kuzum var burda bıraz pahallıydı muayne ucret ı ama asılamayı hıc sormadım esımn teyzesı yaptrdı 2.cocuk ıcın tutmadı 1200 fln tutmustu sanrm orda cnm
bu dr cok ıyı aslında ama..
cnm aslında bnmkı para onemlı degıl ıstıosan yapalım dedı ama bu ay cok sıkıstık gelecek ay da oyle olck gıbı ekım yada kasım dıorumee iyi çok değilmiş kuzuuu
bi dene bencede şimdi bu aymı deniyonuzzzz
biliom kuzum takılıorm sanaSaka yapiyorum twinim 1 eylul demek az kalmiss
Aaaa ben gece ruyamda ne gordum benay fundos ve lizim benay yemek programi sunuyordu fundos esiyle dere tepe geziyordu lizonun kucaginda ulas vardi bizde geziyorduk sonra uyandim
Saka yapiyorum twinim 1 eylul demek az kalmiss
Aaaa ben gece ruyamda ne gordum benay fundos ve lizim benay yemek programi sunuyordu fundos esiyle dere tepe geziyordu lizonun kucaginda ulas vardi bizde geziyorduk sonra uyandim
sorma acılıo valla offffneee hayır olsun kızzzzbiz üçümüzmü snuyoduk dere tepemiii bayılıyom öle işlere zatiii
akşama ne yemek var kızlar
offf okullar açılıyo demiii tıklım tıkış gene otobüs minibüs hiç yerde vermiyolar buldukları gibi oturuyo sevimsizler
sorma acılıo valla offff
acılmayaydı ıyıydı
valla ben bısey yapmadım bnmkı yıne gec gelıo kendıme de ozel bısey yapmıyorum o olmayınca az once cayla bişiler yedım sanırım ıstahım gitti ..off cok sıkıcı bısey yapasım gelmıo valla
hasbam mıbenimkide yine spor manyağı oldu aparetif yiyelim diyo diyetteymiş hasbam
makarna yapıp yiyem bende bari
ama dünde yedik ton balığı salata makarna
hasbam mı
aman daha ıyı kız agır yemek derdın den kurtulmussun
makarna mı kız ıkı gun üst üstte hmde bari yogurtlu fln yap..
gercı soyle bol salcalı yaglı kıymalı makarnanın yanında yogurtlu ezık kalıo ama
kızlar fatmanın dün galiba doğmuş kızı yağmur adıdaalacağı olsunnn çok seviyodum men onu halbuki
kızz ben yın e göremıyorum offfff adı neydı kız bnde bakayımayyyyyyyyyy bebek çoooooooooooooooooooooook tatlıııııııııııııAllahım maşallah yaaaaa
kızz ben yın e göremıyorum offfff adı neydı kız bnde bakayım
tmm cnmmmkuzu özele gell
fundam sana maılımı yazdım yollarsın kzumolmadı kız ne biçim foto eklemee olmuyoo çok saçmaaa
mail yaz sennnn hemen çıkıyom
sosyalimede atam
görüp kızıyomuş bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?