Ağlayakta gözden mi olak???

aa bak bende de o var merak etme huyu çünkü ev konusuna bi ilgi olduğundan,
ben içindeki eşyalardan çok evin şekline dikkat ediyorum, büyük mü küçük mü tavanı nasıl falan

İnşAllah hepimizin içine sinen olur canım benim.. bakalım nasip olursa benimkini siz nasılsa görürsünüz atarım ben resim rahat olun hehehehehe

senin evin anlatımlarına göre güzel sadece giriş kat olması belki zor oluyordur o kadar şahsım adına ben korkarım giriş kattan sen iyi korkmuyon ha hırsızından geçtim yani börtü böcek girmiyor mu kız

kız şu anda param olsa evin bütün eşyalarını değiştiririm
eşya alırken zaten bende akıl yokmuş
gitmişim mal gibi şeyler almışım
benim mutfak eşyalarım çok eski hep ablamdan kalan şeyler annem verdiydi bende o zaman fena değil diye beğendiydim aldım getirdim sonra bi baktım alakasız şeyler bardaklar falan eski hep bende onların gözüne bakıyorum kırılsın diye anam evleneli 2 sene oldu bi tane bardak kırılmaz mı yav yok hepsi ben burdayım demeye devam ediyor

en büyük pişmanlığım zaten yatakodası oldu, hiç beğenmedim ve inanır mısın daha lambası yok almadım yani değiştircem ben bu odayı diye fon yaptırmadım istemedim ama son yatak odası şeklini değiştirince az biraz güzel oldu da artık diyorum gidip lamba ile fon alayım

canım benim emin ol o koltuklar kırılmaz benim en doğru tercihim koltuklarım olmuş zaten onu da nasıl becerdiysem halaa hayret ediyorum nasıl kötü bişi almamışım

aynen yaa evin şekli şemalı benlikse hemen geçiriyorum içimden ben olsam şöle döşerim die
o konuda sıkıntı yok kesin görürüz
ev ferah büyük ilk gelen zaten bayılıyo kimide diyo bu salon sırf bizim ev kadar zaten ablamın nişanını bizim evde yapabiliriz
kız heryerde demir var pencerelerde ama bikez eşim h.alanına gitti gece 3 de ben uyuyamıyorum ağaçlar sallanıyo biri geçiyo gibi geliyo minik yürüyen örümceklerden çok oluyor arka odada bahçeye bakan tarafta
azda rutubet oluyo kışın sineklik olmak zorunda kedi neyin girmesin diye

ayrıca emin ol ablanın evi senin benim eve on basar olur çünkü devir artık başkalaşıyor, benim danışacağım kimsem yoktu, herşeyi tek başıma yaptım, şimdi sende biliyorsun ee o da zevkliymiş kesin güzel olur. ama çok eğlenceli şeydir ev eşyası almak

al işte benim kafada biri daha
biz olsak böle döşeriz diyoruz ama kelin merhemi olsa zaten kendi başına sürermiş

oo şanslı gruptasın o zaman büyülükten yana.. bak twinin de salonu büyüktü severim büyük salonları mutfakları yatak odalarını

ay ben ne olursa olsun eşimsiz uyuyamazdım orda ayrıca da arka odayı karantinaya alırdım galiba ben korkuyorum kız ama mecbur kalıncada paşa paşa yaşanıyordur yani abartıyor olabilirim

kızz ben kocamın yanına kahve içmeye gidiyorum bi 5-10 dk ya kalmaz geri gelirim ayrılma bi yere
sohbeti bölmek istemezdim ama kırk yılın başı bi kahve yaptı benim kocam bana kaçıramam bu fırsatı

benimde anacım 2 tane çamaşır makinası almış zamanında kızları erken kocaya gider diye ikiside durdu ben gittim ama makine epey eski model e beyazda
şimdide herkes derki eski makina gibi yıkamıyo yeniler ölede gerçekten çok temiz yıkıyo çok sesi çıkıyo ama olsun
biri bana biri yazlığa nasip oldu
nişanlıyken bitek bnayoyu kırdırdım yenilettim evde en sevdiğim yer zaten zevkime göre oldu diye
bide eşim ingiltereye gitti yaa bahsetmiştim bana vize çıksaydı oraya yerleşcektik ama beni almadı ingiltere eşimin eski eşyaları ile bizim aldıklarımız karma oldu
bendede onun eskileri var hiç yeni gelin evi gibi değil zati
yeni gelinde 4 senelik oldu

kettıl ile dimiii
geçen k.çekmecede adliyede görmüştüm kadınlar yapıyodu
hadi git afiyet olsunnnn

heya kahve makinası aldılar küçük var ya uyduruktan onla yapıyorlar..benim koca çok sever kahveyi ama ben hiç sevmem.. geçen eyüpü gezmeye gittiğimizde hurma kahvesi vardır denemek için ondan aldıydık yaparken bana da yap dediydim tadına bakmak için ama berbatmış yani ben beğenmedim gerçi çok acı yapmış ondanda olabilir iki yudum aldım geldim
kahve kalınca üstünü tamamlayımda yan tarafta çalışan kıza götürüyüm diyo ziyan olmasınmış

kız aslında bir nevi böle eşyaların eski olmasıda güzel oluyor çünkü neden mi evi değiştirmek istediğinde zevkine göre değiştirirsin. neyin kullanışlı neyin kullanışsız olduğunu çok iyi biliyor oluyorsun.. şahsım adına benim için büyük bi tecrübe oldu çok pişmanım aldıklarım için ama şöle bi avantajım var çok para vermedim rahatlıkla değiştirebilirim, ee bide taşınma durumunda çizildi kırıldı derdi olacak ki ben değiştirene kadar zaten baya bi evli olmuş olucam farz olur yani

bende dün benimkine pişirdiydim çay delisi adam alıştı gıkını çıkarmıyo acıda demiyo
bi umut işte verdim kahveyi attım yatağa
bide bende şu var ev eşya dolu giyim miyim her sene sezon kapatırken atıyom o kadar hala çıkıyo
dün portmantoyu boşalttım bidaha ayakkabı aldığını görmim bak funda diyo şuraya bak ya koymaya yer kalmamış diyo
hiçbirinide giymiyo
elinde tablt ben çalışim kendi otursun diyo
çok düzensiz oldun sen çok diye söyleniyo bide
sen işten çık hele bi düzene koyma görüşücez hee tamam dedim
yaaa bu arada ben şimdiden şeye takıldım hep çalışıp kendi paramı kazanmaya alışmışım ya koca eline bakmakta zorlanırmıyım acaba
benimki kart bile çıkarttı bana gerçi benimde şu aidatı gelen kartı hemen iptal etmemi istedi ama borcu ödemeden kaparlarmıki

bu adamlarda olsa yüzümüze bakan olmayacakmış ya

bence eşin para verme işini rahatlıkla yapıyorsa hiç bi sorun olacağını düşünmüyorum canım
bak seni düşünüyor bile hemen kartta çıkartmış artık o da galiba daha rahat olmanızı istiyor..ama ben şuna inanıyorum ki ev hanımı olunca evlilik daha bi güzel oluyor.. çünkü yorulmuyoruz herşeyi yapıyoruz, saldım çayıra olmuyor herşey daha iyi oluyor şahsen ben öle düşünüyorum..

kart aidatı olan kartı kullanıma kapatabilirler ama bize bi banka toplam borcu kapatın öle demişti siz yine bi şansınızı deneyin kapattırmak isteyin bakalım ne diycekler.. zaten kapatınca sonra geri açmak için bi dil döküyorlar sakın kanma

Anammm ne yazmissiniz beee çenesi dusuklerrrr oku oku bi saattirrr

Kizz demekk siz benim mutfakta at koşturcaniz Okadar buyuk ki

Ev genel olarak cok buyuk zatenn banyom cok buyuk salonum da
Ben de boyle geniş ev seviyorum ama temizlemesi iskence
Ama ben yine de pek barışık degilim allahtan yeni daireydi ilk kullanan ben oldum oyizden icim rahatti yalniz mutfak dolaplari berbat.benosun dedigi gibi su bile leke birakiyo cok zor cikiyo
Kendi evimde dolaplarim kesinlikle beyaz olacak cunku o parlayan parmak lekeleri beni ruh hastasi etti
Bide beyaz esyam cok kaliteli yani beyaz degil de ankastre olanlardan onlar da yetmis defa silip parlatici ile silmedenn bi poka yaramiyo beyaz almadigima cok pismanim Size de soyliim siyah ocak kabus gibi biseyy hele aksam ışık altinda insan utaniyor o lekeleri gorunce

Biz de taşınsak bu ev nasil biter dusunemiyorum sadece mutfak bi kamyon eşya eder oyle doldurmuşum ki evlenirkenn simdi cok pismanim keske hic bukadar esya almasaydim salondan haric bi odam daha var mesela onu keske hic almasaydim falann.taşırken hepsi hurda olacak bence

Benim evle ilgili en buyuk korkum da baskasinin kullandigi eve tasinmak
Yani nekaar temizlesem de asla icim rahat olmaz gibime geliyo belki paraya kiyip banyosunu falan degistirsem onu da eşim hic mantikli karşilamaz..
Benim de en buyuk sorunum bu iste kafamda hep bu var

Gitme işi bugun de kesinleşmedi yarina da ses cikmazsa ki bi işten dolayi bekliyorum ben alir biletimi giderim valla bunlarin gotunun keyfini bekleyemem
Daha fazla

Kizlar yaa ben gece yatmiyorum ya hep burda bir derdim var kismini okuyorum sonra da uykum kaciyo halime şukrediyom valla neler var yarabbim Allah kimseye vermesinn

Yeloo kız bu havan kime kız
evin büyük diye hava mı atıyon kız bana nispet mi yapıyon kız

canım ne dersen de seni ben kınıyorum çünkü resmen ev büyük diye hakaret etmişsin ne demek büyük evi sevmiyorum
bende söylediklerine katılıyorum mutfak konusundaki ve eşyanın beyaz olması konusundaki bende beyaz almadığıma pişmanım benimde kahverengi ve siliyorum bez lekesi kalıyor hayır nasıl bi üretim çok mu aramışlar onu silince leke bırakmayı

kız başkasının evine taşınınca sanki ne oluyor doldurma kendini öle iyice bi temizledinmi tamamdır yani olmadı zaten sıfır eve çık kurtul neresi olursa olsun.. biraz paraya kıyarsınız olmadı yani..

kız kardeşinin durumu nasıl ? bi an önce belli olsada gitsen artık böle belirsizlik insanı öldürüyor

bir derdim var kısımını bi günde ben okuyum ya çok anlatıyorsunuz bakim bi bende neler varmış ama tahmin edebiliyorum.

kııızzz bende giriyom ileti yok diye çıkıyorummmm yazmamışsınızdır die
bazen bende diyorum haaa eşimle karşılaşmasam daha dururdum herhal diye çünkü çok kaprisliyim ilişki konusunda
bende öyle düşünüyorum kızzz anlamıyor şuan beni bazen
yorgunum diyorum ne yaptınki diyo
yetişemiyorum diyorum abartıyosun diyo
he kız kullanıma kapancakta borçları yine taksitle öderim o değil ets turu taksit yaptırmıştım onu birden hepsini ödeyemem
bide 11 tl puanım varmış baktım şimdi arayacaktım vazgeçtim oda yanmasın marketten bişeyler alam bari

yelommmm
bende o yüzden hemen banyoyu değiştirttim yaaa
gerçi eşimden çıktı ilkte fikir çünkü malumunuz bekar eviydi hatunlar çok girmiştir benden önce eminim buna
bi dünya moloz çıktı ama tüm seramikleri yeniledik dolap molap masraflı işler
kız benim beyaz eşyalar herbi beyaz ama ankastre alsamda beyaz yaparım yeni çıkanlardançok hoşşş
bende beyaz seviyom m.dolabı
bende bi ara çok okuyodum o topikleri harbiden şükürler olsunnnnn

bencede yelom netleşsin hemencik inş. sonrada kafan rahat gidiverirsin

bende zor biriyim.. inatçılıkta var dediiğim dedilikte, üşgenç, evi 1 ay temizlemesem niye temizlemedim demem rahat biriyim bu konuda sanırım benide eşimden başka kimse almazdı bu yüzden

anammm herkes beyaz diyor ama benimkiler gri mutfak beyaz eşyalarım ben menunum onlardan bi çamaşır makina beyaz o da banyoda diye

kapatınca yavaş yavaş ödersin fundam ama sorun kapatırlar mı işte onu bilemiyorum..
Para puan mı var ay sen anlatınca kendimi görüyorum.. bizde kartları kapattık benimde kartta 20 TL var arayıp kapatın diycem ama inatla eşime illa o para harcancak diyorum o da bana kızıyor cimri diyor ama ne alaka cimrilikle niye bırakayım markete gittim tam 19 TL lik alışveriş yaptım 1 lirada onların olsun dedim gülüyor sende harca canım bırakma bankaya şimdiye kadar aldıklarına saysınlar

Kizzzzz kardesim aradi daaaa
Kac gundur agrilari vardi hep korkuyodu bugun diyoki sabahtan beri bi enerji var evi supurdum utu yaptim yemek yapiyom hic agrim yok dedi
Aklima sosyalin soyledigi şey ve aysemde de tecrube ettigimiz şey geldi
Bu gece bu kiz dogurabilirr

neeeee

bi an önce alsan bileti ilk uçakla gitsen olmaz mı canım. valla ayşeye de öle olmuştu gecesi doğurdu
bu gidişle sizinkide böle olacak ve benim dediğime gelip yetişemiycen

yelooo süpürgemiiiiiiiiiii enerjimiiii
ayşeeeee
kız çabuk git yawww bu hafta kesin doğar bu bebiş bak demedi demee görümcemde öleydiiii
durmuyodu hiç yerinde

kızzz ben bazen acıyorum yani acımak demimdee üzülüyorum ne hakkım var bu adama bu eziyeti yapmaya çekmeye mecburmu ya deseki çek git koysa kapının önüne beniii çekilir gibi değilim çğünkü bazen
sonra tartıştığıma veya yaptığıma değil onu üzdüğüme üzülür ğlarım
bende öleyim valla kuruş bırakmam derim eşimde derki başka şeye cesur değilsin
1 li,rada onlaramı kalsın başım gözüm sadakası olsun ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…