Ağlayakta gözden mi olak???

burdayım canım burdayım sor
bu arada akşama tavuk kızartma ve bulgur pilavım var fundoş sormuşun ya
resmi at bakalım kız nasılmış

adaçayı hem sancıyı keser hemde yumurtaların kalitesine ve büyüklüğüne etki eder canım ama 10 günden fazla içme sonrasında zarar verir

hayıtta yumurtlamada etkili canım bende işe yaramıştı ama yelize faydalı olmamıştı diye hatırlıyorum istersen sen bu ay sadece adaçayı iç gelecek ay hayıtta içersin

Kigiiizzz eve yeni girdimmm
Sabahtan beri bizim sipa icin ugrasiyom
Herkes nasillll
Benos bizi meraktan catlatacakkk insallah vardir bebiss ki bana var gibi geliyoo
Allahimm insallahhhhh

Bizimki bugun de dogmadi bakalim yarina Allah kerimm
Vucudundaki agirlik gitmis hic hamile degil gibiyim diyo karni baya asagi inmis agrilari yokk cok enerjik
Bi gun daha bekler insallah
Gerci yarin kontrolu var bebek 4 kiloya yaklastiysa ozaman doktor gel alalim diyebilirr

hayıtta yumurtlamada etkili canım bende işe yaramıştı ama yelize faydalı olmamıştı diye hatırlıyorum istersen sen bu ay sadece adaçayı iç gelecek ay hayıtta içersin
tmm cnm öyle yapıyım poşet cay olark vardı evde cnm bisey olmaz dımı
işler hala yogunmu kuzum

hosgeldın cnmm
anam alısverıs mı yaptın

kız dogabılır desene enerjık fln olunca dogum yakın diolar ya hep sag salım dogsun ınss cnmm

C
canim bana faydasi olduysa da ise yaramadi cunku o ay benim hormonlar tavan yapmisti yogun kanama vs kistlerr
Hatirlamak bile istemedigim gunlerr kabus gibiydi

hosgeldın cnmm
anam alısverıs mı yaptın

kız dogabılır desene enerjık fln olunca dogum yakın diolar ya hep sag salım dogsun ınss cnmm
Hosbulduk twinimm
Yokk alisverisini once yapmistim da iste bebek sekeri hediye falann onlarla ugrastimm

Amin twinim insallah
Darisi once sosyalimize ve sonra da bize insallah

yeloo doğuma yakın son haftada kilo kaybıda olur derler senin bacı yakında çok yakında doğuracak bence
twinim poşet çayda olur ama keşke aktarda normal kurutulmuşunu alsaydın neyse bu ay böyle iç bakalım nasıl olacak gelecek ay hem hayıt hemde adaçayı içersin gerçi yumurtlamada bi sorun yoksa hiçte içmeyebilirsin yani

Hosbulduk twinimm
Yokk alisverisini once yapmistim da iste bebek sekeri hediye falann onlarla ugrastimm

Amin twinim insallah
Darisi once sosyalimize ve sonra da bize insallah
amın cnmm ınsallah
hımm yarın kcta gıdıosun kuzum ay bırazda beklesın mınık..,Allah kendı bebısınede almayı nasıp etsın cnmm kardesın hangı sehırdeydı cnm

kuzu onceden evdeydı aslında problem yok herhlde cnm her ay adet oluom ama bılmıomkı dra gıtmeyelı cok oldu

yeliz darısı başıma demiş kızlar belki burada olurum belki olmam inşallah bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladığınızda her gün aynı olmasını beklemeyin bir gün çok hareketli diğer gün hareketsiz olabiliyor aklıma gelmişken yazayım dedim mesela benimki son 2 gündür çok hareketsiz yani hareket var ama öyle aman aman çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…