucagina aliyo kizim agzini elbiselerine suruyor bisey diemiorum deince kotu oluyom((
Ewimde kaliolar ayri deil ewim iste senin gibi yapmk isterim ama olmuyo gogus yarasi icin bi tawsiyen varmiOkurken şurdan dalayim konuyacanim gercek yasemin cicegini suda kaynatip bi kapta lavabona koyuyosun.Ara ara onla siliyosun. benim ortanca kardesimde de ayni durum var sonra ben saracoglunda izlemistim ona soyledim
Hemen
Yani bişey de bence.Bisey de ve kötü ol.bebeginden kiymetli mi
Ne guzel hem kötü olursan gelmezler sen de bebeginle keyfini surersin
Hic gelemem oyle seylere.Sen de gelmemelisin bence
Bebegin agzina elini sokmak miiiikirarim valla o eli.agzina da ederim onu yapaninn
Cocuk senin cocugun onlara ne oluyo ki
Okurken şurdan dalayim konuyacanim gercek yasemin cicegini suda kaynatip bi kapta lavabona koyuyosun.Ara ara onla siliyosun. benim ortanca kardesimde de ayni durum var sonra ben saracoglunda izlemistim ona soyledim
Hemen
Yani bişey de bence.Bisey de ve kötü ol.bebeginden kiymetli mi
Ne guzel hem kötü olursan gelmezler sen de bebeginle keyfini surersin
Hic gelemem oyle seylere.Sen de gelmemelisin bence
Bebegin agzina elini sokmak miiiikirarim valla o eli.agzina da ederim onu yapaninn
Cocuk senin cocugun onlara ne oluyo ki
Ewimde kaliolar ayri deil ewim iste senin gibi yapmk isterim ama olmuyo gogus yarasi icin bi tawsiyen varmi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?