Koptum ama yaaa hayır sen ne diye açan ki
Ben uzun yolda da uyurum ki eşim yandı araba oluncadayanamıyorum ben
Sizlerin yaptığı daha iyi tabii uyuma boşver sen dayanıklısın gezenti
Twinimm hayırlı yolculuklar iyi uçışlarr
Bol bol gezin artık
Gezmeye kız düğün mü vardı yoksa katıştırdım
İşte adam uyumasın diye kendini feda eden hatuunnn
Çok canım sıkılıyo yapacak bişi bulamıyorum yaa
Nettende facedende inst.. Dan da sıkıldım be yapam ben yaa
Duymadim canimm tsk ederim ama o fotolar dugunumden 20 gun oncesi evimi temizlemistim esyalar gelmisti yine cok yyorgundum ustume bi elbise takip cok yakin arkadasimin kinasina gitmistim :)lizoooo annelik çok yakışmış dedim duydunmuuuu ayyy bu bi tripli ikon vardı oda yok yaa yan durup trip atıyoduuuu
kız valla uykusuzluğun gözlerden öle bi belli oluyoki resimlerde uyku akıyo gözlerden
ama yinede bi hava gelmiş annelik güzelliği gerçekten eski çocuksu halin gitmiş çok hoş olmuşsunnn
Kizz gunduz uyuyabiliyosan hic uyku sorunu olmaz ben gunduz uyuyamam o yuzden sikintim bebe uyuyunca kosarsin yataga :)Günaydınnn tontişlerrr
Lizim yaa bende kesin sen gibi olurum çok uykucuyum bende
Fundammm
Karışık mı da ondan dellenmiştir
Ama spor güzel ben yapana imreniyorum valla helal olsun yani vakit ayırıyo bizler daha k... Kaldıramıyoruz
Off yaa alintiladim o kadar yazdim yazdim hepsi gitti hevesim kactii gulme ikonu bile yapamiyorum goz kirpma seysi cikiyo bu ne bicim duzennnn
benoss ank gelince beklerim evler yakin sen ulasa bakarsin ben az uyurum sosyos hakli
Fundoss sanada bozulmadim degil :-D
zaten resimlere hep siz bakın
zaten resimlere hep siz bakın
Hee ben uyurum ki tamam o zaman sıkıntı yokDuymadim canimm tsk ederim ama o fotolar dugunumden 20 gun oncesi evimi temizlemistim esyalar gelmisti yine cok yyorgundum ustume bi elbise takip cok yakin arkadasimin kinasina gitmistim
Bugun ulasla fotomu ekleyim oyle yorumlari alayim
Kizz gunduz uyuyabiliyosan hic uyku sorunu olmaz ben gunduz uyuyamam o yuzden sikintim bebe uyuyunca kosarsin yataga
issizlikten sikiliyolar kizlara bak hele
He walla ne güzel olurr ben bakarım kız seninkinede bakarım doğur senlizo bebeği şu sıkılanlara gönderde onlar baksınlar sende rahat rahat uyu
yok kızzz bak unuttum en güzel yanı salon kadınlar için açıldııı
Sana taa ne zamandır diorum akıllı tel al diye ama yookkk bekle sen geri kalzaten resimlere hep siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?