Ağlayakta gözden mi olak???

Findikcan yeni dr a mi gideceksin hadi hayirlsiis kuzum merak ettim su adami bnde bi bakyim

aynen öle dertsiz başım ağrısız dişim mi öle bi laf var ya sizinki de öle oldu, iyi kötü ayağınızı yerden kesen var ya şükür valla.. bizim bak o bile yok

eminönümü ama bu haksızlık ben oraya bayılıyorum ya beni sabah bırakın akşam alın ama cebimde de çok param olacak evde ayrı bi eminönü odası yaparım o derece yani

aynen konuş durum şöyleyken böyle benim zamana ihtiyacım var de bakalım ne diycekler inşAllah ücretsiz izin olur sonra geri girme şansın olur ne güzel..

dün bizde eşimin arkadaşına gittik, kızı çok tanımıyorum ilk gördüğümde soğuk gelmişti ama dün baya sıcaktı onlarda bebek istiyorlarmış 3 yıllık evliler ama detay soramadım yeni görüştük ya evini gezdirirken falan burayıda bebek odası yapmayı planlıyoruz falan dedi ama ne kadar süredir istiyorsun diyemedim
abisinin tüp bebek ile olmuş, ilk seferde de tutmuş bayadır olmuyor sandım ben ama onlar işin kolayı kaçtı dedi, bende tüp bebeğin hemen yapılmadığını kriterleri olduğunu falan söyledim kaç yıllık evliler ki dedim 7 ya da 8 yıllık evlilermiş hele ondan dedim şaşırdım, onlar uğraşmamış ama direkt tüp bebeğe yönelmişler ki durumlarıda anlattığı kadarıyla iyi bi aile, ilk seferde tutmuş hemde ikiz, hemde biri erkek biri kız ne güzel çok sevimlilerdi hatta
iki tane birden denemişler tutuvermiş ne kadar şanslılar darısı başınıza dedim oda o kadar istiyor ki belli içten bi amin deyişi vardı, üzüldümde kendim gibi insanları görünce
demem o ki hemen tutmuş ya sen kafanı takma olur mu kötüleri olduğu kadar bak iyi örneklerde var yeterki iyi bi yer olsun.. nerde yaptırdıkları sormayı akıl edemedim ama zenginler ya belki bizi aşan yerler olabilir

Kuzummm evet bncede denk gelemedik bi turlu napiosun canom

iş güç be twinim nolsun
naaptı eşin gittimi doktora twiinim
atamalar belli olmadı değilmi benim kuzende facede kendini paralıyo
ankaranın taa elmadağında şehir dışına nerdeyse gidip geliyo kız şimdi çocuğuda oldu zor yaaa

Yok kuzum gitmedi daha benm yum gunlerim gecsin diye bekledik
Malum perhiz suresi var ..
Kuzum açıklandı olmadi benim atama bakalım onumzdeki gunlerde yeni bi atama yaparlarmi ya da son dakika okulun acilmasina 1 _2 gun kala görevlendirme belki ..
:44:

Findikcan yeni dr a mi gideceksin hadi hayirlsiis kuzum merak ettim su adami bnde bi bakyim

evet kuzum ama bikaç ay sonra
bak bak bişey duyarsan sölee

çok şükür benoşum kısıtlı tabi km takibi var ama işimizi görüyo

bencedeee biz geçen dışardaydık ya hani giremedimm kemerburgaza ordanda sirkeciye geçtiik
allahımmm nasıl güzel kımıl kımılll turistler şalvarlı geziyo elinde makinalar ulen dedim bende k.... ter aksın
yaa farklı bi havası var değilmi insanı mesttediyoo hele hanlar dediğin gibii öle yavaş yavaş gezecen sakin keyifle

keşke soraydın kızzz sorun varmı ne zamandır istiyolar filan
ayyy bi kız bi erkek ikizmii bayılıyom yaaa
kız bu dr. la çok pozitifim yaaa bana mailde döndü yaaa birde tesis çok iyi çok ilgiliymiş personeliii
sorunumuda biliyolar bu ohss beni çok korkutuyodu ama onuda okudumo varkende kalınabiliyomuş hamile

hakkında hayırlısı canımmm inşallah huzurla yakın gideceğin bi okul olur
yaa bende hastaneyi arayıp aşılamada verdiğimiz sperm sonuçlarını istedim gidip taa 2013 deki testini yollamışlar adamın
aradım bu değil dedim atmadılar diğerini hayret bişey yaaa

seninde güzelcene olacak belki aşılama belki kendiliğinden ama olacak sonuçta sizlerde sorun yok.. şu eşinde vereydi bi testi de bakaydınız önünüze.. az kaldı ama
işin için de valla böle şeyler zor tayin mayin bizimde derdimiz o yüzden Allah yardımcınız olsun.

kız kızı çok tanımıyorum ikinci görüşüm daha görüşcez nasılsa o zaman sorcam herşeyi merak etme..
bende ikiz olupta bir kız bir erkeğe bayılıyorum ya pek tatlı oluyorlar bi seferde iki kuşla işlem tamam

aynen o taraflarda farklı bi ambiyans var, hanlar hamamlar süper.. belki çok ucuz değil ama ben seviyorum orayı nedense hep ordan alışveriş yapasım geliyor kıyafet hariç

zaten tüp bebek üzerine olduğundan senin için iyi olacak bakalım neler diycekler sana en çok onu merak ediyorum.. doktorun hatası diycekler mi

burda kararlıyım benoşum bende ilk görüşmeyi merak ediyom nolacak
yaa sorma patronun sıpalar büyümüş sırık olmuşlarda bikere evlerine gitmiştim minik tombiş hallerinin resimleri var şok oldum allahım o ne tatlılık biri direk anne biri baba

aaa niye öle diyosun mahmutpaşadaki kıyafetlerden al giy kızz abiye mabiye
don mon

kız bide kuaför malz. satan takı makı satan han varya

davetiye için çok gezmiştik biz eşimle yorgunluktan öldük ama gidip erdemden yaptırdık yine

ne güzel işte sana benziyor bana benziyor derdi yok

kız ben ordan don alır giyerim ki problem değil de diğerlerini istemem

ben hangi handa ne var bilmiyorum her defasında belli yerleri geziyorum, kuaförcü hanını gezmemiş olabilirm ya da gezmişimdir hatırlamıyorumdur

bi gün ama altını üstüne getircem kocasız gitcem ama

Inss cnm bnm ..
Ya bu insanlar islerini iyi yapsalr hersey yolunda gidecek ama ..
Bnde mail atsam cvp verirmi acaba su senin dr

Evet kuzum inaniyorum inss olacak yine bu yum zamanıni anlamdan gecrdk gerci dun biraz sancim vardi degerlendrdik ama

Son düzenleme:

he kızz
tabi canımmm kociş geçen bana diyoki don alalım bunlar sıkıyo rahat olması lazımmış ya xl olsun
dedim ki hemen ctesi gidelimmi eminönüne

kesinlikle onsuz gitmelisin onlarla zor altını üstüne getirmek
işten çıkınca eşlik edebilirimm

sen ne maili atacanki anlamadım
ben aradım mailimi istedi yollamış ama yanlış olanı tekrar istedim yollamadı

olsun bakarsın bu kez anlamadığın için geliverir

bizde bu ay başladık bakalım da bende anlamıyorum şimdilik

benim adamda diyor da gitmiyor ki deli ediyor beni

kız ben büyük bi zevkle kabul ederim valla gitcek adam arıyorum böle canım çıkana kadar gezebileceğim.. geçen gün kuzende diyor birlikte gidelim diye tamam dedim niyeyse orayı çok seviyorum alsamada bakacam hep bişilere

Cnm ins dedign gibidr bu ay guzel habeler gelsin arka arkaya
Eminonu guzel ama ben o kdr gezemedim valal bilenle gezmek lazim

Cnm ins dedign gibidr bu ay guzel habeler gelsin arka arkaya
Eminonu guzel ama ben o kdr gezemedim valal bilenle gezmek lazim

inşAllah canım benim ya hepimiz bi sıralanaydık iyi olacaktı

kesinlikle ii bilen biri lazım.. ben ablamı götürdüm merak ediyordu, kalabalığı görünce bide biraz fazla yürüdüydük hamile ya yoruldu hiç beğenmedi, bi kaç parça pasta yapma malzemelerinden aldı o kadar ertesi gün ben eminönünden şunlarıda alacaktım demez mi unutmuş aklına gelmemiş almak iyi de abla beğenmedim dedin ya şimdi nerden çıkardın dedim ben yorulmuştum ondan hiç bişi alamadan geri geldim diyo geçtii borun pazarı dedim artık

Selam canlarimmm herkes iyi masallahhh
Az okuyayim dedim de aysemin yazdiklarini okuyunca koptum son sayfaya attim kendimi
Aglatti beni cadi
Allahim bi omur saglikla beraber gecirmelerini nasip etsin insallahh

Darisi senin basina sosyaaalllll

Kizlarr dun bi konusmadan kafama takilaraktan bi baktim ki benim tsh hep istenen degerlerin ustunde cikmis ya :26: niye oyle olmus kii gebe kalmayi dusunenlerin 1-2 arasi olmasi gerekiyomus tabi kimse bama bunu soylemedi cunki ben 10 doktor da degistirsem her boku kendi cabamla bulmak zorundayim

Cnm sen cvp vermis dedin ya su dr emre sonuclarimizi degerlndrrmi diye sey ettiydim :26:

haa emre beyi diyosun kız bende lab. sonuçları için dedin sandım :
yaz tabi verir bence cevap

senin güzel haberini alacaz benoşum rahat ol hamile kalabiliyosun bunu düşün pozitif bak

bak sen abloşaaa öle oluyoo çok kalabalıkken gına geliyo ama bi büyüsüvar işte yine çekiyo kendine hasret kalıyon
bide ordan gülhaneye çıkacan ahh sonra topkapı sarayının o müthiş manzarası ve süleymaniyenin offf diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…