Ağlayakta gözden mi olak???

çok geçmiş olsun cnm...
saol bitanemmm saol

balımm zaten bu kan sonuçları adetn 3. günü vermiştim yüksek çıkmış niyee yaa niye yüksek ki acaba esmle sornlarım var omu etkiliyo ki bilmiyom ki cvp için saol bitanemm

uzme kendini cnm.. hakkina en hayirlisi olsun.. dua ederiz senin icin ins guzel sonuclarin gelirr

evt şimdi okudumm tmm gidem de sorm bari saol bitenmm
uzme kendini cnm.. hakkina en hayirlisi olsun.. dua ederiz senin icin ins guzel sonuclarin gelirr

oyyyy ALLAH razı olsun hepinizden ii ki varsınızzz saolunn

selam kızlar benim de beklenmeyen adetim haftaya bugun nooluurr gelmesin kırmızılarrrrrrr

çenemde koca koca sivilceler çıktııııı çok tuhaf yaaa adete yakın çıkmazmı benim hep bu zamand açıkıyor

sende iyiki varsın çiçeeem
koçişlede sorunları düzelt birbirinize destek olun mutlu olunki bünyende sağlam olsun

yapıyo yapıyo akşm gelmiş ayklarıma kandı özrdiliyoo ne kıymeti kalıyoo sogutuyo iştee

ya sende ona karşılık ver surat asma yoksa hepten kötü oluyo öle sende karşılık verdinmi karşılıklı soğuma olur hem sen güler yüzlü böle güzel konuş onun yaptıklarınıda çok kafaya takma

funda mesaj gönderemiyorum sana, msj kutun doluymuş... istek gönderdim ama oldu mu bilmiyorum

boşalttım tahmin edip kutuyu cano ama istek mistek gelmedi yapamadın beceriksizzzz
bulamadınmı yaw:117:

mecburen öyle yaptık balımm

islerimi anca hallettim. gleit geleni de aldim neyseki eczanede genc bi kiz vardi. yavascana soyledim kizda sanslisin abla 1 tane kaldi bu jelden demez mi tamam dedim caktirma posete koy ver hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…