yelızım gelmıs hosgldn cnm nasılsn
he heytttt yelızıme bak sen ama cok haklısın kuzum cıldırrım ben varya oyle yapıcaklrsa kımse gelmesın esı ne dıo bu duruma merak ettım valla
Hosbulduk canimm sen nasilsinn
Valla canim bikere benim odama kimse giremez o ayri da;hic sanmiyorum okadar karisabileceklerini
Allah da duşurmesin onlarin eline
Ya canim sogan suyu surmek iyi geliyor diyodu kizlar ama emzirmeye ara verdigin zamanlarda sursen emzirecekken silsen bi denesen olur mu acaba.yani sogani parcalayip onu suruyolar
O da cok zor birsey valla Allah kolaylik versin
dogumda kanamayi durduramamislar kanini da bulamayinca butun kanini degistirmisler rahmini almislar kalbi durmus 25 dk sonra gogsunu acip elle masaj yapmislar zaten yasasa da beyninde bi hasar kalcakti. Devlet hastanesi normal dogum diye sonuna kadar bekliyo 24 saat sanci cekmis sezeryana alsalar belki olmayacakti bubu arada o kadın neden dolayı vefat etti anlatmıştın ama unuttum
Ben acik birakamiyom ewim ana baba gunu dogum yaptim inan bi gun yataga girmedim gecede kaynanam yanimda yatio sabaha kdar sutum bos akip gidio lansinoh yaramadi bna hametan kullaniyom inan ölüyorum ya bebegimi doyuramiyomm memeyi agzina korkudan vermiomm oda cabaliyo cabaliyoo yoruluyor memeyi alinca emmeden yatioo inan o an ölmek istiyorumm(((((
Ne bilim cnm derdimi anlatamiyom kimseye bide bebegimin agzina her glen elini sokuyor yok yara varmi die gelen kucagina aliyo kizim agzini elbiselerine suruyor bisey diemiorum deince kotu oluyom((
kuzum tuz roll on yaz N ile baslayn bı urun
Özellikleri: Doğal koruma ve ferahlık vermeye, ter kokusunu önlemeye yardımcıdır.
%100 doğal mineral tuzlardan üretilmiştir. Alerji yapmaz, kokusuzdur. Gözenekleri
tıkamadan bakterileri etkisiz hale getirir. 24 saat etkilidir. Hemen kurur ve iz bırakmaz.
Alkol, emulsifiye koruyucu içermemektedir. Kıyafetlere bulaşmaz. Cilt dostudur.
Kullanımı: Kristali, su ile hafifçe ıslattıktan sonra, temiz ve kuru cilde sürün veya duştan sonra
nemli cilde uygulayınız.
Okurken şurdan dalayim konuyacanim gercek yasemin cicegini suda kaynatip bi kapta lavabona koyuyosun.Ara ara onla siliyosun. benim ortanca kardesimde de ayni durum var sonra ben saracoglunda izlemistim ona soyledim
Hemen
Yani bişey de bence.Bisey de ve kötü ol.bebeginden kiymetli mi
Ne guzel hem kötü olursan gelmezler sen de bebeginle keyfini surersin
Hic gelemem oyle seylere.Sen de gelmemelisin bence
Bebegin agzina elini sokmak miiiikirarim valla o eli.agzina da ederim onu yapaninn
Cocuk senin cocugun onlara ne oluyo ki
Tmm cnm saol alip denerimdogumda kanamayi durduramamislar kanini da bulamayinca butun kanini degistirmisler rahmini almislar kalbi durmus 25 dk sonra gogsunu acip elle masaj yapmislar zaten yasasa da beyninde bi hasar kalcakti. Devlet hastanesi normal dogum diye sonuna kadar bekliyo 24 saat sanci cekmis sezeryana alsalar belki olmayacakti bubide 8 yasinda oglu varmis
benimde kanim cok civikti biyerim kanayinca durduramiyordum dogum yaptigim gunun sabahi kontrolumde soylemistim doktora kan almislardi. Dogumdan sonra doktor esime iyiki soylemis cok zorlandik ameliyatta ama basardik demis
Canim cok kafana takma bunlari sonra sutun azalir benim belkide bunalim sıkıntıdan dolayi sutum azaldi yetmiyor bebegime mama veriyorum
acik birakamiyosan kalkan mutlaka kullan camasirla temasini onluyor delikleri var ordanda hava aliyor. Bide akan sut icinde birikiyor kasikla verirsin bebegine
dogumda kanamayi durduramamislar kanini da bulamayinca butun kanini degistirmisler rahmini almislar kalbi durmus 25 dk sonra gogsunu acip elle masaj yapmislar zaten yasasa da beyninde bi hasar kalcakti. Devlet hastanesi normal dogum diye sonuna kadar bekliyo 24 saat sanci cekmis sezeryana alsalar belki olmayacakti bubide 8 yasinda oglu varmis
benimde kanim cok civikti biyerim kanayinca durduramiyordum dogum yaptigim gunun sabahi kontrolumde soylemistim doktora kan almislardi. Dogumdan sonra doktor esime iyiki soylemis cok zorlandik ameliyatta ama basardik demis
Canim cok kafana takma bunlari sonra sutun azalir benim belkide bunalim sıkıntıdan dolayi sutum azaldi yetmiyor bebegime mama veriyorum
acik birakamiyosan kalkan mutlaka kullan camasirla temasini onluyor delikleri var ordanda hava aliyor. Bide akan sut icinde birikiyor kasikla verirsin bebegine
Kizz sen kv gille birlik mi kaliyonnAynn cook zor yemin ediorum dogum yaparken bu kdar aci cekmiodum yaa( sogan yakmaz acaba bnde cook duydum dnerim saol
dogumda kanamayi durduramamislar kanini da bulamayinca butun kanini degistirmisler rahmini almislar kalbi durmus 25 dk sonra gogsunu acip elle masaj yapmislar zaten yasasa da beyninde bi hasar kalcakti. Devlet hastanesi normal dogum diye sonuna kadar bekliyo 24 saat sanci cekmis sezeryana alsalar belki olmayacakti bubide 8 yasinda oglu varmis
aaaa öyle saçma şeymi olur yaaabence kötü ol hatta çok kötü ol cahillere haddini bildir olan sana ve bebeğine olacak Allah korusun
oyyy sağoll twinimm bakarımm hemen
gerçek yasemin çiçeğini nereden bulacam kız
Allah kalanlara yardım etsin helede çocuklarına çok kötü bi durum yaa gerçekten içim burkuldu sen bunları yazınca Rabbim herşeyin hayırlısı versin
benimde doğuma 2 gün kala falan iğneleri bırakmam lazım yoksa benimkindede sorun çıkabilir :18:
kızlar burada okuduysam tekrar yapmış olacağım o kadar çok şey okuyorum ki sonra karışıyor bilgilerbebeğinizi ilk zamanlarda biberona alıştırmayın diyorlar sütünüzü kaşıkla verirseniz daha iyi olurmuş bebek biberona alışınca kolayına geliyormuş memeyi tutamayabiliyormuş :26:
Kizz sen kv gille birlik mi kaliyonnayni evde yanii nereliler kii eşinin ailesi?
Yaa lizim
Cok uzuldum icim acidi yemin ederim.Yazik ne emeklerle ne hayallerlee gecirdi hamileligini kimbilir
Allah mekanini cennet etsin insallah.Ki hakediyo da bence.Allah ailesine de yavrularina da sabir versin cok zorr cokk
Valla sosyalim yokmu sizin oralarda yasemin agaci.Kasta her bahcede olur.Bu mevsimde de cicek acar miss gibi kokar
Evet canim
Anem de hep soyler bunu.Biberondan süt daha kolay cikiyor bebek daha az caba harciyomus memeye gore
Oyizden alisinca birakmaz diyolar
kız ben bu söylediğin ürünü gnc watsons falan var ya oralarda bulamammı ki :26:
kuzum bılmıomkı bak belkı vardır ama ınternnete satılıo bı bakıyım bnde cnmmm
bu arada kızlar atama sonucları acıklanmıs olmamıs bnm yaa bakalım ne yapıcam norm fazlası olarak
tamam canım bakarım sağol
eee şimdi ne olacak twinim ben pek anlamıyorum meb sisteminden seni başka okula mı gönderecekler :26: herşeyin hayırlısı canım ya çok takma kafaya
kuzum sıkıntı ıste dava kazanıp gelmıstım bu okula zaten okulda aynı bransta 2 ogrtmn varmıs ben gelınce 3 oldu en dusuk kıdemlı bnm ben fazla oldum sımdı ya görevlendırmeyle baska okula gıdıcem ya da norm fazlası ogrtmnler ıcın tekrar bı atama yapılack anlayacgn ne olcgı belırsz Rabbım hayırlısını versın ne dıyeyım cnm sagol...:44::44:
kuzum GNC de varmıs ama bı bak cnm krıstal dıe gecıo
kuzum 1-2 damla bıberıye yagıda ıyıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?