Hosbulduk kuzu bnde iyiyim evdeyim kuzum ne olsun bildiğin gibihoşgeldin şekerim
ben iyiyim canım sen ne yapıyorsun ?
ozaman bi güncük izin yada ctesi orda olursa öle gider bi öngörüşme ile netleştiririm
öle olacağı kesin çok sıkıntı çekerim yoksa
aaa orda bile ölemi yapmışşş vayyybe
bende ilkte konuşucam böle böle durumu biliyolar ya hani
ya bana 1 ay ücretsiz izin verin yada çıkıcam dicem
bak bu süper işteeee tamammm
bide eminönüne akarım kızz hastaneye gittikçe
bizim ordan çift katlı var benoşum otobandan basıyo ekspres durmadan çift bilet basıyon hani eşim olmadımı onla giderim
bende ondan korkuyorum be benoşum
aslında damadın babasının var kız hep altındaydı biz ordaykende görümce biraz fırsatçı ordaykende hep derdi abim dedi bana sizde kullanırsınız babam vermezse nolcak filan
damat biraz ark. ortamı ile içip gezen bi tip
ayyaşları doldurcak demişkız yattı ya 3 gün hastanede arabayada çok ihtiyaç yoktu hani çıkartırken istese tamam bizim kız hemen aldırmış
he kız kurtulduk o dertten aman bişey oldu aman yenidir gözümüz görmüyo oh be
bizim sembolümüz yeterdertsiz tasasız biniyoz
Kuzummm evet bncede denk gelemedik bi turlu napiosun canom
iş güç be twinim nolsun
naaptı eşin gittimi doktora twiinim
atamalar belli olmadı değilmi benim kuzende facede kendini paralıyo
ankaranın taa elmadağında şehir dışına nerdeyse gidip geliyo kız şimdi çocuğuda oldu zor yaaa
Findikcan yeni dr a mi gideceksin hadi hayirlsiis kuzum merak ettim su adami bnde bi bakyim
aynen öle dertsiz başım ağrısız dişim mi öle bi laf var ya sizinki de öle oldu, iyi kötü ayağınızı yerden kesen var ya şükür valla.. bizim bak o bile yok
eminönümüama bu haksızlık ben oraya bayılıyorum ya beni sabah bırakın akşam alın ama cebimde de çok param olacak evde ayrı bi eminönü odası yaparım o derece yani
aynen konuş durum şöyleyken böyle benim zamana ihtiyacım var de bakalım ne diycekler inşAllah ücretsiz izin olur sonra geri girme şansın olur ne güzel..
dün bizde eşimin arkadaşına gittik, kızı çok tanımıyorum ilk gördüğümde soğuk gelmişti ama dün baya sıcaktı onlarda bebek istiyorlarmış 3 yıllık evliler ama detay soramadım yeni görüştük ya evini gezdirirken falan burayıda bebek odası yapmayı planlıyoruz falan dedi ama ne kadar süredir istiyorsun diyemedim
abisinin tüp bebek ile olmuş, ilk seferde de tutmuş bayadır olmuyor sandım ben ama onlar işin kolayı kaçtı dedi, bende tüp bebeğin hemen yapılmadığını kriterleri olduğunu falan söyledim kaç yıllık evliler ki dedim 7 ya da 8 yıllık evlilermiş hele ondan dedim şaşırdım, onlar uğraşmamış ama direkt tüp bebeğe yönelmişler ki durumlarıda anlattığı kadarıyla iyi bi aile, ilk seferde tutmuş hemde ikiz, hemde biri erkek biri kız ne güzel çok sevimlilerdi hatta
iki tane birden denemişler tutuvermiş ne kadar şanslılar darısı başınıza dedim oda o kadar istiyor ki belli içten bi amin deyişi vardı, üzüldümde kendim gibi insanları görünce
demem o ki hemen tutmuş ya sen kafanı takma olur mu kötüleri olduğu kadar bak iyi örneklerde varyeterki iyi bi yer olsun.. nerde yaptırdıkları sormayı akıl edemedim ama zenginler ya belki bizi aşan yerler olabilir
Yok kuzum gitmedi daha benm yum gunlerim gecsin diye bekledik
Malum perhiz suresi var ..
Kuzum açıklandı olmadi benim atama bakalım onumzdeki gunlerde yeni bi atama yaparlarmi ya da son dakika okulun acilmasina 1 _2 gun kala görevlendirme belki ..
:44:
Yok kuzum gitmedi daha benm yum gunlerim gecsin diye bekledik
Malum perhiz suresi var ..
Kuzum açıklandı olmadi benim atama bakalım onumzdeki gunlerde yeni bi atama yaparlarmi ya da son dakika okulun acilmasina 1 _2 gun kala görevlendirme belki ..
:44:
evet kuzum ama bikaç ay sonra
bak bak bişey duyarsan sölee
çok şükür benoşum kısıtlı tabi km takibi var ama işimizi görüyo
bencedeeebiz geçen dışardaydık ya hani giremedimm kemerburgaza ordanda sirkeciye geçtiik
allahımmm nasıl güzel kımıl kımılll turistler şalvarlı geziyo elinde makinalar ulen dedim bende k.... ter aksın
yaa farklı bi havası var değilmi insanı mesttediyoo hele hanlar dediğin gibii öle yavaş yavaş gezecen sakin keyifle
keşke soraydın kızzz sorun varmı ne zamandır istiyolar filan
ayyy bi kız bi erkek ikizmii bayılıyom yaaa
kız bu dr. la çok pozitifim yaaa bana mailde döndü yaaa birde tesis çok iyi çok ilgiliymiş personeliii
sorunumuda biliyolar bu ohss beni çok korkutuyodu ama onuda okudumo varkende kalınabiliyomuş hamile
seninde güzelcene olacak belki aşılama belki kendiliğinden ama olacak sonuçta sizlerde sorun yok.. şu eşinde vereydi bi testi de bakaydınız önünüze.. az kaldı ama
işin için de valla böle şeyler zor tayin mayin bizimde derdimiz o yüzden Allah yardımcınız olsun.
kız kızı çok tanımıyorum ikinci görüşüm daha görüşcez nasılsa o zaman sorcam herşeyi merak etme..
bende ikiz olupta bir kız bir erkeğe bayılıyorum ya pek tatlı oluyorlar bi seferde iki kuşla işlem tamam
aynen o taraflarda farklı bi ambiyans var, hanlar hamamlar süper.. belki çok ucuz değil ama ben seviyorum orayı nedense hep ordan alışveriş yapasım geliyor kıyafet hariç
zaten tüp bebek üzerine olduğundan senin için iyi olacak bakalım neler diycekler sana en çok onu merak ediyorum.. doktorun hatası diycekler mi
burda kararlıyım benoşum bende ilk görüşmeyi merak ediyom nolacak
yaa sorma patronun sıpalar büyümüş sırık olmuşlarda bikere evlerine gitmiştim minik tombiş hallerinin resimleri var şok oldum allahım o ne tatlılık biri direk anne biri baba
aaa niye öle diyosun mahmutpaşadaki kıyafetlerden al giy kızzabiye mabiye
don mon
kız bide kuaför malz. satan takı makı satan han varya
davetiye için çok gezmiştik bizeşimle yorgunluktan öldük ama gidip erdemden yaptırdık yine
Inss cnm bnm ..hakkında hayırlısı canımmm inşallah huzurla yakın gideceğin bi okul olur
yaa bende hastaneyi arayıp aşılamada verdiğimiz sperm sonuçlarını istedim gidip taa 2013 deki testini yollamışlar adamın
aradım bu değil dedim atmadılar diğerini hayret bişey yaaa
seninde güzelcene olacak belki aşılama belki kendiliğinden ama olacak sonuçta sizlerde sorun yok.. şu eşinde vereydi bi testi de bakaydınız önünüze.. az kaldı ama
işin için de valla böle şeyler zor tayin mayin bizimde derdimiz o yüzden Allah yardımcınız olsun.
kız kızı çok tanımıyorum ikinci görüşüm daha görüşcez nasılsa o zaman sorcam herşeyi merak etme..
bende ikiz olupta bir kız bir erkeğe bayılıyorum ya pek tatlı oluyorlar bi seferde iki kuşla işlem tamam
aynen o taraflarda farklı bi ambiyans var, hanlar hamamlar süper.. belki çok ucuz değil ama ben seviyorum orayı nedense hep ordan alışveriş yapasım geliyor kıyafet hariç
zaten tüp bebek üzerine olduğundan senin için iyi olacak bakalım neler diycekler sana en çok onu merak ediyorum.. doktorun hatası diycekler mi
ne güzel işte sana benziyor bana benziyor derdi yok
kız ben ordan don alır giyerim ki problem değil de diğerlerini istemem
ben hangi handa ne var bilmiyorum her defasında belli yerleri geziyorum, kuaförcü hanını gezmemiş olabilirm ya da gezmişimdir hatırlamıyorumdur
bi gün ama altını üstüne getircem kocasız gitcem ama
Inss cnm bnm ..
Ya bu insanlar islerini iyi yapsalr hersey yolunda gidecek ama ..
Bnde mail atsam cvp verirmi acaba su senin dr
Evet kuzum inaniyorum inss olacak yine bu yum zamanıni anlamdan gecrdkgerci dun biraz sancim vardi degerlendrdik ama
sen ne maili atacanki anlamadım
ben aradım mailimi istedi yollamış ama yanlış olanı tekrar istedim yollamadı
Inss cnm bnm ..
Ya bu insanlar islerini iyi yapsalr hersey yolunda gidecek ama ..
Bnde mail atsam cvp verirmi acaba su senin dr
Evet kuzum inaniyorum inss olacak yine bu yum zamanıni anlamdan gecrdkgerci dun biraz sancim vardi degerlendrdik ama
he kızz
tabi canımmm kociş geçen bana diyoki don alalım bunlar sıkıyo rahat olması lazımmış ya xl olsun
dedim ki hemen ctesi gidelimmi eminönüne
kesinlikle onsuz gitmelisin onlarla zor altını üstüne getirmek
işten çıkınca eşlik edebilirimm
olsun bakarsın bu kez anlamadığın için geliverir
bizde bu ay başladık bakalım da bende anlamıyorum şimdilik
benim adamda diyor da gitmiyor ki deli ediyor beni
kız ben büyük bi zevkle kabul ederim valla gitcek adam arıyorum böle canım çıkana kadar gezebileceğim.. geçen gün kuzende diyor birlikte gidelim diye tamam dedim niyeyse orayı çok seviyorum alsamada bakacam hep bişilere
Cnm ins dedign gibidr bu ay guzel habeler gelsin arka arkaya
Eminonu guzel ama ben o kdr gezemedim valal bilenle gezmek lazim
Cnm sen cvp vermis dedin ya su dr emre sonuclarimizi degerlndrrmi diye sey ettiydim :26:
olsun bakarsın bu kez anlamadığın için geliverir
bizde bu ay başladık bakalım da bende anlamıyorum şimdilik
benim adamda diyor da gitmiyor ki deli ediyor beni
kız ben büyük bi zevkle kabul ederim valla gitcek adam arıyorum böle canım çıkana kadar gezebileceğim.. geçen gün kuzende diyor birlikte gidelim diye tamam dedim niyeyse orayı çok seviyorum alsamada bakacam hep bişilere
inşAllah canım benim ya hepimiz bi sıralanaydık iyi olacaktı
kesinlikle ii bilen biri lazım.. ben ablamı götürdüm merak ediyordu, kalabalığı görünce bide biraz fazla yürüdüydük hamile ya yoruldu hiç beğenmedi, bi kaç parça pasta yapma malzemelerinden aldı o kadar ertesi gün ben eminönünden şunlarıda alacaktım demez mi unutmuş aklına gelmemiş almakiyi de abla beğenmedim dedin ya şimdi nerden çıkardın dedim ben yorulmuştum ondan hiç bişi alamadan geri geldim diyo geçtii borun pazarı dedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?