Aysemm Allah kolaylik versin canimm yaa neden boyle oluyo kiiKizlarrr bu cocuk benim omrumu yediiine gaz varmis arkadass.denemedigimiz sey kalmadii. Lutfen dua edin banaa. Uyumuyor hic
Hicbir huyu bana cekmemis babasinin butun kotu huylarini almis
Bugun annemide evine biraktik. Yalniz kalacaz
Hemen daldim boylee bos bi an bulunca. 10 dk uyuyo yine gozlerini acio cunku
Turkiye genelinde oyleymis fundamm.Disarda calisanlara Allah kolaylik versinn daha 10 derece artacakmis hava sicakligi burda daİstanbul yarın en sıcak gününü yaşayıcakmışşş yelooo
ayşemmmmmmmmm kıyamam yaâ canım benimm bi an gözümdee canlandırdımmm ayyy kabusresmennn hiç uyumazmı bibebek arkadaşşş
yavrum yaaa demek çok gazı var canı yanıyoo
Bol bol dua edecem sana ayşemm inşallah bu dertle beiter en tez zamanda yaaaaaa
Anamm hemoroid deme banaaaAyy kizlar wc de cikmada zorlaniyordum bugun popomda bi agri vardi bi baktim ki sislik olusmus sanirim hemoroid olmusum hayatimda boyle bi sey olmadi demek ki hamilelikten
Haddimi asarak gelirinizi ve kredi tutarinizi sorabilirmiyim sosyosum. Biz zaten 2 bin kredi 550 de kira oduyoduk ama her ay dugunde takilan altinlardan bozduruyoduk yetismiyodu kredi kartindada taksitler vardi 3 binden az gelmiyodu. Simdi hepsi sifirlandi sadece 2 bin kredi olcak ama altinda kalmadi sikisinca nasi oducez bilmiyorum.lizo bizim evde kredi daha 7 senemiz varbu arada hayırlı uğurlu olsun canım güle güle otur oğluşunla eşinle
sizdemi krediyle aldiniz bittimi borcu masallah gule gule oturun ne guzell soyledikleriniz cok iyi geldi bana fundammm icimi rahatlattiniz coook tsk ederimLizommmm hayırlı uğurlu olsunnn ben çokkkk seviniyorumm böle biri ev alınca yaaaaa
emek veripp
bizde o yollardan geçtik bak rahat ol ayrıcada çok uygun evin fiyatı çok çabuk bitecekk iyiki hemen girdiniz evişine canımm
birinizin maaşı krediye gitse birinizinkiyle geçinirsinizz
3+1 bide oh daha ne olsun
İyiki büyük aldınız bizimkide öle valla en güzeeli haa
Hosgeldin yelommmmSelam canlarimmm
Aysemm hadi insallahh boyle boyle duzene giriyodur insallah bu gece daha fazla uyursunuzz
Sosyalim totonun arasina gece yatarken zeytinyagli pamuk sıkıştırıp yatcann
Bide sabah ve aksam ac karnina bir iki tutam dereotu cigneyip suyla yutucan oglen ve aksam da olur.dereotu cok etkili ama bisure surekli yapman lazim
Orayi hep nemli tutucan kabiz olursan azar hemen.sert yerlere oturmiycan kirmizi et fazla tuketmiycen o da cok azdirir.
Hemoroid ile arkadas olmus biri olaraktan tavsiyelerim bunlar.yeni cikmisken yok etmeye bakk sonra baş edemezsin soyliim
Hosgeldin yelommmmSelam canlarimmm
Aysemm hadi insallahh boyle boyle duzene giriyodur insallah bu gece daha fazla uyursunuzz
Sosyalim totonun arasina gece yatarken zeytinyagli pamuk sıkıştırıp yatcann
Bide sabah ve aksam ac karnina bir iki tutam dereotu cigneyip suyla yutucan oglen ve aksam da olur.dereotu cok etkili ama bisure surekli yapman lazim
Orayi hep nemli tutucan kabiz olursan azar hemen.sert yerlere oturmiycan kirmizi et fazla tuketmiycen o da cok azdirir.
Hemoroid ile arkadas olmus biri olaraktan tavsiyelerim bunlar.yeni cikmisken yok etmeye bakk sonra baş edemezsin soyliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?