Ağlayakta gözden mi olak???

ayy fundaaa bayıldım ben onlara yaaa bebeleri kundaklayıp atmışlar bi yere
nasıl emiyor yanağını oyy kurban olduğum yaaa
inşAllah bizlerede nasip olur kızlar yaa ne kadar güzeller değil mi

twinim hoş geldin canım..
İnşalla eşin versin ne verecekse bak daha iyi olacak sizin için
ben yapıcam ama az biraz sabır lazım be kuzum

kıızzz yazdım yaaa
çalışıyorum ben posta yapıyorum işlerimi bitirmeye çalışıyorum aglanma hemen azcık bekle
burdayım rahat ol

ya benosss bu sıte boyle olmus ya sayfayı yenılıyorum once gozukmuo ondan azcık cıldrdım ..

kuzum perhız suresı dolsun oyle gıtsın ıstedık dun o na ünivde asılama yapılıomus dedım bı sorr dedı yengeme gercı ıyı bı yer olsaydı sana zaten önerrdı dedı ama ...bakalım sen nasıl ıstıyosan oyle yapalım dedı hazırsan asılama da yaptrrz dedı..

benosum meraktan yaa cok ıstıyorumm pozıtıfı gormenı ınşşşşş cıkıcak ...

ya ben dun aksama dogru uyumusum bıraz bı ruya gordum ama hepsını hatırlamıom bı kız cocugu 6 -7 yaslarında uzerınde beyaz bı elbıse ıcımden gecrıyorum dıorumkı cocuklar cennete gıder o da galıba gelmıs ama gıdcekms yorumlayamadım pekk hayırdır ınsss

Hayrolsun rüyan inşallah canım..
Rabbim hayırlara çıkarıp tez zamanda nasip etsin sana..

Eşinin düşüncesi güzel bak adam ne güzel kabul ediyor, inşAllah gerek kalmadan gelirde bu işlemlere uğraşmamış olursunuz

ben grip oluyorum kızlar sabah beri başım ağrıyordu öğleye doğru hapşurmalar başladı şimdi hafiften burunda akıntı ayvayı yediğimin resmidir

hayır ben bursaya gidiyorum ya ondan yavwww ne zaman bursaya gitsem hasta oluyorum yaaa artık bana diycekler bilerek yapıyorlar hep bi yatma modunda geçiyorum sinir oluyorum

ayy işler çoğaldı anacım şef tatile çıkıyo bu gecedennnn iş prog. yapıyoduk çıkacam yaa oflayıp pofluyom bi artistim görmeyin uğraşamam havalarındayımmm

benoşşş bend eöle hapşurup duruyodum dün hafifte çekiyom burnumu korkmaaa geçiyoooo

twinimmm hadi bakalım hayırlısı biyerden başlayın en güzeliiii
bakalım ne çıkacak test sonuçları canommmm

twinim rüyan hayır olsun beyaz elbise ve kız çocuğu iyidirrrr

aman öle ol zaten daha çok kıymet biliyorlar

inşAllah geçsin canım ya böle yaz günü gribi gibi zor yok. kışınki daha kolay yani..

kuzum bnm sagol bakalım yapıcaz artık nazlımız ne zmn gelırse

cnm dıkkat kendıne yaa hıc cekılmıo bu hastalık ısı kuzum onlemını al hmn ıhlamur bol lımonlu nane kaynat ıcc ıyı olursun

fundam sagol cnm aslında hormon testıde yaptrsın dıycem bu prolaktın morfolojıyı hızı sayıyı dusuruyomus yaa

twinim bence sende yarın yaptır 3. günün değişlmi en sağlıklısı sende elinde hazır bulundur derim...
zaten morfoloji dese genel test yapıyorlarki birde kruger sistemi ile yaptırsın bak bu çok önemliii 2 çeşit spermiogram var... bunlara göre değerlendiriliyor bunu unuta..

kızlar felaket uykum var başım düştü demin sızıyordum gözle rkapanıyorrr sıcakkk çok sıcakkkk uymak istiyommm

aman ben bu tıbbi terimleri anlamıyorum yaptığım şeyleri biliyorum
reglin 3 günü git horman testi yaptır

kıızz fundaaa sen artık çıkma moduna girdin ya zor gelir anam..
bak bana 2 gündür zaten istek yoktu çalışmaya hiç yok gitcem ya 4 gözle yarın akşam 5 olsun istioyrum

ayy sorma yaaaa bi isteksizlik bi keyifsizlikkk bazende nasılsa çıkıcam daha özen diyorum

benoşum anlama zatenn en güzeliii biz anlıyozda noluyo ondan psikoloji kalmadı yaaa tahsilim tıp sanki bu sorunlar yüzünden amma deneyimliyim ha
inşallah miniğin gelcek bide beta hcg testi var senin için en önemlisi kızzzzzgebelik testi

cnm erkekte yuksek olunca prolaktın etkılıomus morfolojıyı hızı sperm sayısını bnmkı ztn normal duzeyde en son yaptgm testte ..yaptrdıklarımzda kruger sıstemı cnm..
zaten sabah bnmkı dıokı test verrsm dra ancak ptesı gösterrm bnde dedımkı sen yaptr ben yorumlarım uzmanlastın dıo zaten

kız o uyku halı ne tatlıdr yaa cnm klıma yokmu kuzum ısyerınde

yaa bız fundayla uzmanlastık valla doktora yapıcaz

yok kız ne klimasııııı çok cimriler diyom anlamıyonmu

ya bende bu hastaneye başlıycam yaaa lşstede yazıyor eşiniz gelip kan verecek ve spermiogram yapılacak mutlaka burada olmalı ürologa randevu alın
çok sevindimm onlar araştıracak yaa bide demedim ürologdan randevu alınıyo orda vercen dedim
çok çekiniyo açmam ben diyo heralde dr. bakacakk

harbi cimrilermiş..

kuzum üroloğa spermıyogrm ıcın gıdcktr muhtemelen muayene etmez belkı kzuum sonucta tup yapılack yaa

ilahi fundam yaa süpersin..
İnşAllah ama biz böle çok konuşunca biliyorsunuz popişin üstüne çok oturuyoruz sonra başlıyoruz sağlık olsun olur nasılsa gelir vakti var demeye

sizin tüp bebişler olunca artık konuyu oraya saptırırız iyi de niye tüp demişler ya çok komik oluyor.. başka isim mi kalmamış ki

yok kızz hemen tüp yapmıyolar heyet karar veriyo bende çok memnunum bu durumdan bişey varsa çıkar en azından
koca bi dosya yapcaklar irdeleyecekler neden olmuyo... sorun yoksa bi aşı dahaaa

benoşşş bende düşünüyom onu ne alaka tüp
yelo gelir kesin el atar mantıklı bi cevabı vardır
kızlar ben aslında birazda ark. bekliyorum onda çikolata kisti vardı ameliayt oldu filan lap. yapıldı 4 yıldır olmuyoo
gelip tüp yaptırdı yaaa onun tutarsa umudum artacak ve direk özele gidicem ısrarla yap dicem böle beklemektense...
onu bekliyorum yanii benim adete kadar belli olcak zaten..
ama burdada tüm testlerimi yaptırıp alacam en azından hazır gidecem
benoş arkadaş özbekmiş

heee ha özbek ha azeri aynı toprak bütünlüklerinde değiller mi önemli değil

ayy fundam seni takip ederken benim başım dönüyor, taksimle başladın, zeytinburnuyla devam edip şimdi de özele gitcem diyon ya öldürüyon ben
anam olacak bu iş bunu biliyorum sen bütün ne var ne yok yaptır hazır dursun sonrası Allah kerim bakalım ne olacak.

he kızzz sorma bende anlatırken yoruluyom sonra diyom başını şişirdim milletin mecburlar sanki dinlemeye
işte bazen diyorum sallaa ama beklemek daha yoruyo beni napim kız elimden geleni yapacam

en ıyısı fundam beklemenın alemı yok .heyet karar verıo oylemı herseyı arastrrlar dedıgın gıbı ee hadı hayırlıısı boyle durumlarda zamn hemn gecsın gıtsın ıstıyo ınsan..
sen bızım basımızı sısırmezsın kuzum benımm tam tersı mutluyuz derdını bızımle paylastıgın ıcın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…