AysemmHosgeldin yelommmm
Amin cnm insallahh
Az once yazmayi unuttum. Sosi bendede hemoroid var. Biraz zorlayinca hemen firliobende cogu seyi denedimm ama bak yelonun dedigini yap o iyi gelir. Ben birde ilik suya oturuodum o cok rahatlatiodu.
Bi arada vazelin krem surdum. Onunda faydasini gordum.aklinda bulunsun cnm.
Aynennn:) zaten birimizde bisey olunca digerinde olmasa olmazzAnam her pok da var bizdee arkadass Allah beterinden korusun da kim ne rahatsizliktan bahsetse bende de var yani toobe tobe
50 li yaslarimi dusunemiyorum
Sorma sosyalim valla burda ardarda cikariyolar ben buraya geleleden ikinci dogumunu yapan var yani sen dusun iki aylik bebegi varken hamile kalip ikincisini doguran var zor degil mi diyorum ne olcak cocuk dogurmaktan diyolargaz olayı fena ayşem gebeliğin ilk haftalarını düşününce ben bile gaz ağrısından duramıyordum bebiş ne yapsın , bu arada sıcaklıklar çok fena oda uyumamasının sebebi olur ama bunlar geçici bir süreç ayşem inşallah bir süre sonra herşey yoluna girecek bu arada sen nasılsın senin ağrıların dikiş durumların falan nasıl?
yelomm tavsiyelerini hemen not aldım canım uygulamaya çalışacağım daha dün çıktı önlemimi alayım kabızdım sanırım ondan oldu çok sağol sana da geçmiş olsun ne zor şeymiş ayyy bi hamile kalalım dedik olmadık şeyler başımıza geldi eskiden insanlar 10 tane doğuruyormuş hala da var gerçi onlar nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?