Ağlayakta gözden mi olak???

Allah kolaylik versin canim yaa valla burasi bile boguyo insanı kii gece uyutmuyor oralari hicc dusunemiyorumm

Ben de topik topik geziyorum napimm

Günaydınn kızlarrr

Şimdi başkanım eğer ki sen sıpana vereceksen narı bizde veririz sende etki ederse durmak yok yola devam

Yeloo takiptemisin
Anam sizde koyun resim bende takipte olam ama nerdeeee

Bide senin sıpa hakkat korkudan bişi yapamaz siz daha evdemisiniz ne zaman gidiyonuz bana dert oldu

Fundaa ben hiç yıldız kayması görmedim Yaş 40 a gelmiş

Lizo ve ayşe anneler napıyolar

Twin desen otel resmi paylaşıyo anam bari resmin önüne geç kendinide çek

günaydınnnnnnnnnnnnnn aa şu el sallayan selam veren ikonda yokmuş
benoşşş kesinlikle haklısınnn bu bizim kız hiç kendini kocasıyla filan paylaşmıyo yahuuu
kız bende hiç görmemişim ya çok garip oldum şaşkındım nasıl güzel bişeymiş o yıldız kayması yaaa sosimin dediği gibi hemencik tuutum dileğimi
yelizim inş. en kısa zaanda işleri netleşip düzenini kurar hayırlısıyla bende valla hemencik kardeşinin yanına gitsin istiyorum

Bende geçen sosi dediydi yazamadım bu işarete bayıldım çok şirin hobaa dedirtiyo insana

Hani sosii sen bu hafta rahattın he

Ben demirbaş oldum gelen yok

Bak eylülde çok ararsınız beni gelmemm :KK63:

Kız var ya
Valla inşAllah gerçek olur canım..

Napıyon bakalım

aaa ben nedne göremiyorum ki yaaaaa
anam napim bi yoğunluk olduu coştu burası
birden sakinlendi
he kız çok şeker o saftirik gibi geliyo bana
sosyalim gece kuşu oldu kızzz
bata ne kadar kaldı kızzzz büyük gün yaklaştıı şöle coşalım accık yaaa bizim halay ekibi hazır olcakta ikonumuz hala gelmedi duyurulur az kaldıı

Bide pc den giriyon ben el kadar telde görüyom ikonu Örgün örenin yanında

Sosi sorma gece kuşu oldu yelize yoldaş oldu
Ben çok uykucuyum bu halime gıcık oluyorum yaw

Benim bat karanlık biliyosun 40 gün kadar ya takvim ayın 29 nu veriyo tatil günüm ne b.. Yiyceksem tatilde

Çok garip ama içerimde bişiler oluyoda ne oluyo işte onu bilmiyorum ağrım var hele cumartesi günü öldüm felaketti ama sebebi ne bilmiyorım inşAllah bebektendir diycem ama çokta umutlu değilim hayırlısı bakalım

Benimde az biraz işim var ama yapacak adam yok İzne ayrılmadan sıfırlamam lazım

vallahi yaaa dur açıyom hemen
örgü öreni sölemesen görmezdim vallahi
kız hakket ben 2 kez oluyorum sen bi kez olana kadar
ama normal değil ki bu ağrılar değilmi bencede güzel şeyler olcakkk
belkide yumurta çatlaması oldu ondan ağrı oldu değerlendirseydiniz o günü yada öncesini
oo izne kadar sıfırlarsınnn kızzz siz şimdi h.içi gidiyonuz ama cumadan mı çıkacaksın 2 haftamı kullancan nasıl olcak

He ya onu sormuştun unuttum yazmayı eskisi gibide tikletip toplu yazdırmıyo zıkkım artık herkese cevap veremiyorum benim için büyük kayıp

Kız biz pazartesi itibari izinliyiz 2 hafta hep bursadayız zaten ordan gidip gelcez
Değişen olmadı sadece evlilik yıldönümünü orda geçirmek istediydik o değişti bakalım

Perşembe girip salı çıkıcaz akçaya gidiyoruz bu arada bi tatil köyü aile yeriymiş fiyatıda uygun hem inşAllah güzeldirde

Yum günün hiç kestiremedim halaa akıntı var o gün dışarı çıkmadan sabahı değerlendirdik ama yatamadım ki çok 10-15 dk ancak sonra ayağa kalkınca olanı dışarı gitti o gün ağrım çok oldu yürümekten ulaşamadı galiba
Korktum da ters bişi okursa diye ama dönme şansım hiç yoktu ki

Gunaydin canlarrr
17 saat direndi ve simdi uyuyoo:)
Ayy sabahtan gelip gunaydin yazmayi bile ozlemisimmm
Nar eksusini ilk defa duyuyorum kizlar ama ilk basta icirilecekmis biz hurma yalattik daha memeyi emmeden.
Ya benimki keyifcii. Surekli meme agzimda olsun ben sikilinca birakirim dio:)

Benosum tatil yeri ayarlamissin bol bol gezinn tadini cikar valla. Sonra o gunlerini cok arayacaksin:)

Fundosumn sen nasilsinnn isler gucler nasill

Sosimm fenalardaa ama artik boyle olmasi cok dogal. Her gecen gun onun aleyhine islio:)

Yelommm sende esinle arayi duzeltmissinn. Arada adrenalin yukselio iste. Hepimizde olan seyler. Bu arada kardesinden haber var mii

Lizoo oglusunlaa cok tatli cikmissin masallah sizee

Twinnde rixoslarda geziooo:) iyi tatiller canimm

Sedo artik hic gelmioo..keske arada ugrasaa

Ayşemm hoşgeldin şükür uyumuş sıpa yeni nesil çok başka anam zehir gibi doğuyorlar

İnşAllah kesintisiz bayaa uyurda bi nebze rahatlar oda sende..

Hurma ne için canım ? Bende onu bilmiyodum

İnşAllah güzel olur canım geçen yıl gitmedik tatile bari bu yıl tadını çıkarayım..

Dün sosinin paylaştığı nar lünkinde biri yazmış 15-20 dk en fazla emzircekmişsin omdan sonrası bebek hava yutuyomuş oda gaz yaparmış

he yaaa unutuyo insan
ailelerin uzakta olması böle bişey işte bizde neye niyetlensek tüm yollar izmire çıkıyo
inşallah temiz bir oteldir konforludur en önemlisi bunlar bide yemeklerinin güzel olması
ohh yaşasın senden istemeye gerek yok bol bol foto gelir zatiiiii
ya senin öncesindede ağrıların hareketlenmeler vardı ama o şiddetli ağrı bence çatladığından olabilir
aynı gün olmuş işte ne güzelll heralde geri akacak gidicek yeri yok 1 tanesi gitmişse bile yeter
insan sinir oluyo işte hemencik akıyo diye yaw
umut hep var olmalı yaaa ben bile şuan öleyim kızzz
işin garibi hani benimde döngüm 27-28 günm yaa en geç 14. güne kadar akıntı ağrı olup biterdi ve bugün 20. gün 2 gündür yum. akıntısı var bugünde yoğun şaştım kaldım dengem değişti insan korkuyor adetim geçmi gelcek döngümü uzayacak artık diye..

Gunaydin canlarrr
17 saat direndi ve simdi uyuyoo:)
Ayy sabahtan gelip gunaydin yazmayi bile ozlemisimmm
Nar eksusini ilk defa duyuyorum kizlar ama ilk basta icirilecekmis biz hurma yalattik daha memeyi emmeden.
Ya benimki keyifcii. Surekli meme agzimda olsun ben sikilinca birakirim dio:)

Benosum tatil yeri ayarlamissin bol bol gezinn tadini cikar valla. Sonra o gunlerini cok arayacaksin:)

Fundosumn sen nasilsinnn isler gucler nasill

Sosimm fenalardaa ama artik boyle olmasi cok dogal. Her gecen gun onun aleyhine islio:)

Yelommm sende esinle arayi duzeltmissinn. Arada adrenalin yukselio iste. Hepimizde olan seyler. Bu arada kardesinden haber var mii

Lizoo oglusunlaa cok tatli cikmissin masallah sizee

Twinnde rixoslarda geziooo:) iyi tatiller canimm

Sedo artik hic gelmioo..keske arada ugrasaa
Hosbulduk cnmm
Tum temennim o:)
Hurma ne icindi bende unuttumm ama dinen bi anlami vardi. Sorarim annemlere

Kiz 15-20 dk da birakmiyolarkii. Sonra cekiyolar havalarii. O havalarin sonucunda olusan gazlarida analar cekio :))

ayşemmm inşallah mışıl mışıl uyur uzun bir süre sende rahat edersin
ama ozamanda uyandırman gerek
mama için
işler ço ksıkıcı ayşemmm
yakındır çıkmam

Aynen dsdiğin gibi fundamm şimdi norml bünyemde zaten regli dönemim ağrılıydı ama kürtaj sonrası 2 ye katladı hemde 2 gün ağrılı oluyo..

Normalde yum günün az çok biliyodum şimdi onu bilmiyorum akıntı ile olmuyo bu işler halaa sürüyo adete 11 gün kaldı diyo normalde az kaldığı için yum dönemi bitti ben en son takvime göre hareket edip cumartesi ile kapattık hayırlısı umut var ama korkuda var insan hali yani..

Belirti zaten aramıyorum haftaya belli olur ak kara

Senin şansın döngün kısa uzasa da 40 çıkma sanmıyorum korkma benim normalde 30 du ilk bebek istediğinde birden 40 oldu ölede kaldı arkadaş az da değil haa sziler benim üstüme iki kez doğurursunuz ben bkleki yum günü gelecek

Senin zaten hiç beklemediğin ummadığın zamanda gelecek ne Zaman hesap kitap yapmıycan o zaman

aynen kızzz bi kafada bititrsem tamamdır bencede
ayşemm artık rahatlıyo bence yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…