merhaba kızlar.. amacım girip çıkmak değildi size selam vermekti ama misafirim geldi oyüzden yazamadım..nasılsınız? doğum yapmısş olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. ben çok kötü günler yaşadım dış gebeliği atlattım derken annem rahatsızlandı marttan beri istanbul sakarya düzce arasında mekik dokuyorum.. oyüzden giremedim yazmadım.. fırsat buldugumda ilk vakittede girdim geç oldu tabiki ama malesef
Kizlarr hani daha once bahsetmistim ya esimin dayisinin hanimi saglikli gebelik geciremiyo hep dusuk yapiyo diye
Eylulde 4. Kez tup bebek deneyecek.Daha once toplamda 22 embriyo kullanmishep 4-6 falan koymuslar ikisi tutmustu bikere de kendiliginden kaldi ama hepsini kaybetti
Simdi ayni merkeze gidecek memorial da tedavi gorecek bayramda burdalardi bana dedi bu kez soylemeyi dusundum tup bebek yapacagimi hani saklamayayim diye birine konuyu actim ama kim oldugunu sorma soylemem dedi.Tup bebek yontemi de var falan diyince bu kisi de demis ki hayir sacmalama tup bebekle baskasinin cocugunu tasiyacaksin sonra falann
Ya dedi sukrettim iyi ki once soylememişimmm
Cehalete bakar misiniz yarabbim insanin öldüresi gelir ya bukadar olur muu
Bama sen de sakin soyleme sonra boyle olmadik bi laf ederler canim sikilir dedi
Ben de iyi ki hicbirine anlatmadim bu sureci
merhaba kızlar.. amacım girip çıkmak değildi size selam vermekti ama misafirim geldi oyüzden yazamadım..nasılsınız? doğum yapmısş olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah.. ben çok kötü günler yaşadım dış gebeliği atlattım derken annem rahatsızlandı marttan beri istanbul sakarya düzce arasında mekik dokuyorum.. oyüzden giremedim yazmadım.. fırsat buldugumda ilk vakittede girdim geç oldu tabiki ama :2::2::2: malesef
ayyy bende çok kızıyorum valla kusura bakmasınlarda insan bi merak eder noldu bu kızlar der bi gelirler
cansu vardı bide valla ben onada kılım kusura bakmasın hiiçççç sevemedim
yazık eyşanıda küstürdük hep online ama gelmiyo artık başka yerlerde geziyo gördüm şincik :26:
sosyalimm yerim seniii
yelizim başkasının çocuğumuuuçoook cahillerrr yaaa aman aman sakın duymasınlarrrr gerçi eşin bilinçli herşeyi farkında o yeter kimse nede yani çekilmez onlara laf anlatmak
biran evvel kurtul ordan inşallah yelommm git ankaraya hulusiyeee
bende emrede muradıma erecem herhal
ayy onu bi yapabilsem yaşayacam ya hayatı salağım ben garanti
göl manzaralı ya kızzzşöle sölimm bizim bel. başk. adayı meşhur karslı aile çapan ve eşi var p. eliçe
bide bi sanatçı ama salla gitsinisim vermim
kııız bizim orda kim oturuyoo serenay sarıkaya afet yaaaakendimden utanıyom görünce hele kocişle görünce
bu sıcakta sandık hiç çekiklmez pazar pazar delisin seeen
Gecmis olsun eketen
Allah annene şifa versin ve sana da saglikli bi gebelik nasip etsin insallahhh
Bizlerde de cok gelismeler oldu hamile kalanlar bebegini kaybedenler dogum yapanlar ameliyat gecirenler
Ama bunlarin hepsini burda paylastik ve birbirimize destek olduk.Birbirimizi merak ettik aradik sorduk beraber uzulduk beraber mutlu oldul
Sen paylassan senin de sorunlarini paylasir destek olurduk emin ol[/
çok isterdim inanın ama annem beyin kanseri gbm 4 radyasyondan dolayı hastaned ve evde biz telefon pc tv hicbişey kullanamıyoruz yanında ameliyat ve süreci hep hastanelerdeydim ışın kemoterapi yargılamadan önce sormayı deneseydin keşke.. ne olduğunu bilmeden infaz etmek kolay işte.. ben anca evime gelebildim kendimize gelebildik.. bulduğum ilk fırsattada girdim direk..
Gecmis olsun eketen
Allah annene şifa versin ve sana da saglikli bi gebelik nasip etsin insallahhh
Bizlerde de cok gelismeler oldu hamile kalanlar bebegini kaybedenler dogum yapanlar ameliyat gecirenler
Ama bunlarin hepsini burda paylastik ve birbirimize destek olduk.Birbirimizi merak ettik aradik sorduk beraber uzulduk beraber mutlu oldul
Sen paylassan senin de sorunlarini paylasir destek olurduk emin ol[/
çok isterdim inanın ama annem beyin kanseri gbm 4 radyasyondan dolayı hastaned ve evde biz telefon pc tv hicbişey kullanamıyoruz yanında ameliyat ve süreci hep hastanelerdeydim ışın kemoterapi yargılamadan önce sormayı deneseydin keşke.. ne olduğunu bilmeden infaz etmek kolay işte.. ben anca evime gelebildim kendimize gelebildik.. bulduğum ilk fırsattada girdim direk..
Seni yargilamadim
Zaten kimseyi de yargilamak kimseye dusmez
Şurda insan gibi keske paylassaydin yaninda olurduk dedim ama sen cok farkli anlamissin
Neyse...
Allah annene şifa versin sagligi duzelsin insallah.
başkasının bebeğimi
bu nasıl bi düşünce yarabbim.. aman uzak kalsınlar yelizim boşverrr bilmesinler daha ii baksana fikir hangi yönde..
o kadar insanın işi gücü yok başkasının bebeğini taşıyor
inşallah Ankaraya gidersiniz ya orda ömür zor geçer böle
merhaba canım..
bizim söylemlerimiz sizleri kırmak için değil aslında sonuçta bir zaman geçirdik ve iyi kötü herşeyimizi paylaşıyoruz.
bizlerinde başından çok şey geçti ama şurda sadece ayrılmadan her zorlukta bile olsa her fırsatta yazan 7 kişi kaldık..
amacımız hepimizin bebek sahibi olmak ama bebek olunca kaybolup gitmek deil.
canınız solsun nasılsa biz burdayız ve konuşuyoruz..
ayrıca annen içinde acil şifalar diliyorum.. çok zor uzak olması da bilirim.. Allah Yardımcın olsun..
aynen kız katılıyorum sana ben fatmayı çıkardım zaten face den cansuyu da inst. dan
eyşan bizi yanlış anladı aslında iyi kız hele de ilk zamanlarda o kadar çok güldürüyordu ki bizi..
eşiyle ilgili problemleri çok etkiledi kızı..
aklıma geldiğinde onada dua ediyorum. çok zor yaşadıkları..
inşallah emre sana derman olur sebep olur da gelir sıpan canım
Serenay miii
Kizz o bide bi giyiniyo minicik eteklerr anammm bacaklar 2 metre zatenn
Fizigini ben de cok begeniyorum ama mıyy mıyy konusunca nefret geliyo
Seni yargilamadim
Zaten kimseyi de yargilamak kimseye dusmez
Şurda insan gibi keske paylassaydin yaninda olurduk dedim ama sen cok farkli anlamissin
Neyse...
Allah annene şifa versin sagligi duzelsin insallah.[/QU
iyide ben zaten girebilseydim yazardım bende bunu demek istiyorum anlatabiliyomuyum.. girebilseydim inanın anlatıp kendimi bosşaltmak istedim rabbim bi türlü sabır veriyo içinde tutmak için.. sizi merak etmesem şuan burada ne işim var gecmişi okumaya çalışıyorum evet herkes bişeyler yaşamış anlatmıs ama inan o anlatanlardan olmak bende isterdim ama malesefff ..hayatımız altüst oldu..annemin hastalığından dolayı eşimden 6 aydır ayrı kaldım ben istanbulda hastanelerde annemde esşim düzcede evimizde okadar zorluydu ki neyi nasıl anlatayım onu bile bilemiyorum(
serenay mı
kızz ben o kızı hakkat çok beğeniyorum bazen çirkin oluyor ama çok güzel bi kadın yaa yani ben beğeniyorum.
her ne kadar favorim tuğba büyüküstün olsa da beğendiklerim de var tabiki
göl manzaranızı sevsinler sizin
kız kış gelmeden bi başakşehir pazarına gitsek yagerçi ancak eylülde olur ama senle gitcem aklımda
ben bi pazara gidiyorum iki yeşillik bakam alam da kurutam evde kekik nanem kalmadı kekik bulamamda nane kurutsam iyi olur
çok yazmayın gelince yazarım size öpüldünüz
eketencim seninde yaşadıkların çok ağır gerçekten anne bu hiç bişeye benzemez tekrar diyorum Rabbim sizlere güç annene de şifa versin.. gerçekten zor tahmin edebiliyorum
serenay mı
kızz ben o kızı hakkat çok beğeniyorum bazen çirkin oluyor ama çok güzel bi kadın yaa yani ben beğeniyorum.
her ne kadar favorim tuğba büyüküstün olsa da beğendiklerim de var tabiki
göl manzaranızı sevsinler sizin
kız kış gelmeden bi başakşehir pazarına gitsek yagerçi ancak eylülde olur ama senle gitcem aklımda
ben bi pazara gidiyorum iki yeşillik bakam alam da kurutam evde kekik nanem kalmadı kekik bulamamda nane kurutsam iyi olur
çok yazmayın gelince yazarım size öpüldünüz
eketencim seninde yaşadıkların çok ağır gerçekten anne bu hiç bişeye benzemez tekrar diyorum Rabbim sizlere güç annene de şifa versin.. gerçekten zor tahmin edebiliyorum
kız yakından çoook hoşşşşş ben kadınmıyım dersin
orda durrrr tuğbanın güzelliği kimsede yok tabiii rabbim çok özenmişş bazen itici ama güzellik dehşet
aman bahçeşehir işte adı varya doluşmuşlar
aha tipik türk kadını git paazarını yap sen
eketen acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?