Bakiyom kizzzzAdetim eğerkiii eylüle sarkarsaa kesin yum.
İğne etkisi ile geç yumurtlama ve geeç adet olma oluyomus diye okudumm
30 unda oldu yoksa çoktaaan bitti ivittt
Yaa ben yabancı biriyle yazısıyom tüp bebek yaptırcak benim gideceğim hastanedee allaseen bi girip okuyun çok sekerr türkçeyi nasıl konusuyoo çok tatlı yaa bide öle bilgi veriyoki sana yapmam gerekenleri tek tek
Sonyazdıklarıma girip bak bi yelooo
Cnm ya kiyamam ya bu erkeekler halden anlamio kesinlikle ne diye kadina soylendi lizom sen uzme kendini cnm sutun fln azalir..Gunaydin canlarim
benosum test yaptinmi yazdiklarindan okudugum kadariyla erken sanirim daha insallah pozitif cikar canimm
gecmisi cok okuyamadim yoksa yazamazdim
ben yine kotuyum huysuz aksi kocam anneme ileri geri konustu kalbini kirdi aglaya aglaya gitti annem ozurdilettim ama kalbi kirildi bikere kadinin. Sabah lavobaya girerken yandaki odada yatiyodu annem bugun girerken baktim yok icim doldi doldu patladimbosluga dustum sanki iyice sogutuyo kendinden bu adam :-(
Cumartesi tasiniyoruz ev toplaniyo artik okumayada pek giremiyorum opuyorum hepinozi :-(
Sagol twinimCnm ya kiyamam ya bu erkeekler halden anlamio kesinlikle ne diye kadina soylendi lizom sen uzme kendini cnm sutun fln azalir..
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz mutlu olun icinde hep..
anneside o kadar iyiki esime kizip ondan cikarmak istemiyorum. Benimki genel anlamda boyle sabirsiz hemen cemkiriyo kendi ailesinede oyle disardaki insanlarada. O gun 3 kisi tekme tokat dovmus sarhoslar baskapoliside yaralamislar amire hakaret baya olayli bi gece oldu. Annesi annemi aramis annemde anlatmis. Annem sabaha kadarda uyuyamadi tansiyonu yukseldi uzuntuden damadi dayak yediya agzi burnu patlamis. Sen niye anneme soyledin diye kadina bi kizdi sanki cocuk azarliyo. Cok pismanim onunla evlendigim icin. Artik ailesi bi canimi siksin kendisinin yaninda azarlicam sikiyosa napiyosun desinGünaydınn canlarımm
Ayşemm öncelikle geçmiş olsun inşAllah tez zamanda sende ömercikte düzelir canım dikkat edin.. Kayınvalidende iyi Allahtan geliyo ediyo annende var toparlarsın meyve falan ye bol bol
Lizimm ev için tekrar hayırlı olsun canımm.. Ne dedi ki o kadar kadını ağlattı yazık yaa.. Böle bazen eşler dengesiz oluyo kırıyolar ama özürde dileseler fayda etmiyo.. Hem ne okursa olsun annene kötü davrananaz..
Eşinle düzgün bi şekilde konuş gitme onun annesine sende
Twinim benim elimde testim yok bugün eşimle birlikte gidicez eve alamam izin vermiyo oadama göre kurguluyorum anlamıyo yarın tek gitcem o yüzden yarın alıcam ve onun haberi yokken yapcam ki çıkarsa süpriz olsun diye canım..
Geçmişe baktım yazdıklarımıza ben tam 1 ay olmuşken yapmışım ovü testini
Ama bi karışıklık var çözemedim ya geçmiş sonuçta uğraşmadım
Yelizz kız inşAllah bebek bekler seni ne diyim
Sosimm fundamm öptüm sizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?