uykunu dağıtma kız gece gece kimse yok zatenKizlar uyuyorum bu siralar su wc olayina uyaniyorum uyanmiskende bi geleyim bskayim diyorum
Yelo birak gitsin salonda yatsin yeni yeni evlilik olayina alisiyorsun bende ilk zamanlar uyumuyordum ama simdi umurymda degil sabah nasil olsa barisiyorsun
Lizoo minik niye uyumuyor kiz gaz sikintisi falan mi var ayy sizin bu uykusuz hallerinizi gorunce cok tirsiyorum acaba ben ne yapacagim diye
kız vermeye senin evine gelmiyolar heralde ananın evine gidince gezmiş olmuyormusunGünaydınnnnn canişkolarrrr
ayol kız veriyoz ne gezmesiii
yeloo aynı ben gibisin haa benim eşimde öle yapsın hazmedemem ayrı yattı diyee yazık kızz adamlaraaa
ayşemm başlarda yapıyo öyle bebekler sonradan düzene giriyo merak etme. Sen gece gündüz ayrımını öğretmeye çalış gece kaka yapmadıysa altını değiştirme hiç konuşma ışığı yakma gece lambası takılı dursun. Birde derin uykuya 20 dakikada geçiyorlar memeyi usulca ağzından çıkarıp pışpışla 20 dakika yatağına bırakma iyice dalsın. Yatağa koydugundada ellerini tutup hafifce salla. Deneye deneye yöntem geliştirdim kendimce işe yarıyorOoo gece herkes burdaymiss. Bizde 1 den 5 e kadar ayaktaydik. Memeyi agzindan cikardigim anda aglio. Meme agzinda uyuyacakmis. 5 de artik sizdi. 7 bucukta yine aglamaya basladi. Ondan beride uyaniginizsabah gittik emzik aldik geldik.onuda emmedi beyefendi.
Fundam hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Dugun ne zamn
Benayim iyi eglenceleer. Meric nehri kenarinda foto isterizz:)
Sosimm sikinti mi basio geceleriiserin havalar hayirlisiyla gelseydi bi..
Yelommsiz niye tartistinizz. Bende hic ayri uyuyamam. Gerci benimkide ayri yatamaz hic. Bastan yanima gelmesede biraz zaman ilerleyince gelirr
Lizoo seninkinin uykusu nsl. Duzene girdi mi biraazz
Twinn sen nasilsinn
ayşemm canım benim uykusuzluk çok zor ama daha dünyaya adapte olamadı ki bebiş oda kendince haklı inşallah bir an önce ukusu ve gazı düzene girerOoo gece herkes burdaymiss. Bizde 1 den 5 e kadar ayaktaydik. Memeyi agzindan cikardigim anda aglio. Meme agzinda uyuyacakmis. 5 de artik sizdi. 7 bucukta yine aglamaya basladi. Ondan beride uyaniginizsabah gittik emzik aldik geldik.onuda emmedi beyefendi.
Fundam hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Dugun ne zamn
Benayim iyi eglenceleer. Meric nehri kenarinda foto isterizz:)
Sosimm sikinti mi basio geceleriiserin havalar hayirlisiyla gelseydi bi..
Yelommsiz niye tartistinizz. Bende hic ayri uyuyamam. Gerci benimkide ayri yatamaz hic. Bastan yanima gelmesede biraz zaman ilerleyince gelirr
Lizoo seninkinin uykusu nsl. Duzene girdi mi biraazz
Twinn sen nasilsinn
uykunu dağıtma kız gece gece kimse yok zaten
gaz sıkıntımız varda gece uykumuz artık çok güzel maşallah. Acıkıyor kalkıp emziriyorum gözlerini bile açmıyo ama uzun emiyo koyuyorum uyuyo. Emzirince ne gazı ne reflüsü oluyo ama sütüm azsa mama verirsem sabahlıyoruz çok fena gaz reflü ağlıyo ıkınıyo kıvranıyo, uykuya dalarsa kusarak uyanıyodün akşam 8 de yattı gece 1:30 da kalktı 2 de yattı 4:30 da kalktı 5:15 de yattı 6:15 de kalktı daha da uyumadık
kız vermeye senin evine gelmiyolar heralde ananın evine gidince gezmiş olmuyormusun
dün bizde gezdik ama
kolik bi bebeği olan arkadaşa gittik aman allahımmm hiç durmadan ağlıyo kıpkırmızı oluyo çatlıcak gibi Allahım yardımcıları olsun çoook zor
ayşemm başlarda yapıyo öyle bebekler sonradan düzene giriyo merak etme. Sen gece gündüz ayrımını öğretmeye çalış gece kaka yapmadıysa altını değiştirme hiç konuşma ışığı yakma gece lambası takılı dursun. Birde derin uykuya 20 dakikada geçiyorlar memeyi usulca ağzından çıkarıp pışpışla 20 dakika yatağına bırakma iyice dalsın. Yatağa koydugundada ellerini tutup hafifce salla. Deneye deneye yöntem geliştirdim kendimce işe yarıyor
Bizim uykumuz yukarda sosiyede anlattığım gibi maşallah çok güzel. Gündüzleri uyumayıp yoruyo bazen ama olcak o kadar
Selamm kızlarr
Öncelikle fundoşum ablana hayırlı uğurlı olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirsşn inşAllah..
Bunlar tatlı telaşlar ve en iyisi nikah valla gerisi boşa masraf
Sosimmm hava burda bozdu yağmurlu sizin oraya da gelsin inşAllah..
Ayşemm senin içinde dua ettim canım inşAllah düzene girerde rahat edersin
BiZim tatil işi geçe kalmış pazrtesi yokmul yer taa perşembe günü girişli oldu ayın 28 ne ..
Edirne küçük ama güzel bi şehir sınıra gidemedik yağmur geliyo diye iyikide gitmemişiz hava kötü..
Ama beğendim ben iyi ki girmişiz
Yeloo, twinn, lizooo
Benayimm sagol dualarin icinnn. Sizin icinde degisiklik oldu. Edirneyi bende cok sevdim.
Lizoo masallahh kuzunaam soylediklerini bende denedim cnmm bizim canavara faydasi olmuo. Bugunde insanliktan cikartti beni.
Sosi dedigin gibi hayata adapte olmaya calisio heralde. Yaa artik kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Surekli bi aglama istegi geliokimseyede caktirmamaya calisiorum..
Fundam ablan adina cok sevindim. Masallah.Rabbim nazarlardan korusun. Bir omur mutlu olsunlar insallahh
Sosyalim aynen öyle yaa benimkinde onu yaşadık nişan tıklımtıklımdı herkes bi yorum bi eleştiri böle daha iyi valla mecburen çağırılcaklar var yine ama gelirlerse yapcak bişey yok
Tamam kızz paylayırım zati her anını :)))
Benosummm sağol canımmm
ohh sefan olsun ne iyi gelmistir bu gezi
Hava çok korkunç oldu yaa pencereler vuruyo rüzgardannn
Ben böle havalardaa isi gücü bitirip çiçek abbas vari filmler izlimiyi deli oluyorummm
eşimede dedim açalım çekirdek çıtlayıp keyf yapalımmm
şekerpare olsunmuu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?