en ıyısı fundam beklemenın alemı yok .heyet karar verıo oylemı herseyı arastrrlar dedıgın gıbı ee hadı hayırlıısı boyle durumlarda zamn hemn gecsın gıtsın ıstıyo ınsan..
sen bızım basımızı sısırmezsın kuzum benımm tam tersı mutluyuz derdını bızımle paylastıgın ıcın ..
kız yok benoşşşşş aşkolsun amaa bak keyflendim geneeee
kız hatırlıyonuzmuuu kışın klomen içtim 5 iz olur dediydi şı...k
nasıl heyecanla bekliyoduk hepimiz gene g.t olmuştum
kız funda sen yazarken bu gülücükleri tıklayınca yazının başına atmıyor mu nasıl hep sona koyuyon farklı ifadeleri kopy paste mi yapıyonşahsen ben öle yapıyorm da
Butun deliler toplanmiss ayyy kizlarr sizi cok ozluyorum ben ama
sen hele bi aç bende kendi başımdan geçeni yazıcam tüm detayları ile
düşüncende de mantıklısın kıyaslama sonuçta hadi bakalım gözüm üzerinde
ben çıkıyorum canlarr..
fundoşum görüşemeyiz akşam geçişti ben avm de oyalancamda biraz
kuzumm ee bebıs yoksa bı an önce gelsın o zmn ...artık bende öleee delleniyommm bide şey diyom burası istermi önceki aşılamana dair evrak ver dermiş
mecbur gidecem onaa ama hiç gitmek istemiyommm nasıl olcak
yazcam benoşşş yazcammm ama önce başka yerdeki davranışı tedavi sistemini görim istiyorum ona göre tecrübeli konuşmak için
açim konu hemen zaten senden yorum bekliyorum yalnız bırakma beniii
ama bu sitede önceden açılan konular hemencik sıralanırdı filan yaaaa
artık bulmak çok zor
sanki kimse göremez gibi geliyo bana aratınca anca... o aratsa yeter tabiii
beni hemen tanır adımdan kıııııııııızzzz
twinim normalde hafta başı gibiii olurrumdaaa bence bu iğnelerden gecikcek umutlanmamak içindeee eylül ilk haftayı beklicemmmm
kuzumm ee bebıs yoksa bı an önce gelsın o zmn ...
düzenın ne guzeldı bzouldu yaa .kzuum dozu ıyı ayarlamak gerekıo dımı fazla gelıstrebılıo bu ılaclar ..ben sanıırm asılamyı bahç...de yapıcm kuzm yaa
kuzum var burda bıraz pahallıydı muayne ucret ı ama asılamayı hıc sormadım esımn teyzesı yaptrdı 2.cocuk ıcın tutmadı 1200 fln tutmustu sanrm orda cnmorda vardı dimii bahç.... nin şubesiii burda baktım onun yüzdeleri çok yüksek tutuyomuş orda yaptıranların hadi hayırlısıııı
kaça yapıyolar twinim
evet öle kurumlar sürekli e 2 ölçüp dozu ayarlıyo rahat ol ohss olma diye ayarlarlar...
Twin okul ne zaman aciliyor kiz daha fazla catlatma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?