canom ıkı gundur adacayı ıcıyorumda sen nıye ıcıodun sancımı azalttı ıcınceburdayım canım burdayım sor
bu arada akşama tavuk kızartma ve bulgur pilavım var fundoş sormuşun ya
resmi at bakalım kız nasılmış
ozmn 10.gune kdr ıcmeye devam edıyım dımı cnmadaçayı hem sancıyı keser hemde yumurtaların kalitesine ve büyüklüğüne etki eder canım ama 10 günden fazla içme sonrasında zarar verir
kuzum bu hayıt ta mı yumlar ıcın ıyı cnm bılıosun en son progestern 8 cıkmıstı ya adacayıyla beraber mı ıcmek gerekıo cnmvalla kuzum ben hayıt tohumyla beraber içmiştim ama sen sadece adaçayıda içebilirsin zararı olmaz yararı dokunur canım
tmm cnm öyle yapıyım poşet cay olark vardı evde cnm bisey olmaz dımıhayıtta yumurtlamada etkili canım bende işe yaramıştı ama yelize faydalı olmamıştı diye hatırlıyorum istersen sen bu ay sadece adaçayı iç gelecek ay hayıtta içersin
hosgeldın cnmmKigiiizzz eve yeni girdimmm
Sabahtan beri bizim sipa icin ugrasiyom
Herkes nasillll
Benos bizi meraktan catlatacakkk insallah vardir bebiss ki bana var gibi geliyoo
Allahimm insallahhhhh
Bizimki bugun de dogmadi bakalim yarina Allah kerimm
Vucudundaki agirlik gitmis hic hamile degil gibiyim diyo karni baya asagi inmis agrilari yokk cok enerjik
Bi gun daha bekler insallah
Gerci yarin kontrolu var bebek 4 kiloya yaklastiysa ozaman doktor gel alalim diyebilirr
canim bana faydasi olduysa da ise yaramadi cunku o ay benim hormonlar tavan yapmisti yogun kanama vs kistlerrhayıtta yumurtlamada etkili canım bende işe yaramıştı ama yelize faydalı olmamıştı diye hatırlıyorum istersen sen bu ay sadece adaçayı iç gelecek ay hayıtta içersin
Hosbulduk twinimmhosgeldın cnmm
anam alısverıs mı yaptın
kız dogabılır desene enerjık fln olunca dogum yakın diolar ya hep sag salım dogsun ınss cnmm
amın cnmm ınsallahHosbulduk twinimm
Yokk alisverisini once yapmistim da iste bebek sekeri hediye falann onlarla ugrastimm
Amin twinim insallah
Darisi once sosyalimize ve sonra da bize insallah
kuzu onceden evdeydı aslında problem yok herhlde cnm her ay adet oluom ama bılmıomkı dra gıtmeyelı cok olduyeloo doğuma yakın son haftada kilo kaybıda olur derler senin bacı yakında çok yakında doğuracak bence
twinim poşet çayda olur ama keşke aktarda normal kurutulmuşunu alsaydın neyse bu ay böyle iç bakalım nasıl olacak gelecek ay hem hayıt hemde adaçayı içersin gerçi yumurtlamada bi sorun yoksa hiçte içmeyebilirsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?