Ağlayakta gözden mi olak???

işim olmadığı sürece her zaman buralardayım twinim hele şu işlerim bi azalsın hep buradayım merak etme inşallah nasip olursa doğumda biraz sizlerden uzak kalırım ondan sonra yine buralarda olurum

evet cnm ee doguma yaklasıosun tabı Saglıkla dogsunda mınık..icerde uyuyodr o sımdı ..
ınsallh hep burda olursun ınss özluyoruz senı bnde cok gıremıorum ama fırsat buldukca burdayım..ah bıde bebıs bi gelse...

Sosyalim bence de cok yakin.Simdi yarin olmasin diyom ya kesin yarin olur
Twinim zonguldakta kardesim.
Ben ankaraya gidip ordan otobusle gecicem

Sosyalimm insallah hayirlisiyla o gunler gelsin rabbim saglikli dogumlar nasip etsin insallahh
Sen şu akilli telefonu al daa bebisten vakit buldugunda bizle iletişim icin
He bide resim gindermek icinn

hımm uzakmıs baya kuzum ...
bekler senı mınıkk yaa erkekmıydı cnm bebıs ..
sosyalcana da aldrcaz enınde sonunda su telı ..

ben buradaki herkesin bebişi geleceğine eminim kızlar her zamanda bunu söylemişimdir
yelizim sağlıkla sıhhatle gelir inşallaj bebişiniz darısı sen ve bütün kızların başına
telide alacam kızlar az kaldı

selamm kizlarrr
yelizimmm bende doguma yakin cok enerjiktim ve sosinin dedigi gibi kilo kaybi olmustu. doguma cok az kaldi bencedee. Allahim hayirli zamanda gelmesini nasip etsinn

sosim sen nasilsin nasil gecioo seninki ne kadarlik oldu simdii

bu arada bende 76 kiloya dusmusum. 10 kilo gitmis. geriye 10 kilo kaldii

fatmada dogurmus hayirlisiyla.darisi sosinin ve yelonun kardesinin basinaa

ben bugun annemde kalacamm. biraz degisiklik olsun dedik. artik evde patladimm.

benoss yarin mi test yapicak. gecmisi yaarim yaarim okuyorum sonrada ne okudugumu unutuyorumm. aklimda kalanlari yaziorum. atlaadigim seyler varsa kusura bakmaayinnn

inşallah bende alışabilirim twinim tablete henüz alışamadımda
ayşeeemmm hoş geldin nasılsınız ömerimiz nasıl büyüyor mu mis kokulu
son adet tarihime ve ultrasona göre 29+4 günlüğüz canım ben yumurtlamaya göre hesaplıyorum ya 28+2 gözüküyoruz
ayşem sakın çok süt olsun diye tatlı falan yeme bol bol su iç bide ısırgan otu çayı günde 1 bardak iyi gelir , geriye kalan 10 kiloyu çok rahat verirsin laktasyon durumu inanılmaz kalori yaktırıyor çünkü
benoş daha gelmedi belki şimdi bile test yapmış olabilir

ayy söleyememki burdan yawww dur özelden sölim eşindenmi girip bakacan
ama çook güzel bi bebek yaw Allah nazalardan korusunnn bahtı güzel olsun
3. bebiş doğdu

Herkesee selamm

Fatma için hayırlı olsun diyorum Allah'ım analı babalı büyütsün inşAllah
Ben çıkardım face den bana da yollasana kuzum yaa

Kızlar ben test yalan olacak gibi çünkü gene ovü testi yaptım bildiğin ikinci çizgi yok
Galiba dün yum günümüydü neydi boş geçtik bide funda dediydi

iyiyiz canim cok sukur,her gecen gun biraz daha topluorum kendimii. canim zaten hep dogal seyler yiyorum. sekersiz komposto yapiolar surekli. birde hurma cok yedim. cok sut yapiomus. bol bol su iciorum. zaaten en onemlisi suymus.
evet canim emzirmek kilo vermek icin birebirr. neyse yaavas yavaas vericez artik.

oyy masallah son 10 haftaya gelmissin nerdeyse. 34-35. haftalardan sonra birden bi agirlik gelioo. seninki daha serinlik olacak insallah bizim kaadar zorlanmazsin cnmm

benosumm hosgeldinn,
bende ovu testi yaapmistim silik cikmisti. ovu testi belirleyici degil sen bi gebelik testi patlaat bence

bu arada fatmanin kizini bende hala gormedimmmm

aysem hosgldın cnm
daha ıyımısın ...
oh kılolard a gıtmıss masallah kzumm..

benosumm agrın hala devam edıomu cnm yum zamanında o kdr silik olmaz daha koyu olur ama...kuzum su fln tuketıosun bıde ondn sonra yapınca sılık cıkar tabı hayırlsıı cnmm

hosbulduk canimm daha iyiyim cok sukur twinimm sen nasilsinn. kilolar beni sicakta mahvetti zaten. ne kadar hizli giderse o kadar iyi.
tmm cnm mailimi yaziorummm
sagol kuzum ıyıym bndee..neyse cnm gıder kılolar emzırıyosun ya..hıc takma onları oglus ıyı olsunda ..
yaz cnm

canım dünkü test negatifti yum günü olması için iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor yani istersen biraz daha bekle test için

yavaş yavaş verirsin canım bencede hiç kendine dert etme kilolarını
evet canım son 10 haftaya da geldik biraz daha serinlese havalar daha iyi olacağım, ayşem hazır burdayken bi şey sorayım sana bebeğin hareketleri her gün aynı olmaz değil mi çünkü benim ki bir gün çok hareketli bir gün değil normal mi yani

Bilmiyorum ki twinn inşAllah dediğin gibidir su da içmedim ama
Ben beklene kararı aldım ağrılarım devam ederse yaparım daha erken boş yere üzülmek istemiyorum

Sosii şu ebebek mağazası var ya inanılmaz güzel şeyler var canım kıyafetler hele çok ucuzdu bi bak oraya vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…