İnsallah benosummmİnşAllah canım..
İçsin tabii sende elindem geleni yap bakarsın birden oluverir. Sen yinede dikkate al günleri seninki anlaşılmayan cinsten olabilir
Sorma bugünler nasıl gelicek derken geldi bile..
Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. Kafama takmıyorum bakalım ilerleyen günlerde be olur bilemiycem
Kız kendi terbiyesizlikleri boşversene
Hem ne demişler elti eltiye domuz çaltıya
seni çağırmayınca kendini adam yerine koyduklarını sanıp sevinen cinsten sana aklı sıra nispet yapıyo çok lazımmış gibi üzüldüğüne değmezler..
İnşAllah tez zamanda uzaklaşırsınız ordan da rahatlarsın ki siz gidince emin ol kıymetiniz bilincek
İnşAllah yapmam stres kuzum beklenti içinde değlim nasılsa..
Kız öle yerim bi ay ne ki ben daha uzun süre sandım hele bi başlasında yum günleri zaten regl benim tatil zamanına denk geliyo
Size ordan yazarım artık
Anamm ozaman twinin dedigini arastir sen
Yada aktarlarda belki vardir ama kokusu kalir mi bil
Twincan hakkinda hayirlisi olsun canim
Sizin isler de zor valla tayin falann ne bilemm
Kizlarr simdi bi blog okuyodum da funda soylemisti
Orda diyo ki bebek dogmadan once hani tuysuz oyuncak ayilar falan varyaa onlarla yat kalk kokun ona sinsin
Bebek dogduktan sonra anne kokusunu ariyo ya oyle seyler yardimci oluyomus bebegin kendi yataginda uyumasina
Bide annenin giyilmiş bluz falan ustune ortmek
Aslinda lizim de bi denese mi kizz belki isine yarar :26:
Gümaydın kankalarrr
Lizimm hadi gözün aydın canım uyumuş senin sıpa ne güzek aman nazar değmesin..
Yazdıklarınızı okuyorum ama ilaçları aklımda tutmam zor siz unutmayın ne kulllandığınızı biz size sorcaz o bitkisel ilacın adı neydi diye
Ayşemm olsun sen arada gel yaz bize yeter.
Bebişte beşiğine alışır hemen inşAllah ilk zamanları ya normal ama ilerde de öle olursa uzaklaştır kendinden çok zor olur senin için şimdi küçük sıpa 40 ını bi devirin güzel olacak inşAllah..
Sezeryan ağrısı zordur tahmin edebiliyorum kaç kat kesil sonra dikiş yada yapıştırma her neyse zor gerçekten Allah tez vakitte iyi etsin..
Fındıkkk sen topiğin bir numaralı gezentisisin zaten
Sosimm kız ben bugün titime sürdüm sirke bakalım kokacakmı
Twinimm
Bu arada bizim geçen gece ilişki oldu benim iki gündür içerimde bi hareketlenme var ya du bakalım hayır olsun.. Ağrı var içten içe nedense
Aysemm taze annecik evinizde ilk geceniz omercik alismaya calisiyordur insallah gece uyuyan bi bebis olur. Ezme tehliken yoksayaninda yatir hem dikislerine zor olur surekli kalkmak hemde suan alismaz. Opuyorum canimm
fundos kiz amma gezdin senin bebende pek gezenti olur su sicaklarda kir dizini azcik
yada gotur benide gittigin yere cok sıkıldım
benoscum farkettimki gecmisi bende hep unutuyorum hamilelikteki kontrollerimin haftalarini yasadigim cogu zorlugu simdiden unutmusum
ilaci senin icin not etcem biyere
insallah bu ay gelir bebisin ve bu ilaclara hiii ihtiyaci olmaz
bu arada aklima gelip duruyor yelonun gorumcesinin oglunun son durumu ne
lizommm şükür kavuşturanaaa
kız hemde ne gezdik yaaa eylülde datça hayalim var bide
gel canom ama ulaşla
bebem gezentimi olur sanki benim bebem hiç olmayacak gibi geliyo artık
kız ben gezince çook mutluyummmm oturmak bana göre değil
kızz hayır olsun inşallaaaah hadi artık hareketlenme vakti zatiii
ağrı iyidirrrr herzaman derim ağrı olsunki belirtileri anlayalım
hastanede yatarken geliyolar yaa heyet ağrım var diyorum iyi iyi diyolar
suyla karıştırıp sürsen daha iyi gibi sanki kız yanmadımı
bende ünlü bi dr. a anlattım yaşadıklarımı sizinle özel ilgilenmek istiyorum herşeyi alıp gelin demiş
Aysemm taze annecik evinizde ilk geceniz omercik alismaya calisiyordur insallah gece uyuyan bi bebis olur. Ezme tehliken yoksayaninda yatir hem dikislerine zor olur surekli kalkmak hemde suan alismaz. Opuyorum canimm
fundos kiz amma gezdin senin bebende pek gezenti olur su sicaklarda kir dizini azcik
yada gotur benide gittigin yere cok sıkıldım
benoscum farkettimki gecmisi bende hep unutuyorum hamilelikteki kontrollerimin haftalarini yasadigim cogu zorlugu simdiden unutmusum
ilaci senin icin not etcem biyere
insallah bu ay gelir bebisin ve bu ilaclara hiii ihtiyaci olmaz
bu arada aklima gelip duruyor yelonun gorumcesinin oglunun son durumu ne
lizommm şükür kavuşturanaaa
kız hemde ne gezdik yaaa eylülde datça hayalim var bide
gel canom ama ulaşla
bebem gezentimi olur sanki benim bebem hiç olmayacak gibi geliyo artık
ayyy biri öyle güzel anlatmışkiiiii hikayesini hüngür hüngür ağladım görmesinler diyede hızlı hızlı siliyorum yaşları anammm
ben kesin kararımı verdim doktorumu buldummm
Selam canlarim cigerlerimm
Aysemmm kizz keske alismasa oyle senin koynunda yatmaya sonra cok zor olacakk :26: insallah yatagina alisir canim benimm
Lizimm o dereotu degil de anason falan olmasinnoyle ilaclarin iceriginde anasongillerden biseyler oluyo rezene gibi mesela onlar da kütt uyutuyo zaten bebisi
Fundam yine coşmuşbu kiz beni oldurecek valla bi dovesim geliyo ki sormayin
Benosummmmsosyalimmm twinimmm
Senle ben bir olalım sonra Allah yarattı demeyelim girişelim fundaya
Ben eve geldim seçimde görevliyiz gene eşimi başkan yapmışlar aynı sandığa benide üye
Gittim eğitime sonra geldim eve kahvaltı yapıyorum
Vay arakadas bu da hep evdee
Kiz senin bu yeni yerin daha rahat sanki hemii :26:
Bi de adli tatil mi ne galiba şuann
benoşşş asıl ben seni dövecem hep evdesinnn ama yaaa
kız ben 3 gün hastane 2 günde bayramdan sonra gelmedim ya yıllık iznim gitti 1 haftaokadar vicdansızlarrrrr
yaa napim kızlar durum bu gizlemiyom napim çok üzüldüm çabuk toparlanamıyorummm
benoşummm istanbul tüp bebek merkezi var taksimde oranın dr. ları çok iyi
emre karatekelioğlu özellikle çok ilgiliymiş ona kesin gidecem sağolsun bana maildende söndü yaa burdaki yorumlarda süper
hele bi blogda yazılan hikayeyi okudum ağladım valla
oyyy dereotu kokan o minik ağzı yerim lizommmmm
teyzelerinin yerine öp ve resim ver bizeee
benoşşş asıl ben seni dövecem hep evdesinnn ama yaaa
kız ben 3 gün hastane 2 günde bayramdan sonra gelmedim ya yıllık iznim gitti 1 haftaokadar vicdansızlarrrrr
yaa napim kızlar durum bu gizlemiyom napim çok üzüldüm çabuk toparlanamıyorummm
benoşummm istanbul tüp bebek merkezi var taksimde oranın dr. ları çok iyi
emre karatekelioğlu özellikle çok ilgiliymiş ona kesin gidecem sağolsun bana maildende söndü yaa burdaki yorumlarda süper
hele bi blogda yazılan hikayeyi okudum ağladım valla
oyyy dereotu kokan o minik ağzı yerim lizommmmm
teyzelerinin yerine öp ve resim ver bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?