Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizimmm be güzel döktürmüşaünn
Hamile haberine emin olun hepinizinkinin gözleri dolar
Benimkininde dolmuştu aktı hatta onlarda biz kadar istiyo ama çaktırmıyorlarr

Kız bu kurum yada başka kurum kimse kimseye bağıramaz tamam karşıdaki saygısızlık yapar amenna ama adam zaten ilk defa geliyo senden öğrenmeyecekte kimden öğrenecek soracakta ve herşeyi bilmek zorunda değil ben öle düşünüyorum memurun bağırma yetkisi yok işi çoktur adam bunaltıyodur hemen gitmiyodur tersliyodur ki bana biri öle yapsa direkt ağzına eder gider şikayet ederim

Az önce aon kredi taksiti için bankaya gittim biri gişe görevlisine yavaştan bağırmaya başladı ses yükselirken bana sıra geldi yan tarafta anaamm tam o esnada müşteri nasıl bağırıyo lan lı lunlu konuşuyo nasıl ekşın bildiğin hakaret cümleleri bana bakacak kız bağırmayın rahatsız oluyorum benim panik atağım var diyo adam duymuyo bile baktım kız ısrarla söylüyo bende sakin olun sizi duymaz o duymuyo bile dedim yazık gişe görevliside kendini savunacak ama adam iki katı aşağıdan müdür falan çıktı geldi güvenlik görevlisi ile krediye bakan çocuk tutuyo adam gitmiyo bıraksan gişeciye geçircek sonra müdür tuttuda gitti
Gişeciye şikayet et resmen hakaret yok dedi ıspatlayamam ki müdürde şimdi inanmaz dedi yanında ki kız ben varım dedi ben kamera görüntüleri var bence olur ama siz bilirsiniz dedim ama tam ekşındı çok sverim

Cok mu seversinn
Kizz sen oyle durumlar icin bi kart bastirsana şikayet vs icin hemen kartini ver İnsan haklarini savunmayi seviyon oyuzdenn
Memur dedigin senin gibi olmali kizimm

Bizim orda da bi kaymakam sekreteri vardi aman aman sanirsin cumhurbaskani genel sekreteri
Carsida yururken onu goreb herkes aha cumhurbaskani genel sekreteri geciyo falan derdi
Her gittigimizde kadina sinir krizi geçirtirdik
Ya bizi bekliyo diyorum ikna olmuyo.haber verin diyorum yok gidin numaranizi birakin yok biz sizi arariz falann sanki cumhurbaskanindan randevu almaya calisiyoruz hep oyle derdim kadin deli olurdu

Yelizim bende ki sansin taa icine tukureyim ulan bi hamile kalayim dedim yapmadigim is kalmadi 5 senedir memurum ben bu kadar yogunluk gormedim hepside bu seneye yigildi simdi kufur edecem haa
Valla oyle olur sosyalimm hep oyle denk gelir ya olmayacak zamanda
Allah kolaylik versin valla canimm ne diyimm

Kiz is yerinde benide bazen cok zorluyorlar ama yasli amcalara hic kizmiyorum genelde kendini begenmis tiplere yardiriyorum gecen biri gelmis dlyor ki ben bu bahceyi aldim parasinida verdim suna bi onay yazisi yazin diyor okul muduruymus hasbam neyse baktim ki isi olmuyor dedim ki buna red yazabiliriz ayrica buraya degil yanlis yere gelmissiniz il mudurlugune gitmeniz gerekiyor basladi bagirmaya nasil red yazarsiniz ben bu bahcenin parasini verdim falan bende dedim ki parayi verirken bana sormadiniz herhalde simdi disari cikin dedim diger islerime baktim

sosyalcanım kolay gelsın cnmm sansa bakk neyse ınss tez zmanda bıter ısler..
canlarım ben cıkayım artık adet te oldum ya duramıom uff sıcakta hıc cekılmıo
optum hepınızı

Yelizim bende ki sansin taa icine tukureyim ulan bi hamile kalayim dedim yapmadigim is kalmadi 5 senedir memurum ben bu kadar yogunluk gormedim hepside bu seneye yigildi simdi kufur edecem haa

canım bizde şans olsa zaten şaşardık
sen yine de sakinliğini koru ve yaptığını yap yapmadığını otursnlar bi güzel kendileri yapsınlar..
karnı burnunda çalışmak zor yani.. içinde olan yaşayan sensin en iyi sen bilirsin

kız kavga gürültü tartışma bağırış çığırış ben çok severim.. ben tartışmayı da çok severim yeterki haklı olayım anaammm tutmasınlar beni hatta daha sonra keşke sunlarıda söyleseydim derim

öle tipler hep var kız, bizim burda da savcı sekreteri güya ama sanırsın ki first lady altı üstü benim gibisin maaşın da aynı
küçük illerde zaten memurların ayrı bi havası varmış, biz büyük şehir olduğumuz ve afedersin köpek gibi çalıştığımız için havasını atamıyoruz

ayy sen bana herkes senin gibi mi olsa dedin ooooo

sosyalimmm seviliyosun
çok kolay gelsin kuzu sana stres yapma yetişmezse zorlama yaaa amaaan
yelooo öle k.çı kalkıkların havasını söndürmeye bende bayılıyorummmm
benoş bende çok seviyorum kız öle ekşinli olayları
deminde bi hatun buraya aracını parketmi mibicik c3 ler varya önğnde bisürü alan resmen bir araçlık şefe diyo al şunuuu
düzgün konuşun hanfendi dedi buda
oda alsana gerizekalııı diyo hala
almıyorum terbiyesiz kadın dedi
basıyo kornaya ama dışarda ayakta bi havalı görsenizzzzz
gerizekalı şeyyyy sana diyorummm yapıyo
gitti şef geri aldı defolllllll çirkefffffffffff dedi

fundaaa yaaa
çirkefmiii

biz insanoğulları artık tahammül sınırlarımız kalkmış, herşeyde bişi arayan ve hemen kavga etmeye meyilli insanlar haline gelmişiz o yüzden çok görmüyorum

fundaaa yaaa
çirkefmiii

biz insanoğulları artık tahammül sınırlarımız kalkmış, herşeyde bişi arayan ve hemen kavga etmeye meyilli insanlar haline gelmişiz o yüzden çok görmüyorum

kızzz kadın harbi çirkefti yaaaaa
ayy sorma hele trafikte kimsenin tahammülü yokkk bi anlık sinirle canımızdan olabliyoz

kendimi trafikte düşünemiyorum bile

kızz yelooo sen hazırlandın mı kaç valiz gidiyon kardeşine malum küçük cimcimeye doldurdun ya ne şekerdir onlar var ya

kaçta gidiyo bu kız bu zaten gündüz yaşamıyo gecelerin kadını
anam oraya gidince unut hiç gelmez

Gecelerin kadini miiii
Kizz yarin 15.40 da ucakk

Bisey goturmiycem yaa bukez zaten oyle evde gecer zaman heralde.bi minnakin kiyafetleri ayakkabilari takı ve aksesuarlari doldurcak zatenn
Bide havaalanindan aştiye gitmem gerekecek oyuzden bi bavulla gitmeliyimm

Aştiye giden direkt otobüsler var biliyon değil mi ? Taksiyle geçmeyeceksen

Cimcime çok şanslı baksana teyzeye doldurmuş :)

Az önce bende bebek mağazasına girdim bayıldım oyuncak vari eşyalara biberon koktuk yastık gibi eşyalara

Kizz ne taksisi halk otobusu varken
Evet canim varmis bakalim insallah cok uzak degildir
Ayy ogrenciyken sene baslari ve sene sonlarinda ne var ne yok doldurup bavullarla yolculuk etmeye calisma iskenceleri geldi de aklima
Otobusun onunde dururdum bavulu da kaldirmaya gucum yetmezdi bi allahin kulu da egilmezdi bee amma kufrederdum.otogara giden tiklim tikiş otobuslerrr el kol dolu bavul agir sinavlar yeni bitmis uykusuzluk had safhadaa ne zordu beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…