Ağlayakta gözden mi olak???

İnsallah benosummm
Hayirlisiyla bi kapi acilsa da gitsekk

Kizz benim de bu ameliyattan sonra yum gunu bi barizdi ki anlatamamm yumurtluyon diye bagiriyodu ama ne fayda
Benim o evlilgin ikinci ayinda hamile kalan arkadas da daha yeni kan testi yaptirdi
Doktora gitmis beni aradi kese gozuktu mu diyom bilmiyorum ki diyo
Doktor ne dedi hersey yolunda dedi 4 haftalikmis diyo
Arkadas bu kiz mi salakk doktor mu salak anlamadim

Gunaydin kizlarrr
sosyom bebek biberona alisabiliyor ben aventi anne gogsu taklidi biberonunu kullaniyorum bebek cekmeyince gelmiyorr cok sukur memeyide birakmadi sutum kalmadiginda bile bos bos emiyo
benosum bi bebek gelsinde bak gor esin kendi diyecek kundak yapalim diye :) cunku elleriyle cok uyandiriyorlar kendilerini
biz bugun damla sayesinde rahat bi uyku cektik. Damla tamamen bitkiselmis ulasin agzi dereotu kokuyo :) aksam 9 da yattik arada kalkip emiyo hala uyuyo masallah :)

Cok mantikli geldi bi deneyim sagol canim. Bu bebe zaten yatagina koyunca uyaniyo simdi benle birlikte gayet mutlu huzurlu uyuyo esimde yok serildik yataga demekki kokumdanmis

Merhaba canlarimmm. Aksam size yazacam diye teli elime aldim. Misafirler geldi. Sonra omer efendi uyandi tabi. Onunla ugrastik.
Bu gecede bizi mahvetti. Memede uyumak istio. Asla besiginde yatmio. En son birlikte uyuduk. Bu arada annem kundak yapio. Yoksa ellerinle kendini uyandirio. Birde benimki anne karninda alismis galiba illa eli yuzunde uyumak istio:)
Aklim hep sizde ama gelemiorum.
Lizim o anneye cok uzuldum. Mekani cennet olsun. Allah ailesine sabirlar versin.
Bu arada bende esimi salona gonderdim bu gece. Annemle yattik. Cunku her defasinda kadini iceriden cagirmak zorunda kaliorum.egilemiorum hala. Sezaryan yarasi cok kotuymus

Günaydın canlarrrr

dün bütün gün dışardaydık eve bıraktılar hatta trafikte kaldık

lizommm ne güzel yazmışsın bebişinle ilk buluşmanı yaa bizleri unutmadığın için birkez daha sağol canım benimmm
bu arada arkadaşın içimi parçaladı Allah rahmet eylesin eşi çocukları kaldı öylece ne zor bir durum offff

ayşemmm artık evindesin inşallah ömerimiz uslu durur yatağınada alışır çok anneci bu bebek yaaa
ağrıların tez vakitte geçsin inşallaah canımm

benoşumm hadi bu ay güzel haberler bekliyoruz senden

yelizim salla şu kv ve elti görümceyi yaa daha iyi uzak ol işte pisliklerrr insan bi teklif eder yaa

twinim karşılaşamıyoruz cano

sosyalimmmm zararlımı kız roll on veya deodorant aaa bilmiyordum bunu ter kokusuda çok kötü yaaa tüh
benim görümcemde teni çok güzeldir pürüzsüz normalde hamilelikte kızcağızın koltuk altı simsiyah olmuş şok oldum

Gümaydın kankalarrr

Lizimm hadi gözün aydın canım uyumuş senin sıpa ne güzek aman nazar değmesin..
Yazdıklarınızı okuyorum ama ilaçları aklımda tutmam zor siz unutmayın ne kulllandığınızı biz size sorcaz o bitkisel ilacın adı neydi diye

Ayşemm olsun sen arada gel yaz bize yeter.
Bebişte beşiğine alışır hemen inşAllah ilk zamanları ya normal ama ilerde de öle olursa uzaklaştır kendinden çok zor olur senin için şimdi küçük sıpa 40 ını bi devirin güzel olacak inşAllah..
Sezeryan ağrısı zordur tahmin edebiliyorum kaç kat kesil sonra dikiş yada yapıştırma her neyse zor gerçekten Allah tez vakitte iyi etsin..

Fındıkkk sen topiğin bir numaralı gezentisisin zaten

Sosimm kız ben bugün titime sürdüm sirke bakalım kokacakmı

Twinimm

Bu arada bizim geçen gece ilişki oldu benim iki gündür içerimde bi hareketlenme var ya du bakalım hayır olsun.. Ağrı var içten içe nedense

kız ben gezince çook mutluyummmm oturmak bana göre değil
kızz hayır olsun inşallaaaah hadi artık hareketlenme vakti zatiii
ağrı iyidirrrr herzaman derim ağrı olsunki belirtileri anlayalım
hastanede yatarken geliyolar yaa heyet ağrım var diyorum iyi iyi diyolar
suyla karıştırıp sürsen daha iyi gibi sanki kız yanmadımı

bende ünlü bi dr. a anlattım yaşadıklarımı sizinle özel ilgilenmek istiyorum herşeyi alıp gelin demiş

Aysemm taze annecik evinizde ilk geceniz omercik alismaya calisiyordur insallah gece uyuyan bi bebis olur. Ezme tehliken yoksayaninda yatir hem dikislerine zor olur surekli kalkmak hemde suan alismaz. Opuyorum canimm

fundos kiz amma gezdin senin bebende pek gezenti olur su sicaklarda kir dizini azcik
yada gotur benide gittigin yere cok sıkıldım

benoscum farkettimki gecmisi bende hep unutuyorum hamilelikteki kontrollerimin haftalarini yasadigim cogu zorlugu simdiden unutmusum
ilaci senin icin not etcem biyere
insallah bu ay gelir bebisin ve bu ilaclara hiii ihtiyaci olmaz

bu arada aklima gelip duruyor yelonun gorumcesinin oglunun son durumu ne

lizommm şükür kavuşturanaaa
kız hemde ne gezdik yaaa eylülde datça hayalim var bide
gel canom ama ulaşla
bebem gezentimi olur sanki benim bebem hiç olmayacak gibi geliyo artık

gel canom ama ulaşla

Ohh bi denk geldik demi ben yazip cikiyorum ulas uyurken kahvalti hazirladim uyanmadan rahat rahat yiyelim cay otursunda
senede kac kere tatile gider bi insan utan utan su gaz sorunumuz bitsin gece yarilarina kadar gezcem valla tutabilene ask olsun
olacak fundosum cok icten inaniyorum. Bak gir topiklere oku ay ay hamilelerin topikleri varya cogunun bebegi 1-2-3 sene sonra gelmis hemde yine cogu dogal yolla. Okudukca umudunu kaybetmeyeceksin canim benim

Bende gezmeyi çok seviyorum da benim adamda iş yok
İnşAllah iyidir biraz korkak oldumda bakalım hakkımızda hayırlısı

Kız yakmadı ne yakması gayet normal
Su katarsan faydasımı olur deli kız

Tamam canım tşk ettim bende çantamda ufacık bi not defteri taşısam sizden duyduklarımı yazsam yeterr

gel canom ama ulaşla

Bak geliyo 5 kardeşşşşş
O nasıl bi laf öle hiç yakışıyo mu sana kınıyorum seni gezenti

ayyy biri öyle güzel anlatmışkiiiii hikayesini hüngür hüngür ağladım görmesinler diyede hızlı hızlı siliyorum yaşları anammm
ben kesin kararımı verdim doktorumu buldummm

Selam canlarim cigerlerimm
Aysemmm kizz keske alismasa oyle senin koynunda yatmaya sonra cok zor olacakk :26: insallah yatagina alisir canim benimm

Lizimm o dereotu degil de anason falan olmasinn oyle ilaclarin iceriginde anasongillerden biseyler oluyo rezene gibi mesela onlar da kütt uyutuyo zaten bebisi

Fundam yine coşmuş bu kiz beni oldurecek valla bi dovesim geliyo ki sormayin

Benosummmm sosyalimmm twinimmm

ayyy biri öyle güzel anlatmışkiiiii hikayesini hüngür hüngür ağladım görmesinler diyede hızlı hızlı siliyorum yaşları anammm
ben kesin kararımı verdim doktorumu buldummm

Kızz unuttım bak onu yazmayı kim o doktor nereye yazıyonda buluyon anam elide hiç durmuyı

Senle ben bir olalım sonra Allah yarattı demeyelim girişelim fundaya

Ben eve geldim seçimde görevliyiz gene eşimi başkan yapmışlar aynı sandığa benide üye
Gittim eğitime sonra geldim eve kahvaltı yapıyorum

Vay arakadas bu da hep evdee
Kiz senin bu yeni yerin daha rahat sanki hemii :26:
Bi de adli tatil mi ne galiba şuann

benoşşş asıl ben seni dövecem hep evdesinnn ama yaaa
kız ben 3 gün hastane 2 günde bayramdan sonra gelmedim ya yıllık iznim gitti 1 hafta okadar vicdansızlarrrrr

yaa napim kızlar durum bu gizlemiyom napim çok üzüldüm çabuk toparlanamıyorummm

benoşummm istanbul tüp bebek merkezi var taksimde oranın dr. ları çok iyi
emre karatekelioğlu özellikle çok ilgiliymiş ona kesin gidecem sağolsun bana maildende söndü yaa burdaki yorumlarda süper
hele bi blogda yazılan hikayeyi okudum ağladım valla

oyyy dereotu kokan o minik ağzı yerim lizommmmm
teyzelerinin yerine öp ve resim ver bizeee

Vay arakadas bu da hep evdee
Kiz senin bu yeni yerin daha rahat sanki hemii :26:
Bi de adli tatil mi ne galiba şuann

Kız nazar değcek diye yada başıma bişi gelcek diye korkuyom
Evet adli tatil arkadaş saolsun eski çalışma arkadaşım olduğu içşn böle..

Yarından sonra hep ben gidicem ve tek çalışcam yaw
Eylülde de iş yoğunluğu başlayacak ama burası diğer yere göre daha rahat ama sadece hepsi erkek ve müdür biraz boş konuşan insan o kadar onuda sallamıyorum zaten ben ilgilenmiyorum onlarla

Kızzz deme öle son günüm yıllık iznime kadar yek çalışcam ağustos sonu izne ayrılıyoruz 2 hafta

Hakkat sizinkilerde ne vicdansız idare etseler ölürler mi rapor alamadın tabii

Kız mutlaka git bak daha iyi olacak keşke daha önce değiştireydin..
Ben o kadına gıcık olduydum zaten senin olayının hiç affı yok sende şikayet et bence

Kizz ben de 2 sene ozelde calistim hicc oyle izin falan yoktu haa sizin isyeri baya kurumsallasmis demekk
Ben bi bayramda eve gidebiliyodum okadar

Bak yazmayı unuttuum bu kızlar niye biz demeden bize resim yollamıyorlar acaba ?

Benim nazarım değmez rahat olun o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…