Ağlayakta gözden mi olak???

Anladım aoayalim eşinin yoluda çokmuş yaw adam yorulur tabii yaZık onada ama yapacak bişi yok sağlıklı olunda siz gerisi önemli değl..

En iyisi yelizim zaten millet hemen bebek sormaya meyilli yok mu daha demiyorlar mı vurasım geliyo..

Bayramda banada oldu akrabavari biri herkes var kalabalık karnımı tutarak yokmu daha bişi dedi bende yok dedim kadın ne dese beğenirsin elinizi çabuk tutun
Biz bilmiyoz sanki kadını orda boğasım geldi

Misafir var uykum var ulasin saat 4 e sempatisi var her gecen dakika uykumdan gidiyorrr

Günaydın canlarrrr ballarrrrrrr
yelo beno ayso gözüme gözükmeyinnnnnnnnnnnn

Misafir var uykum var ulasin saat 4 e sempatisi var her gecen dakika uykumdan gidiyorrr

lizoooo annelik çok yakışmış dedim duydunmuuuu ayyy bu bi tripli ikon vardı oda yok yaa yan durup trip atıyoduuuu
kız valla uykusuzluğun gözlerden öle bi belli oluyoki resimlerde uyku akıyo gözlerden
ama yinede bi hava gelmiş annelik güzelliği gerçekten eski çocuksu halin gitmiş çok hoş olmuşsunnn

Günaydınnn tontişlerrr

Lizim yaa bende kesin sen gibi olurum çok uykucuyum bende

Fundammm

anaaaaa ben bulamadım ya onu kızzzzzzzzz
yaaa bende öleyimmm uzun yola gidiyoz ya mesela eşimle izmire uyumuyorum onuda etkilemim diyee
2 gün kendime gelemiyorum şaftım kayıyo hemen tipim gidiyo
ayyy şu gülşenin hükmen mağlup şarkısı ne güzelmiş beeee

yaa sen susss geceyi mahvetti bipbiplerinizzzz eşim çldırdııı

Gunaydin canlar
Sabahin köründe uyandim
Alismisim 10 a kadr uyumalara
Ankara yolcusuyuz bugun
Benosum senden slm ederim ankaraya
Sosyalim fundosum aysem yelizim lizom
Aralarda yazarim size ..
Bu arada asilama isini kasim yada araliga erteledik parasal nedenler ins o zmana kdr gelir bebis
Ucagimz 10 20 de optum hepinizi canlarimm

twinim hayırdır niye gidiyosunuz ankaraya
hayırlısı twnim inş. gerek kalmadan gelecekkkk
iyi uçuşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…