hava zifiri karanlık kızlar noluyooo
SEN HİÇ SIKMA CANINI KONTROL YARINMIŞ BU SEFER İYİCE BAKAR ÖLÇER BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAHHHHne bileyim öyle dedi yusram işte gözümü rahatsız etti dedi ama ölçmedi :26:
aynen canım bende sürekli masa başındayım eve gittiğimde ayaklarım bayağı şişiyor sıcaklarda cabası zatengöbüş çıktıda aman aman çıkmadı yusram boyum uzun ya ondan sanırım koyarım canım resmi
Ayy twinimm yazmissin detayli sagol canimm
Karar verdim yarin endokrinoloji uzmanina gidicem muayene etsin baksin tahlil yapsin icim rahat etsin kendimi benim
Doktorun insafina birakmicambi degerlere baksinlar da ona gore dereotunu yaparim sagil canimm
Sosyalim iste insan biyerden sonra paranoyak oluyo burnun aksa sinirlerin bozuluyo hep bisey cikiyo diye gercektenn
Fundammm.Kiz bak görr sen bu emreye gittiginde oyle kucuk bi detay cikacakki ortaya bi hormon veya bi degerr adam onu duzeltecek hamile kalcaksinn.icimden bi ses oyle diyoo.Ayy hadi insallahhh
Benosss el isi mi goturmus adliyeye
Alla kız bu yaz ıstanbula ne cok yagmur yagdıı..2 gun once burada oyleydı hava bırden bozdu cok yagmadı ama buz gıbydı gece donduk..
Karar verdim yarin endokrinoloji uzmanina gidicem muayene etsin baksin tahlil yapsin icim rahat etsin kendimi benim
Doktorun insafina birakmicambi degerlere baksinlar da ona gore dereotunu yaparim sagil canimm
Sosyalim iste insan biyerden sonra paranoyak oluyo burnun aksa sinirlerin bozuluyo hep bisey cikiyo diye gercektenn
Fundammm.Kiz bak görr sen bu emreye gittiginde oyle kucuk bi detay cikacakki ortaya bi hormon veya bi degerr adam onu duzeltecek hamile kalcaksinn.icimden bi ses oyle diyoo.Ayy hadi insallahhh
funda avcılardan bildiriyor benoş sende durumlar ne bakırköyde durum ne söz sende
yelommm evet gittt hiç durma bi baktır için rahat etsin şu değerlerini bi görelim hele ameliyatta oldun şimdi son durum ne bakalım ona göre sende kendince dikkat edip doğal tedavini olursun hazırlık için
yelizim bu arada hiç sormuyorummm :26: ameliyatın ağrıyormu ağrın varmı kuzum yaaa
kız ölemi diyosun bende bi umutluyum ki sorma tüm yollar ona çıkıyo hatırlarsan kaç zamandır adamı araştırıyodum
evet benoşun elindeki iş bitti bile bunlar daha yeni uyandı
mınık fena desene sosyalımm daha sımdıden kendını saklıoo ..sosyalım bu arada ısım dusundunz mu :26::26:
SEN HİÇ SIKMA CANINI KONTROL YARINMIŞ BU SEFER İYİCE BAKAR ÖLÇER BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAHHHH
canım zor valla Allah yardımcımız olsun sen 37 kadar çalışabilecek misin ?
tamam koyunca banada yaz bakayım canım
Bakırköyden Avcılara aktarıyorumzaten bu kız felaket tellalı gibi okuyunca sanıyorum ki kıyamet kopuyor
Burasıda inanılmaz karanlıdı felaket bir yağmur inanılmaz bir rüzgar ürtücü bir şimşek rahatsız edici bir gökgürültüsü var ve biz eve nasıl gitcez onu düşünüyoruzpatatesim soğanım balkondaydı ıslandı dünden kekik aldıydım yağmurlu diye üstten açtığım pencerenin önüne koydum rüzgür kurutsun diye sanırım bu yağmdurda gene kekiki ıslattım
ayrıca el işi getirdim ama sabah biraz düdükledik sonra stajyer kızın işi vardı baktım tek başına yapıyor kıyamadım yardım etmedim pek öremedim ama sinirm tepeme çıktı
çünkü sosyalimin dediği gibi nazara geldim galiba..
benim yanımda çalıştığım arkadaşımın afedersiniz bok yemesi pazartesi ben izinliydim ya hani bu salak herif çalışma yerimizi kilitlemiş gitmiş başka yere saat 2 ye geliyor mesai saati güya ama yerinde yok avukatın biri geliyor bakıyor yok. taa benim eşime kadar gitmiş bizim bu salağı arıyorlar ediyorlar duruşma salonundan çıkmış kesin uyumuştur orda ama dediğine göre dosya atıyormuş günahını almayım ama yalan..
sonra bu kadınla bide haklıymış gibi ervak yüzünden tartışmış
bugün bizi üst mercii aradı pazartesi görevde kim vardı diye. tutuştum tabi ben yokum ama resmiyette varım benle arkadaş dedim tamam dedi kesin şikayet edildik kesin soruşturma bile açılabilir nasıl canım sıkıldı öğleden beri hay ben böle çalışana madem ben yokum adam gibi otur yerinde ne diye gezersin orda burda sonra gelde insanlara güven başlarım böle iznin içine
iyi ki bi rahatım dedim iyi ki bi izin kullandım dedim iyi ki bi mutlu olduydum çok sürmedi yani
yelizimm kız inşAllah kötü bişi değildir hemen kötüye yorma sen neler atlattın bu kesin devede kulak bişi..
sosyalim hakkat kız isim ne düşündünüz biz hiç sormasak seninde bişi anlattığın yok haa
twinim kız yaparım herkese canlarınız saolsun
Benosum nazar degdi sana
:26:
Simdi sonuc ne cnm bi sıkıntı cikti mi ..
Sosyalcan isim ne olck oglusun
saklıyor gerçekten twinim bakalım yarın gösterecek mikız daha isim düşünmedik
haklısın yelizim ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah bu sefer bi şey çıkmayacak
ben çalışmayı düşünüyorum canım hem önümüz kış ya işimizde azalıyor o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum, inşallah canım yarın rahatlarım bendetamam canım yazarım
aman benoşum çok çok savunmanızı isterler sende yazarsın bi şeyler, çalışma arkadaşın önemli tabii bi dahada güvenme o adama salak beyinli hem suçlu hem güçlü
kızlar bu arada valla isim düşünmedik zaten düşünürsek sizinde fikrinizi kesin alırım ben
ayy ben bu arada eve geldim iş yerinde çok yandım bi de rahatsız oldum
işte savunma bile olsa böle bi nedenden ötürü olması canımı sıkar..
biz bu adamla eski yoğun çalıştığım yerdede birlikte çalışmıştık, orda da pek sevmezdim iyidir ama saçma salak huyları vardır bu ve buna benzer şeyleri, bu denli sorumsuz davranabileceği aklıma gelmemişti, neyse bakalım artık bişi çıkarsa ki Allah korusun nasılsa haber ederim size.. inşAllah bişi olmaz
kız isim derdide ayrı bi zor bence düşünmeye başlasanız iyi olur.. 3 ay kalmış daha bebenin ismi yok
en iyisini yaptın eve gitmekle, bu arada ter işini naptın sürdün mü karbonat
Sosyalim e e bncede dusunn artik kiz son dakikaya kalmasin
Benosum hayirlisi kuzum bisey cikmaz innss. guvenip isi birakiosn hay Allahim ya dertsz basa dert ..sorumsuz herif..
Ay su mu basti ..ne bicim pencere bunlar eskimi kiz isyerin
Sosyalim e e bncede dusunn artik kiz son dakikaya kalmasin
Benosum hayirlisi kuzum bisey cikmaz innss. guvenip isi birakiosn hay Allahim ya dertsz basa dert ..sorumsuz herif..
Ay su mu basti ..ne bicim pencere bunlar eskimi kiz isyerin
inşallah canım bir şey olmaz yaa hemen kötü şeyleri düşünmeyelimkız bi de adamda harbi deli cesareti varmış sizin işleriniz hep hukukçularla hiç düşünmemiş mi şikayet falan olacağı :26:
benayım ilkini kaybedince insan böyle oluyor yaa inanır mısın daha bebeğe 1 çöp almadım biliyorum aptalca ama ne bileyim
burada sıcaklık düştü biraz o yüzden fazla terlemiyorum şimdilik
sorma ya manyak herif sinirimi zıplattı durduk yere..
kız çok yenice sayılmaz ama bende şaşırdım bi baktım su akıyor kağıt koydum da camın önüne iyice göl olmadı adamlarda gelmedi mesai bitti zaten böle ilgiler burdakiler zaten
işte bilmez olur mu biliyorda hiç umru değil, aradım ne oldu bişi mi oldu diyorum yok diyor, böle böle dediler diyince haaa şöle olmuştu diyor, ee dedim yukardan aradılar sordular bende yokum korkma bişi olmaz diyo, basit şeyler bunlar uğraşma diyor bide, neyse yapacak bişi yok üzülmeninde bi anlamı yok.. inşAllah bişi çıkmaz, en azından Allah benim içimi biliyor
kız çok haklısın insan korkuyor bişiler yapmaya ama canım Allah korusun olacak varsa da yine oluyor.. bence zaten beşikti bebek arabası gibi büyük eşyaları son aylara bırak nasılsa arabanız var atlar bi yerden gider alırsınız az çok fiyatları belli modelleri desen zaten birbirine benziyor,
kıyafet zaten ben çok almaktan yana değilim, hediye eninde sonunda geliyor, e bide hızlı büyüyorlar giydiremiyorsun herkes öle diyor, zıbın türü şeyler çok iş görüyormuş senin ki kış günü olacağı için uzun kollulardan al yeter nasılsa hırka yelek giycek senin sıpa kış günüyavaştan almaya başlayabilirsin onları aslında denk getirdikçe o kadarda çöpsüz bırakma kız
yarın git doktoruna güzel haberlerini al bebişimizin sonrada git hediyesini al bişi biberon vari şeyler tam olarak neler alınıyor bilmiyorum ama onları da ben basit gözüyle görüyorum nedense..
çanta hazırlamakta kaçınca ayda olur işte onu bilemiyorum.. erken doğumu da düşünmek gerek diye düşünüyorum
Cnm sikma guzel canini inss bisey cikmaz ..sorma ya manyak herif sinirimi zıplattı durduk yere..
kız çok yenice sayılmaz ama bende şaşırdım bi baktım su akıyor kağıt koydum da camın önüne iyice göl olmadı adamlarda gelmedi mesai bitti zaten böle ilgiler burdakiler zaten
işte bilmez olur mu biliyorda hiç umru değil, aradım ne oldu bişi mi oldu diyorum yok diyor, böle böle dediler diyince haaa şöle olmuştu diyor, ee dedim yukardan aradılar sordular bende yokum korkma bişi olmaz diyo, basit şeyler bunlar uğraşma diyor bide, neyse yapacak bişi yok üzülmeninde bi anlamı yok.. inşAllah bişi çıkmaz, en azından Allah benim içimi biliyor
kız çok haklısın insan korkuyor bişiler yapmaya ama canım Allah korusun olacak varsa da yine oluyor.. bence zaten beşikti bebek arabası gibi büyük eşyaları son aylara bırak nasılsa arabanız var atlar bi yerden gider alırsınız az çok fiyatları belli modelleri desen zaten birbirine benziyor,
kıyafet zaten ben çok almaktan yana değilim, hediye eninde sonunda geliyor, e bide hızlı büyüyorlar giydiremiyorsun herkes öle diyor, zıbın türü şeyler çok iş görüyormuş senin ki kış günü olacağı için uzun kollulardan al yeter nasılsa hırka yelek giycek senin sıpa kış günüyavaştan almaya başlayabilirsin onları aslında denk getirdikçe o kadarda çöpsüz bırakma kız
yarın git doktoruna güzel haberlerini al bebişimizin sonrada git hediyesini al bişi biberon vari şeyler tam olarak neler alınıyor bilmiyorum ama onları da ben basit gözüyle görüyorum nedense..
çanta hazırlamakta kaçınca ayda olur işte onu bilemiyorum.. erken doğumu da düşünmek gerek diye düşünüyorum
Cnm sikma guzel canini inss bisey cikmaz ..
Ay ne kdar cok sey var aslinda bebekle ilgili bncede sosyalim almaya basla bence Rabbim korusun yavrunu ama son aylara da agirlasrsn cnm ugrasamzsin bide elin ayagin birbirine girer
Benosum kiyafet konusunda senn gibi dusunuyorum bnde millet zaten hep giyecek getrio ..
Kiz hayal kurmak ne guzel ya bebislerle ilgili Allahim bizede yasatsn
twinim bu ayda geçsinde eylül gibi başlayacağım artık hem havalarda biraz serinler malatya küçük bi yer zaten aradıklarımızı çabuk buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?