Ağlayakta gözden mi olak???

yelommmm
bi bakalım buna nası ldüşüyormuş ne iyi geliyormuş yaaa
canomm belkide tedaviye başlayacağın zamanki testlerini dikkate alacak dr. un ve değişir değerler kendini strese sokmaa
bende merak ettim şimdi ama sonuçlarım evde

yelo tsh yı hiç kafaya takma onu düşürebiliyorlar ilaçla ama senin daha hormonlarına sıra gelmediki kuzum başka şeylerden

fundos tabı emreden bahsedıom kız

sosyalımmm

yelızım bncede arastralım bı hmn stres yok kuzum..
benosumm bnde orda olaydım gıderdık kız ..alısverıs manyagıymda bırazz bıde pazarlara bıtıyorm

benayy el işimi iş yerinde hemde böyle diye diye nazar değdireceğiz sana

yelo tsh yı hiç kafaya takma onu düşürebiliyorlar ilaçla ama senin daha hormonlarına sıra gelmediki kuzum başka şeylerden

Fundam dusuk dozda ilac veriyolarmis gebelikte de kullaniliyomuz zarari yokmus ilacin fekatt
Yani buzamana kadar bana takip yapan her de bu tahlili yapti birincisi gebelige engel olabiliyomus ikincisi 4-6 aylarda duşuk riskini artiriyomus cunku gebelikte daha da yukseliyomus tsh
Ucuncusu bebekte zeka geriligine sebep oluyomus
Yani cok onemli
Anlamiyorum bukadar onemli birsey icin bir kez bile bir doktorun agzindan bisey duymadim
Max deger 4.2 mesela benim de hep o civarlarda
Degeri 3 olana bile tup bebegi erteleyip once tedavi uygulaniyormus dusun yani

Sosyalim dogru diyon da ya ben hic dikkat etmeseydim doktor da etmeseydi ne olcakti
Valla billa biktim artik yaaa

lab. aradım yine aşılama için verilen sperm direk yıkanıp işleme tabi tutuluyomuş spermiogram değilmiş yani değerler test sonucu gibi çıkmıyormuş

twoooo kız benide götürün alışverişe beraber yapalım alışverişii

yelizim tedaviye başlayacağın zaman her türlü test tetik zaten yapılacak bıkmak yok canım inan bana yaşadığın şeyler kolay değildi ama hepsi arkada kalacak bi bakmışsın minnoşun kucağında

sizin uçakta yanınıza oturan adam hangi kurumdan bahsediyordu acaba

kızzz muhabbet şöle başladı ist. alanda yoğunluk var malum bayram dönüşü pistte trafik var dedi pilot yarım saat uçakta beklicez buda hemen dediki hostese nasıl olacak ben erzincan uçağını kaçıracağım aktarmam vardı merak etmeyin onlarda rötar yapar dedi
işe bakın yaa dedi bize bizde eşimle hemen memlekete uçuyosunuz bi samimi olduk sonra madenciymiş kız şirketi varmış dosya onaylatmaya filan gidiyomuş

twinim bi o siteye girip cevapladığı sorulara baksana adam nasıl detaylı cevaplıyor yaa

ayy oda kapkaranlık olduuu yağmur geliyooo

tiroitle ilgiliymiş baktım şimdi yelizim çok önemli bu dediklerin yaa
kız sende yazsana o sitede uzmanlara sor bu konuyu hadiiiii bi kaç dr. a sor bakalım yanıtları ne olcak

haklısın yelom insan bıkıyor artık bende bekle bekle bu kezde başka şey çıkacak diye şimdide kıllandım buyur burdan yak

fundoş testi neden istiyorsun ki :26: hem sen dr a ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :26:

yaa dr. bu zamana kadar yapılan herşeyi al gel dedi
bende eşimin testleri varyaa 2 kez yaptırdı aralıklı olarak onlarada baksın istiyorumm
sosyalimmm bikaç ay dedim ama galiba adet olunca gidecem çünkü zaman geçiyo korkuyorum ertelemekten
ya hormonlarımın değerleri değiştiyse belki baka bişey çıkacak
çünkü geçen yıl başı fsh yüksekti prolaktin yüksekti
kasımda düşmüştü ama 1 sene olcak

Erzincanlı olduğunu duyunca tabii başladı muhabbet demek ki bizim kurumun şikayeti büyükşehir olduk ya başka yerlerdende eleman gelince yer sıkıntısı çekiyoruz gelenlerde genelde emekliliği gelmiş olanlar işte yapmıyorlar yani hem yer işgali hem iş yapmama :26:

o zaman erteleme canım git bir an önce testlerin yapılsın değerlerine bakılsın hem en kötüsü ne biliyor musun sebepsiz olması yani ortada hiç bi sebep yok ama bebekte yok en azından sebebini bilirseniz bebeğinizde ona göre gelir

ay sitenın benı atmasına sınır oluyorum

kuzum yazarım bnde sıteye cnmm bakalım ne dıyck..

cnm yıkama oncesı nasıl bakmazlar degerlerıne ..bnm bıldıgım degerler yıkamadn once ve sonra dıye yaazılır...
kız bu hastaneye uyuz oldum ben ..

sosyalım gıderdk kızzz ama senn bebıs gelıcek zor olurrr beya

fundosum bu arada olumlu dusun bak kzıyorumm hormonların normaldrrr kuzu sen adet olunca bı daha yaptr bncee..

yelızım bu arada tiroıd yukseklıgıne dereotu ıyı gelıomus ıbrahım saracoglu tavsıyesı bı bak ıstersen kuzum

Kürleri Uygulamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1) Eğer turp grubundan veya soya grubundan sebzeleri severek ve sık sık çiğ olarak tüketiyorsanız, bir tatlı kaşığı (yaklaşık dört-beş gram) dereotunu o günkü öğünlerinizde eksik etmemenizi öneririm.

2) Turp grubundaki sebzelerin tüketilmesi, hiçbir tiroid şikâyeti olmayan insanlarda tiroid şikâyetlerinin ortaya çıkmasını tetikler mi veya neden olur mu? Bu sorunun cevabı, hayırdır.

3) Tiroid bezi yavaş çalışanların turp tüketiminde ölçülü olmaları gerektiğini vurgulamak isterim. Çünkü turp çiğ olarak tüketilmektedir.

4) Dereotu tiroid şikâyetleri başlamak üzere olan hastaların imdadına yetişir. Eğer hekiminiz tiroid hormon düzeylerinizin takip edilmesini önerdiyse ve düzelmediği takdirde ilaca başlayacağını söylediyse, hekiminize danışarak dereotu kürüne başlayabilirsiniz.

5) Dereotu kürünü uygularken, hekiminizin önerdiği tiroid ilaçlarınızı mutlaka kullanınız. Kendi kendinize ilaçlarınızı kesmeyiniz. Üç aylık hekim kontrollerini ve tahlillerinizi mutlaka yaptırınız. Tahlil sonuçlarına göre hekiminiz kullandığınız tiroid ilacını azaltabilir veya kestirebilir. Altı-yedi aylık dereotu kürünü uygulayıp nodüllerinden ve tiroid ilaçlarından kurtulmuş hastaların sayısı giderek artmaktadır.

6) Doğum sonrası bazı anneler, hipotiroid veya hipertiroid rahatsızlıklarına yakalanabilmektedirler. Onlara önerim doğumdan sonra zaman zaman dereotu kürünü uygulamalarıdır.

7) Emziren annelerin sütlerinin erken azalmasına veya 'sütüm yetmiyor' diye düşünen annelerin imdadına dereotu yetişir. Dereotu kürünün nasıl uygulanacağı ayrı bir bölümde açıklanmıştır (bakınız: Anne sütünü artırıcı kürler).

8) Emzirme döneminde bazı annelerde hipotiroid gelişebilmektedir. Bu durumdaki emziren anneler, hipotiroide karşı önerilen ilaçları kullanamamaktadırlar. Hipotiroid ilacını almak zorunda olduklarından bebeklerini sütten kesmek zorunda kalmaktadırlar. Bu durumda olan annelere dereotu kürünü önermekteyim. Dereotu kürü, hem sütlerini artırmakta hem de hipotiroide bağlı şikâyetleri ortadan kalkmaktadır.

9) Kortizon kullanmak zorunda olan hastalara tiroid fonksiyonlarının olumsuz etkilenmesine karşı zaman zaman dereotu kürünü uygulamalarını öneririm.

10) Dereotu menopoz şikâyeti olan bayanlar için mükemmel bir yardımcıdır. Menopoza bağlı ateş basması ve terleme şikâyetlerinde adeta imdada yetişir. Dereotu kürüne başladıktan birkaç gün sonra ateş basmaları ve terlemeler giderek azalmaya başlar.

11) Zayıflamak isteyenlere veya zayıflama diyeti uygulayanlara her öğünlerinden onbeş dakika önce bir yemek kaşığı dolusu taze dereotu tüketmelerini tavsiye ederim. Dereotu, sofraya oturduğunuzda daha az yemek yemenize büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Çünkü iştahınızın kapanmasına ve doygunluk duygusunun erken başlamasına neden olacaktır.

12) Dereotunun içerdiği safranen etkin maddesi helicobakter pyloriye karşı savaşan önemli antibakteriyellerden bir tanesidir. Bu bakteriye karşı mükemmel bir destekleyici zaman zaman uygulanacak dereotu kürüdür.

13) Dereotu, hem romatizma hastalarına yardımcı, hem de gelişecek veya gelişmekte olan iltihaplı romatizmaya karşı da önleyici ve yardımcı tedavi sunabilmektedir.

14) Hemeroid şikâyetleriniz sık sık tekrar ediyorsa sofranızda öğünleriniz öncesi dereotu tüketimine önem veriniz. Yılda birkaç kez birer haftalık uygulayacağınız dereotu kürü hemeroid şikâyetlerinizin tekrarına karşı iyi bir önleyici güç oluşturacaktır.

15) Dereotu kürü tiroid hormonlarını dengeleyip sağlıklı çalışmasına yardımcı olurken, aynı zamanda nodüllerin küçülmesinde veya tamamen yok olmasında da etkilidir. Birkaç mm büyüklüğündeki nodülleri tamamen yok edebilirken, cm düzeyindeki nodüllerin sadece küçülmelerinde etkili olabilmektedir. Dereotu kürüne ek olarak, tiroid nodüllere karşı daha güçlü bitkisel kürler de vardır.

Dereotu kürü

Bir hafta boyunca, öğünlerinize başlamadan önce tüketeceğiniz bir yemek kaşığı dolusu dereotu ileride gelişebilecek tiroid şikâyetlerine karşı mükemmel ve mucizevi bir önleyicidir. Bir yıl içerisinde üç-dört kez bir hafta boyunca her öğün öncesinde bir yemek kaşığı dolusu tüketmek en ideal ölçüdür. İstenirse dört- beş ay boyunca ara vermeden her gün sabah, öğle ve akşam yemeklerinden önce bir yemek kaşığı dolusu tüketilebilir.

ya şu emekliliği gelmiş insanlar neden gitmez bırakıp gençler kadro bekliyo önünü açmıyorlar

heh işte sosyalim beni yıpratanda bu yaaa hani olsa en azından ona yoğunlaşıp ne gerekiyosa yapılır
ben inanıyorum bu merkez direk inferlitile odaklı yaaa daha bilgili ve hassaslar
bir kez daha aşılama yaptırmaktan çook korkuyorum ve pek umudum yok açıksacı ama eğer yine herşey normal gözükürse bana yine o önerilcek bunuda biliyorum ama yapcak bişeyde yok

twinim sorma bu farklı bir işlem dedi ne diyim daha
bende sorunlu bi aşılama geçirdim hastanenizde önünden dahi geçmek istemiyorum ayrıca eşimin sürekli sperm vermek zorunda olmasıda canımı sıkıyor dedim aaa ne olduu neden memnun kalmadınız diye ilgi yaptı hemen ama bende bunu sizinle konuşmamım anlamı yok dedim

ahh be twinim izin sorunum olmasa ( bu ara çok göze batıyorum ) evimin dibinde poliklinik var çok güzel devletin ama biraz sosyete kesimi olduğundan orda hiiç kimse olmuyor gidip orda yaptırcam herşeyimi jinekoloğa muayene olsamda yaptırırm ama bunun için evd eolmam lazım
bundan böle kuruş hesabı yapacam imkanlardan yararlanacam yok öle git 150 tl ver test yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…