Selam canlarimmm herkes iyi masallahhh
Az okuyayim dedim de aysemin yazdiklarini okuyunca koptum son sayfaya attim kendimi
Aglatti beni cadi
Allahim bi omur saglikla beraber gecirmelerini nasip etsin insallahh
Darisi senin basina sosyaaalllll
Kizlarr dun bi konusmadan kafama takilaraktan bi baktim ki benim tsh hep istenen degerlerin ustunde cikmis ya :26: niye oyle olmus kii gebe kalmayi dusunenlerin 1-2 arasi olmasi gerekiyomus tabi kimse bama bunu soylemedi cunki ben 10 doktor da degistirsem her boku kendi cabamla bulmak zorundayim
hoşgeldiiiinnnn :13: yavyummmm
yelommmm
bi bakalım buna nası ldüşüyormuş ne iyi geliyormuş yaaa
canomm belkide tedaviye başlayacağın zamanki testlerini dikkate alacak dr. un ve değişir değerler kendini strese sokmaa
bende merak ettim şimdi ama sonuçlarım evde
benayy el işimiiş yerinde hemde böyle diye diye nazar değdireceğiz sana
yelo tsh yı hiç kafaya takma onu düşürebiliyorlar ilaçla ama senin daha hormonlarına sıra gelmediki kuzum başka şeylerden
twoooofundos tabı emreden bahsedıom kız
sosyalımmm
yelızım bncede arastralım bı hmn stres yok kuzum..
benosumm bnde orda olaydım gıderdık kız ..alısverıs manyagıymda bırazz bıde pazarlara bıtıyorm
Fundam dusuk dozda ilac veriyolarmis gebelikte de kullaniliyomuz zarari yokmus ilacin fekatt
Yani buzamana kadar bana takip yapan her de bu tahlili yapti birincisi gebelige engel olabiliyomus ikincisi 4-6 aylarda duşuk riskini artiriyomus cunku gebelikte daha da yukseliyomus tsh
Ucuncusu bebekte zeka geriligine sebep oluyomus
Yani cok onemli
Anlamiyorum bukadar onemli birsey icin bir kez bile bir doktorun agzindan bisey duymadim
Max deger 4.2 mesela benim de hep o civarlarda
Degeri 3 olana bile tup bebegi erteleyip once tedavi uygulaniyormus dusun yani
Sosyalim dogru diyon da ya ben hic dikkat etmeseydim doktor da etmeseydi ne olcakti
Valla billa biktim artik yaaa
lab. aradım yineaşılama için verilen sperm direk yıkanıp işleme tabi tutuluyomuş spermiogram değilmiş yani değerler test sonucu gibi çıkmıyormuş
sizin uçakta yanınıza oturan adam hangi kurumdan bahsediyordu acaba
fundos tabı emreden bahsedıom kız
sosyalımmm
yelızım bncede arastralım bı hmn stres yok kuzum..
benosumm bnde orda olaydım gıderdık kız ..alısverıs manyagıymda bırazz bıde pazarlara bıtıyorm
Fundam dusuk dozda ilac veriyolarmis gebelikte de kullaniliyomuz zarari yokmus ilacin fekatt
Yani buzamana kadar bana takip yapan her de bu tahlili yapti birincisi gebelige engel olabiliyomus ikincisi 4-6 aylarda duşuk riskini artiriyomus cunku gebelikte daha da yukseliyomus tsh
Ucuncusu bebekte zeka geriligine sebep oluyomus
Yani cok onemli
Anlamiyorum bukadar onemli birsey icin bir kez bile bir doktorun agzindan bisey duymadim
Max deger 4.2 mesela benim de hep o civarlarda
Degeri 3 olana bile tup bebegi erteleyip once tedavi uygulaniyormus dusun yani
Sosyalim dogru diyon da ya ben hic dikkat etmeseydim doktor da etmeseydi ne olcakti
Valla billa biktim artik yaaa
fundoş testi neden istiyorsun ki :26: hem sen dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :26:
yaa dr. bu zamana kadar yapılan herşeyi al gel dedi
bende eşimin testleri varyaa 2 kez yaptırdı aralıklı olarak onlarada baksın istiyorumm
sosyalimmm bikaç ay dedim ama galiba adet olunca gidecem çünkü zaman geçiyo korkuyorum ertelemekten
ya hormonlarımın değerleri değiştiyse belki baka bişey çıkacak
çünkü geçen yıl başı fsh yüksekti prolaktin yüksekti
kasımda düşmüştü ama 1 sene olcak
kızzz muhabbet şöle başladıist. alanda yoğunluk var malum bayram dönüşü pistte trafik var dedi pilot yarım saat uçakta beklicez buda hemen dediki hostese nasıl olacak ben erzincan uçağını kaçıracağım aktarmam vardı merak etmeyin onlarda rötar yapar dedi
işe bakın yaa dedi bize bizde eşimle hemen memlekete uçuyosunuzbi samimi olduk sonra madenciymiş kız şirketi varmış dosya onaylatmaya filan gidiyomuş
twinim bi o siteye girip cevapladığı sorulara baksana adam nasıl detaylı cevaplıyor yaa
ayy oda kapkaranlık olduuu yağmur geliyooo
tiroitle ilgiliymiş baktım şimdi yelizim çok önemli bu dediklerin yaa
kız sende yazsana o sitede uzmanlara sor bu konuyu hadiiiii bi kaç dr. a sor bakalım yanıtları ne olcak
haklısın yelom insan bıkıyor artık bende bekle bekle bu kezde başka şey çıkacak diye şimdide kıllandım buyur burdan yak
twinim inşallah sizinde bebişleriniz bir an önce gelirde alışverişe çıkamazsınız benim gibi
Erzincanlı olduğunu duyunca tabii başladı muhabbet demek kibizim kurumun şikayeti büyükşehir olduk ya başka yerlerdende eleman gelince yer sıkıntısı çekiyoruz gelenlerde genelde emekliliği gelmiş olanlar işte yapmıyorlar yani hem yer işgali hem iş yapmama :26:
o zaman erteleme canım git bir an önce testlerin yapılsın değerlerine bakılsın hem en kötüsü ne biliyor musun sebepsiz olması yani ortada hiç bi sebep yok ama bebekte yok en azından sebebini bilirseniz bebeğinizde ona göre gelir
ay sitenın benı atmasına sınır oluyorum
kuzum yazarım bnde sıteye cnmm bakalım ne dıyck..
cnm yıkama oncesı nasıl bakmazlar degerlerıne ..bnm bıldıgım degerler yıkamadn once ve sonra dıye yaazılır...
kız bu hastaneye uyuz oldum ben ..
sosyalım gıderdk kızzz ama senn bebıs gelıcek zor olurrr beya
fundosum bu arada olumlu dusun bak kzıyorummhormonların normaldrrr kuzu sen adet olunca bı daha yaptr bncee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?