Ağlayakta gözden mi olak???

onu bende duydum canım genellikle atlet yada tülbent gibi şeyler bırakın diyorlar ama şimdiki bebekler cin gibi kandırılırlar mı bilmiyorum

sagol cnmm bnm hayırlısı:26::26:
ayy bebısşlerr
hakkına ne hayırlıysa o olsun twinim ne desek boş
sağol canım araştırdığın için ben bi şekilde halldecem şu kokuyu hayat kalitemi düşürdü yaa
evet kuzum hayırlısı ..cnm
sıcaklar az kaldı kuuzum sıkma canını ama gra.s..te de varmıss

sagol kuzum beklıyıp goruczzz yaz tatılınde kafam rahat olmadı gıttı ..

aslında bebeklerle hamılelıkle ılgılı kıtaplar okumalı ınsan sımdıden ogrensek ıyı olurr...aslında ben sonradn nasıl yetıstrılr dıe cok korkuyorum huyu suyu flnn

Kizz bende 6-7 tane kitap var haaa cocuk gelisimi hamilelik vs vs
Biara okuyordum neyimeyse

Benosum benim anne kundak yapar.hatta israr eder bebek mum gibi durur oyle tutmasi da kolay oluyo ama bebege yazik yani.O bi tarafa ben de kundaktan yanayim ve ayni zamanda dogmus biri kundaklanmis digeri yapilmamis iki bebegin gelisimini yakindan gordum gercekten cok fark ediyo.Ama tabi iyi bilen birinin yapmasi lazim

Sosimm benim en kucuk kardesimi annem alistirmisti o kokuya yada kendisi alismis bilmiyom bi bez vardi annem taa o bebekken kendi basinin altina sererdi yatarken.Sonra bisekilde onu koklayip uyumaya baslamis
Suanda 16 yasinda.Hala yastigina o bezi koyar bide saklar utaniyo artik
Annem bikeresinde makineye atti diye ortaligi yikmisti hic unutmam.
Ramazanda buraya geldiklerinde alay etmistim kokunu da getirmemissin nasil uyucan diye

benim bugün aklıma geldi baktım bi kaç kitaba da alamadım kredi kartının kesim tarihini bekleyim dedim 5 gün var daha çok alayım diye
okumak lazım bencede.. elbette çocuk büyütürken bişileri öğreniyorsun ama yararıda mutlaka vardır, her zaman yanımızda anamızda olamayacak ki

kıızz olsun oku sen gene mutlaka faydasını görcen.. zaten hamilelik önceki okuyup aklında kalacak hamililiğin belli döneminde boşken okursun ama doğurduktan sonra töbe okuyaman kitap falan şahsen ben okuyamayacağımı düşünüyorum önce okudun okudun

kız insan kardeşi ile dalga geçermi yazık kıza ne güzel bişeyi var anam benimde olsun isterdim mal gibi büyümüşüm
ablamın sıpalarınında okuyunca işi içi boş bi hayvancıkları vardı adı da duduydu onlarsın töbe uyumazlardı hep ellerinde ama şimdi unutmuşlar

ayrıca benimde anam illa kundak yapacak öle der bi keresinde eşimin yanında dedi eşim bişi diyemedin tek kalınca sakın öle bişi yaptırma karışmam diyor yok öle çocuğu sıkıca sarmak kendiliğinden uyuycak diyor bende olur dedim geçiştirmek için ama galiba ben eşimden ötürü yapamayabilirim.. adam ona da trip atar kesin

ayşem naptı acaba ya çok merak ediyorum..

Funda da artık gelmez oldu

dener sonuçları yazarım artık buraya bende kundaktan yanayım ama kim yapacak ki iyi bilen birinin yapması lazım :26:
sagol cnmm bnm hayırlısı:26::26:
ayy bebısşlerr

evet kuzum hayırlısı ..cnm
sıcaklar az kaldı kuuzum sıkma canını ama gra.s..te de varmıss

orayada bakarım

benimde küçükken bi ibişim varmış onun püskülünün kokusuyla uyurmuşum ama hatırlamıyorum demek ki küçükken bırakmışım 16 yaş büyük bi yaş ama bence bıraksa iyi olur

benoşş kahve olayını unutma bide ananas

yoo kahve aklımda unutmuycam da ananas olayını kesinleşince yapam diyorum

dün bi arkadaş ile konuştum şimdi hamile ilk bebeği onunda düşükmüş iki kez kürtaj olmuş parça kaldığı için 6 ay korunmuş 9 ay sonra gelmiş yine dün bi arkadaş ile konuştum o da benle aynı zamanlarda kürtaj olmuştu arayamadıydım onunla da konuştum doktoru hemen kalabilirsin demiş o da 3 ay beklemiş umutluyum diyo

bende bu ay başladık işte rabbim hayırlısını nasip etsin çok düşünmeden hareket etme yolunda ilerlemekteyim.. yine telin takvimine göre hareket etcem silip baştan yükledim hamilelik kısmında programda kafayı yedide daha yum gününe var bakalım yazarım zaten size

eşimde güya pekmez içecek hergün tamam diyor o da bende unutuyorum

kız ananası zaten tutunsun diye yiyoruz yani yumdan itibaren günde 1 dilim ye :) inşallah senin minnoş bu sefer seni çok bekletmeyecek teldeki programda iyi biliyorsun ne zaman yum olduğunu

kız ananası zaten tutunsun diye yiyoruz yani yumdan itibaren günde 1 dilim ye :) inşallah senin minnoş bu sefer seni çok bekletmeyecek teldeki programda iyi biliyorsun ne zaman yum olduğunu

ne bilim canım ilk aydan çok umutlanmak istemiyorum kendimi gaza getirmek istemiyorum benim çok istediğim bişi olmuyor.. şimdi kesin olur gözüyle hareket edip olmazsa yine çok üzülürüm akışına bırakcam bu kez.. rabbim nasip ederse ama daha temkinli davarancam hiç bişeyimi ihmal etmiycem, ev işlerinde harele gürele iş yapmıycam hızl yürümüycem ilkinde yaptıklarımın hiç birini yapmamaya söz verdim kendime..
bak söz olsun hergün yiycem ananas ama kaç ay yiycem kız hergün ananası nerden buluyum

ay oyuna dalmısım sıte benı atmıs

benosum bnde ınanıyorum senn bebıs hmn gelıcek ..
benımkıde kecı boynuzu içıo kurunu yapıyorum gercı bayramda ara vermek zorunda kaldıkk ayrı gayrıydık yaa

ınss faydasını görur..

bnmde teldekı programa göre yarın yum gunu ama yıne hıv bı belırtı yok anam

Benosumm kizz geldi gecti zaman haa.
Duşukten sonra konusurken korunma suresinin bitmesine nekadar cok zaman vardi dimii.Zaman ne cabuk geciyor
Canimm sen gunlere dikkat et elinden geleni yap ama cok ustune de dusme cok kafana takma rahat ol olurmuu
İnsallah kisa zamanda guzel haberin gelicekk insallahhhh

Doktorlar bile ilk duşukleri cok ciddiye almiyorlar sonucta rahim de yeni biseyle karsilasiyo
Ama ikincisi cok saglikli ve normal gececek insallahh

Beni de eltim aradi simdi.Hep beraber biyerlere gitmisler kv kizlari eltim falan
Oladar sinirleniyorum ki bu duruma anlatamam yani hicbiri bana gore insanlar degiller hicbiri benim yapimla alakalari yok güldügümüz konular bile farkli yani oyle diyim
Ama yine de yalnizim yani ben burda biliyolar insan bi haber verir..okadar canim sıkılıyo ki boyle seylere agladim sinirden
Allahim bian once bi yol acsin da gideyim burdan hayirlisiyla

cnm bnm yalnız kalmak zor gercekten sonucta sen ordasın senı nıye cagırmamıslar kı..üzülme kuzum bos yere aglma ..
hayırlısıylaa tasınıp gıdersnz ordan bak ozmnda arar sorarlar

ben kactım canlar opuyorum hepınızı ...
ayrıca ulasla ömerıde

fundam sosyalım yelızım benosum aysem lizom

önce herşeyin hayırlısı benoşum tabi ki ilk seferde olacak diye bir şey yok ama sakın benim gibi stres yapma bak ben bu stress yüzünden kaç ay bekledim bebeği herşeyi akışına bırak ama önleminide al tabii ananası yum gününden itibaren bebek tutunana kadar yiyeceksin toplamda 30 gün falan zaten 1 ananas sana 10 gün yeter toplamda yiyeceğin ananas sayısı 3 bilemedin 4

aman onlar için ne üzülüp kendini yıpratıyorsun ki hem bak kendin diyorsun paylaşacağımız bi şey yok diye evde güzel güzel oturman onlarla birlikteyken huzursuz olmandan iyidir bence

ben kactım canlar opuyorum hepınızı ...
ayrıca ulasla ömerıde

fundam sosyalım yelızım benosum aysem lizom

görüşürüz twinim özletme kendini

Twincan gorusuruz canimm

Sosyalim dogru diyosunuz da işte bazen insanin gercekten zoruna gidiyo

Zoruna gider tabii haklisin hem neden ayrim yapiyorlar ki boyle eltin gelinse sende gelinsin hem kimsenin aklina gelmemis mi senide cagirmak kusura bakma ama ben eltinde art niyet ararim madem boyle birsey yapiyorlar sana neden duyuruyorlar

Zoruna gider tabii haklisin hem neden ayrim yapiyorlar ki boyle eltin gelinse sende gelinsin hem kimsenin aklina gelmemis mi senide cagirmak kusura bakma ama ben eltinde art niyet ararim madem boyle birsey yapiyorlar sana neden duyuruyorlar

He kizz zaten ona sinir oldum ben de.mahsus ariyo zaten farkinda degil miyimm
Aman yaa napimm bok yesinler

İnşAllah canım..
İçsin tabii sende elindem geleni yap bakarsın birden oluverir. Sen yinede dikkate al günleri seninki anlaşılmayan cinsten olabilir

Sorma bugünler nasıl gelicek derken geldi bile..
Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. Kafama takmıyorum bakalım ilerleyen günlerde be olur bilemiycem

Kız kendi terbiyesizlikleri boşversene
Hem ne demişler elti eltiye domuz çaltıya
seni çağırmayınca kendini adam yerine koyduklarını sanıp sevinen cinsten sana aklı sıra nispet yapıyo çok lazımmış gibi üzüldüğüne değmezler..

İnşAllah tez zamanda uzaklaşırsınız ordan da rahatlarsın ki siz gidince emin ol kıymetiniz bilincek

İnşAllah yapmam stres kuzum beklenti içinde değlim nasılsa..

Kız öle yerim bi ay ne ki ben daha uzun süre sandım hele bi başlasında yum günleri zaten regl benim tatil zamanına denk geliyo
Size ordan yazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…