Ağlayakta gözden mi olak???

Tabii nar suyu daha organik faydası olacağını bilsek yaparız

İşte süt alan bebek için şimdi iyi olur mu ki ?

kızz yiyeydin cips gibii ben yanındaki cacık ve çıtlayan biberede deli oluyorum onunnnn off

yeşilçamın herbiri ayrı güzeldir kızz
zeki mürenle türkan şorayın varyaa hani uçakta diyoki durdurun iniciiimmm ne kadar doğall dimii

1 saat önce yazdığım şeyi şimdi yolllamşışım
ne o kızzz bebeğe verilen

Nar ekşisini sen demiştin demi benoşşş
sosyalim millet alem yaaa hala konuşuyolar dimii malesef çok gereksiz muhabbetler
gök gürlüyooo

benoşş siz şimdi perş. Giip ne zaman dönceksinizkii 1 haftamı izniniz
benim aark. Bozcaadada su buz gibiymiy
karar verdinizmi nere gidionuzz

bende diyorum ki bu fundoş ne yazıyor arada mesaj mı kaçırdım
1-2 tane narın suyu yeni doğan bebeğe verin diyorlar gazı olmuyormuş bizde ayşe denesin mi diye tartışıyorduk

Ne olacakki bi iki damladan bencede denesin ama yutupta bi masaj var onu yapsa hemen uyuyomuş pıt pıt atıyo zaten masajı yaparkende :)))
Geçen dedim görmedi galiba denedi yada ise yaramadı of çok zor yaaa

Deli kızzz
bence seninki pek bi uykucu tembel olcekk dönüp yüzünü göstermiyooo paşaa
kızlar dün gece eşim kuzenleri filan oturuyoruz balkondaaannemlerden dönüüp o tarafa aktıkta
birden yıldız kaydıı ilk kez gördümm çook güzeldi hemen dilek tuttummm

Kizlarrrrr
Anca okudumm
Birincisiii nar ekşisi yada narın bebege bi zarari olcagini sanmam yeni dogdugu zaman da verilse.Ne bileyim dogal şeyler sonucta ne yapacak kii

Bizde de hurmanın icini ezip agzina surerler yeni dogan bebegin neden bilmiyom ama

Sosyall senin cocuk mum gibi olur kizz gıkı cikmaz ne de olsa başganın oglu

Benimki de kesin korkusundan kakasini bile yapmaz Benimki oyle diyoo

Aysemm kiyamam sana yaa Allah kolaylik versin canim benim cok zor valla insallah gececek bu gunler
Lizime de masallah duzene girmis uykulari hic bozulmasin insallahh

Fundosumm ablana cok sevindim hayirli ugurlu olsun canimmm

Benoss seni takipteyimm Goruyoz orda burda resimlerini

Biz de bugun gezdik biraz.Aksamuzeri de piknige gittik esimin bi arkadasinin ailesiyle.yakartop falan oynadik baya stres attim valla bosalttim enerjimi

Benimki de saat 5-6 gibi geldi tıpış tıpış yataga ama sabah uyandigimda unutmuşum geceyi
Teeee nezaman aklima geldi ben sana küsmeyi unuttum diyom ohoo gecti artik triplere girme boşuna dedi

Yeloo kiz koptum basgan oglu mu delii yaaa
Kiz benimki yine arada aglar seninki arada ihh der gozunun icine bakar dedigin gibi korkar
Ne guzel yapmissin piknik falan arada insan ihtiyac duyuyor boyle seylere barismanizada sevindim yeloo

Yeloo kiz koptum basgan oglu mu delii yaaa
Kiz benimki yine arada aglar seninki arada ihh der gozunun icine bakar dedigin gibi korkar
Ne guzel yapmissin piknik falan arada insan ihtiyac duyuyor boyle seylere barismanizada sevindim yeloo
Ben hic sevinmedim butun sinirim icimde kaldi
Halbu ki gece neler demistim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…