Şartları zorla fında ve bitir
oyna oyna belki çıkar kız
benimde çokta gözüm yok ama bu parada haydan gelip huya gider valla
senin mutafağın büyük mü masa var mı dolapların çok mu
şahsen kendi evim küçük mutafağım çok küçük deil ama dolaplarım çok küçük hiç bişi sığmıyor mutfak eşyam çok yok ama almak istediğimde koyacak yerim yok işte sorun orda
Ben böle pişirme bölümü ortada olan büyük mutfaklar var ya onları çok beğeniyorum ve mutfak tezgahı diğer cepheye dönen tezgahlarıda çok seviyorum L şeklinde bide masa oldumuydu tamamdır ama işte öle büyük bi mutfak nerdeee
benim talih oyunlarında hiiç şansım yok
büyük yaklaşık 15 m2 var
masa 4 lü sandalyeli var
dolapları çok benim çok kullanışlı koca kileri var hatta büyük bi dolabı açıyosun 4 göz var kocaman
ama sevmiyorumm kocaman tezgah istiyorum bende o tarz severim
çimstone tezgah olsunbu benimki laminat tezgah hiiç sevmiyorum mermer olacak tezgah dediğin
ocağın yanında rahat çalışmak için alan olcak
bide dolaplar yeni çıkan akrilik yada hayglass olsun
renginide sevmiyomm eski banane
kız bu dolaplar eski model diye ankastrede almadım ocak set üstüşimdi dolapları ankastre ürünlere göre yapıyolar
fırın ocak davlumbaz bisürü şey almam gerek eee yeni eve geçsem içinde artık
onlarla bir satılıyor
yine bunada şükür
kızzzz ben size sölemişmiydimmm geçen yaz izindeyim annemlerin orda
evim şahaneden aradılar beni tamda otobüsümü bekliyoruz çay bahçesinde eve dönecem2 hafta önce mutfağı çekip yollamıştım
yarın öğlen 1 de bekliyoruz dediler
bende cumadan gidip salı akşamı döncektim eve eşim yeni diye izni yoktu
çok kalmim yazık tek evde diye dedim iznimi bitirmim ptesi salı için izin kullandım
neysee çarş. iş başı yapacam yaaa
dedim konuşurum giderim
aradım şefi böle böle ben kanald ye gidiyom yarın 1 demümkün değil sen geleceksin diye ben saat verdim
saat 2 de çekmeköyde olmak zorundayız yapabileceğim bişey yok
ayyy arıyorum yokk dıt dıt diyip kapanıyo
meğer geri dönüş olmayan telden aramışlar
erteleyim dedim
kısacası gitmedim görüşmeye ne salağım dimiiişefede küsmüştüm 1 hafta konuşmadım
yemin ederim koptum yaaa
hayırböle bi fırsat gelmiş ken nasıl kaçırırsın onu anlamadım tamam iş çok önemli ama gelende evim şahane ve arkadaş bazen tamam çok kötü yapıyorlar ama bazende şahane şeyler çıkarıyorlar
ben olsam galiba 2 ay konuşmazdım
bi daha yolla bakarsın gelirler tekrardan mazerette yaz böle böle oldu diye görüp sonra hiç çağırmasınlar
mağdurumda mağdurum durumu olmuş ya bakarsın belki gene olur sen yine yolla resimleri unutmuşlardır
kız biz zaten alırsak bursadan ev alıcaz ama ben aşağı bişi istemiyorum ki
olmuşken bi kez olsun büyük olsun teraslı olsun vs. istekler içinde olduğumdan evin fiyatı zaten 250 binleri buluyor normal olanları tabiki
onun kredisini düşünemiyorum bile 250 bine 500 bin ödüyorsun ki zaten onu bize hiç bi banka vermez ikimizin geliri o kadar değil
zaten biz ev alana kadar bi 3-5 yıl geçer o zamanada belki fikrim 3-1 e inerse rahatlıkla alırız
amaan hiç sanmam zaten aradıklarında şoka girmiştim ne çabuk nasıl yaa dedim
sizde ozamana kadar atın kenara bi miktar nakitiniz olur elinizde
3+1 en güzeli kızz sen ne istiyon yaaaa
baktım dediklerine benim evdeki çimstonemuşmuhtemelen dolaplarda senin dediğin gibi ama işte sonuçta yeni bina kiracı ama ben sevmedim malzemesini çok adi.. dolapların yüzeyi suyu bile leke olarak bırakıyor ve silince geçmiyor da o kadar çirkin duruyor ki ben tercih etmem
ayrıca davlumbaz kuruluydu o da adi mal.. hani yemek yaparsın yağ lekesi gibi olur ya siliyorsun benek benek leke kalıyor. temizlik malzemesi kullanınca geçiyor bu kezde bez lekesi bırakıyor ve o geçmiyor beni çıldırtıyor mutfağın temizliği bence görüntüden çok malzeme yapısı önemli
dediğine de şurda katıloyurm pişirme alanının etrafı geniş olacak daracık yerde olmuyor hele de benimki lavabo ve ocak arası ufacık nasıl bi proje çiziyorlar anlamam
yok kızz mütahitler genelde kullanmaz o malzemeleri
granittir seninki belki çimstone pahalı çok ayırdedemezsin zaten ikisini kolay gerçi çokta fark yok metrede 150-200 tl oynuyogenelde özel evine yaptıranlar yapar dolaplarda akrilik çok pahalı işte yeni çıktı zaten mdf lam. en popüler
evett en önemlisi malzeme kalite işte o yüzden çimstone tezgah akrilik dolap
benim ankastrem yok beyaz herşeyimeski usül oyüzden o leke olayları olmuyo bende kız kalitelisindede oluyomuş o leke olayı davlumbazda anvay iyi galiba ona
hah benimde öle işte ocakla lavabonun arası kısa
tezgahda ahşap çizik hep solmuş rengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?