ya şu emekliliği gelmiş insanlar neden gitmez bırakıp gençler kadro bekliyo önünü açmıyorlar
heh işte sosyalim beni yıpratanda bu yaaahani olsa en azından ona yoğunlaşıp ne gerekiyosa yapılır
ben inanıyorum bu merkez direk inferlitile odaklı yaaa daha bilgili ve hassaslar
bir kez daha aşılama yaptırmaktan çook korkuyorum ve pek umudum yok açıksacı ama eğer yine herşey normal gözükürse bana yine o önerilcek bunuda biliyorum ama yapcak bişeyde yok
twinim sorma bu farklı bir işlem dedi ne diyim daha
bende sorunlu bi aşılama geçirdim hastanenizde önünden dahi geçmek istemiyorum ayrıca eşimin sürekli sperm vermek zorunda olmasıda canımı sıkıyor dedim aaa ne olduu neden memnun kalmadınız diye ilgi yaptı hemen ama bende bunu sizinle konuşmamım anlamı yok dedim
ahh be twinim izin sorunum olmasa ( bu ara çok göze batıyorum ) evimin dibinde poliklinik var çok güzel devletin ama biraz sosyete kesimi olduğundan orda hiiç kimse olmuyor gidip orda yaptırcam herşeyimi jinekoloğa muayene olsamda yaptırırm ama bunun için evd eolmam lazım
bundan böle kuruş hesabı yapacam imkanlardan yararlanacam yok öle git 150 tl ver test yaptır
aman Allahımmm en cok ıstedgım duaa
kuzumm ınsallahh..
niye açsınlarki her ayın 15 inde para alıyorlar kurumda iş yapmıyorlar biz iş yapacaklarda oda oda dolaşıp boş pc bulup iş yapmaya çalışıyoruzya şu emekliliği gelmiş insanlar neden gitmez bırakıp gençler kadro bekliyo önünü açmıyorlar
heh işte sosyalim beni yıpratanda bu yaaahani olsa en azından ona yoğunlaşıp ne gerekiyosa yapılır
ben inanıyorum bu merkez direk inferlitile odaklı yaaa daha bilgili ve hassaslar
bir kez daha aşılama yaptırmaktan çook korkuyorum ve pek umudum yok açıksacı ama eğer yine herşey normal gözükürse bana yine o önerilcek bunuda biliyorum ama yapcak bişeyde yok
twinim sorma bu farklı bir işlem dedi ne diyim daha
bende sorunlu bi aşılama geçirdim hastanenizde önünden dahi geçmek istemiyorum ayrıca eşimin sürekli sperm vermek zorunda olmasıda canımı sıkıyor dedim aaa ne olduu neden memnun kalmadınız diye ilgi yaptı hemen ama bende bunu sizinle konuşmamım anlamı yok dedim
ahh be twinim izin sorunum olmasa ( bu ara çok göze batıyorum ) evimin dibinde poliklinik var çok güzel devletin ama biraz sosyete kesimi olduğundan orda hiiç kimse olmuyor gidip orda yaptırcam herşeyimi jinekoloğa muayene olsamda yaptırırm ama bunun için evd eolmam lazım
bundan böle kuruş hesabı yapacam imkanlardan yararlanacam yok öle git 150 tl ver test yaptır
Nasılsın nerelerdesin pipilin nasıl görüşemiyoruz
cnm kafandakı olmusz dusuncelerı bı at lutfen rahatla bakk yenı yere gıdeceksın ınsss..daha 1 kac gun once bı sure ara verdım dıodun ınan her gun bıraz da umutlu oluyoruz bak bızde de guya bı sorun yok sebepsız ama ınanıyoru m yakında gelecekk sen sadece ılerı dusunmeden bu zaman odaklan iyi olcak hersey bızde dr dan sonra ne yapıcagımza karar verıcezz...
ayrıca yenı hastane yenı bı dr bebıslerını gtrck sana ınşallah...
canı gönülden ettim zateninşallah tabii önce hayırlısı
niye açsınlarki her ayın 15 inde para alıyorlar kurumda iş yapmıyorlar biz iş yapacaklarda oda oda dolaşıp boş pc bulup iş yapmaya çalışıyoruz
canım senin şansızlıkların oldu o dr yüzünden keşke en başından bu kadına gitmeseydin ama bu kaderi yaşayacakmışsın böyle böyle oldu , yıpranmak pes etmek yok bi sefer olmadı dıye bi daha olmayacak diye bir şey yok inşallah bu sefer her şey çok güzel gidecek ve bebeğine kavuşacaksın, ayrıca devletin bütün imkanlarından yararlanmak lazım iyi düşünmüşsün
çok şükür iyiyim yusram sıcaklar biraz beni bunaltsada bugünümüze şükür, 2 hafta önce dr a gittiğimde suyumun fazla olduğunu söyledi yarın tekrardan gideceğim bakalım nasılmış benim minnoşsen nasılsın bayağı ağırlaşmışsındır sende senin minnoşun nasıl herşey yolunda mı
sagol sosyalımm bılıyorum ıcten oldugunu cnm Allah razı olsun cnm
yarın dr a mı gıdıyosun cnmm hadi guzel haberlerle gel cnmm
twinim benim yaa sağol çok güzel dedin haklısın bebişlerimmi çi,ftmi gelcek kız yoksaaa
sosyalimm bende amin diyrummmm duana
off sosyalim haksızlıklar ülkesi iştee
aynen kız hatırlamak istemiyorum geçen onca ay düşününce ne stres oluyorum ama dediğin gibi yaşandı bitti daha bilinçlendim
bende inanıyorum gelecek er veya geç
uğraşamam derdim hep ne salakmışım yaaa bundan sonra ölee valla çok masraflı işler
inşallah canım geçen 2 hafta önce suyun gözüme fazla gözüktü demişti dur bakalım yarın ne diyecek :26:
twinim benim yaa sağol çok güzel dedin haklısın bebişlerimmi çi,ftmi gelcek kız yoksaaa
sosyalimm bende amin diyrummmm duana
off sosyalim haksızlıklar ülkesi iştee
aynen kız hatırlamak istemiyorum geçen onca ay düşününce ne stres oluyorum ama dediğin gibi yaşandı bitti daha bilinçlendim
bende inanıyorum gelecek er veya geç
uğraşamam derdim hep ne salakmışım yaaa bundan sonra ölee valla çok masraflı işler
inşallah canım geçen 2 hafta önce suyun gözüme fazla gözüktü demişti dur bakalım yarın ne diyecek :26:
kuzzum sen boyle olumsuz dusunme gelıcekler tabı cnm cıfter cıfter
esımın kuzenı benı gormus ruyasında dogum yapıomusum 4 ü oluyomus hepsı de 3er kılobıde cok guzel cocuklarmıss ay ddm ınss tek te olsa razıyımmm
hıc bısey yoktur kuzum sen kafaya takma gözune oyle gözukmustur
iyi canım sevindim gözüne çok görünmüş nasıl öyleçok şükür iyiyim yusram sıcaklar biraz beni bunaltsada bugünümüze şükür, 2 hafta önce dr a gittiğimde suyumun fazla olduğunu söyledi yarın tekrardan gideceğim bakalım nasılmış benim minnoşsen nasılsın bayağı ağırlaşmışsındır sende senin minnoşun nasıl herşey yolunda mı
öle olunca noluyoki sosyalişminşallah normaldir içini ferah tut
dördüzmüüüümaşallaaahhhh hadi hayırlısı inşallah rüyası çıkar bebiş gelir
öle olunca noluyoki sosyalişminşallah normaldir içini ferah tut
dördüzmüüüümaşallaaahhhh hadi hayırlısı inşallah rüyası çıkar bebiş gelir
iyi canım sevindim gözüne çok görünmüş nasıl öyle
canım iyiyimde dediğin gibi hem sıcaklar hemde masabaşında bilgisayara eğilmekten sırtım ağrıyor karnımın alt tarafı ağrıyor bende haftaya perşembe gidecem 32. hafta raporumu yazacak 2 hafta çalışıp ayrılacam bende canım zorlanıyorum. göbiş çıktımı sosyalim resim koyda görelim
okuduğum kadarıyla ya midesinde sorun var diyorlar yada şekerden dolayı diyorlar ama detaylıda midesini falan gördük şeker yüklememde iyi çıktı bakalım yarın ne olacak dr korkulacak bir şey yok dedi ama korkmamak elde değil ki :26:
haklısın canım insan korkar ne desek boş ama yanılabiliyolar dr. lar artık hiç güven vermiyoAllahın izniyle bişeyy oktur inşallahhhh
miniğinide görürsünüz bi güzellll
fena şimşekler çakıyoo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?