Ağlayakta gözden mi olak???

merhaba kızlar,
bugün güya yoğunluğum bitecekti ama arkadaşın otobüsü bugünmüş yarın iş başı yaparsa rahatlayacağım
kızlar yoğunum yine
ayşemm inşallah uyurda rahat edersin
benoş fundoş yelooo

Kızz iki kez yolladın mesaj olarak kalmış cevapla deyince bastım tuşa meğer yollamışım daha önce

Sossimm o zaman yarın bekliyoruz seni

Kızz ben görmediğim mutfağı ama ankastre güzel donanımlı bi mutfağa aSla hayır demem
Çok fark ediyo
Bana da para çıksa neler yaparım

Şans topumu ne devretmiş 8 trilyon oyna bakarsın çıkar

onumu oynasakki bu hafta kızzzz
çok değil şöle 20-30 bin yeter çok gözüm yok
yaaa evet işte bende iyorum dolap 10 bin tutsa bide ankastreleri alacam
dur en iyisi sıfır eve geç daha iyi diyorum

oyna oyna belki çıkar kız

benimde çokta gözüm yok ama bu parada haydan gelip huya gider valla

senin mutafağın büyük mü masa var mı dolapların çok mu
şahsen kendi evim küçük mutafağım çok küçük deil ama dolaplarım çok küçük hiç bişi sığmıyor mutfak eşyam çok yok ama almak istediğimde koyacak yerim yok işte sorun orda

Ben böle pişirme bölümü ortada olan büyük mutfaklar var ya onları çok beğeniyorum ve mutfak tezgahı diğer cepheye dönen tezgahlarıda çok seviyorum L şeklinde bide masa oldumuydu tamamdır ama işte öle büyük bi mutfak nerdeee

benim talih oyunlarında hiiç şansım yok
büyük yaklaşık 15 m2 var
masa 4 lü sandalyeli var
dolapları çok benim çok kullanışlı koca kileri var hatta büyük bi dolabı açıyosun 4 göz var kocaman
ama sevmiyorumm kocaman tezgah istiyorum bende o tarz severim
çimstone tezgah olsun bu benimki laminat tezgah hiiç sevmiyorum mermer olacak tezgah dediğin
ocağın yanında rahat çalışmak için alan olcak
bide dolaplar yeni çıkan akrilik yada hayglass olsun
renginide sevmiyomm eski banane
kız bu dolaplar eski model diye ankastrede almadım ocak set üstü şimdi dolapları ankastre ürünlere göre yapıyolar
fırın ocak davlumbaz bisürü şey almam gerek eee yeni eve geçsem içinde artık
onlarla bir satılıyor
yine bunada şükür

kızzzz ben size sölemişmiydimmm geçen yaz izindeyim annemlerin orda
evim şahaneden aradılar beni tamda otobüsümü bekliyoruz çay bahçesinde eve dönecem 2 hafta önce mutfağı çekip yollamıştım
yarın öğlen 1 de bekliyoruz dediler
bende cumadan gidip salı akşamı döncektim eve eşim yeni diye izni yoktu
çok kalmim yazık tek evde diye dedim iznimi bitirmim ptesi salı için izin kullandım
neysee çarş. iş başı yapacam yaaa
dedim konuşurum giderim
aradım şefi böle böle ben kanald ye gidiyom yarın 1 de mümkün değil sen geleceksin diye ben saat verdim
saat 2 de çekmeköyde olmak zorundayız yapabileceğim bişey yok
ayyy arıyorum yokk dıt dıt diyip kapanıyo
meğer geri dönüş olmayan telden aramışlar
erteleyim dedim
kısacası gitmedim görüşmeye ne salağım dimiii şefede küsmüştüm 1 hafta konuşmadım

kızzz ne diyon türkçe konuş
yok çimstoneymiş yok akrilik yok hayglass yok bilmem ne

seni anlamak için tek tek onların ne olduğunu bakmam lazım googledan

Halimize bin şükür tabiki ama istekler bitmez.. Rabbim gönlüne göre versin sen bol iste problem değil rabbimin sınırlaması yok
bende ev konusunda çok şey istiyorum ha oluyormu olmuyor ama bu olmayacak demek değil

yemin ederim koptum yaaa
hayırböle bi fırsat gelmiş ken nasıl kaçırırsın onu anlamadım tamam iş çok önemli ama gelende evim şahane ve arkadaş bazen tamam çok kötü yapıyorlar ama bazende şahane şeyler çıkarıyorlar

ben olsam galiba 2 ay konuşmazdım

bi daha yolla bakarsın gelirler tekrardan mazerette yaz böle böle oldu diye görüp sonra hiç çağırmasınlar

kızzz parlak cam gibi dolaplarla granit tezgah işteee
yaa sizin tayin işi nerde sabit kalacağınız bi belli olsun gönlüne göre ev bulmak kolay valla
hemde bura dışında heryerde uygun bence
rahatça ödersinizde borcunu
şöle büyük balkonlu ferah bi salon evin en öenmli yeri bence mutfak banyo ve y.odasıda tabi

dimiii ama işte seçim yapmam gerek düşünsene ozaman çok yoğunduk vede gelmiyorum ben oraya gidicem demek işten atılmak demek değilmi
kızzz ne kadar kötü olabilirkii ankastreler bedavaya gelse eskiyi söküp seramik yapsalar yeni yeter beee
face sayfası vardı oraya yazmıştım nolur dönüş yapın madurum filan kimse tınlamadı

mağdurumda mağdurum durumu olmuş ya bakarsın belki gene olur sen yine yolla resimleri unutmuşlardır

kız biz zaten alırsak bursadan ev alıcaz ama ben aşağı bişi istemiyorum ki
olmuşken bi kez olsun büyük olsun teraslı olsun vs. istekler içinde olduğumdan evin fiyatı zaten 250 binleri buluyor normal olanları tabiki
onun kredisini düşünemiyorum bile 250 bine 500 bin ödüyorsun ki zaten onu bize hiç bi banka vermez ikimizin geliri o kadar değil

zaten biz ev alana kadar bi 3-5 yıl geçer o zamanada belki fikrim 3-1 e inerse rahatlıkla alırız

amaan hiç sanmam zaten aradıklarında şoka girmiştim ne çabuk nasıl yaa dedim
sizde ozamana kadar atın kenara bi miktar nakitiniz olur elinizde
3+1 en güzeli kızz sen ne istiyon yaaaa

baktım dediklerine benim evdeki çimstonemuş muhtemelen dolaplarda senin dediğin gibi ama işte sonuçta yeni bina kiracı ama ben sevmedim malzemesini çok adi.. dolapların yüzeyi suyu bile leke olarak bırakıyor ve silince geçmiyor da o kadar çirkin duruyor ki ben tercih etmem

ayrıca davlumbaz kuruluydu o da adi mal.. hani yemek yaparsın yağ lekesi gibi olur ya siliyorsun benek benek leke kalıyor. temizlik malzemesi kullanınca geçiyor bu kezde bez lekesi bırakıyor ve o geçmiyor beni çıldırtıyor mutfağın temizliği bence görüntüden çok malzeme yapısı önemli

dediğine de şurda katıloyurm pişirme alanının etrafı geniş olacak daracık yerde olmuyor hele de benimki lavabo ve ocak arası ufacık nasıl bi proje çiziyorlar anlamam

amaan hiç sanmam zaten aradıklarında şoka girmiştim ne çabuk nasıl yaa dedim
sizde ozamana kadar atın kenara bi miktar nakitiniz olur elinizde
3+1 en güzeli kızz sen ne istiyon yaaaa

Rabbimin dua kapasında sınırlama yok ya ondan bol bol istiyorum
şaka bi tarafa gönlümden geçeni söyledim gerçekten kocaman bi ev istiyorum ama biliyorum ki bütçemiz ona yetmeyeceği için 3-1 ama büyük salonu mutfağı falan bi ev alırız gibi geliyor tabiki nasip herşey

işte kuzum kredi yeni bitti ya artık kenara atma vaktine geçicez nasip olursa.. zaten bizim burdan gitmemiz hemen değil, hemen olsa bile hemen ev zaten alamayız inşAllah az biraz birikmişlede alırız..

ev alan birini duyunca çok seviyorum bu devirde o kadar zor ki Allah isteyen herkese nasip etsin

yok kızz mütahitler genelde kullanmaz o malzemeleri
granittir seninki belki çimstone pahalı çok ayırdedemezsin zaten ikisini kolay gerçi çokta fark yok metrede 150-200 tl oynuyo genelde özel evine yaptıranlar yapar dolaplarda akrilik çok pahalı işte yeni çıktı zaten mdf lam. en popüler
evett en önemlisi malzeme kalite işte o yüzden çimstone tezgah akrilik dolap
benim ankastrem yok beyaz herşeyim eski usül oyüzden o leke olayları olmuyo bende kız kalitelisindede oluyomuş o leke olayı davlumbazda anvay iyi galiba ona
hah benimde öle işte ocakla lavabonun arası kısa
tezgahda ahşap çizik hep solmuş rengi

hee kesin dediğin gibidir çimstone görünümlü granittir kesin
tamam olurda halaa arkadaşlığımız devam ediyor olursa evi değiştirirken sana danışırım ne alayım diye

benim öle ev dekorunda beğendiğim modeller olunca fotosunu çekip atıyorum bilgisayara dursun lazım olur diye

amiiin canımmm
borçlar bitince çok güzel oluyor kız birden elinde para kalıyo şaşkın oluyosun hemen bankaya vadeye atın oda insanı mutlu ediyo
içine sinen evi alacaksın bence rahat ol
kız ben bide merak ediyorum biri ev alınca nasıl filan
şimdi lizonun evi mesela keşkem ataydı fotolarını yaaa
biz izmirde selçuğa gittik dediydim yaa eşimin akrabasına bayıldım evine hayran kaldım resmne öyle güzel yapmışki adam
ee tabi toprak bol her taraf açık
burda yaa 60 m2 daire yapıyolar heryer tıklım tıklım
gerçi ben haddimi aşmim 3 cephem açık 120 m2 e yteter

inşallah kızzz niye devam etmesin ayy üzülüyorum ben böle konuşunca koparmıyız acaba ilerleyen zamanlarda
şuan ablam öyle nelere bakıyo bi görsen
bide ev tutacaklar yaaa beykentte yeni ev çok sıfır olsun istiyo haliyle
zevklidirde onun evi ile ilgilenmek keyifli olcak
sendede oluyomu ne akılla almışım bunu dediğin keşke farklı alsaydım şundan alsaydım dediğin ben şimdi koltukalrım kırılsın diye dua ediytorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…