Ağlayakta gözden mi olak???

süleymaniye semiha şakir
ya en kötü raporu çıkartırım yine özelde yaptırırım ama şartlar tamam neden gidim 7 milyar verim dimi daha düşük imkan varken..
bende tedirginim kızz ohss geçirdim hastanede yattım noldu ne durumda bi baktırmadım diye
o kadarmı çok yaaa hayırdır inşallah
şu senin ordaki rahat hastaneye gidip bi muayene olsan yaa
bence kist değil bebiş öle düşünelimmmm

Hımm ben kanuni var yaa orası sandım da yakın dedim kız
Yanii bencede rapor alma şansın varsa ne diye özele gidip para bayılasın ki en iyisi

Kız işte geç kaldım doktora ancak ttil dönüşü gidebilirim şimdi ne olduğunu bilmiyoruz başladık gene ya bebek varsa dırumlarına gidip tek tahlil ile olsa giderimde şimdi alttan bakmaya çok hevesliler gerk yok

haa yok kız tüp bebek ünitesi yok orda heryerde olmuyo
bide özel merkezlerdede rapor geçiyo bazısında taksimdekinde geçiyo mesela
hadi burayı beğenmedim çok sıra var tedavide alırım rapırumu yine gönlümden geçen yere giderim.. yarısını veririm en fazla

boşver gitmeeee kötü düşünme tatilini yap güzelce gel güzel haberler vercen inşallah
olmadı adet olup sonra gidersin bence varsada bişey adetle atacaz

Aynen öle mantıklı yani senin için şu anda rapor önemli hele bi gitte bakalım ne diycekler

Ben umutsuz değilim zaten sadece çok heyecanlıyım o kadar

Aynen öle mantıklı yani senin için şu anda rapor önemli hele bi gitte bakalım ne diycekler

Ben umutsuz değilim zaten sadece çok heyecanlıyım o kadar

süpersin yaaaa böyle olduğun içinde hiç sorun çıkmayacak veee güzel haberler gelecek
ben hep karamsarım ondan ters tepiyo herşeyde
yaaa ben aşılama yaptırdığımda bi topik vardı temmuz aşılama diyee tam 25 kişilik listedeydim
sadece 1 i pozitif düşünebiliyomusun
olma olasılığı ne kadar düşün bu işlemin
ama tüp bebek topiğine gir hep pozitifler ardardaaa

Evet senin karamsarlığın bizidee öldürüyo

Aşılamada oran hep düşük deniyo ama neden ısrarla doktorlar onu ister anlamadım adam iki kez aşılamaya para verene kadar bi sefer tüpe veriri daha iyi yanii

Ben zaten tüpü seviyorum daha mantıklı geliyo nedense ..

İnşAllah normal yolla gelir ama tüple olacaksada ben sizlerden unutluyum nedense

aynen yaaa ona vereceğim para ve emeği tüpe harcarım aynı ilaçlar iğneler kullanılıyor düşünsene
sadece transfer olayı farklı
birinde eşimin yapması gereken şeyi onlar iletiyo bence gereksiz artık
diğerinde resmen seni uyutup yumurtalarını toplayıp spermi içine bırakıyo resmen döllüyoo
sonrada sana geri veriyo
benim ark. amerikadan geldi kız eşini alıp sırf bunun için burda yapmak için..
yarın opusu var yani yum. toplama onada çok heyecanlanıyorum 4 yıldır olmuyoo

Aa heyecan olmaz mı kız arkadaş sonuçta 4 yıl sonuçta a değil Allah'ım bu yola baş koyan herkese nasip etsin inşAllah..

Yani tüp daha mantıklı bakalım sizler neletir yaşayacaksınız..

Bizlerde sizler kadar heyecanla bekliyoruz valla.. Hani dün dedin ya yazmamışım cevap şimdi fark ettim
Belki yüz yüze görüşmesekte bet üzerinden bitmez arkadaşlığımız az değil kız 1 yıl oldu şaka maka ben yine bu aylarda çalışmaya başladıydım ve araştırma yaparken sizleri bulduydum eylülde

1 yıldır bitmediyse daha da bitirmeyiz.. O bebekleri kucaklarımıza alana kadar durmak yok

aynen lisedeki en yakın arkadaşımdı o ağustosta ben eylülde evlendim bide o evlendiği andan itibaren istiyordu çocuk ne zor değilmi 4 sene kızz yaptırmadığı şey kalmadı ama yok olmuyo
bide bunun gittiği dr. ünlülerin dr. u meşhur biri eşide eamerikalı bu kızın kocası anlamıyo diye hastane bunlarla ingilizce konuşuyomuşşş çok hoşlarına gitmiş ilgi ve psikolog varmış sürekli ilgilenen tutarsa benim sende oraya git diyo

aa doğru sen ona cevap vermediydinnn kadere çok inanıyorum ben yaaa bizi karşılaştırdı rabbim ve dünya öle küçükki bence senle ben hele olurda bu kadarmı olur hergün evinin önünden geçiyorumm arada istisnalar oluyo tabi dün eşim aldı beni geçemedim
ama aynı ilçede oturmamız filan.. yelo taaa nerde lizo sosyalim twin nerde ve biz yeri geliyo tek yürek oluyoruz
bencede öle kolay bitmezzz
lizimle ayşe bebekleri büyütücek bizimkiler minnacık düşünsene

Hee hemen giderim deseydin
Bide ingilizce bilgi haa vay yavrum vayy milletin doktoruna bak
O kadar param olsa gerçi bende giderdim
İnşAllah olur onlarında zor bi durum 4 yıl yani..

Geçemedin mi
Bende geç geçtim zaten

Hakkat istesek bu kadar olmaz senle benim durum koca istanbulda bula bula seni bulmuşum

Hakkat haa ayşe ile lizonun sıpası kocaman olacak bide erkekler ya sosininde oeşinden gelecek bizim bebeleri bir olup dövecekler ee bide bizimkiler kı olunca eyvahlar olsun resmen abilik modu

Zaten biz burda tek yürek olduğumuz için böle olduk diğerinin derdini kendi derdimiz yaptık.. Dualarda unutmadık

Bu arada ayşe bizi doğururken aklından geçirmişti değil mi bak o geldi aklıma şimdi

Sırda sosi var

lizoda geçirmişti kızzzz
anam kimse normal doğum yapamadıkiiii

yok kız durumu çok iyi değil öle, biletler filan çok masrafı olmuş bide 1 aydır gidip geliyolar izinleri btmiş tatilde yapamadılar
onunda 6 küsür tuttu bişey değil yani o kadar pahalı dedikleri yer

Lizoyı biliyorumda ayşeyi kaçırmışım

Sosi bakalım normal mi olacak bu gidişle bizim topikten normal doğum çıkmaz gibi ya du bakalım hayırlısı

İyi bari pahalı değilse gidebilirsin

Sormaaa yaaa iyice boşladılar
Bide demedi mi rahatım diye sosi güya evden çalışıyo ama hatun uykuda kesin

Sonrada amma çene yapmışsınız diyolar

Benimde son hafta haftaya perşembeden sonra arayın ki beni bulasınız

he yawww hiç çekilmez buralarr ama sen girersin arada yaw
kızzz istemeyen yapıyo illa normal olsun diyende sezeryana giriyo şansa
bende kesin normal olur haaa

bak gör kesin senin normal olur

ama en sağlıklısı o ben çok isterim olsun normal ama galiba bende ayşe gibiyim çatım dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…