Ağlayakta gözden mi olak???

yelooo en çok benmi aşeririm eşimde diyor beni süründürürsün biliyosun ya dayanamam nerde olsa bulup getiririm bunu kullanırsın diyo
ama yok yaa o kadar vicdansız değilim ama boğaz maşallah tabi
gerçi bu ara iştahım yok bulantım çok oluyo üzüntüden sanırım

akşam arkadaşlar geldi, börek yapmıştı bende patates salatası yaptım onlar gelene kadar yapıverdim çayıda demledim, bide mısır közledik bahçede keyif yaptık çok güzeldii
nasılsa tek hamişimiz aşermiyo ayşedende yırttık artık bol bol yemek muhabbeti

Arada bu topige ugrayip bakiyorum size kizlar.
Gozun aydin canim, Allah saglikla buyutmeyi nasib etsin.
Bende mecburen.sezeryan oldum normali cok isterken

Oyyy aysemm aglattin beni kiz ne guzel anlatmissin oyle Bebeginle esinle ailenleccok ama cok mutlu ol canim Rabbim saglik sihhat versin insallah size

Benoss hamile kalmadan once daha cok aseriyordum simdiye kadar ne aserdim ne biseyi canim cekti masallah diyeyim kiloda cok almadim insallah son 3 ayimi boyle tamamlarim

İnşAllahah canım alma kilo ama aşersen iyiydi ama yapacak bişi yok kadın dirayetli

Kıızzz ben aslında benim canım çok ister gördüğümden o yüzden aşeririm gibi geliyo
Gerçi ilkinde bi çikokataya aşerdim gibi oldu ya onuda tam aşermemi can istemesi anlamadım

Fındık zaten şu anda felaket o halini düşünemiyorum yazık kocasın

Anammm benide ağlayan kervanına kattın ya.. Gözlerden şıpır şıpır aktı gitti o kadar duygulandım ki o kadar güzel anlatmışsın ki canım rabbim sağlıkla büyütsün inşAllah.. Yuvandan mutluğu eksik etmesin.. (Hepimizin içinde tabii)
Bizler içinde amin diyorum inşAllah bizlerde yaşarız bu duyguları

Bende seni seviyorum iyi ki tanımışım. Sen gerçekten çok güçlü birisin..

Günaydın sosimm

Sen diyince fark ettim ki bende direkt etiketten başlamışım

Bendende günaydın kankalar

Bugün iş başındayım ama iş olmadıpından sıkılıyorum diye el işi getirdim

Günaydınnnn
benimde elim işte gözüm oynaştaa hiiç yapasım yok yaaa

benoşum kaldık başbaşaaa kimseler yok
regl ne kadar kaldı canım yum geçtimi
gerçi bayram önü hastaydın dimii var daha ozaman

benoş yeni farkettim el işimi getirdin ayy tam memure yaaaa

sosyalimm çokmu doluu geçen uçakta yanımıza hemşerimiz oturdu inene kadar muhabbet ettik eşimle
adam diyo 10 m2 odada 5 memur dipdibe oturuyo her birinin elinde gazte kitap biri işini yapmıyo
başladı sövmeye

benoşum kaldık başbaşaaa kimseler yok
regl ne kadar kaldı canım yum geçtimi
gerçi bayram önü hastaydın dimii var daha ozaman

Kız daha gelmedi bile yum
Akıntıdan anlarsam anlayacağım ne güzel çözdüydüm yine başa döndüm

kız benim işim çok ama yapasım yok ayrıca odalarımız çok kalabalık oturacak pc bulamıyorum

Hadi yaa oda kötüymüş kuzu yapma o zaman iş bırak gitsin

Kız napıyım iş yok bari örgü yapayım

Ay biz öle memurlardan değiliz ama iş çok ta şimdi ara dönem ondan böleyim

tadını çıkar ölesemm
kız bende bişeye karar verdimmm şimdi beklicem yaa
sonra bu dr. a gidecem ya taksimdeki başlayınca diyorumki işten çıkim rahat kafa gidim çünkü sürekli kontroller oluyoo izin almak kasıyo beni uzakta zor olur
kafam rahat olsun diyorum yaa işten çıkarım kesin diyorum
ama parada çok lazım olcak napsam bilemedim sence napsam
aşılama derse yine çok pahalı değil burayla aynı hesaba geliyoo
ama tüp olursa gerçi yeterki tutsun

evde sıkılırmıyım dahamı çok düşünürüm diyede düşünüyorum
sen olsan naparsın bacıı
öncelik bebiş unutma cevap verirken
inatçı gelmiyo beklemeyede sabır yok

Aynen şurda 2 haftam böle rahat sonra yoğun olacak

Kız tam adamına sordun
Ben ev hanımcı olduğum için işten çık kafan rahat olsun derim ama maddi durum işin içine girince değişir tabi

Önce maddi yönüne bak hepsini hesap et ister tüp ister aşılama istersen her ikisi altından kalkabilecek moddaysanız çık işten derim sen zaten çalışmak istemiyosun

Ama zorlayacaksa maddiyat sana izin vermek zorundalar hamile kalana devam edersin sonra nasılsa çıkıcan

Ben evde daha mutluyum iş bana göre değil memur olarak düşünmeyin o yönde bin şükür diyorum ama eşim tek başına iyi maaş kazanan biri olsa çalışmam ben

Son düzenleme:

aynen canım kafa rahat olmuyo ki böle yakın hastane seçmemin sebebide en çok bu biliyosun ara kontroller çok oluyor yaa hemen gidip gelim diye onda bile sölerken geriliyorum
buraya hayatta gidemem bide o kadar para emek vercem niye stresle boşa gitsinki dimi
evet yeterki gelsin birikim var biraz bu uğurda feda olsun
aynı kafadanız kızzz
kız ne dicem anlaşmalı çıkıp işsizlik maaşı alsam en azından giderlerimi öle karşılarım :44: faydalanıyomuyum sigortadan gene :44:
şu arabanın kredi olayı varya o zorlarmı diyorum ama ilk taksit ödendi eşim baktım çekti abisinin annesine yolladığı bi hesap var şifresi eşimde
ordan çekip gözümün önünde yatırdı tamamdır bu iş dedim bize zararı dokunmadı ama daha 11 ay var tabi ne olcağı belli olmaz
bu arada araba gitti kavgalar başladı malınmı var derdin var ohhh götürüp kurtulduk
görümce doğum yaptı yaaa aldırmış kocasına kp. de kıyameti koparmış birbirlerine girmişler
eşim şimdi nasıl arabaya saldırdıklarını görüp ben niye ödim modunda

aynen öle sıkıntı çekip telaş olucan sen biliyorum paniksin stres yapıcan ne gerek var bence doktor ile bi oturun konuşun kafanıza yatarsa içinize sinirse bugünleri rahat rahat geçir..
bak benim bu iş yerinde yerine geldiğim kız tüp bebek için ücretsiz izne ayrılmış düşün burası ki rahat bi yer ama devlet kurumu olduğu için her daim izinde raporda alamayacağı için ücretsiz izne ayrılmış kafası rahat iş düşünmüyor..
madem birikmiş var bebek için her türlü uğurda feda olacağına göre salla gitsin

ben sana el işi ödevleri veririm evde yaparsın sıkılmazsında

taksim de dediğin gibi yakında değil anam

ayrıca da eşinin böle düşünmesine sevindim.. o da istemez ama işte abi olunca arada kaldı zaar ama inşAllah ilerde size kakalanmaz o ödemeler
kayınpederinde senin az değil ha kızı doğum yapmış arabaları yok yani ne var biraz versen ölünmü tabi mis gibi güzel arabayı buldu sıfır vermez

Canlar napiosunz bakimm

Aysemm ne guzel anlatmissin duygu patlamasi yasadm valla esim burda olmasa aglaycktm icimde tuttum cnm Rabbim sana esine omerine saglik versin hep mutlu olun .. seni seviyoruz cnm

Sosyalim yelizim benosum lizom

Canlar napiosunz bakimm

Aysemm ne guzel anlatmissin duygu patlamasi yasadm valla esim burda olmasa aglaycktm icimde tuttum cnm Rabbim sana esine omerine saglik versin hep mutlu olun .. seni seviyoruz cnm

Sosyalim yelizim benosum lizom

hoşgeldin şekerim

ben iyiyim canım sen ne yapıyorsun ?

ozaman bi güncük izin yada ctesi orda olursa öle gider bi öngörüşme ile netleştiririm
öle olacağı kesin çok sıkıntı çekerim yoksa
aaa orda bile ölemi yapmışşş vayyybe
bende ilkte konuşucam böle böle durumu biliyolar ya hani
ya bana 1 ay ücretsiz izin verin yada çıkıcam dicem

bak bu süper işteeee tamammm
bide eminönüne akarım kızz hastaneye gittikçe
bizim ordan çift katlı var benoşum otobandan basıyo ekspres durmadan çift bilet basıyon hani eşim olmadımı onla giderim

bende ondan korkuyorum be benoşum
aslında damadın babasının var kız hep altındaydı biz ordaykende görümce biraz fırsatçı ordaykende hep derdi abim dedi bana sizde kullanırsınız babam vermezse nolcak filan
damat biraz ark. ortamı ile içip gezen bi tip
ayyaşları doldurcak demiş kız yattı ya 3 gün hastanede arabayada çok ihtiyaç yoktu hani çıkartırken istese tamam bizim kız hemen aldırmış
he kız kurtulduk o dertten aman bişey oldu aman yenidir gözümüz görmüyo oh be
bizim sembolümüz yeter dertsiz tasasız biniyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…