kuzum bnm sagol bakalım yapıcaz artık nazlımız ne zmn gelırseHayrolsun rüyan inşallah canım..
Rabbim hayırlara çıkarıp tez zamanda nasip etsin sana..
Eşinin düşüncesi güzel bak adam ne güzel kabul ediyor, inşAllah gerek kalmadan gelirde bu işlemlere uğraşmamış olursunuz
ben grip oluyorum kızlar sabah beri başım ağrıyordu öğleye doğru hapşurmalar başladı şimdi hafiften burunda akıntı ayvayı yediğimin resmidir
hayır ben bursaya gidiyorum ya ondan yavwww ne zaman bursaya gitsem hasta oluyorum yaaa artık bana diycekler bilerek yapıyorlar hep bi yatma modunda geçiyorum sinir oluyorum
cnm erkekte yuksek olunca prolaktın etkılıomus morfolojıyı hızı sperm sayısını bnmkı ztn normal duzeyde en son yaptgm testte ..yaptrdıklarımzda kruger sıstemı cnm..twinim bence sende yarın yaptır 3. günün değişlmi en sağlıklısı sende elinde hazır bulundur derim...
zaten morfoloji dese genel test yapıyorlarki birde kruger sistemi ile yaptırsın bak bu çok önemliii 2 çeşit spermiogram var... bunlara göre değerlendiriliyor bunu unuta..
kızlar felaket uykum var başım düştü demin sızıyordum gözle rkapanıyorrr sıcakkk çok sıcakkkk uymak istiyommm
yaa bız fundayla uzmanlastık valla doktora yapıcazaman ben bu tıbbi terimleri anlamıyorum yaptığım şeyleri biliyorum
reglin 3 günü git horman testi yaptır
kıızz fundaaa sen artık çıkma moduna girdin ya zor gelir anam..
bak bana 2 gündür zaten istek yoktu çalışmaya hiç yok gitcem ya 4 gözle yarın akşam 5 olsun istioyrum
yok kız ne klimasııııı çok cimriler diyom anlamıyonmu
ya bende bu hastaneye başlıycam yaaa lşstede yazıyor eşiniz gelip kan verecek ve spermiogram yapılacak mutlaka burada olmalı ürologa randevu alın
çok sevindimm onlar araştıracak yaa bide demedim ürologdan randevu alınıyo orda vercen dedim
çok çekiniyo açmam ben diyo heralde dr. bakacakk
ayy sorma yaaaa bi isteksizlik bi keyifsizlikkk bazende nasılsa çıkıcam daha özen diyorum
benoşum anlama zatenn en güzeliiibiz anlıyozda noluyo ondan psikoloji kalmadı yaaa tahsilim tıp sanki bu sorunlar yüzünden amma deneyimliyim ha
inşallah miniğin gelcek bide beta hcg testi var senin için en önemlisi kızzzzzgebelik testi
heee ha özbek ha azeriaynı toprak bütünlüklerinde değiller mi önemli değil
ayy fundam seni takip ederken benim başım dönüyor, taksimle başladın, zeytinburnuyla devam edip şimdi de özele gitcem diyon ya öldürüyon ben
anam olacak bu iş bunu biliyorum sen bütün ne var ne yok yaptır hazır dursun sonrası Allah kerim bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?