Anamm ozaman twinin dedigini arastir sen
Yada aktarlarda belki vardir ama kokusu kalir mi bilemedimm
Twincan hakkinda hayirlisi olsun canim
Sizin isler de zor valla tayin falann ne bilemm
Kizlarr simdi bi blog okuyodum da funda soylemisti
Orda diyo ki bebek dogmadan once hani tuysuz oyuncak ayilar falan varyaa onlarla yat kalk kokun ona sinsin
Bebek dogduktan sonra anne kokusunu ariyo ya oyle seyler yardimci oluyomus bebegin kendi yataginda huzurlu uyumasina
Bide annenin giyilmiş bluz falan ustune ortmek
Aslinda lizim de bi denese mi kizz belki isine yarar :26:
Anamm ozaman twinin dedigini arastir sen
Yada aktarlarda belki vardir ama kokusu kalir mi bilemedimm
Twincan hakkinda hayirlisi olsun canim
Sizin isler de zor valla tayin falann ne bilemm
Kizlarr simdi bi blog okuyodum da funda soylemisti
Orda diyo ki bebek dogmadan once hani tuysuz oyuncak ayilar falan varyaa onlarla yat kalk kokun ona sinsin
Bebek dogduktan sonra anne kokusunu ariyo ya oyle seyler yardimci oluyomus bebegin kendi yataginda huzurlu uyumasina
Bide annenin giyilmiş bluz falan ustune ortmek
Aslinda lizim de bi denese mi kizz belki isine yarar :26:
evet kuzum hayırlısı ..cnmhakkına ne hayırlıysa o olsun twinim ne desek boş
sağol canım araştırdığın için ben bi şekilde halldecem şu kokuyuhayat kalitemi düşürdü yaa
Twinimm hakkında hayırlısı olsun üzüldüm valla
Öle sonuç beklemeleri iyi bilirim inşAllah daha iyi bi yer olur yda okulunda kalırsın..
Yelo hoşgeldin söylediklerin mantıklıda ayıyla yatıp kalkarsak bü müddet sonra geçmeyecek mi kokusu
Ama mantıklı tabiki anam daha neler duycaz
Bu arada bu annişler kundak yapıyomu ? Ben kundağı doğru bulanlardanım da
Sosimm hepsini al dene bizede akıl ver sonra kobay sensin
O lizimin arkadaşına bende üzüldüm kader kısmet belki ama oda bi doktor hatası gibi duruyo doktor değiller mübarek yazıkk
sagol kuzum beklıyıp goruczzz yaz tatılınde kafam rahat olmadı gıttı ..
aslında bebeklerle hamılelıkle ılgılı kıtaplar okumalı ınsan sımdıden ogrensek ıyı olurr...aslında ben sonradn nasıl yetıstrılr dıe cok korkuyorum huyu suyu flnn
Kizz bende 6-7 tane kitap var haaa cocuk gelisimi hamilelik vs vs
Biara okuyordum neyimeyse
Benosum benim anne kundak yapar.hatta israr ederbebek mum gibi durur oyle tutmasi da kolay oluyo ama bebege yazik yani.O bi tarafa ben de kundaktan yanayim ve ayni zamanda dogmus biri kundaklanmis digeri yapilmamis iki bebegin gelisimini yakindan gordum gercekten cok fark ediyo.Ama tabi iyi bilen birinin yapmasi lazim
Sosimm benim en kucuk kardesimi annem alistirmisti o kokuya yada kendisi alismis bilmiyom bi bez vardi annem taa o bebekken kendi basinin altina sererdi yatarken.Sonra bisekilde onu koklayip uyumaya baslamis
Suanda 16 yasinda.Hala yastigina o bezi koyar bide saklar utaniyo artik
Annem bikeresinde makineye atti diye ortaligi yikmisti hic unutmam.
Ramazanda buraya geldiklerinde alay etmistim kokunu da getirmemissin nasil uyucan diye
Twinimm hakkında hayırlısı olsun üzüldüm valla
Öle sonuç beklemeleri iyi bilirim inşAllah daha iyi bi yer olur yda okulunda kalırsın..
Yelo hoşgeldin söylediklerin mantıklıda ayıyla yatıp kalkarsak bü müddet sonra geçmeyecek mi kokusu
Ama mantıklı tabiki anam daha neler duycaz
Bu arada bu annişler kundak yapıyomu ? Ben kundağı doğru bulanlardanım da
Sosimm hepsini al dene bizede akıl ver sonra kobay sensin
O lizimin arkadaşına bende üzüldüm kader kısmet belki ama oda bi doktor hatası gibi duruyo doktor değiller mübarek yazıkk
sagol cnmm bnm hayırlısı:26::26:
ayy bebısşlerr
evet kuzum hayırlısı ..cnm
sıcaklar az kaldı kuuzum sıkma canını ama gra.s..te de varmıss
Kizz bende 6-7 tane kitap var haaa cocuk gelisimi hamilelik vs vs
Biara okuyordum neyimeyse
Benosum benim anne kundak yapar.hatta israr ederbebek mum gibi durur oyle tutmasi da kolay oluyo ama bebege yazik yani.O bi tarafa ben de kundaktan yanayim ve ayni zamanda dogmus biri kundaklanmis digeri yapilmamis iki bebegin gelisimini yakindan gordum gercekten cok fark ediyo.Ama tabi iyi bilen birinin yapmasi lazim
Sosimm benim en kucuk kardesimi annem alistirmisti o kokuya yada kendisi alismis bilmiyom bi bez vardi annem taa o bebekken kendi basinin altina sererdi yatarken.Sonra bisekilde onu koklayip uyumaya baslamis
Suanda 16 yasinda.Hala yastigina o bezi koyar bide saklar utaniyo artik
Annem bikeresinde makineye atti diye ortaligi yikmisti hic unutmam.
Ramazanda buraya geldiklerinde alay etmistim kokunu da getirmemissin nasil uyucan diye
benoşş kahve olayını unutma bide ananas
yoo kahve aklımda unutmuycam da ananas olayını kesinleşince yapam diyorum
dün bi arkadaş ile konuştum şimdi hamile ilk bebeği onunda düşükmüş iki kez kürtaj olmuş parça kaldığı için 6 ay korunmuş 9 ay sonra gelmiş yine dün bi arkadaş ile konuştum o da benle aynı zamanlarda kürtaj olmuştu arayamadıydım onunla da konuştum doktoru hemen kalabilirsin demiş o da 3 ay beklemiş umutluyum diyo
bende bu ay başladık işte rabbim hayırlısını nasip etsin çok düşünmeden hareket etme yolunda ilerlemekteyim.. yine telin takvimine göre hareket etcem silip baştan yükledim hamilelik kısmında programda kafayı yedide daha yum gününe var bakalım yazarım zaten size
eşimde güya pekmez içecek hergün tamam diyor o da bende unutuyorum
kız ananası zaten tutunsun diye yiyoruz yani yumdan itibaren günde 1 dilim ye :) inşallah senin minnoş bu sefer seni çok bekletmeyecek teldeki programda iyi biliyorsun ne zaman yum olduğunu
cnm bnm yalnız kalmak zor gercekten sonucta sen ordasın senı nıye cagırmamıslar kı..üzülme kuzum bos yere aglma ..Benosumm kizz geldi gecti zaman haa.
Duşukten sonra konusurken korunma suresinin bitmesine nekadar cok zaman vardi dimii.Zaman ne cabuk geciyor
Canimm sen gunlere dikkat et elinden geleni yap ama cok ustune de dusme cok kafana takma rahat ol olurmuu
İnsallah kisa zamanda guzel haberin gelicekk insallahhhh
Doktorlar bile ilk duşukleri cok ciddiye almiyorlar sonucta rahim de yeni biseyle karsilasiyo
Ama ikincisi cok saglikli ve normal gececek insallahh
Beni de eltim aradi simdi.Hep beraber biyerlere gitmisler kv kizlari eltim falan
Oladar sinirleniyorum ki bu duruma anlatamam yani hicbiri bana gore insanlar degiller hicbiri benim yapimla alakalari yok güldügümüz konular bile farkli yani oyle diyim
Ama yine de yalnizim yani ben burda biliyolar insan bi haber verir..okadar canim sıkılıyo ki boyle seylere agladim sinirden
Allahim bian once bi yol acsin da gideyim burdan hayirlisiyla
ne bilim canım ilk aydan çok umutlanmak istemiyorum kendimi gaza getirmek istemiyorum benim çok istediğim bişi olmuyor.. şimdi kesin olur gözüyle hareket edip olmazsa yine çok üzülürüm akışına bırakcam bu kez.. rabbim nasip ederse ama daha temkinli davarancam hiç bişeyimi ihmal etmiycem, ev işlerinde harele gürele iş yapmıycam hızl yürümüycem ilkinde yaptıklarımın hiç birini yapmamaya söz verdim kendime..
bak söz olsun hergün yiycem ananas ama kaç ay yiycem kız hergün ananası nerden buluyum
Benosumm kizz geldi gecti zaman haa.
Duşukten sonra konusurken korunma suresinin bitmesine nekadar cok zaman vardi dimii.Zaman ne cabuk geciyor
Canimm sen gunlere dikkat et elinden geleni yap ama cok ustune de dusme cok kafana takma rahat ol olurmuu
Doktorlar bile ilk duşukleri cok ciddiye almiyorlar sonucta rahim de yeni biseyle karsilasiyo
Beni de eltim aradi simdi.Hep beraber biyerlere gitmisler kv kizlari eltim falan
Oladar sinirleniyorum ki bu duruma anlatamam yani hicbiri bana gore insanlar degiller hicbiri benim yapimla alakalari yok güldügümüz konular bile farkli yani oyle diyim
Ama yine de yalnizim yani ben burda biliyolar insan bi haber verir..okadar canim sıkılıyo ki boyle seylere agladim sinirden
ben kactım canlar opuyorum hepınızı ...
ayrıca ulasla ömerıde
fundam sosyalım yelızım benosum aysem lizom
Zoruna gider tabii haklisin hem neden ayrim yapiyorlar ki boyle eltin gelinse sende gelinsin hem kimsenin aklina gelmemis mi senide cagirmakkusura bakma ama ben eltinde art niyet ararim madem boyle birsey yapiyorlar sana neden duyuruyorlar
He kizz zaten ona sinir oldum ben de.mahsus ariyo zaten farkinda degil miyimm
Aman yaa napimm bok yesinler
ay oyuna dalmısım sıte benı atmıs
benosum bnde ınanıyorum senn bebıs hmn gelıcek ..
benımkıde kecı boynuzu içıo kurunu yapıyorum gercı bayramda ara vermek zorunda kaldıkk ayrı gayrıydık yaa
ınss faydasını görur..
bnmde teldekı programa göre yarın yum gunu ama yıne hıv bı belırtı yok anam
Benosumm kizz geldi gecti zaman haa.
önce herşeyin hayırlısı benoşum tabi ki ilk seferde olacak diye bir şey yok ama sakın benim gibi stres yapma bak ben bu stress yüzünden kaç ay bekledim bebeği herşeyi akışına bırak ama önleminide al tabiiananası yum gününden itibaren bebek tutunana kadar yiyeceksin toplamda 30 gün falan zaten 1 ananas sana 10 gün yeter toplamda yiyeceğin ananas sayısı 3 bilemedin 4
aman onlar için ne üzülüp kendini yıpratıyorsun ki hem bak kendin diyorsun paylaşacağımız bi şey yok diye evde güzel güzel oturman onlarla birlikteyken huzursuz olmandan iyidir bence
görüşürüz twinim özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?