Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarrr ben dayanamadım ovü testi yaptım böle çıktı :)

İlkindede ovü ile öğrendiydim daha koyuydu o şimdi bu ne demek umutlanmak istemiyorum ama ağrımda var acaba mı diyorum cumartesi yolcuyum bursada hayatta kan veremem herkes öğrenmiş olacak istemiyorum
Burda kana gidemiyorum tek çalışıyorum gebelik testi içinde erken mi bilemedim çünkü daha var acaba halaa yum dönemi mi oyyy aklım allak bullak

Eklentiler

• image.webp
    333,6 KB · Görüntüleme: 40
Gebelik testinde cikabilir benayim ama tam 14. Gunde yumurtladiysan yok gec yumurtlama olmussa cikmaz ama senin yerinde olsam yarin bi test patlatirim

Kızz bende dayanamıyorum zaten oatlatmak kolayda sonra boyumun ölçüsünü alabilirim

Derdim tatile gidiyo oluşum

Olmadı du yarın akşamda ovü yapayım hazır varken daha koyu olursa cuma test söz

Tam 14. Gün yapmışız sonra 15 de de yapmışız sonra bi gün ara gene

Yani hesaplamadan değerlendirmişim kız takvime uyduydum indirdik ya tele o

Benoşşşş yerinde olsammm benim otobüse binerrr e. Devlette inerim çok yakın sizeee karın ağrısı num. Yappp acilde eşin desin hemen bi test yaptırrr yarım saate çıkıyooo
Hadi kızzzzz : ))))
Ayy insallahhh yaaa

Kızz fundam bana kalsa giderim de eşim hayatta çıkmaz adam eve girince markete bile gitmiyo

Serviste de tatil mevZusu oldu havuz güneşlenmek falan ben dedim bebek varsa giremem yapamam bişi ooo sen kndini gene kaptırmışsın dedi

İnşAllah kızlarr yaa merak insanı öldürür
Olmadı yarın test yapayım ama hastaneye be zaman giderim işte onu bilmiyorum :-(

Ayyyy topigimizde yine heyecannn
Benosummm ben ovu testi konusunda bisey diyemiyorum ama gecen sefer de onla ogrenmissin yaaa belki deeee
Ayy hem tatile gitcem diyo hem havuz diyo hem test yapamam diyo eee nolcak pekiii kizzz

Kız dengesiz zamana denk geldiğini dile getirmek istedim

Neyi ne Zaman yapıcam belli değil kana gidemiyorum iş yerinde tekim
Cunartesi yolcuyum
Ancak gebelik testi yapabilirim

Benosumm ozaman gitmeden yanina 2-3 tane test al Orda tuvalete gittiginde yaparsin artik napalimm
Gecen sefer kac gun kala cikmisti testte kizzz

Twincan hosgeldinn

Twinim hoşgeldinn

Bende heyecan yaptım ama bilemiyorım
Yarın sabah yapamam ancak akşama yaparım test canım

Yeloöm öncekinde ben bata 1-2 gün kala yaptımm çok geç kaldım dedim hatta kan değerim yüksek çıkmıştı
Şimdi tele göre 9 gün var :)

Ben cuma yada cunartesi sabah test yapmadan hayatta gitmem bursaya

Aaayyy arkadaş aradı 1 saatten fazla konuştuk abd den tüp bebek yaptırmaya gelen ark.
Yumurtaları toplanmıs bugün bi uzman konusuyom görmeyin ne çok biliyon diyooo )) transfer nasıl olcak filan soruyoo
Tutarsa sende gidiyon bak kesinn diyoo bi kutu ilacı kalmıs oraya vermis nası kızdıkmm bana lazım olcak kalsaydı dolapta diyee çok pahalı yaa sanki onlardaa al hayrına dicek satarlarrrki
Ayy benimde 22, günüm bugün hala yum, akıntısı geliyoo daha çatlamadıı adetimde gecikçek offf

Kızz artık uzman oldum diyeydin ne sandınnn

Canım bence yum akıntısı değildir o senin bu kadar uzamaz sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…