amiiin canımmm
borçlar bitince çok güzel oluyor kız birden elinde para kalıyo şaşkın oluyosun hemen bankaya vadeye atın oda insanı mutlu ediyo
içine sinen evi alacaksın bence rahat ol
kız ben bide merak ediyorum biri ev alınca nasıl filan
şimdi lizonun evi meselakeşkem ataydı fotolarını yaaa
biz izmirde selçuğa gittik dediydim yaa eşimin akrabasına bayıldım evine hayran kaldım resmne öyle güzel yapmışki adam
ee tabi toprak bol her taraf açık
burda yaa 60 m2 daire yapıyolar heryer tıklım tıklım
gerçi ben haddimi aşmim 3 cephem açık 120 m2 e yteter
inşallah kızzz niye devam etmesin ayy üzülüyorum ben böle konuşunca koparmıyız acaba ilerleyen zamanlarda
şuan ablam öyle nelere bakıyo bi görsen
bide ev tutacaklar yaaa beykentte yeni ev çok sıfır olsun istiyo haliyle
zevklidirde onun evi ile ilgilenmek keyifli olcak
sendede oluyomu ne akılla almışım bunu dediğin keşke farklı alsaydım şundan alsaydım dediğin ben şimdi koltukalrım kırılsın diye dua ediytorum
aynen yaa evin şekli şemalı benlikse hemen geçiriyorum içimden ben olsam şöle döşerim die
o konuda sıkıntı yok kesin görürüz
ev ferah büyük ilk gelen zaten bayılıyo kimide diyo bu salon sırf bizim ev kadarzaten ablamın nişanını bizim evde yapabiliriz
kız heryerde demir var pencerelerde ama bikez eşim h.alanına gitti gece 3 de ben uyuyamıyorum ağaçlar sallanıyo biri geçiyo gibi geliyominik yürüyen örümceklerden çok oluyor arka odada bahçeye bakan tarafta
azda rutubet oluyo kışın sineklik olmak zorunda kedi neyin girmesin diye
bu adamlarda olsa yüzümüze bakan olmayacakmış ya
bence eşin para verme işini rahatlıkla yapıyorsa hiç bi sorun olacağını düşünmüyorum canım
bak seni düşünüyor bile hemen kartta çıkartmış artık o da galiba daha rahat olmanızı istiyor..ama ben şuna inanıyorum ki ev hanımı olunca evlilik daha bi güzel oluyor.. çünkü yorulmuyoruz herşeyi yapıyoruz, saldım çayıra olmuyor herşey daha iyi oluyor şahsen ben öle düşünüyorum..
kart aidatı olan kartı kullanıma kapatabilirler ama bize bi banka toplam borcu kapatın öle demişti siz yine bi şansınızı deneyin kapattırmak isteyin bakalım ne diycekler.. zaten kapatınca sonra geri açmak için bi dil döküyorlar sakın kanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?