Ağlayakta gözden mi olak???

Bitsin artık çok gıcık bişeyyy
İğne etkisi devam ediyo diye olabimliirr
Enfaksiyon yadaa
aa burnunu tutup üzülen ikonda yok yaaa

benoşş yarın test yapacan dimii halay ikonu gelsinn duyurulurr

Adetim eğerkiii eylüle sarkarsaa kesin yum.
İğne etkisi ile geç yumurtlama ve geeç adet olma oluyomus diye okudumm
30 unda oldu yoksa çoktaaan bitti ivittt
Yaa ben yabancı biriyle yazısıyom tüp bebek yaptırcak benim gideceğim hastanedee allaseen bi girip okuyun çok sekerr türkçeyi nasıl konusuyoo çok tatlı yaa bide öle bilgi veriyoki sana yapmam gerekenleri tek tek
Sonyazdıklarıma girip bak bi yelooo

Bakiyom kizzzz

Kizz nereli ki o hatunnn
Bak amh testi 10 gunde cikiyomus demek bana onu dedi burdaki hatun erken gelin bi test var sonucun cikmasi 10 gun buluyo diyeee
Kizin degeri cok iyi cikmis yalniz
Sen onu fsh ile karistirmissin galiba AMH 2 ve ustu cikmasi lazim bildigim kadariyla

Bide aşilamayi diyo ya iste bana burda da dediler o rapor sen basvuruyosun ama heyet aşilamaya karar verebilir cunku en az 2 kez o hastanede aşilama denemiş olman gerekiyo rapor icin diye
Ben de tupler yok deyince haa onu doktorla konus ozaman dediydi hatunn

Kızz ama ne kadar yardımcı dimii tek tek anlatıyo keç kalma diyo ya bide çok tatlı yaaa yaşıda 36 değeri çok iyi gerçekten
1 haftada çıkıyomuşta makine bozukmuş şansına çabuk oluyo ve ilgililer diyoo abartıyo burdakiler gözün korkmasın dedii..
kız napim bak amerikadan gelen erkadaşımda özele gitti yaaona bile aşılama demiş adam buda hemen 3kez eşılama yaptırdım orda demiş 1 kere desem yapmıycaktı diyoo
Napimm yaparlarsa razı gelecem 2 den sonra tüp nasıl olsa hem bilinçlilerr belki dr kurbanı oldumm
benim ark. Ohss olmasın diye e2 sürekli yahmıslar her gitmesinde
ora göre doz.. ben hiiç görmedim öle bişey

Canlarimm iyi gecelerr nasilsinizzz
Ben cok fena hasta oldum. Dun gece bi ates bi usutme. Tabi bendende cocuga gecti. Oda butun gun huysuzdu. Simdi daha iyiyim cok sukurrr.
Hemen daldim. Bi gelisme var miii
Benos test mi yapican hadiii hayirli haberler verrr
Fundam yelizimm sosimm benosumm twinin lizommm hepinizi opuyorumm

Ayşemmmm çok geçmiş ılsun bitanem çok jzledim seniiii ((
Rahatsız etmemek oylalamamak içinde yazmıyorumm (
Minik bıdığamı geçti off çabucak düzelin insallahhh

Sagol fundammm.
Usuttum sanirimm. Bugun hep yattim ztn. Sagolsun k.valide omerle ilgilendi. Emzirmeden emzirmeye uyandim.
Bende sizi ozledim. Her zaman yaz kizz.ahh zaman ne kadar degerliymis dun 5 saat tuvalete gidemedimm:)

Fundam evet işte o E2 degerine gore ilac dozu ayarlaniyo yumurtaliklara fazla yuklenmemek icinn keske aşilamani da bi
Tup bebek merkezinde yapsaydin ya offf
Napalim artik yolumuza bakcazzz

Aysemm canim gecmis olsunn
Allah sifa versin sana da ogluna daa insallah duzelirsin daha iyi olursunn
Cok ozledik senii yazdigini gorunce mutlu oluyoruzzz

Kizlar buarada aksam yazmayi unuttum biletim cumaya ertelendi aksam karar verdik bazi nedenlerden dolayi
Cok bozuldum hemen kardesimi aradim ama o da bana kiziyo neden dert ediyosun diye.
İnsallah bebis teyzesi icin bekler

Canimm yelizimm
Şu kirkimiz ciksin eminim hersey daha duzene girecek.
Uzulme canim bence teyzesini bekleyecek oyle hissediorum.
Ne guzel kiyafetler almissindir simdi ona
Hayirlisiyla kardesinde kurtulsun insallahh

Sosiimm sende cok yogunmussun. Allah yardimcin olsun. Hamileliginin son donemi rahat gecer insallahh

Simdii benooo yrn test yapican mii

Fundam tup bebek konusunda sende kararli misin bi tarih falan var mii

Gunaydin canlarim
benosum test yaptinmi yazdiklarindan okudugum kadariyla erken sanirim daha insallah pozitif cikar canimm
gecmisi cok okuyamadim yoksa yazamazdim
ben yine kotuyum huysuz aksi kocam anneme ileri geri konustu kalbini kirdi aglaya aglaya gitti annem ozurdilettim ama kalbi kirildi bikere kadinin. Sabah lavobaya girerken yandaki odada yatiyodu annem bugun girerken baktim yok icim doldi doldu patladimbosluga dustum sanki iyice sogutuyo kendinden bu adam :-(
Cumartesi tasiniyoruz ev toplaniyo artik okumayada pek giremiyorum opuyorum hepinozi :-(

Canlar gunaydin
Yelizim hayirlisiyla gidersin inss miigin biraz beklesin teyzesini ..

Aysem gecmis olsun cnm kuzunada ...hemen gecsin bidr hastalık cekilmez

Benosum naptin test yaptn mi merakla bekliyorum valla
Fundosum sosyalim lizom

Cnm ya kiyamam ya bu erkeekler halden anlamio kesinlikle ne diye kadina soylendi lizom sen uzme kendini cnm sutun fln azalir..
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz mutlu olun icinde hep..

Günaydınn canlarımm

Ayşemm öncelikle geçmiş olsun inşAllah tez zamanda sende ömercikte düzelir canım dikkat edin.. Kayınvalidende iyi Allahtan geliyo ediyo annende var toparlarsın meyve falan ye bol bol

Lizimm ev için tekrar hayırlı olsun canımm.. Ne dedi ki o kadar kadını ağlattı yazık yaa.. Böle bazen eşler dengesiz oluyo kırıyolar ama özürde dileseler fayda etmiyo.. Hem ne okursa olsun annene kötü davrananaz..
Eşinle düzgün bi şekilde konuş gitme onun annesine sende

Twinim benim elimde testim yok bugün eşimle birlikte gidicez eve alamam izin vermiyo o adama göre kurguluyorum anlamıyo yarın tek gitcem o yüzden yarın alıcam ve onun haberi yokken yapcam ki çıkarsa süpriz olsun diye canım..

Geçmişe baktım yazdıklarımıza ben tam 1 ay olmuşken yapmışım ovü testini
Ama bi karışıklık var çözemedim ya geçmiş sonuçta uğraşmadım

Yelizz kız inşAllah bebek bekler seni ne diyim

Sosimm fundamm öptüm sizide

Cnm ya kiyamam ya bu erkeekler halden anlamio kesinlikle ne diye kadina soylendi lizom sen uzme kendini cnm sutun fln azalir..
Hayırlı olsun kuzum yeni eviniz mutlu olun icinde hep..
Sagol twinim
gercekten odun gibiler hicbiseyden anladiklariyok
anneside o kadar iyiki esime kizip ondan cikarmak istemiyorum. Benimki genel anlamda boyle sabirsiz hemen cemkiriyo kendi ailesinede oyle disardaki insanlarada. O gun 3 kisi tekme tokat dovmus sarhoslar baskapoliside yaralamislar amire hakaret baya olayli bi gece oldu. Annesi annemi aramis annemde anlatmis. Annem sabaha kadarda uyuyamadi tansiyonu yukseldi uzuntuden damadi dayak yediya agzi burnu patlamis. Sen niye anneme soyledin diye kadina bi kizdi sanki cocuk azarliyo. Cok pismanim onunla evlendigim icin. Artik ailesi bi canimi siksin kendisinin yaninda azarlicam sikiyosa napiyosun desin

Günaydın canlarrrrrrrrrr
ayşemmm tez vakitte düzel ömerckte uslansın dön aramıza inşalaah önce siz iyi olun tabiiii
yelooo neysee bi günden bişeycik olmazzzz kızzz
lizommm ayy çok sinir oldum ne hakla anneni azarlar yaaa bide ağlatmışşş kesinlikle göz yumma canım burnundan getir getirki bir daha cesaret edemesin
sen ona uyma canım yaa ailesi ile kötü olma sakın yarın bigün koz verme ellerine sen beni dinle ailesi ile iyi olki yanında olsunlar sorununu onla çöz çünkü sorun onda..
yeni kendi evinizde inşallah hiç sorun kalmaz evle birlikte tüm problemler çözülür uğurlu gelir..
twinimmm
benoşşşş heyecanlanıyoz amaaaa

Yanii bu mu derdi bağırması mı gerek sanki öğrenmeyecekler sonuçta oğlu öğrencek annesi.. senin annen üzülmüş ki üzülür damadı senin eşin yani böle saygısızlık yapmaya hakkı yok.. Dayağın acısını annenden almış o sinirle
Ayrıca geçmiş olsun canım.. Mesleği zor bi meslek onun etkisi çok ama annene de böyle söyle bari ama tabiki geçerli bi sebep değil..

Senin onun ailesini böyle davranman doğru değil bende biliyorum ama bazıları ondan anlıyo ama sende onunkilere yapınca hatasını görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…