- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
saol bitanemmm saolçok geçmiş olsun cnm...
yaaa o değerlere çok takılma sürekli inip çıkıyomuş zaten adetin 3. günü en sağlıklısı çıkıyor.
yüksek gibi geldi bana ama fsh ile prolaktin bakalım adetin 3. günü ne çıkıcak stres dahada fena yapar sakin olmaya çalış.
as balım çok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi
evt şimdi okudumm tmm gidem de sorm bari saol bitenmmkız neden bu kadar üzülüyorsun sen sanki dermansız derde yakalanmış gibi tövbe yarabbim, önce sil göz yaşlarını , kandaki bu değerlerin hepsi ilaçla düşürebilecek değerler, ayrıca adettin 3 . günü gittiğinde değerlerin düşmüş olduğunu göreceksin, yüksek olanı ilaçla düşürürsün hadi üzülme artık
bide ateş topicine yaz değerlerini oradakiler sana daha çok yardımcı olurlar hadi kuzum
uzme kendini cnm.. hakkina en hayirlisi olsun.. dua ederiz senin icinins guzel sonuclarin gelirr
selam kızlar benim de beklenmeyen adetim haftaya bugunnooluurr gelmesin kırmızılarrrrrrr
sende iyiki varsın çiçeeem
koçişlede sorunları düzelt birbirinize destek olun mutlu olunki bünyende sağlam olsun
yapıyo yapıyo akşm gelmiş ayklarıma kandı özrdiliyoo ne kıymeti kalıyoo sogutuyo iştee
inşallah canım senin ne zamanİnşallah gelmezzzz canım
çenemde koca koca sivilceler çıktııııı çok tuhaf yaaa adete yakın çıkmazmı benim hep bu zamand açıkıyor
funda mesaj gönderemiyorum sana, msj kutun doluymuş... istek gönderdim ama oldu mu bilmiyorum
inşallah canım senin ne zaman
ya sende ona karşılık ver surat asma yoksa hepten kötü oluyo öle sende karşılık verdinmi karşılıklı soğuma olur hem sen güler yüzlü böle güzel konuş onun yaptıklarınıda çok kafaya takma
hadi bakalım ,benimde iki hafta sonra yani daha bebiş olmasını sağlayan birleşme gerçekleşmedibugün yarın yumyum vaktiiii
funda mesaj gönderemiyorum sana, msj kutun doluymuş... istek gönderdim ama oldu mu bilmiyorum
ne mesaji ayoll
bana niye kimse mesaj gondermiyorr
balımm ne jeli bu??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?