Ağlayakta gözden mi olak???

kuzum var burda bıraz pahallıydı muayne ucret ı ama asılamayı hıc sormadım esımn teyzesı yaptrdı 2.cocuk ıcın tutmadı 1200 fln tutmustu sanrm orda cnm
bu dr cok ıyı aslında ama..

ee iyi çok değilmiş kuzuuu
bi dene bencede şimdi bu aymı deniyonuzzzz

Saka yapiyorum twinim 1 eylul demek az kalmiss
Aaaa ben gece ruyamda ne gordum benay fundos ve lizim benay yemek programi sunuyordu fundos esiyle dere tepe geziyordu lizonun kucaginda ulas vardi bizde geziyorduk sonra uyandim

Aaaa ben gece ruyamda ne gordum benay fundos ve lizim benay yemek programi sunuyordu fundos esiyle dere tepe geziyordu lizonun kucaginda ulas vardi bizde geziyorduk sonra uyandim
biliom kuzum takılıorm sana
cnm o ne guzel ruyaymıs oyle yalnız fundos hep gezıo
ben nerdeyım yahu

neee hayır olsun kızzzz biz üçümüzmü snuyoduk dere tepemiii bayılıyom öle işlere zatiii

akşama ne yemek var kızlar

offf okullar açılıyo demiii tıklım tıkış gene otobüs minibüs hiç yerde vermiyolar buldukları gibi oturuyo sevimsizler

sorma acılıo valla offff

acılmayaydı ıyıydı
valla ben bısey yapmadım bnmkı yıne gec gelıo kendıme de ozel bısey yapmıyorum o olmayınca az once cayla bişiler yedım sanırım ıstahım gitti ..off cok sıkıcı bısey yapasım gelmıo valla

benimkide yine spor manyağı oldu aparetif yiyelim diyo diyetteymiş hasbam
makarna yapıp yiyem bende bari
ama dünde yedik ton balığı salata makarna

benimkide yine spor manyağı oldu aparetif yiyelim diyo diyetteymiş hasbam
makarna yapıp yiyem bende bari
ama dünde yedik ton balığı salata makarna
hasbam mı

aman daha ıyı kız agır yemek derdın den kurtulmussun
makarna mı kız ıkı gun üst üstte hmde bari yogurtlu fln yap..
gercı soyle bol salcalı yaglı kıymalı makarnanın yanında yogurtlu ezık kalıo ama

he kız en çokta ona seviniyom
he yaww dün salçalıydıı yoğurtlu sarmısaklı yapemm

kızlar fatmanın dün galiba doğmuş kızı yağmur adıda alacağı olsunnn çok seviyodum men onu halbuki
gercektenmı kuzum fa... mı gordun ..
bnde sevıodum kız fatmayı yaa esımın hemsehrısıydı ...bari haber vereydı ...
ne dıyek Allah analı babalı buyutsun

benoş sadece yemek programı sunuyordu biz yanındaydık kız
twinim rüya karışıktı uyanmasaydım senide görürdüm belki
Allah analı babalı büyütsün ben fatmayı ayşeden önce biliyordum demek ki yanlış hatırlamışım

olmadı kız ne biçim foto eklemee olmuyoo çok saçmaaa
mail yaz sennnn hemen çıkıyom
sosyalimede atam
görüp kızıyomuş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…