Evet kuzum haklisin sicaklarda zor olur. .
Guzel guzel ciciler alirsin oglusuna
Canlar ben cikayim artik utu yapicam cekilr gibi degil bu sicakta ama mecburen yapicaz
Optum hepinizi
fundoşta elektrik gitti sanırım haberlerde istanbulu yağmurlu hali varda bi çok yerde elektrik yok diyor
Cnm sikma guzel canini inss bisey cikmaz ..
Ay ne kdar cok sey var aslinda bebekle ilgili bncede sosyalim almaya basla bence Rabbim korusun yavrunu ama son aylara da agirlasrsn cnm ugrasamzsin bide elin ayagin birbirine girer
Benosum kiyafet konusunda senn gibi dusunuyorum bnde millet zaten hep giyecek getrio ..
Kiz hayal kurmak ne guzel ya bebislerle ilgili Allahim bizede yasatsn
O kadar kotumu oranin hali oyyy cok gecmis olsun yuruyerek bi de 10 kat ciktin demeksebzelere bi sey olmamistir benayim sonucta cakmak durdugu yerde gaz kacirmiyor ki ama yinede icine sinmiyorsa yeme canim o sebzeleri
Yaa kizlar sarj aletim bozulmus sabahtan şarj etmiyodu
Oglen daha size yazmadan dedim telefonum kapanacak sarj aleti getir.Benimki hemmen getiriyorum dedi
O ara tel kapandi ben evi supurdum sildim sonra oturdum sarj aletinin temassizlil oldugunu tahmin ettigim yerini kestim tamir ettim bantladim telefonu sarj ettim benimki daha yeni geldi
Mubarekte acil diye bi kavram yok.en acil geliş en az yarim saattir o da insafina gelirse yani
Demek dogum falan olsa ben evde dogururum
Gelmisken de mutfagi supurttum
Buarada kizlar esim bu ay tedaviye baslamakta cok israrli.Gelince yine soyledi ala ben hersey yolunda olsa bile istemiyorum
En az Bir adet donemi daha gecsin istiyorum icim rahat etmez cunku biliyorum kendimi
Tabi bakalim hormonlarda hersey yolunda cikacak mi :26:
Bi de Ankaraya gitme durumumuz var daha kesin degil de iki gunlugune gidip bi gorusme yapicaz olumlu sonuclarinirsa hoopp Ankara sakiniyim
İste o da diyo ki e gidersek nasil olcak sonucta bu hoca herseyini biliyo rapor icin falan kosturmamiza gerek kalmayacak falann o da hakli isimiz daha kolay burda
Amaa ne bilim yaaa ben kendimi kaderin ellerine teslim edicem galiba o nereye gotururse artikkk
Bidee benimki diyoki ben hocaya dicem ben ikiz istiyorum
Haa tabi dedim sanki mobilya siparişi veriyondedim oyle sacma bi cumle kurma sakin sadece de ki şansimizi artirmak icin iki embriyo koyulabilir mi
Bakarsin ikiz olurr bakarsin biri tutmaz belli mi olurr
Yaa simdi topikte kimse yokya kendi kendime konusuyomus gibi oldum
Yaa kizlar sarj aletim bozulmus sabahtan şarj etmiyodu
Oglen daha size yazmadan dedim telefonum kapanacak sarj aleti getir.Benimki hemmen getiriyorum dedi
O ara tel kapandi ben evi supurdum sildim sonra oturdum sarj aletinin temassizlil oldugunu tahmin ettigim yerini kestim tamir ettim bantladim telefonu sarj ettim benimki daha yeni geldi
Mubarekte acil diye bi kavram yok.en acil geliş en az yarim saattir o da insafina gelirse yani
Demek dogum falan olsa ben evde dogururum
Gelmisken de mutfagi supurttum
Buarada kizlar esim bu ay tedaviye baslamakta cok israrli.Gelince yine soyledi ala ben hersey yolunda olsa bile istemiyorum
En az Bir adet donemi daha gecsin istiyorum icim rahat etmez cunku biliyorum kendimi
Tabi bakalim hormonlarda hersey yolunda cikacak mi :26:
Bi de Ankaraya gitme durumumuz var daha kesin degil de iki gunlugune gidip bi gorusme yapicaz olumlu sonuclarinirsa hoopp Ankara sakiniyim
İste o da diyo ki e gidersek nasil olcak sonucta bu hoca herseyini biliyo rapor icin falan kosturmamiza gerek kalmayacak falann o da hakli isimiz daha kolay burda
Amaa ne bilim yaaa ben kendimi kaderin ellerine teslim edicem galiba o nereye gotururse artikkk
Bidee benimki diyoki ben hocaya dicem ben ikiz istiyorum
Haa tabi dedim sanki mobilya siparişi veriyondedim oyle sacma bi cumle kurma sakin sadece de ki şansimizi artirmak icin iki embriyo koyulabilir mi
Bakarsin ikiz olurr bakarsin biri tutmaz belli mi olurr
Yaa simdi topikte kimse yokya kendi kendime konusuyomus gibi oldum
yelizim ne yazmızşınn be kuzumyelizim bi adet dönemin bencede geçsin ama sonrasında erteleme daha fazla bebek işini ankara Erzurum orası veya şurası farketmez bence sonuçta testlerin var elinde her yerde aynı işlemi yapacaklardır yeterki iyi hastanelere doktorlara git , ikiz olayıda belli olmaz canım bazı dr lar koyuyor bazıları koymuyor sanırım:26:
benayım yemeğini yapmışsın ya önemli olan bu zatenkız haberlerdede söyledi trafoya olayını bahçeşehir avcılar dedi hatta sizin avmyi bile gösterdiler sanırım sular altındaydı
Canim farketmez mi simdi baska yere gitsem histeroskopi yok hsg yok bilmemne birsuru sey yapacaklar arastirma hastanesine gitmem lazim
Ama ameliyatimi zaten tup bebek doktoru yapti dolayisiyla heyet raporu vs daha kolay cikar
Simdi o rapor icin 3 ay ugrasiyo insanlar oyizden canim :26:
yelizim ne yazmızşınn be kuzumyelizim bi adet dönemin bencede geçsin ama sonrasında erteleme daha fazla bebek işini ankara Erzurum orası veya şurası farketmez bence sonuçta testlerin var elinde her yerde aynı işlemi yapacaklardır yeterki iyi hastanelere doktorlara git , ikiz olayıda belli olmaz canım bazı dr lar koyuyor bazıları koymuyor sanırım:26:
benayım yemeğini yapmışsın ya önemli olan bu zatenkız haberlerdede söyledi trafoya olayını bahçeşehir avcılar dedi hatta sizin avmyi bile gösterdiler sanırım sular altındaydı
Canim farketmez mi simdi baska yere gitsem histeroskopi yok hsg yok bilmemne birsuru sey yapacaklar arastirma hastanesine gitmem lazim
Ama ameliyatimi zaten tup bebek doktoru yapti dolayisiyla heyet raporu vs daha kolay cikar
Simdi o rapor icin 3 ay ugrasiyo insanlar oyizden canim :26:
Dogru diyon canimmsende haklısın be yelizim o zaman erteleme canım bir an önce başla işlemlerine :26: kesinlikle erteleme bak giden gün ömürden gidiyor
He ya yaptım yedik şükür elektrikte geldi
Aynen sorma pek kötüydü buralar eve girdik ya önmli olan o Allah dışarda kalanın yardımcısı olsun
Bencede canım bekleme. Seni anlıyorum çok yeni diye bebek istememen normal ama bırak oluruna bakarsın hemen gelir belkide gene vakti vardır en azından pişmanlığın olmaz..
İnşAllah ta Anlikara olur sizin
İnsallahh canlarrr
Evet sosyalim ilkartik dusun cocugun basina gelecekleri en kucugumuze kadar gidiyo doguma
Gormemişin yegeni olmus
Esim diyo sulaleden baska gidecek var mi
İnsallahh canlarrr
Evet sosyalim ilkartik dusun cocugun basina gelecekleri en kucugumuze kadar gidiyo doguma
Gormemişin yegeni olmus
Esim diyo sulaleden baska gidecek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?