Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah fundoşum minikleriniz sizi daha fazla bekletmez
sen evdeyken bize yazmazsında artık
kadın İsrailli diye değil mi aslında ben o gün yazacaktım iyi cesaret konser vermesi falan

inşallah fundoşum minikleriniz sizi daha fazla bekletmez
sen evdeyken bize yazmazsında artık
kadın İsrailli diye değil mi aslında ben o gün yazacaktım iyi cesaret konser vermesi falan

yaa evdeyken tabletten gircem ama dışarda benimde teli değişmem lazım malum yarı akıllı çok zorlanıyorum bi s4 de bana şart valla kesin alcam
bide net var cebimde yazık benoşun tam tersi bendede kullanmadan doluyo ay kullanamamaktan yani

evettt çelik yelek vardı galiba içindee ama konuşma yaptı kınadı olayları babası manisalıymış
finiş diyince şok olduk zaten hadi biz misafirde 300 tl verenlere yazık kız

Kızz sosimm aynn dediğin gibi Allah'ım yardım eder sana hiç dert değil..

Fundam kız bizim izin ayarlamanadu diye bu tarihe kaldık eşimde soğuk olur dediydi ama buz gibi de beklemiyoduk
Neyse salata falan idare ediyoruz..
Burayı bana vercekler ki nasıl modern yaparım adamlar ellerindekinin kıymetini bilmiyolar
Konser içinde eğlenmene sevindim iyi olmuş

Ayşem kız ne güzel uğraşan biri var bende severim öle şeyleri görümcen tan benim kafamdan
Ayrıca sizin içinde güneşleniyorum

fundoşum beraber çağ atlayıp s4 note 3 falan bi şeyler yapalım artık böyle olmayacak çünkü ben doğuma kadar idare ederimde doğumdan sonra şart olur banada
300 tl de gerçekten yazık bee ama oraya gelenler zenginse çok koymaz bence

benoş orayı sana mı versinler kız bi konuş belkide verirler adam edecem de burayı sende tam işletmeci kafası var

valla denize sıfır biyer baktım şimdi benoş söleyince merak ettim insan müşteri çekmek için özenir dimi
yine en iyisi fethiye antalya otelleri doğru ama
benoş zaten düğün org. filan öle bi iş kursa trilyoner olur
he kızz ama dediğin gibi koymuyo ölelerine
kız bende çıkim işten bakacam zaman bol nasılsa
yada ilk maaşımı alınca

yelomda gelip ben burdayım gözüm üstünüzde diye sinyal verip gidiyo oyy yerimmm

ayrıca ayşemin ve ömerin cicilerine akşam bakacam

Ayy okudum okudum yazamadim
Bebek pişik oldu cok fena kizlar.okadar aci cekiyo ki yavrum anlatamam bez ona işkence

Sosyalimm o dedigin dogru iki taraf da olunca boku cikiyo işin maalesef.
Yani burda mesela kv tarafi bebegi onumuze koyalim soyunduralim kolunu bacagini opelim oynayalim sevelim kafasinda
Annem de simdi alismasin ilgiye sonra bu cocuk hep kucakta olmak ister hep oyun ister diye almayın diyo.Dogal olarak da arada gerginlik oluyo cok sıkıntılı gercekten
Ameliyat olmasan varya bence bebege tek basina bakilabilir aslinda.yani cok huzursuz aglayan bi bebek olmazsa tabi.tek sorun uykusuzluk bazen oyle hale getiriyoki bebek kucaginda uyuyabiliyosun

Buarada kizlar dun eltim aradi tabi beni huzursuz edecek birsey duyduysa bana aninda yetiştirmeyi cok sever
Kv gile biri demiski gecmis olsun sizin gelin duşuk yapmis
Kv de bunu eltiye soylemis bizden saklamis yeliz diye.
Yani ne desem bilemedim cok sinirlendim bi bu eksikti konusmadiklari diye.Neyse karismadim esime soyledim ara anana gerekeni soyle diye.
Neyseeee
Fundammm bugun son mu simdi kizz cikiyon muuu
Benosss iyi tatiller canimm dinlen bolca
Aysemm allah kolaylik versin sana daaa
Lizimm twincann

yeloo sen anneni bana göndersene kv gelmezse karışan görüşen olmaz ne güzel gerçi ben desem ki arkadaşın annesi gelecek bakacakmış bebeğe senin gelmene gerek yok desem akşamına gelir buraya
pişik mi oldu neden acaba bezi mi yaptı yoksa sıcaklardan mı oldu kıyamam minnoşa ya inşallah bir an önce geçer

senin ameliyat olduğunu bilen kimse yok ki ama bu laf nereden çıkmış ki yelizim

Bi anlasam nerden ciktigini.Hayir bide kv demis ki ben o gun onlardaydim aksamina soylemisler ulen 14 cocuk dogurmussun benim evdeki halimi gordum hic dusuk yapmis birine benziyomuyum
Ayrica dusukten once bide hamile olmam lazim e oyle bisey olsa oglun sana soylemezmiydi insan bi dusunur demi
Ama yokki kafa kimden neyi bekliyosunn

Kizz sosyall benim annem cok fena yalniz kardesimle kocasina bile izin vermiyo sevmelerine bebegi
Ama hakli yani kucaga alinip gezdirilmeden uyumayan bi bebek olsa onlara zarari olcak.Herkes sevip oynayip evine gidecek sabaha kadar basinda kardesim durcak

canlarrr ben geldım ..
kv bıde esımn okuldan bı arkadsı burdaydı cıktılar bnde daldım hmncık...
fundosummoh konserlere de gıdılmısss neyse eglenmıssn en azından...cnm ben o dra mesaj attım cvp vermıs ama bısey yazmamıs sızı detaylı ıncelemem lazım demıs bıde ögretmen hanım demıs

sosyalım kuzucuk ıyıymıs masallah senınkı doguma kdr saklıycak herhlde yuzunu kuzucuk ...
buarada kv gec gelıckms keske bnmkı de gec gelsee yaa evden cıkmaz valla mınık gelırse
ama daha erken gelmesıı gerekırdı tek basınıza nasıl olcek..

benosummm ıyı tatıller yaa denıze havuza gırmesende dınlenmek yetıo valla
kuzum bnm foto mu cektın cnm yaaaa yolla kuzu evde yalnızım bakıyım bı..

aysemmm bnde gördum cok guzel olmusss valla hazırlıklar elıne saglık görumcenn ..

yelızım Allah kolaylık versın sızee ayy sen boyle anlatıosun yaa gözum korkuyo daha bebek fln yok ama..
zaten senn bu kv de ve eltı ortalıgı karstrmakta usta yaa yanı ne sacma sey hamıle olup oldugunu sormadn dusuk yapmıssın dıo bıde ..

biri ortalığa bi yalan atmış onlarda inanmışlar işte ama ben şu eltine iyice gıcık oldum haa diyebilir kv ne çok merak ediyorsan kendin sor diye ayy çok dedikoducular kız
annen haklı aslında yelom sonrasında kardeşin çok zorluk çeker bazı bebekler annesine bağımlı gibi yaşıyorlar oda anneye eziyet ama az daha vicdanlı olabilir belki annen uyurken severler bebeği

twinn hoş geldin kuzum
siz ne zaman çıkacaksınız tatile yani ayın kaçında yolculuk
kv de ne zaman istiyorsa o zaman gelsin kocaman kadın sonuçta paşa gönlü bilir
senin minik bi gelsinde inşallah hayırlısıyla o zaman kv çok kalmaz bide gezmeyi falan seviyorsa varya 1 hafta kalır 2. hafta kaçar gider minik bebeğe bakmak kolay mı

hosbulduk cnmm..
kuzum 6 sında cıkıcaz yola
bncede teyzen var zaten yalnız bırakmaz senı...

ınsallah cnmm ama bı olsun bak cıkmaz yazarım zaten burdan
hele bıde kız olsaa yandıkkk..
bnm annemde gelır zaten atısıp durular

evet kız mesleğin neyse öle hitap ediyor

yelooo düşükmüüüüü bu hatunlar o kadar boşki senaryoda üstlerine yok

eltinde çok sevimsiz bişey yaaa sanırım iyi gelin imajı yaratmaya çalışıyo kaynanasına yakın davranıyo sanada moral bozmak için hep aktarım yapıyo
bebişe çok üzüldüm inşallah hemencik geçer popişiii z.yağı iyi galiba

haa evet canım yeloda sormuş bak
bugün son
son dakikalarımmmmmm
akşamda yolcuyuzzz
hayırlı olsun kuzum Hadı bakalım bebıs gelsın sonundaa ıns...
oh evınn hanımı ol artık dınlen iyi yolculuklarrr kuzumm

kızz neresı karısık geldı anlamadım haa hıc bı sıkıntı yok dedım bıde hsg de hormonlarda Adamda ne dıycegını bılemedı sanrım

selam kızlar
gece 2:30 dan beri uyumadık bugün çok gazımız var uykusuzluktan ölüyorum nohut yemiştim dün onun acısı heralde
fundoşum son saatler zor geçer özgürlüğüne kavuşuyosun hadi gözü aydın
yelizcim mustela pişik kremi kullanıyorum daha hiç pişik olmadı ama olduktan sonra zeytinyağı iyi gelir yazık yavrucağa nasıl acıyodur
bide kucağa alışmasın konusu ilk 3 ay geçerli değil. 3 ay bebek ne isterse o en çokda anne kucağına alsın güven duygusu gelişsin kendini en çok orda huzurlu hisseder. 3 aydan sonra kucağa alınırsa alışır. benim gıcık oldugum konuda gelenlerin uyuyan çocugu sevmek için uyandırmaları. biraz seviyorlar e tabi uykudan kalktığı içinde huzursuzlanıyo sonra al annesi. hadiiii baştan pışpışla uğraş ki uyutabilesin zaten zor dalıyor uykuya. bende insanım bi nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…