Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşta elektrik gitti sanırım haberlerde istanbulu yağmurlu hali varda bi çok yerde elektrik yok diyor

Kızzz görmeniz lazım trafik felç bizim evin orda bazı yerleri su basmış. Avm den almadılar kapatmışlar tahliye ediyolarmış eve yokuştan çıktık yeni binalar yapılıyo demir halli bi görseniz heryeri su içinde. Elektrikler yok 2 saat olmuş gideli asansör yok 10. Kata yürüyerek çıktık bende bittim
Dışarda yemek yiyelim dedik avm kapalı olunca kaldı
Dün pazardan ocak için çakmak alduydım sebzeyle birlikte atmışım ya dolaba bişi olur mu tedirgin oldun uzun olanlardan

Amin canım inşAllah

O kadar kotumu oranin hali oyyy cok gecmis olsun yuruyerek bi de 10 kat ciktin demek sebzelere bi sey olmamistir benayim sonucta cakmak durdugu yerde gaz kacirmiyor ki ama yinede icine sinmiyorsa yeme canim o sebzeleri

Yaa kizlar sarj aletim bozulmus sabahtan şarj etmiyodu
Oglen daha size yazmadan dedim telefonum kapanacak sarj aleti getir.Benimki hemmen getiriyorum dedi
O ara tel kapandi ben evi supurdum sildim sonra oturdum sarj aletinin temassizlil oldugunu tahmin ettigim yerini kestim tamir ettim bantladim telefonu sarj ettim benimki daha yeni geldi
Mubarekte acil diye bi kavram yok.en acil geliş en az yarim saattir o da insafina gelirse yani
Demek dogum falan olsa ben evde dogururum
Gelmisken de mutfagi supurttum

Buarada kizlar esim bu ay tedaviye baslamakta cok israrli.Gelince yine soyledi ala ben hersey yolunda olsa bile istemiyorum
En az Bir adet donemi daha gecsin istiyorum icim rahat etmez cunku biliyorum kendimi
Tabi bakalim hormonlarda hersey yolunda cikacak mi :26:
Bi de Ankaraya gitme durumumuz var daha kesin degil de iki gunlugune gidip bi gorusme yapicaz olumlu sonuclarinirsa hoopp Ankara sakiniyim
İste o da diyo ki e gidersek nasil olcak sonucta bu hoca herseyini biliyo rapor icin falan kosturmamiza gerek kalmayacak falann o da hakli isimiz daha kolay burda
Amaa ne bilim yaaa ben kendimi kaderin ellerine teslim edicem galiba o nereye gotururse artikkk
Bidee benimki diyoki ben hocaya dicem ben ikiz istiyorum
Haa tabi dedim sanki mobilya siparişi veriyon dedim oyle sacma bi cumle kurma sakin sadece de ki şansimizi artirmak icin iki embriyo koyulabilir mi
Bakarsin ikiz olurr bakarsin biri tutmaz belli mi olurr
Yaa simdi topikte kimse yokya kendi kendime konusuyomus gibi oldum

O kadar kotumu oranin hali oyyy cok gecmis olsun yuruyerek bi de 10 kat ciktin demek sebzelere bi sey olmamistir benayim sonucta cakmak durdugu yerde gaz kacirmiyor ki ama yinede icine sinmiyorsa yeme canim o sebzeleri

Kız sorma suda gitti allahtan doğalgaz varda yemek yaptım mum ışığında :))

Eşimde bişi olmaz dedi bakmadan atarsam olacağı o

Anamm senin ki uzun yazı cevabımı yemek sonrasına saklıyorum canım

Sen kendi kendine konuşmaya devam et gelicem ama benimde şarj %10 ve elektirk yok

Fındığın iş yerinin orda trafıya yıldırım düşmüşte

Bakalım sabaha gelir belki

yelizim ne yazmızşınn be kuzum yelizim bi adet dönemin bencede geçsin ama sonrasında erteleme daha fazla bebek işini ankara Erzurum orası veya şurası farketmez bence sonuçta testlerin var elinde her yerde aynı işlemi yapacaklardır yeterki iyi hastanelere doktorlara git , ikiz olayıda belli olmaz canım bazı dr lar koyuyor bazıları koymuyor sanırım:26:

benayım yemeğini yapmışsın ya önemli olan bu zaten kız haberlerdede söyledi trafoya olayını bahçeşehir avcılar dedi hatta sizin avmyi bile gösterdiler sanırım sular altındaydı

Canim farketmez mi simdi baska yere gitsem histeroskopi yok hsg yok bilmemne birsuru sey yapacaklar arastirma hastanesine gitmem lazim
Ama ameliyatimi zaten tup bebek doktoru yapti dolayisiyla heyet raporu vs daha kolay cikar
Simdi o rapor icin 3 ay ugrasiyo insanlar oyizden canim :26:

sende haklısın be yelizim o zaman erteleme canım bir an önce başla işlemlerine :26: kesinlikle erteleme bak giden gün ömürden gidiyor

He ya yaptım yedik şükür elektrikte geldi

Aynen sorma pek kötüydü buralar eve girdik ya önmli olan o Allah dışarda kalanın yardımcısı olsun

Bencede canım bekleme. Seni anlıyorum çok yeni diye bebek istememen normal ama bırak oluruna bakarsın hemen gelir belkide gene vakti vardır en azından pişmanlığın olmaz..

İnşAllah ta Anlikara olur sizin

sende haklısın be yelizim o zaman erteleme canım bir an önce başla işlemlerine :26: kesinlikle erteleme bak giden gün ömürden gidiyor
Dogru diyon canimm
Kardesimin dogumuna geliyo iste tedavi.Zaten hem o bahaneyle h de bir adet donemi daha gecsin insallah eylul ayi bize mujdelerle gelir

Ayy benosumm kocaman bir aminnnn diyorumm insallahhh

Evet canim insan korkuyo simdi biraz toparlansin dinlensin istiyo ne bilim yavv hayirlisi olsun hakkimizda
Belki de yegenim bana ugur getirir

Mutlaka getircek canım.. Hele bi sen yanına git oda sağlıkla gelsin bak gör ne güzel olacak.. Teyzesine uğur da getircek

İnsallahh canlarrr
Evet sosyalim ilk artik dusun cocugun basina gelecekleri en kucugumuze kadar gidiyo doguma
Gormemişin yegeni olmus
Esim diyo sulaleden baska gidecek var mi

Ayy na güldümm benooşla yelizin anlatımlarına yaa

Öldümm eve gelene kadar yaa
benoşun tatlısını yaptım bide üstünee anamm belim koptuuu
ama çokk leziz yaaa 3lık yedik bide soğuk nefis olur tabi

yelizimm dr başlayalım diyosa bence hiçç ertelemee
ama yeğen geliyo o doğsun zatenn asla durmazsın görünce kuzeni yetişsin istersinnn
inşallah ikiz olurrr

İnsallahh canlarrr
Evet sosyalim ilk artik dusun cocugun basina gelecekleri en kucugumuze kadar gidiyo doguma
Gormemişin yegeni olmus

kızzz herkes mi gidiyor ne şanslı bi bebek şimdiden ne çok seveni var böyle inşallah hayatı boyunca hep sevdikleri yanında olur

Fundam afiyet olsunnn

Evet sosyalimm sorma herkes delirmiş durumda cocuklar orda babami yiyolar biz de gitcez diyee
Ben burda esimi

İnsallahh canlarrr
Gormemişin yegeni olmus

ne güzell herkesin gidiyor olması,,

sıpada o kadar şanslı ki hep teyzesi var ki her istediği olacak

Günaydınnnnn :124:

yelizim harbi çok şanslı haa yeğen benimkide öle olacak eminim çünkü bizimde ilk olcak yaa inşallah tabi
ablam evlenebilir bu yıl içinde belkide onun önce gelir ki isterimde yaşı benden büyük sonuçta hemencik olur inşallaah

ayy dün üşüttümmü nolduu burnumdan boğazıma kadar bir ağrı tahriş olmuş gibi şiş, hani havuzda klorlu su yutarsın yaa acır yutkunamıyorum
bu arada eşimle evvelsi gün dişçiye gittik akşam yarın sabaha galiba çekim var :18: 20 lik dişim ağrıyoduu iltihap olmuş antibiyotik iç 3 gün sonra gel çekelim dedi offf yaaa 5 sene önce 2 sini çektirmiştim şimdi bunlarıda alcak çekim iğneler

Gunaydin kizlar
Sabahtan dr a gittik ama dr yoktu insallah ogleden sonra gidebilirim
Fundos akacak kan damarda durmaz cektir kurtul gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…