Ağlayakta gözden mi olak???

Haahh ben de aynen boyle oldumm
Fundamm ben dee cok cekilmez bi kariyim.Bazen tepem atar evi dar ederim benimkine aglarim kirar dokerim cok agir konusurum cok kirici olurum sonra okadar uzuluyorum ki ne hakkim var boyle davranmaya adam benim gozumun icine bakiyo cok kötüyüm diye dusunuyorum
Suan burda anlatamiyorum da bu iş hallolmadan gitmem esimi cok magdur eder yani kardesimin dogumunda orda bulunayim diye bunu halletmeden gidersem bi işten vazgecmis olurum esim git diyo simdi biletini alalim diyo hatta sabah dedi 15.40 ucagiyla git diye ben uzuluyorum diye ama yok dedim bakalim belki işimiz bugun hallolur.Banka işi ve aciliyeti var okadar diyim

Ben yorgun agresif ve uykusuzum yelobama arkadas geldi izinden o yuzden rahatim artik islerimi evden yurutecegim
Hayirlisi olsun kardesinin adinada hemen panik olma bakarsin dogumu biraz daha gecikir

yelommmm çekilmeziz valla bu huyumuzdan vazgeçsek iyi olur ne kadar çekecek bu adamlar bizii
doğru canım ha dedinmi gidemezsinki, önemli işler sizin
inşallah teyzoşunu bekler miniğinizzzzz sen kendini strese sokma ne yapabilirsinki

sosyalimmmm popiş ne durumdaaaa
kız ne geldi aklıma banada bikez öle oldu korktum bittim ben dedim napacam dedim
2 gün sonra geçti seninki belki basur değildir
ne durumda yavriiii

Fundosum iyi biraz daha sadece ust tarafinda bi sislik kaldi meme mi ne diyorlar oda gecerse insallah atlatmis olacagim benimkisi kabizliktan oldu sanirim gecer insallah canim ya bu arada ne agrisi var ne kasintisi

Aynen bende bazen öle oluyorum çok üzüyrum sonra bende üzülüyorum zaten eşim benim ağlamama dayanamaz
Ben bide çok çabuk ağladığımdan bazen iyi oluyo

Mesajına hemen cevap veremedim eşim yanımdaydı okurdu gerek yok

Yelizzz bu kadar önemliyse yapacak bişi yok kuzum inşAllah bebiş teyzesini bekler de teyzeside çok mutlu olur

Sosimm artık evdemi çalışacaksın sen ne güzel böle iş kız

Sagolun canlarr insallahh insallahhh
Ama gelirse de naapalim saglikli iyi olsunlar daa ben her sekilde gorurum

Sosyalimm evde calisacak olmana sevindim

Benosum buarada seninki aglamana dayanamiyorsa iyi
Benimki de biaralar oyleydi sevgiliyken nişanliyken falan
Ama şimdiii ha ben aglamişimm ha musluk acik kalmiş.Benim aglamamı sadece bian ince kapatilmasi gereken musluk olarak goruyo bence

Evet kzlar evde calisacagim veri girisi yapacagim arada bi gidecegim ise
Bu arada youtube de sahani izlediniz mi kalbimin tek sahini diye bi sarki vardi ya onu degistirmis bi dinlesenize

Aa sosyalimmm eevdemi çalışcan don atlet ohhhhh
Süperbi haberbuuu sence seninki basur değilll geçicii benimde öleydii çok acı yiyomm diye simdi korkuyokm yemiyomm
İzledimbende onuu
Sulugöz benosss yazık kız adamaaa ama yelonun dediği gibi belli bi zaman ssonra sıkabilirr
Benimkide çok umursamaz oldu o konudaaa önceden gözyaslarımı siler deli olurdu

Kiz ne zaman evde calismaya baslasam muhakkak cok isim oluyor insallah bu sefer boyle olmaz
Hee kiz o reklam bendede cikiyor

Hadi yaa siz erken başlamışsınız bizde bi tık geride gittiğimizi düşünürsek sene sonunda aynı durumda oluruz galiba

Evet kzlar evde calisacagim veri girisi yapacagim arada bi gidecegim ise
Bu arada youtube de sahani izlediniz mi kalbimin tek sahini diye bi sarki vardi ya onu degistirmis bi dinlesenize

Ayy ben izledim bayıldım yaa adam gene yapmış yapacağını

Demkki tecrübeyle sabitlendi bu durum sonum hayırlı değil saolun be kızlar bi kozum vardı oda sayenizde yok oldu

Ayy ben de izledimm komikmişŞ
Amaa Şahanı hiicc sevmiyorumm ivedikten de ayriyetten tiksiniyorum
Yani onun mizah anlayışı bana cok ters icinde zeka belirtisi olmayan tarzda sadece fiziksel şeyler ustune yapilan mizahtan hic hoslanmiyorum
Bi cem yilmaz meselamm.adam oturdugu yerde 3 saatte sadece konuşarak insani mahvediyo

Kığızzzzz kesin fundos da okumusturrr hatunun birinin bebegi gozler mavi sarisin falan diyee bu cocuk bize benzemiyo bizim degil diyee laf cikarmis adamin ailesii
Kadinin gorumcesi yanii o cikarmiss bide ruyamda gordum seni aldatiyodu abi demiss adam da dna testi yapcaz demiss pahali diye vazgecmislerr bu kari da hala dert anlatiyo kk da
Kizz kac gecedir hep goruyom o başligi da bisey yazmamak icin zor tutuyorum kendimi haa

Şahan için söylediklerin çok doğru bi cem yılmaz olamaz zaten

Anammm ekşının dibi o zaman orası.. Sonra ne oldu acaba.. Kadın saf galiba

Kıız yok eskiden okuyodumm sedo beni basıyodu hattaaa
artık o taraklarda bezim yokk
bende şahana kıl oluyorum yaaaa

yaaabenim bugün 20. Günüm yum. Akı akıntım var 14. Güne kadar geçerdi önceden adet döngümmü değişti nee
bu arada süleymaniye doğum evirde tüp bebeğe başlıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…