öyle yapıcam kuzum..twin sen bu ay evdekiyle idare et gelecek ay dediğim gibi yaparsın
hımm uzakmıs baya kuzum ...Sosyalim bence de cok yakin.Simdi yarin olmasin diyom ya kesin yarin olur
Twinim zonguldakta kardesim.
Ben ankaraya gidip ordan otobusle gecicem
Sosyalimm insallah hayirlisiyla o gunler gelsin rabbim saglikli dogumlar nasip etsin insallahh
Sen şu akilli telefonu al daa bebisten vakit buldugunda bizle iletişim icin
He bide resim gindermek icinn
ayy söleyememki burdan yawww dur özelden sölim eşindenmi girip bakacan
ama çook güzel bi bebek yaw Allah nazalardan korusunnn bahtı güzel olsun
3. bebiş doğdu
inşallah bende alışabilirim twinim tablete henüz alışamadımda
ayşeeemmm hoş geldin nasılsınız ömerimiz nasıl büyüyor mu mis kokulu
son adet tarihime ve ultrasona göre 29+4 günlüğüz canım ben yumurtlamaya göre hesaplıyorum ya 28+2 gözüküyoruz
ayşem sakın çok süt olsun diye tatlı falan yeme bol bol su iç bide ısırgan otu çayı günde 1 bardak iyi gelir , geriye kalan 10 kiloyu çok rahat verirsin laktasyon durumu inanılmaz kalori yaktırıyor çünkü
benoş daha gelmedi belki şimdi bile test yapmış olabilir
sagol kuzum ıyıym bndee..neyse cnm gıder kılolar emzırıyosun ya..hıc takma onları oglus ıyı olsunda ..hosbulduk canimm daha iyiyim cok sukur twinimm sen nasilsinn. kilolar beni sicakta mahvetti zaten. ne kadar hizli giderse o kadar iyi.
tmm cnm mailimi yaziorummm
Herkesee selamm
Fatma için hayırlı olsun diyorum Allah'ım analı babalı büyütsün inşAllah
Ben çıkardım face den bana da yollasana kuzum yaa
Kızlar ben test yalan olacak gibi çünkü gene ovü testi yaptım bildiğin ikinci çizgi yok
Galiba dün yum günümüydü neydi boş geçtik bide funda dediydi
iyiyiz canim cok sukur,her gecen gun biraz daha topluorum kendimii. canim zaten hep dogal seyler yiyorum. sekersiz komposto yapiolar surekli. birde hurma cok yedim. cok sut yapiomus. bol bol su iciorum. zaaten en onemlisi suymus.
evet canim emzirmek kilo vermek icin birebirr. neyse yaavas yavaas vericez artik.
oyy masallah son 10 haftaya gelmissin nerdeyse. 34-35. haftalardan sonra birden bi agirlik gelioo. seninki daha serinlik olacak insallah bizim kaadar zorlanmazsin cnmm
benosumm hosgeldinn,
bende ovu testi yaapmistim silik cikmisti. ovu testi belirleyici degil sen bi gebelik testi patlaat bence
bu arada fatmanin kizini bende hala gormedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?