Merhaba canlarimmm
Sizi cok ozledimmm
Gecmisi okuyamadimm yoksa yazamiorummm:)
Bugun size dogum hikayemi anlaticam.
Cumartesi gunu gayet iyiydim. Hatta kayinvalidemle bebek gotmeye falan gittik. Sonra esimle biraz dsarida takildik falan. O gun cok enerjiktim ztn. (Sosinin dedigi gibi:) )
Aksamustu eve geldik biraz uyusam diye uzandim uyuyamadim. Neyse sonra yemek falan yedik. Ben mutfagi toplarken bi bardak kirdim. Supurge actim. Supyrgeyi acmiskende butun evi supureyim dedimesim artik supurgeyi elimden alio.fisini cekti faln. Ya dedim iyiyim ben ztn ustten supuruyorum. Cok yormam kendimi dedim. Neyse supurge islemide bitti. Saatte 10-10 bucuk gibi. Koltuga oturdum hafif bi agri girdi belime ama benim enerji hala tavan gilm falan izledik. Sonra uykum geldi. Iste hersey burada baslio. Gece 2 de bir uyandim. Belimde bi sancii ama ben hayatim boyunca boyle sanci cekmedimm. Belimden vuruo kasiklarima iniyor. Hemen kalktim tuvalete gittim. Kulotumda bi islaklik vardi cunku. Neyse tuvalete oturdum birde ne goreyim nisan gelmiss. Benim gozler buyudu aha dedim dogum sancisi. Esimi hic uyandirmadim once. Sadece annemi aradim soyledim. Kizim sancin gelmis evde yuru dedii sancin artsinm salonda yarim saat yurudum. Sancilar 10 dk da bi vuruodu. Yurudukce dahada artiodu. Sonra tabi isiga esimde uyandi. Napiosun diye geldi. Ben gayet rhat sekilde kanamam geldi simdide sancim cogalsin diye yuruyor falan dedim. Tabi benimki panik. Nee hemen hasyaneye gidioruzz cabuk hazirlanalim falan cantayi kapti ilk once. Ya dedim dur simdi gitsem ordada sanci cekecem. Neyse bunu zorla ikna ettim. Saat 2 den 6 ya kadar sanci cektim. En son sancilar 5 dk da bire indi. Dedim hadi gidioruz
Hastaneye gittik oncd ultrasonla baktilar. Suyum gelmeye baslamisti ztn. Hersey normal bugun icinde dogum kesin olur dediler. Sonra nts ye bagladilar. Sancinin yuksekligini olcmek icin. Sancilarim 100 cikti. En yuksek yani. Hemsireler birbirine bakti. Sen niye hic bagirmiosun bu sanciya kimse dayananaz falan dediler. Yaa benim canim cok yansada avaz avaz bagiramam oyle. Icimde cekerim o acimi
Neyse simdi en acili kisma geldik. Ebe geldi acilim var mi diye bakmayaa. Nasil soktuysa parmaklariniii iste o anda dunya karardi. Tutamadim kendimi bagirdim ztn. 3 cm. Acilim var ama catin cok dar. Cocugun kafasi ciksa omuzu takilir dedi. Ama bu kadar cok normal dogumu istiosan 1 saat daha bekleyelim.durumu gorelim dedi. Neyse 1 saat daha cektim o sanciyi. Ama cok halsiz kaldim artik. Bu sefer baska bi ebe geldi. Yine cati muayenesi yapti 4 cm. Olmus dedi ama cocuk bastirmio birde cati dar. Risk var dedi. Istiyosan bekleyelim daha dedi. Bende bunu duyunca o zaman sezeryana alin artik dedim. Doktorumda sezaryan dedi ztn. Neyse sonra bi serum verdiler. Sancim gitti. Doktorum 11 de geldi. 11:15 de beni ameliyathaneye goturduler yesilleri giydirip:)ameliyathane cok itici geldi ztn. Kollarimi falan bagladilar en son doktorumun simdi cok guzel bi uykuya dalacaksin. Iyi uykular diyipel salladigini hatirliorum sonra gitmisim ztn. Uyandigimda bi kenarda bekliyordum. Bi hemsire gdldi basima gecmis olsun diye. Ilk lafim cocuk iyi mi oldu tabi:))
Sonra odama cikardilar yatagimin yaninda minicik bi yatak gozler acik beni izlio. O anda icimden biseyler akti ztn.cok baska bi duyguymus. Insan anlatamio zaten. Allahim hepinize nasip etsin insallahh en sagliklisindan en hayirlisindannn.
Simdi bu anlattiklarim ruya gibi gelio sanci cok uzun zaman once yasadim gibi.ama soyle bi gercek var. Allahim oyle bi sabrini veriyoki surekli gececek diye kendi kendini teselli ediosun. En sonundada bir sekilde bitio zaten.
Biraz uzun olduu:) yine arada hatirladiklarimi yazarim.
Bu ara gelemiorum. Ama aklim hep sizde. Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz her zaman dualarimdasinizzz..
Benoss hamile kalmadan once daha cok aseriyordumsimdiye kadar ne aserdim ne biseyi canim cekti masallah diyeyim kiloda cok almadim insallah son 3 ayimi boyle tamamlarim
Zaten sosyal hamile kalmadan once de sorsalar kim aşermez diye onu soylerdim
Kim en cok aşerir derseniz tabii ki fundoss
Benos da pek aşermez
Ben dee aşerdigimden degil de pisligine isterim biseyler
Saka biyana da simdi bile canim bisey cekip yemesem gece ruyama giriyo ki yaz mevsiminde kestane icin aglamisligim var
Merhaba canlarimmm
Sizi cok ozledimmm
Gecmisi okuyamadimm yoksa yazamiorummm:)
Bugun size dogum hikayemi anlaticam.
Cumartesi gunu gayet iyiydim. Hatta kayinvalidemle bebek gotmeye falan gittik. Sonra esimle biraz dsarida takildik falan. O gun cok enerjiktim ztn. (Sosinin dedigi gibi:) )
Aksamustu eve geldik biraz uyusam diye uzandim uyuyamadim. Neyse sonra yemek falan yedik. Ben mutfagi toplarken bi bardak kirdim. Supurge actim. Supyrgeyi acmiskende butun evi supureyim dedimesim artik supurgeyi elimden alio.fisini cekti faln. Ya dedim iyiyim ben ztn ustten supuruyorum. Cok yormam kendimi dedim. Neyse supurge islemide bitti. Saatte 10-10 bucuk gibi. Koltuga oturdum hafif bi agri girdi belime ama benim enerji hala tavan gilm falan izledik. Sonra uykum geldi. Iste hersey burada baslio. Gece 2 de bir uyandim. Belimde bi sancii ama ben hayatim boyunca boyle sanci cekmedimm. Belimden vuruo kasiklarima iniyor. Hemen kalktim tuvalete gittim. Kulotumda bi islaklik vardi cunku. Neyse tuvalete oturdum birde ne goreyim nisan gelmiss. Benim gozler buyudu aha dedim dogum sancisi. Esimi hic uyandirmadim once. Sadece annemi aradim soyledim. Kizim sancin gelmis evde yuru dedii sancin artsinm salonda yarim saat yurudum. Sancilar 10 dk da bi vuruodu. Yurudukce dahada artiodu. Sonra tabi isiga esimde uyandi. Napiosun diye geldi. Ben gayet rhat sekilde kanamam geldi simdide sancim cogalsin diye yuruyor falan dedim. Tabi benimki panik. Nee hemen hasyaneye gidioruzz cabuk hazirlanalim falan cantayi kapti ilk once. Ya dedim dur simdi gitsem ordada sanci cekecem. Neyse bunu zorla ikna ettim. Saat 2 den 6 ya kadar sanci cektim. En son sancilar 5 dk da bire indi. Dedim hadi gidioruz
Hastaneye gittik oncd ultrasonla baktilar. Suyum gelmeye baslamisti ztn. Hersey normal bugun icinde dogum kesin olur dediler. Sonra nts ye bagladilar. Sancinin yuksekligini olcmek icin. Sancilarim 100 cikti. En yuksek yani. Hemsireler birbirine bakti. Sen niye hic bagirmiosun bu sanciya kimse dayananaz falan dediler. Yaa benim canim cok yansada avaz avaz bagiramam oyle. Icimde cekerim o acimi
Neyse simdi en acili kisma geldik. Ebe geldi acilim var mi diye bakmayaa. Nasil soktuysa parmaklariniii iste o anda dunya karardi. Tutamadim kendimi bagirdim ztn. 3 cm. Acilim var ama catin cok dar. Cocugun kafasi ciksa omuzu takilir dedi. Ama bu kadar cok normal dogumu istiosan 1 saat daha bekleyelim.durumu gorelim dedi. Neyse 1 saat daha cektim o sanciyi. Ama cok halsiz kaldim artik. Bu sefer baska bi ebe geldi. Yine cati muayenesi yapti 4 cm. Olmus dedi ama cocuk bastirmio birde cati dar. Risk var dedi. Istiyosan bekleyelim daha dedi. Bende bunu duyunca o zaman sezeryana alin artik dedim. Doktorumda sezaryan dedi ztn. Neyse sonra bi serum verdiler. Sancim gitti. Doktorum 11 de geldi. 11:15 de beni ameliyathaneye goturduler yesilleri giydirip:)ameliyathane cok itici geldi ztn. Kollarimi falan bagladilar en son doktorumun simdi cok guzel bi uykuya dalacaksin. Iyi uykular diyipel salladigini hatirliorum sonra gitmisim ztn. Uyandigimda bi kenarda bekliyordum. Bi hemsire gdldi basima gecmis olsun diye. Ilk lafim cocuk iyi mi oldu tabi:))
Sonra odama cikardilar yatagimin yaninda minicik bi yatak gozler acik beni izlio. O anda icimden biseyler akti ztn.cok baska bi duyguymus. Insan anlatamio zaten. Allahim hepinize nasip etsin insallahh en sagliklisindan en hayirlisindannn.
Simdi bu anlattiklarim ruya gibi gelio sanci cok uzun zaman once yasadim gibi.ama soyle bi gercek var. Allahim oyle bi sabrini veriyoki surekli gececek diye kendi kendini teselli ediosun. En sonundada bir sekilde bitio zaten.
Biraz uzun olduu:) yine arada hatirladiklarimi yazarim.
Bu ara gelemiorum. Ama aklim hep sizde. Hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz her zaman dualarimdasinizzz..
benoşum kaldık başbaşaaa kimseler yok
regl ne kadar kaldı canım yum geçtimi
gerçi bayram önü hastaydın dimii var daha ozaman
kız benim işim çok ama yapasım yok ayrıca odalarımız çok kalabalık oturacak pc bulamıyorum
benoş yeni farkettim el işimi getirdin ayy tam memure yaaaa
sosyalimm çokmu doluu geçen uçakta yanımıza hemşerimiz oturdu inene kadar muhabbet ettik eşimle
adam diyo 10 m2 odada 5 memur dipdibe oturuyo her birinin elinde gazte kitap biri işini yapmıyo
başladı sövmeye
Aynen şurda 2 haftam böle rahat sonra yoğun olacaktadını çıkar ölesemm
kız bende bişeye karar verdimmm şimdi beklicem yaa
sonra bu dr. a gidecem ya taksimdeki başlayınca diyorumki işten çıkim rahat kafa gidim çünkü sürekli kontroller oluyoo izin almak kasıyo beni uzakta zor olur
kafam rahat olsun diyorum yaa işten çıkarım kesin diyorum
ama parada çok lazım olcak napsam bilemedim sence napsam
aşılama derse yine çok pahalı değil burayla aynı hesaba geliyoo
ama tüp olursa gerçi yeterki tutsun
evde sıkılırmıyım dahamı çok düşünürüm diyede düşünüyorum
sen olsan naparsın bacıı
öncelik bebiş unutma cevap verirken
inatçı gelmiyo beklemeyede sabır yok
Aynen şurda 2 haftam böle rahat sonra yoğun olacak
Kız tam adamına sordun
Ben ev hanımcı olduğum için işten çık kafan rahat olsun derim ama maddi durum işin içine girince değişir tabi
Önce maddi yönüne bak hepsini hesap et ister tüp ister aşılama istersen her ikisi altından kalkabilecek moddaysanız çık işten derim sen zaten çalışmak istemiyosun
Ama zorlayacaksa maddiyat sana izin vermek zorundalar hamile kalana devam edersin sonra nasılsa çıkıcan
Ben evde daha mutluyum iş bana göre değil memur olarak düşünmeyin o yönde bin şükür diyorum ama eşim tek başına iyi maaş kazanan biri olsa çalışmam ben
aynen canım kafa rahat olmuyo ki böle yakın hastane seçmemin sebebide en çok bu biliyosun ara kontroller çok oluyor yaa hemen gidip gelim diye onda bile sölerken geriliyorum
buraya hayatta gidemem bide o kadar para emek vercem niye stresle boşa gitsinki dimi
evet yeterki gelsin birikim var biraz bu uğurda feda olsun
aynı kafadanız kızzz
kız ne dicem anlaşmalı çıkıp işsizlik maaşı alsam en azından giderlerimi öle karşılarım :44: faydalanıyomuyum sigortadan gene :44:
şu arabanın kredi olayı varya o zorlarmı diyorum ama ilk taksit ödendi eşim baktım çekti abisinin annesine yolladığı bi hesap var şifresi eşimde
ordan çekip gözümün önünde yatırdı tamamdır bu iş dedim bize zararı dokunmadı ama daha 11 ay var tabi ne olcağı belli olmaz
bu arada araba gitti kavgalar başladı malınmı var derdin var ohhh götürüp kurtulduk
görümce doğum yaptı yaaa aldırmış kocasına kp. de kıyameti koparmış birbirlerine girmişler
eşim şimdi nasıl arabaya saldırdıklarını görüp ben niye ödim modunda
twommmmmmmmmmmmmşükür kavuşturanaaa
Canlar napiosunz bakimm
Aysemm ne guzel anlatmissin duygu patlamasi yasadm valla esim burda olmasa aglaycktm icimde tuttum cnm Rabbim sana esine omerine saglik versin hep mutlu olun ..seni seviyoruz cnm
Sosyalim yelizim benosum lizom
aynen öle sıkıntı çekip telaş olucan sen biliyorum paniksin stres yapıcan ne gerek var bence doktor ile bi oturun konuşun kafanıza yatarsa içinize sinirse bugünleri rahat rahat geçir..
bak benim bu iş yerinde yerine geldiğim kız tüp bebek için ücretsiz izne ayrılmış düşün burası ki rahat bi yer ama devlet kurumu olduğu için her daim izinde raporda alamayacağı için ücretsiz izne ayrılmış kafası rahat iş düşünmüyor..
madem birikmiş var bebek için her türlü uğurda feda olacağına göre salla gitsin
ben sana el işi ödevleri veririm evde yaparsın sıkılmazsında
taksim de dediğin gibi yakında değil anam
ayrıca da eşinin böle düşünmesine sevindim.. o da istemez ama işte abi olunca arada kaldı zaar ama inşAllah ilerde size kakalanmaz o ödemeler
kayınpederinde senin az değil ha kızı doğum yapmış arabaları yok yani ne var biraz versen ölünmü tabi mis gibi güzel arabayı buldu sıfır vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?