Ağlayakta gözden mi olak???

uykunu dağıtma kız gece gece kimse yok zaten
gaz sıkıntımız varda gece uykumuz artık çok güzel maşallah. Acıkıyor kalkıp emziriyorum gözlerini bile açmıyo ama uzun emiyo koyuyorum uyuyo. Emzirince ne gazı ne reflüsü oluyo ama sütüm azsa mama verirsem sabahlıyoruz çok fena gaz reflü ağlıyo ıkınıyo kıvranıyo, uykuya dalarsa kusarak uyanıyo dün akşam 8 de yattı gece 1:30 da kalktı 2 de yattı 4:30 da kalktı 5:15 de yattı 6:15 de kalktı daha da uyumadık
Günaydınnnnn canişkolarrrr
ayol kız veriyoz ne gezmesiii
yeloo aynı ben gibisin haa benim eşimde öle yapsın hazmedemem ayrı yattı diyee yazık kızz adamlaraaa
kız vermeye senin evine gelmiyolar heralde ananın evine gidince gezmiş olmuyormusun
dün bizde gezdik ama
kolik bi bebeği olan arkadaşa gittik aman allahımmm hiç durmadan ağlıyo kıpkırmızı oluyo çatlıcak gibi Allahım yardımcıları olsun çoook zor

ayşemm başlarda yapıyo öyle bebekler sonradan düzene giriyo merak etme. Sen gece gündüz ayrımını öğretmeye çalış gece kaka yapmadıysa altını değiştirme hiç konuşma ışığı yakma gece lambası takılı dursun. Birde derin uykuya 20 dakikada geçiyorlar memeyi usulca ağzından çıkarıp pışpışla 20 dakika yatağına bırakma iyice dalsın. Yatağa koydugundada ellerini tutup hafifce salla. Deneye deneye yöntem geliştirdim kendimce işe yarıyor
Bizim uykumuz yukarda sosiyede anlattığım gibi maşallah çok güzel. Gündüzleri uyumayıp yoruyo bazen ama olcak o kadar

ayşemm canım benim uykusuzluk çok zor ama daha dünyaya adapte olamadı ki bebiş oda kendince haklı inşallah bir an önce ukusu ve gazı düzene girer

maşallah lizo uykunuz güzel ama artık senin minnoş büyüdü yavaş yavaş düzene girecek inşallah dahada rahatlayacak ilerleyen zamanlarda

ayy ne güzel yöntemler bunlar bak çözmüzsün işi hemen bunlar altın değerinde ki öneriler

ben böyle manyak bi sıcak görmedim az önce artık sıcaktan mayışmışım bi kalktım ki yastık üstümde ki penye sırılsıklam su olmuş ayy şu serin havalar ne zaman gelecek bundan sonra kıştan hiç şikayet etmeyeceğim tabii bi süre

Sosyalimmmm o kadarmı sıcakkburası çok garipp yağdı yağacak
Lizo büyüttün ulaşı valla kızz o ne tatlılıkkk kucaktaaa minnnaıkk
ins.. bakmadım koydunmu ama koyda sosyalimde görsün kız malum onun face yok haa twindee

Bu arada çok sağolun inş. Hayırlısıyla ablam gidiyo nikahı ekim veya kasım olcak
nişanda eylül ilk hafta

fundoşum ben böyle sıcaklık görmedim gerçekten zaten yağmur marmaradan giriş yapıyormuş çarşamba gününe buraya gelecekmiş inşallah
evet yaa lizo ins. koysana resminizi biz göremiyoruz
ooo kızı verdiniz demek haa ayy nasıldı isteme falan olaylar bence çok heyecanlı olmuştur, düğünde çok yakında az kalmış 3 ayda hazırlıklarınız tamamlarsınız inşallah

Sağol sosyalimm yaa ablam 78 li malum öle uzun tutulcak bi nişanlılık süresine gerek yok nikah yapcaklarki en güzeli bencede
Damad3n babası 7 ay öönce vefat etmişti bir erkek kardeşi ve annesi var akrabaları aileler filan ankaradaa
kalabalık gelmediler yanii ama ortam çok iyiydi sıcaktı iki tarafta çok memnun kaldı benim babam biraz pasiftir annem çok emekçi bi kadın tüm yük omuzundadır yıllardır
babam sadece çalışır eve para getirir neyseki çalışkan yoksa çekilmez açıkcası çok iyi niyetli ve zararını çok görüyoruz bunun
neyse o sessiz oturdu annesi annemden istei ablamı
muhabbet yeme içme çok keyifli geçti ama yaa bu kadarını beklemiyoduk
önümüzdeki pazarda biz davetliyiz
eşim diyo biz gitmesekmi heryeye damlamayalım olurmu diyorum 3srar ettiler yaa bizede
olur o zaman sevdim zaten diyo eniyteyle kardeşi tam kafa dengi çıktı eşimin
bu arada ablam yakınımda oturcak bunada ayrı sevindimm

Birde ablamın işyerinden arkadaşı bu ..
eski nostalji hastalığı var ablamda en çok anlaştıkları konuda bu damadında eski araba merakı var şimdi onu boyatıp hazırlıyor düğün arabası için çıkarmış garajdan bakıma sokmuş
Çok iyi anlaşıyolar inşallah hep böyle giderrrr

en güzeli fundoşum kalabalık olunca kimseyi memnun edemiyorsun en iyisi az kişiyle olacak bu isteme işleri tabii kalabalık sevenlerde var onlara saygımız sonsuz
şu hayatta hep iyi niyetliler kaybediyor maalesef ama herkes iyi niyetli olsa keşke zaten ben şu cin fikirlilerden kötü niyetlilerden oldum olası nefret etmişimdir
sizde gidin tabii davete icabet etmek gerekir hem eşinle anlaşıyorlarsa da ohh kebap onlar sonuçta bacanak olacaklar
yakında oturmasıda güzel olur mis gibi birbirinize her türlü yardımcı olursunuz
arabanın fotoğrafınıda paylaşırsın artık merak ettim nasıl olacağını

Selamm kızlarr

Öncelikle fundoşum ablana hayırlı uğurlı olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirsşn inşAllah..
Bunlar tatlı telaşlar ve en iyisi nikah valla gerisi boşa masraf

Sosimmm hava burda bozdu yağmurlu sizin oraya da gelsin inşAllah..

Ayşemm senin içinde dua ettim canım inşAllah düzene girerde rahat edersin

BiZim tatil işi geçe kalmış pazrtesi yokmul yer taa perşembe günü girişli oldu ayın 28 ne ..
Edirne küçük ama güzel bi şehir sınıra gidemedik yağmur geliyo diye iyikide gitmemişiz hava kötü..
Ama beğendim ben iyi ki girmişiz

Yeloo, twinn, lizooo

Benayimm sagol dualarin icinnn. Sizin icinde degisiklik oldu. Edirneyi bende cok sevdim.

Lizoo masallahh kuzunaam soylediklerini bende denedim cnmm bizim canavara faydasi olmuo. Bugunde insanliktan cikartti beni.
Sosi dedigin gibi hayata adapte olmaya calisio heralde. Yaa artik kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Surekli bi aglama istegi gelio kimseyede caktirmamaya calisiorum..

Fundam ablan adina cok sevindim. Masallah.Rabbim nazarlardan korusun. Bir omur mutlu olsunlar insallahh

Sosyalim aynen öyle yaa benimkinde onu yaşadık nişan tıklımtıklımdı herkes bi yorum bi eleştiri böle daha iyi valla mecburen çağırılcaklar var yine ama gelirlerse yapcak bişey yok
Tamam kızz paylayırım zati her anını :)))

Benosummm sağol canımmm
ohh sefan olsun ne iyi gelmistir bu gezi
Hava çok korkunç oldu yaa pencereler vuruyo rüzgardannn
Ben böle havalardaa isi gücü bitirip çiçek abbas vari filmler izlimiyi deli oluyorummm
eşimede dedim açalım çekirdek çıtlayıp keyf yapalımmm
şekerpare olsunmuu diyo

Ayşemm senin ağlama isteğin çocuğun huzursuzluğundan geçecek bu günler..

Eğer kayınvalidende rahat ettiyse bi müddet orda kalın olmaz mı canım ?

Sen sakin ol bi senin ki olmadığını düşün normal yani ama tabii seni zorladığı için biz ne desek boş malesef en iyi sen bilirsin

Bende çok severim öle filmleri ama bi emel sayın tarık akan ın oynadığı filmler gibi..
Çok iyi oldu kız sorma ben beğendim eşimde ciğer yedi
Bende tadına baktım güzel yapılmış ama benim damak tadıma uygun değil

Ayşemmm sağol canım yaa senin şansına yaramaz oğlan inş. Geçicidir gazdandır be kuzum canavarmı Deme ölee
yaa ama gerçekten çok zor bişey allah kolaylık versin

Bu arada sosim sorduydu cevap veremedim nar ekşisi canım doğar doğmaz süt vermeden yani parmak ucuyla bebenin ağzına nar ekşisi sürcekmişsin o kadar bi dha vermiycen öle olunca olmuyomuş ben onların yalancısıyım

Ayşemm sende mi bi parmak versen şimdi bebeğine acaba etki eder mi ? Yada zararı olur mu ama orjinal nar ekşisi olacakmış

benayım iyi gezdin kız bu hafta sonu ne güzell , tatil işide geçe kalması iyi olmuş havalar biraz daha serinler çok sıcaklarda tatil yapmakta işkence gibi oluyor

ayşemm lohusa depresyonuna girmişsin kuzu sen ama şöyle düşün bunların hepsi geçecek sayılı gün ne de olsa ömerimiz büyüyecek ve sen bu yaşadıklarının hepsini unutacaksın, ağlamak istiyorsan ağla kimse bunun için seni yargılayamaz en azından rahatlarsın kendini daha iyi hissedersin

neredeyse 2 yıldır evliyiz hala bizim düğün nişan söz için yorumlar bitmedi keşke şöyle yapsaydın falan filan ulan evlendik işte keşkesi mi kaldı

İşte mesele orda canım ya olursa bişi bu durum soru işareti bende şu anda doğursam yaparmıyım diyorum

Anam sallayın daha konuşanı kendilerine bakma etrafa laf etmeyi sever onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…