Ağlayakta gözden mi olak???

aynen benoşşş ama işte araştırmanın dr. ları hatta başhekim bile sordu nerde yaptırdın oo çok iyidir dedi hastane için işte bide
hastaneden çıkarken heyet geldiğinde son bi dr. una görün istersen hem iznini al tatil için dedi
bende nasıl yani o kadına gitmek istemiyorum artık dediğimde böyle durumlar olabilir dediler
bide mesajda pişman olmuş işte diyor ya telefonda aksatabiliyorum çok geçmiş olsun önemli durumun tedavini devam ettir dedi
ama arayabilirdi ne yaptın diye değilmi
çok kızgınım ama boşver yazmıycam birşey
kesinlikle o merkeze gidicem

Kesinlikle git.. Daha iyi bi yer olduğu kesin kızlarda demişti en azından bu iş üzerine ilerliyo senin için daha iyi olacak..

Herkesin başına gelir şeyler amenna ona bişi dediğin yok..
doktorlar zaten meslektaşlarını kötülemezler ama dikkat etmekeri lazım.. Allah a emanet iş yapıyorlar risklerini biliyosa ona göre davranmalılar ve ben bu yüzden şikayet ederdim.. Bana yaptı başkasına yapmasın bari. En azından uyarsınlar bizler sustukça bu haldeyiz ya..

Ben bursadaki doktora bi kere kese görmek için gittim ve beni duyar duymaz aradı üzülmeyin olur diye oda doktor beni bi kez gördü ama senin ki seni kaç kez gördü arayabilirdi dediğin gibi..

Hadi devlet hastanelerinde gelen giden daha çoktur günlük gelip giderler ama özeller öle değil.. Bi kişiye gidiyorsun sonuna kadar doğumu bile o yaptırıyo seni hatırlamalı ve sıcak olmalı bunu yapan doktor sayısıda eminim nadirdir

Ben olsam defter tutardım doğurduğum bebeklerin yaş günlerinde arardım memnuniyettir bu geri dönüştür beni doktorun arasa gene ona giderdim galiba

evet arada düşünüp nasıl kızıyorum varyaa insan bi arar ne oldu durumun der değilmi
bi ara konu açıcam buraya o daha kötü onun için ne dersin
durumu anlatıp benimle ilgilenmeyişini yazıcam ders olsun..

hele o mesaj hani ağrım var kötüyüm dedimde
ağrı kesici al benlik değil demesi
sanırım sonra hastanede ohss teşhisinden yatıyorum serumlarla dediğimde tokat gibi gelmiştir

gerçekten yaaa ne kadar soğuk ilgisiz dimi ahh aptal kafammm boşa zaman kaybettim hadi onu bırak iyi bi merkeze gitseydim belki onun göremediği bi sorunu bulacak
şimdi tüm belgelerimi bi dosya yapıcam gideceğim zaman hazır olsun
hastaneyide arayıp eşimin son test sonuçlarını istedim
saftirikler taa aralıkta verdiği spermiogramı mail atmış ben aşılamada verdiğini istiyorum

benoş kız bu arada sen seçimde görevlisin ha yine bişey sorcam bilirsin sen benim bilgim yokta c.başkanlığında ilk defa oy kullanacam önceden biz seçmiyoduk demi
3 adaymı oluyooo :44: neden bu 3 kişi benim adayım değil hiçbiri mecburmuyum kullanmaya cezası varmı

Kizzzz fundaaa alemsinnn
Bizim adaylarimiz degil iste benim de sorun ettigim bu.Guya halk sececek ama aday 3 tane ve yine onlarin uygun gordugu kisilerr
Biri zaten ulkeyi tekeline almisss ohaa diyesim geliyo
Biri insan icine cikarmaya utanirsin basiretsiz konusmayi bile beceremiyo hitap yetenegi sifirr
Biri zaten sittinsene kazanamazz
Gel de secc
Ne sacma.Adı da halk seciyo oldu simdi

aa çok iyi olur.. millet okur ders olur ki bende kesin yorum yazarım bana yaptıklarını ders olsun ona
hastane mi tuhaf galiba sen ne istiyon onlar ne gönderiyor ama dosyala tabi diğeri için iyi olur

hakkında hayırlısı olsun yaşaman gerekiyordu yaşadın ders oluyor bunlar bizlere zaten daha iyi bi doktor arayışına giriyorsun ve senin için iyi olacak ben inanıyorum..

canım evet eskiden değildi de artık biz seçiyoruz

3 tane aday var onlardan birine bascan yok ben istemiyorum kimseye basmak boş koycan zarfa atıcan kullanmış olucan
kullanmazsan cezası varmış evet ama ben daha kimsenin cezası olduğunu görmedim..
sonuçta bizim oy kullananlara imzalattığımız listelere imza alıyoruz ya sonuçta senin isminin karşısı boş kalacak ya ordan tespit ediyorlar diye düşünüyorum ve adrese sonradan ceza gidebilir ama dediğim gibi ben hiç duymadım ama ceza gelir deniyor..

git kullan kurtul be sende bu kez daha hızlı olur tek bi zarf olduğu için

Sakin boş kullanmaaaaa doldururlar onuuuu
Benim kayinvalide gibi ayip olmasin diye hepsine bas

arkadaş saçmaki ne saçma
birde bağış toplanıyo somaya yapılan yardımın 10 katı para toplanmış asgari ücretle çalışan hatta işsizlik maaşı alan bile yatırmış onaaa
herkes özgür tamam ama abi yokkk ben vermek istemiyorum
cezası varmı

halk seçiyor ya yeliz aşkolsun

ben şimdi pc yi açtım yazmak kolay olsun diye uzun yazabiliyorum burdan hemde hızlı
yazacakken altta eketeni gördüm aha yeni geldi galiba diye düşündüm yazar sandım ama çıkmış gitmiş..

hayır yani eskiden gelip konuşuyordun madem giriyon yaz yani bi hukukumuz oldu onla üzüldük bizde birde..
eskiden gelip konuşup bir daha uğramayan ve uğrayıp yazmayan herkesi kınıyorum ben

şimdi diycek ki ozay ben yazdımda cevap mı verdin ona da bu soruyu sorduğu zaman cevabımı veririm

Sakin boş kullanmaaaaa doldururlar onuuuu
Benim kayinvalide gibi ayip olmasin diye hepsine bas

tamam ozaman benoşummmm şöle döktürimmm adımda kabak gibi anlar hemen
dimii bende öle diyorum ama ahh bu pişmanlıklar başından iyi bi yere gideydim yaa anlayan neysee

resmen amerikaya özeniyoruz yaa başkanlık sistemi
kullanim bariii zaten okul sitenin karşısı siteden çıkıp okul kapısına giriyoz
bizim sitenin yanında villalar var ordada iki ünlü var korumayla geliyolar inş. gene görürüm

hepsinemi basıyo kızzzz

Evett ben de gordumm.Eketen,ozay,peri geliyolar bakiyolar arada
yani o ihtimalde var tabi

ayıp olmasın mı bak bu süpermiş sende öle yapabilirsin funda ayıp olmasın

He kizz gunahtir bunlara da vereyim demis hepsine basmis

sabahtan beri çok yoğundum ancak okuyabildim yazdıklarınızı

sirkeyi sulandırarakta kullanabilirsiniz ama yıkamak için bence pamukla silmek yeterli

ayy başka ne yazacaktım unuttum

Kizlarr hani daha once bahsetmistim ya esimin dayisinin hanimi saglikli gebelik geciremiyo hep dusuk yapiyo diye
Eylulde 4. Kez tup bebek deneyecek.Daha once toplamda 22 embriyo kullanmis hep 4-6 falan koymuslar ikisi tutmustu bikere de kendiliginden kaldi ama hepsini kaybetti
Simdi ayni merkeze gidecek memorial da tedavi gorecek bayramda burdalardi bana dedi bu kez soylemeyi dusundum tup bebek yapacagimi hani saklamayayim diye birine konuyu actim ama kim oldugunu sorma soylemem dedi.Tup bebek yontemi de var falan diyince bu kisi de demis ki hayir sacmalama tup bebekle baskasinin cocugunu tasiyacaksin sonra falann
Ya dedi sukrettim iyi ki once soylememişimmm
Cehalete bakar misiniz yarabbim insanin öldüresi gelir ya bukadar olur muu
Bama sen de sakin soyleme sonra boyle olmadik bi laf ederler canim sikilir dedi
Ben de iyi ki hicbirine anlatmadim bu sureci

döktür anam döktür boşvercen herşeyi tek kendini düşün bırak ne hali varsa görsün

bi zahmet kullan yani bide evin dibiymiş e pes doğrusu sanki uzaya gitcekmiş gibi kullanmayım diyor ya
kimmiş o ünlü kız sizin orda ne işi var deniz kenarı dar mı gelmiş ona

ben telden kimin girdiğini göremiyorum ya ilk defa şimdi açınca evden gördüm şaşırdım çok

en iyisini yapmış yazık günah yani
bakalım bizim sandık nasıl olacak bi önceki seçim berbattı töbe bi daha yerel seçimde görev almıycam dedim..

sirkeyi sulandırarakta kullanabilirsiniz ama yıkamak için bence pamukla silmek yeterli

kızzz sende şu sıcaklarda böle yoğun çalışıyon ya üzülüyorum kız ALlah yardımcın olsun o halinle zor valla..

unuttum mu boşver nasılsa gelir aklına..

ben susuz yaptım tesiri çok olsun diye gayette iyi oldu yani koku yokmuş yani ben her sabah sürerim inşallah zararı olmazda faydası olur

merhaba kızlar.. amacım girip çıkmak değildi size selam vermekti ama misafirim geldi oyüzden yazamadım..nasılsınız? doğum yapmısş olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. ben çok kötü günler yaşadım dış gebeliği atlattım derken annem rahatsızlandı marttan beri istanbul sakarya düzce arasında mekik dokuyorum.. oyüzden giremedim yazmadım.. fırsat buldugumda ilk vakittede girdim geç oldu tabiki ama :2::2::2: malesef

ayyy bende çok kızıyorum valla kusura bakmasınlarda insan bi merak eder noldu bu kızlar der bi gelirler
cansu vardı bide valla ben onada kılım kusura bakmasın hiiçççç sevemedim
yazık eyşanıda küstürdük hep online ama gelmiyo artık başka yerlerde geziyo gördüm şincik :26:

sosyalimm yerim seniii

yelizim başkasının çocuğumuuu çoook cahillerrr yaaa aman aman sakın duymasınlarrrr gerçi eşin bilinçli herşeyi farkında o yeter kimse nede yani çekilmez onlara laf anlatmak
biran evvel kurtul ordan inşallah yelommm git ankaraya hulusiyeee
bende emrede muradıma erecem herhal

Kizz valla Allah kolaylik versin sanaaa
Ben su 50 kilo iskelet halimle iki adim atmaya useniyorum hele sicaklardaa :26:
Bide hamile olarak kamuda calismakkk cokk zorr

merhaba kızlar.. amacım girip çıkmak değildi size selam vermekti ama misafirim geldi oyüzden yazamadım..nasılsınız? doğum yapmısş olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. ben çok kötü günler yaşadım dış gebeliği atlattım derken annem rahatsızlandı marttan beri istanbul sakarya düzce arasında mekik dokuyorum.. oyüzden giremedim yazmadım.. fırsat buldugumda ilk vakittede girdim geç oldu tabiki ama malesef

ayy onu bi yapabilsem yaşayacam ya hayatı salağım ben garanti

göl manzaralı ya kızzz şöle sölimm bizim bel. başk. adayı meşhur karslı aile çapan ve eşi var p. eliçe
bide bi sanatçı ama salla gitsin isim vermim
kııız bizim orda kim oturuyoo serenay sarıkaya afet yaaaa kendimden utanıyom görünce hele kocişle görünce

bu sıcakta sandık hiç çekiklmez pazar pazar delisin seeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…