Ağlayakta gözden mi olak???

yaptın testi heyecandan dur durabilirsen
yarın yapacan şimdi sen dimi e hadi bekleyek ozamannn
anam benim patronda esir aldı git işlemleri yaptır gel diyo
anlamıyo ben stressiz gitmek istiyoruuuum birde eleştiriyor gerek yok bekle acele ediyon şölesin bölesin
yahu sanane nerden söledim yaa vallahiii
ben sadece onun içim çıkmıyorum çıkmak istediğim için dedim ama anlarmı bebek deyip duruyor

Erkek adamın öle anlaması normal
E Şimdi ne olacak çıkış var mı yok mu

Kız eğer akşama eşim avm de benle kalmazsa alırım tet yoksa yarın kesin alıcam
Salı günü tam 30 oluyo erken işte derdim o

sen geçen sefer nasıl yapmıştın adetin gecikmişmiydi çok galeyana geldi ozaman üzgündük ya...
erken gibi duruyor amaa bellide olmazki canım yaa bekide ovü. yumurtlamanı gösteriyoduuu çalışsaydınız keşkeee
ama ağrında çokkk oda umut veriyor
bence en güzeli kan verip öğrenmek en neti ama oda zor... eşin yanında olmasa hep gidicen acile ay uy yapacan yaptırcan testi

ben kesin çıkıyom yaaa olmaz böleee belirsizliklerden nefret ediyorummm zaten
git gel yapamam aynı stresi yaşarım ki ben

Canım benim geçmişe gidip okudum ne yapmışım diye tam olarak hatırlayamadım kaç gün önce yaptığımı bi yerde demişim ki şubat 25 de relg mi 30 günden hesaplar 3 gün, 40 dan hesaplarsak 8 var demişim
hayır benim adet tarihimi 25 ocak diye hatırlıyorum ovüyü yaptığım gün 25 şubat nasıl 3 gün oluyor anlamadım

bencede git gelle olacak iş değil, her halükarda strese gircen yani en iyisi otur evinin kadını ol

Selam kizlar sabahtan bi is yerine ugradim islerim vardi tekrar eve geldim calismaya devam ee herkesler nasil bakalim
Aysem gelmis minigi insallah duzene girince oda hep bizimle burada olur
Lizo uzulme canim olan olmus o sonucta senin annen insallah damadiyla arasi duzelir
Yelo gec olsun guc olmasin hayirli git hayirli gel
Benay heyecanlandirdin bizi haa
Fundos seninkiler seni birakmayacak gibi is yerinde hayirlisi olsun canim

ben şimdiden girdim kızzz moda evimin hanımı olacammm
anam senin hesap karışık döngü uzun yaaa kafa karışıyoo
ama kısa sürede netleşcekkk hadi bakalım
ağrı neyin devammı

sosimmm kolay gelsin canım..
şu işlerinde bi biteydi ne iyi olacaktı,

fundam he valla ya karışık napalım buna da şükür
olmaz olur mu tarif edemiyorum ki.. sızlar gibi ağrıyor kukuşumun hemen üst tarafı işte sol taraflı

kız ev gibisi yok kim ne derse desin..
ben arkandayım funda durmak yok yola devam

funda kız o tüp bebekteki kadının konuşması ne güzel öle bayıldım ya nereli ki azeri mi ne

okudunmu kızzzz bende bayılıyorum bide nasıl detaylı anlatıyo dimiii diyorum çok şanslıyım pek giden yok oraya tamda yeni gitmiş biri var buldum.. ne sorsan anında cevap
bana rus gibi filan geldi kız onlar gibi j li filan sölüyo yaaa diek konuştuğu gibi ama okuyorum sesli kendime gülüyorum
nereli soramadım bak sadece dedim yabancısın galiba aksanından belli evet dedi

kızzz benim hep kasıklar ağrır bak yukarı taraf hiç dediğin yer ağrımaz bence var bişey benoşşş oraların ağrıması gerek zaten

kız bende plan yapıyom sabah kalkarım işlerimi yaparım filan sıkılmam kendimi avıtıyorum
mis gibi temizliğimi yapar ütümü filan h.sonuna iş bırakmam düzene girer evim diyorum ohhh

kesinlikle ev düzene giriyor ya fark oluyor, istediğin gibi yemek yaparsın, çeşit yaparsın tatlı yaparsın aklına gelen herşeyi, ev dağınık durmaz hep bi temiz, temiz olmasa bile her an toplayabilirsin ne güzel yaa bu hayaller bende istiyorum

Hee girip merak ettim okudum rusta olabilir evet neyse öğrenirsin bakalım nereliymiş,

kız işte ondan acaba mı diyorum ağrım cumartesinden beri var işte hele cumartesi o ağrı anlatılmaz yaşanırdı, dedim varsa da gidiyor neyse hayırlısı bakalım öğrencez nasılsa
otururmuşum bu kadar heyecana kı..mın üstüne

inşallah heyecanımız coşkuyla tam gaz devam edicekkkk
belkide yumurta çatladı o gün ço kağrı oldu... ve spermle kavuşunca ağrı arttı

he yaaaa bide uyurum bol bol çok seviyorum uykuyu yaaaa spor salonuna üşenmezsem düzenli gidecemmm
dur sordum yazınca sölerim

kız spor salonumuu ohh bizim hatun şimdiden elit modelluk yolunda ilerlemeye adım atmış vay yavrum vayyy

kız o gün zaten sabah şey edip yola düştüydük
ondanda olmuş olabilir tabiki

bakayım bakalım ne eklemiş gene bizim kız

canlar ben geldımm bnmkıde sımdı cıktı hemen atladım buraya aslında annemlerın yanına gıdcktk yazlıga ctesıye dr dan randevu aldık ınss perhızde sıkıntı olmazda dr a gıdebılr bnmkı ...
ama ben yarın gıderım herhlde annemlerın yanına..
benoss sende test yapaydın ıyıydı meraklandm valla ..
fundosumm bncede en ıyısı evınn kadını cocuklarnn anası olmak ohh ıs guc yok evınn ısını yaparsın mıs yemekler daha ne olsun yalnız anneme kalsa hmn bı ısı olsun ısterdı
sosyalım cnm kolay gelsın ınss hmn bıter ıslerın rahatlarsn snde kuzum ...ya cnm bnde 2 gundur adacayı ıcıom da agrılarımı kessın dıye sen nıye ıcıyodun adacayınnı

salon güzel yeni şık saunalı spalı filan bizim ilçenin en lüküs yeri ama sende gelebilirsin herhal hani aynı ilçe ya
mahallede bide beleş ben bu ara sardım haa beleş ne varsa atıyom kendimi oralaraaaa

kız bebiş ikizinin yanağını emiyooo anammm

ohhh hayaller de kurulmaya baslanmıs ..
nerde beleş oraya yerleş demısler kuzum ıyı yapıosun devır tasarruf devrı sor sen uyguluyonmu nerdeee

oy ölurumm ben o ıkızleree kız duygusal bag var aralarında ıkızlerın

fundossss kızzz ne tatlıı cekınce yanagını aglıo kıyamam Allahım bızede ver ne olur...
yalnız orda nıye okdr bebıs varr hepsı farklı ailelerin herhall

he kız nasıl baglamıslar cocukları oyle kolları cıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…