Ağlayakta gözden mi olak???

yelızım gelmıs hosgldn cnm nasılsn

he heytttt yelızıme bak sen ama cok haklısın kuzum cıldırrım ben varya oyle yapıcaklrsa kımse gelmesın esı ne dıo bu duruma merak ettım valla

Hosbulduk canimm sen nasilsinn

Valla canim bikere benim odama kimse giremez o ayri da;hic sanmiyorum okadar karisabileceklerini
Allah da duşurmesin onlarin eline

Hosbulduk canimm sen nasilsinn

Valla canim bikere benim odama kimse giremez o ayri da;hic sanmiyorum okadar karisabileceklerini
Allah da duşurmesin onlarin eline

ıyyım cnm sagol bncede Allah yardımcısı olsun valla demek baska caresı yok hıc cekılmez bıde logusalık dönemı

Ya canim sogan suyu surmek iyi geliyor diyodu kizlar ama emzirmeye ara verdigin zamanlarda sursen emzirecekken silsen bi denesen olur mu acaba.yani sogani parcalayip onu suruyolar

O da cok zor birsey valla Allah kolaylik versin

Aynn cook zor yemin ediorum dogum yaparken bu kdar aci cekmiodum yaa ( sogan yakmaz acaba bnde cook duydum dnerim saol

bu arada o kadın neden dolayı vefat etti anlatmıştın ama unuttum
dogumda kanamayi durduramamislar kanini da bulamayinca butun kanini degistirmisler rahmini almislar kalbi durmus 25 dk sonra gogsunu acip elle masaj yapmislar zaten yasasa da beyninde bi hasar kalcakti. Devlet hastanesi normal dogum diye sonuna kadar bekliyo 24 saat sanci cekmis sezeryana alsalar belki olmayacakti bu bide 8 yasinda oglu varmis
benimde kanim cok civikti biyerim kanayinca durduramiyordum dogum yaptigim gunun sabahi kontrolumde soylemistim doktora kan almislardi. Dogumdan sonra doktor esime iyiki soylemis cok zorlandik ameliyatta ama basardik demis

Canim cok kafana takma bunlari sonra sutun azalir benim belkide bunalim sıkıntıdan dolayi sutum azaldi yetmiyor bebegime mama veriyorum
acik birakamiyosan kalkan mutlaka kullan camasirla temasini onluyor delikleri var ordanda hava aliyor. Bide akan sut icinde birikiyor kasikla verirsin bebegine

Ne bilim cnm derdimi anlatamiyom kimseye bide bebegimin agzina her glen elini sokuyor yok yara varmi die gelen kucagina aliyo kizim agzini elbiselerine suruyor bisey diemiorum deince kotu oluyom ((

aaaa öyle saçma şeymi olur yaaa bence kötü ol hatta çok kötü ol cahillere haddini bildir olan sana ve bebeğine olacak Allah korusun

oyyy sağoll twinimm bakarımm hemen

gerçek yasemin çiçeğini nereden bulacam kız

Tmm cnm saol alip denerim
Bebegini saglicakla buyut

Allah kalanlara yardım etsin helede çocuklarına çok kötü bi durum yaa gerçekten içim burkuldu sen bunları yazınca Rabbim herşeyin hayırlısı versin
benimde doğuma 2 gün kala falan iğneleri bırakmam lazım yoksa benimkindede sorun çıkabilir :18:

kızlar burada okuduysam tekrar yapmış olacağım o kadar çok şey okuyorum ki sonra karışıyor bilgiler bebeğinizi ilk zamanlarda biberona alıştırmayın diyorlar sütünüzü kaşıkla verirseniz daha iyi olurmuş bebek biberona alışınca kolayına geliyormuş memeyi tutamayabiliyormuş :26:

Aynn cook zor yemin ediorum dogum yaparken bu kdar aci cekmiodum yaa ( sogan yakmaz acaba bnde cook duydum dnerim saol
Kizz sen kv gille birlik mi kaliyonn ayni evde yanii nereliler kii eşinin ailesi?

Yaa lizim
Cok uzuldum icim acidi yemin ederim.Yazik ne emeklerle ne hayallerlee gecirdi hamileligini kimbilir
Allah mekanini cennet etsin insallah.Ki hakediyo da bence.Allah ailesine de yavrularina da sabir versin cok zorr cokk

Valla sosyalim yokmu sizin oralarda yasemin agaci.Kasta her bahcede olur.Bu mevsimde de cicek acar miss gibi kokar

Evet canim
Anem de hep soyler bunu.Biberondan süt daha kolay cikiyor bebek daha az caba harciyomus memeye gore
Oyizden alisinca birakmaz diyolar

malatya ne zaman akdeniz iklimine bağlanırsa o zaman yasemin ağacıda dikeriz yeloo şimdilik karasal iklimdeyiz kayısı çiçeği olmaz mı acaba

bu arada kızlar atama sonucları acıklanmıs olmamıs bnm yaa bakalım ne yapıcam norm fazlası olarak

kuzum bılmıomkı bak belkı vardır ama ınternnete satılıo bı bakıyım bnde cnmmm

tamam canım bakarım sağol

bu arada kızlar atama sonucları acıklanmıs olmamıs bnm yaa bakalım ne yapıcam norm fazlası olarak

eee şimdi ne olacak twinim ben pek anlamıyorum meb sisteminden seni başka okula mı gönderecekler :26: herşeyin hayırlısı canım ya çok takma kafaya

tamam canım bakarım sağol

eee şimdi ne olacak twinim ben pek anlamıyorum meb sisteminden seni başka okula mı gönderecekler :26: herşeyin hayırlısı canım ya çok takma kafaya

kuzum sıkıntı ıste dava kazanıp gelmıstım bu okula zaten okulda aynı bransta 2 ogrtmn varmıs ben gelınce 3 oldu en dusuk kıdemlı bnm ben fazla oldum sımdı ya görevlendırmeyle baska okula gıdıcem ya da norm fazlası ogrtmnler ıcın tekrar bı atama yapılack anlayacgn ne olcgı belırsz Rabbım hayırlısını versın ne dıyeyım cnm sagol...:44::44:

kuzum GNC de varmıs ama bı bak cnm krıstal dıe gecıo
kuzum 1-2 damla bıberıye yagıda ıyıymıs

Son düzenleme:
Anamm ozaman twinin dedigini arastir sen
Yada aktarlarda belki vardir ama kokusu kalir mi bilemedimm

Twincan hakkinda hayirlisi olsun canim
Sizin isler de zor valla tayin falann ne bilemm

Kizlarr simdi bi blog okuyodum da funda soylemisti
Orda diyo ki bebek dogmadan once hani tuysuz oyuncak ayilar falan varyaa onlarla yat kalk kokun ona sinsin
Bebek dogduktan sonra anne kokusunu ariyo ya oyle seyler yardimci oluyomus bebegin kendi yataginda huzurlu uyumasina
Bide annenin giyilmiş bluz falan ustune ortmek

Aslinda lizim de bi denese mi kizz belki isine yarar :26:

kuzum GNC de varmıs ama bı bak cnm krıstal dıe gecıo
kuzum 1-2 damla bıberıye yagıda ıyıymıs

hakkına ne hayırlıysa o olsun twinim ne desek boş
sağol canım araştırdığın için ben bi şekilde halldecem şu kokuyu hayat kalitemi düşürdü yaa

Twinimm hakkında hayırlısı olsun üzüldüm valla
Öle sonuç beklemeleri iyi bilirim inşAllah daha iyi bi yer olur yda okulunda kalırsın..

Yelo hoşgeldin söylediklerin mantıklıda ayıyla yatıp kalkarsak bü müddet sonra geçmeyecek mi kokusu
Ama mantıklı tabiki anam daha neler duycaz

Bu arada bu annişler kundak yapıyomu ? Ben kundağı doğru bulanlardanım da

Sosimm hepsini al dene bizede akıl ver sonra kobay sensin

O lizimin arkadaşına bende üzüldüm kader kısmet belki ama oda bi doktor hatası gibi duruyo doktor değiller mübarek yazıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…