Ağlayakta gözden mi olak???

İyide ne zaman başlıyo doktor kim ne ara hallettin en son taksimde kaldıydın
Anam ben bu kıza yetişemiyorum
Hafta sonu dedin ama malum ben yoğundum okumakla yetindim

Kizz ben de gittin gorustun sandimm
Ayy bu kiz beni anlamiyooo
Bi git gorus bakalimm evraklarini ver de ondan sonra cik işten
Sagdan soldan soylenene bakma git kendin konuş kizz işten cikmayi bekleme delii

Leen kulup grubuna yazdım yaaaa
prosedür bellii günlerce gidip geliyon çalışırken yapamamm
400 tl ye yaptırcam
memur diyom yeoo konuşturma benii

Yaaa ben neden fransiz kaldim kim nereye ne yazdi fundos sen ne isler pesindesin biri bana aciklama yapabilir mi lutfen

Kizz fundos dedi ya bi devlet hastanesinde galiba rapor cikarmayi dusunuyomus bianda tup bebege basliyorum diyince biz de şok olduk meger bi degisiklik yokk işten cikip rapor almaya ugrasacakmiş dedigine gore.

Günaydınn kızlarrr

Fundoşum detaylı yaz böle üstün körü bizi tatmin etmiyo

Sosimm yaz günü hamileliğinin zor olduğunu sen sayesinde bi kez daha anladık.. Ekime kadar kaldık kaldık yoksa yazı geçirmek şart olur
Allah tan bu ara havalar serinmiş

günaydınnnnn ballarımmm
aynen yelo cini açıklık getirmiş benim duruma
tabi heyet karar veriyo aşılamamı tüpmü
şartlar çok güzel yalnız kolay yaniii neden denemiyim zor bişey yok
bi bakim olmadı hemen merkezlerden birine
beklemek yokkk

sosyalimm bende üşüttüm galiba kasığım ağrıyo cama bakan taraf üstümü açmışım o kadar serin bu ara yaaa
bi an korktum kist olan yerde ağrı ama şükür azaldııı

İnşAllah istediğin gibi olur canım herşey

Bakarsın burası sana uğurlu gelir hem yakında taksim gibi uzakta değil
Maddi yöndende iyi

Benimde ağrıyı kaç gündür kist olabilir mi kist olduğunda ağrı olur mu kızlar bak bende şimdi tedirgin oldum kistim yoktu şimdiye kadar ne olduğunuda bilmem

kız yine ters aslındaa zeytinburnu bide içerde kalıyo taksim daha kolay benim ordan çift katlı ekspres otobandan transit gidiyo ya bunun için metrobüse ordan metroya geçmem gerek

maddi açıdan çok çok iyi şartlar uyuyor neden gidip parayı bağlıyım öbür taraflara değilmi
zaten şartlar çok basit 3 yıl evli olmak, çocuğu olmamak, 900 gün primi olmak haa bide rahim filmi 2 yılı geçmicek buna çok sevindim 6 ay süre var diye korkuyordum
deliye bak niye öle düşünüyon yoksa olmaz
benim ohss den kalma kistim varyaaa tam orası ağrıyo ona bağladım sende yoktur korkma bence iyiye işaret ağrın
ben biyandan bunun içinde korkuyorum kız dr. gidicem kistler için d.k. hapı vercek diyee inş. atarım gider yaaa

Kız hangi hastane dedin ki sen zeytinburnu ne alaka ?

Ben galiba hastaneleri karıştırdım

Evet şartlar iyi doktorda iyi olursa tamamdır..

İnşAllah iyiye işarettir canım gitmedim ya doktora ondan biraz tedirginim ağrım çok dün akşam yarım saat bir saat mutfakta bulaşık için vakit geçirdim öldüm ağrıdan
Belirti aramıyorum ama çok tuvalete gittim dün deli oldum
Ben ki günde 2-3 kez giderim o kadar su içmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…